Piedāvāju reālu Luckas viesnīcu vērtējumu

07 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Septembris 2017 ieslēgts 02 Septembris 2017
Reputācija: +259
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su pilsē tas viesiem piedā vā ju reā lu Luckas viesnī cu vē rtē jumu. Protams, mans viedoklis ir subjektī vs, bet es balstos uz savu pieredzi, analī zi par tū ristu atsauksmē m par daž ā diem tū risma objektiem, pilsē tas viesnī cu reputā ciju, pakalpojumu kvalitā ti, infrastruktū ru, pieejamī bu tū ristiem.

Mans vē rtē jums par labā kajā m izmitinā š anas iespē jā m Luckā :

1. Atpū tas komplekss "Sudraba stā rķ i" hipermā rketa TAM-TAM un t/c Port City teritorijā (iepirkš anā s vieta) - mū sdienī ga viesnī ca ar labu remontu, ir restorā ns (brokastu bufete ir zema , ē dienkartes cenas virs vidē jā s), liela platī ba mež ā , klusa vieta. Piemē rots tiem, kas brauc ar automaš ī nu (nedaudz tā lā k no satiksmes mezgla). Vietne: http:// leleky. com. ua /.

2. Viesnī ca Rhombus ir vienī gā viesnī ca vecpilsē tā , blakus bijuš ajai sinagogai, netā lu no Lubartas pils, upes krastā . Samaisiet. Jauna, ē rta iestā de.


Kafejnī cas nav, tiek pasniegtas kontinentā lā s brokastis, pā ri ceļ am picē rija "Bar & Bath". Viesnī cā ir diennakts sauna. Vietne: http://rombus-hotel. com /.

3. Viesnī ca "Ukraina" Teā tra laukumā - labā kā vieta tiem, kam nav auto, numuru skaits ir nedaudz novecojis (ī paš i "standarti"), renovē ts restorā nā , vestibilā , brokastu bufete, visas izklaides un apskates vietas pastaigas attā lumā . Vietne: http:// hotel-lutsk. com / ru /.

4. Viesnī cu un restorā nu komplekss "Zagorod" , lpp. Gorka Polonka ir ē rta tiem, kas Luckā iebrauc pa Ļ vovas š oseju. Piepilsē ta, skaists Eiropas restorā ns, ir terase, rotaļ u laukums, vasarā ā ra baseins, pirts komplekss. Vietne: http://www. zagorod. lucka. ua /.

5. Boutique viesnī ca Noble ir bijusī Zaļ iski viesnī ca. Tas atrodas netā lu no gā jē ju centrā lā s tū ristu ielas Lesia Ukrainka un ieejas Kultū ras parkā . Vietne: https:// noble. ua / ua /.

6. Viesnī ca-restorā ns Kolobok ciematā

Bā kas, 7 km no Luckas - moderni numuriņ i, laba apkalpoš ana un ē dinā š ana.

Vietne: http:// kolobok. lucka. ua /.

7. "Restpark" pie ieejas pilsē tā no Rivnes - viesnī ca ar skaistu teritoriju, dī ķ i, lapenē m, restorā nu, piemē rota autobraucē jiem un brī vdabas cienī tā jiem pilsē tas tuvumā . Vietne: https:// restpark. com. ua / ru /.

8. Viesnī ca Versaillespie kinoteā tra Promin ir atvē rta pē c remonta, tiem, kam patī k maksā t, jo ir naktsklubs (tajā paš ā ē kā ), boulinga zā le un atjaunots Promin izklaides komplekss. Nav piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Lī dz centrā lajam Teā tra laukumam 2 pieturas (laba transporta satiksme visos virzienos). Vietne: https://www. Versaļ as viesnī ca. com / uk.

9. Stū ra mā jair visekonomiskā kā izmitinā š anas iespē ja Luckā (izņ emot hosteļ us), daž iem numuriem ir koplietoš anas virtuve, malkas vanna, grila zona un privā ta zona. Tas atrodas stadiona, Novadpē tniecī bas muzeja un Slavas parka teritorijā.

Lī dz transporta pieturai "Skola №5" apm. 500m. Vietne: https://www. rezervē š ana. com / viesnī ca / ua / stū ra mā ja-luts-k. ru.html.

10. Svitiaz Reikartz tū risma komplekss .


Nesen viesnī ca ir pievienojusies slavenajam tī klam, pakā peniski tiekot remontē ta un mainī ta uz labo pusi. Iesaku izvē lē ties numurus tikai ar jaunu remontu (padomju standarti), brokastu bufete. Labs variants lielā m ekskursijā m. pulciņ i, sporta tikš anā s. Atrodas netā lu no ielas. Lesja Ukrainka. Vietne: https:// reikartz. com / uk / viesnī cas / svityaz-lutsk /.

Fotogrā fijas un aprakstus nepievienoju - viss ir viesnī cu vietnē s, informā cija ir uzticama.

П. S. Ja ierodaties Luckā ar vilcienu un vajag kaut kur apstā ties uz pā ris stundā m, tad renovē tajā dzelzceļ a stacijas ē kā.3. stā vā ir atpū tas telpas (ekonomiskā klase, duš a stā vā ), 11 istabas, no 100 UAH. / Cilvē ki Tā lr. dzelzceļ a stacija (0332.79-72-98.

Novē lu jums patī kamas un ē rtas brī vdienas mū su pilsē tā .

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums