Vitriak 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīcas un restorānu komplekss atrodas Korsun-Shevchenkovsky nomalē (130 km no Kijevas). Ēku ieskauj akmens žogs, pagalma vidū atrodas āra peldbaseins (ziemā nav atvērts). Pagalmā ir arī neliela autostāvvieta. Restorāns ir divstāvu, pārējās divas ēkas ir vienstāva.Vairāk →
аватар raduga_
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū ta ar bē rniem maija brī vdienā s. Pati viesnī ca laba, normā li numuriņ i, ir pirts, pirts, baseins. . . ja ne uz vienu BET. . . rezervē jot numuriņ us sauc par vienu cenu - 220 UAH par istabu ar Č ETRĀ M gultā m, bet uz uz vietas izrā dā s, ka istabiņ a nez kā pē c tiek uzskatī ta par divvietī gu, un gulta treš ajai un ceturtajai personai istabā PAPALKU maksā. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem maija brī vdienā s.
Pati viesnī ca laba, normā li numuriņ i, ir pirts, pirts, baseins. . . ja ne uz vienu BET. . . rezervē jot numuriņ us sauc par vienu cenu - 220 UAH par istabu ar Č ETRĀ M gultā m, bet uz uz vietas izrā dā s, ka istabiņ a nez kā pē c tiek uzskatī ta par divvietī gu, un gulta treš ajai un ceturtajai personai istabā PAPALKU maksā.50 UAH. Tas ir, faktiskā istabas cena nav 220 UAH, bet 320 UAH. Tā zeļ izspieš ana. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отельно-ресторанный комплекс, находится на окраине Корсунь-Шевченковского (130 км от Киева). Здание обнесено каменным забором, в середине двора открытый бассейн (в зимнее время не работает). Также внутри двора небольшая стоянка для автомобилей. Ресторан двухэтажный, остальные два корпуса одноэтажные.

Viesnīcā

открытый бассейн, ресторан, рум-сервис.

Telpu apraksts

Всего в отеле 4 номера. Номера просторные, в каждом номере большая двухспальная кровать и два раскладных кресла.

Istabās

ванная комната, холодильник, минибар (платно), телевизор, телефон.

Tālruņi: 80952842222 - администратор
80473524544 - директор, Зинаида Терентьевна
FAQ