Staraia Vena 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Old Vīne" atrodas ekoloģiski tīrā Konča-Zaspas rajonā, Dņepras upes krastā. Viesnīcas kompleksa interjers veidots Vīnes stilā.Vairāk →
аватар v28club
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
5 punkti no 5 - tā ir virtuve un pavā ru un viesmī ļ u darbs! ) Restorā ns ir vienkā rš i super: ē dienkarte ir daudzveidī ga un garš ī ga. Prezentā cija ir izsmalcinā ta! BET: Uzreiz jā saka: š ī NAV Premium klases viesnī ca, bet gan ceļ malas MOTELIS. … Tomēr ▾ 5 punkti no 5 - tā ir virtuve un pavā ru un viesmī ļ u darbs! ) Restorā ns ir vienkā rš i super: ē dienkarte ir daudzveidī ga un garš ī ga. Prezentā cija ir izsmalcinā ta!
BET:
Uzreiz jā saka: š ī NAV Premium klases viesnī ca, bet gan ceļ malas MOTELIS. pē c ī paš ī bā m viss precī zi atbilst motelim:
1) ir lifts, bet tas jau sen nedarbojas (pē c darbinieku domā m)
2) viss š ajā viesnī cā ir VECS, lē ts un nekvalitatī vs: plī st santehnika, č ī kst, jā papū las, lai tualetē notecinā tu ū deni. Duš as kabī nes durvis ir vaļ ī gas un ū dens tek ā rā , atverot durvis, tu atrodies milzī gā peļ ķ ē lī dz ceļ iem.
3) ventilā ciju ieslē dz/izslē dz viens slē dzis ar gaismu, tas ir, tā nepā rtraukti strā dā , kamē r gaisma ir ieslē gta. Un. . . Tā kā atrodas gandrī z virs duš as kabī nes, tad ejot duš ā pa slapjo ķ ermeni uzpū š auksts gaiss! ! ! Ļ oti nepatī kami!
4) Peldmē teļ u nav vispā r, dvieļ u arī . Pē dē jā vietā - nolietotas simtgadī gas lupatas ar viesnī cas logo.
5) matrač i - nevis ortopē diskie, bet atsperī gi. Ļ oti slikti un neē rti. Nekavē joties aizmirstiet par atpū tu un veselī gu miegu š ajā viesnī cā ! Divvietī go gultu matrač i nav divvietī gi, bet sastā v no divā m vienvietī gā m gultā m.
6) NAV deklarē ta rotaļ u laukuma!
7) niecī gas brokastis (kā Premium klases viesnī cā ! )
8) mē beles ir vecas!
9) ROYAL ISTABA - NEVIS DIVISTABAS, BET VIENISTABAS AR PRIVĀ TU KORIDORU
10) VISĀ VIESNĪ CA IR VECA AR VECU, SLABU UN LĒ TU REMONTU, ar š auriem koridoriem un kā pnē m!
vienpadsmit)
Un galvenais ir uzņ emš ana!
Mū s sagaidī ja brī niš ķ ī ga meitene Oksana, kura it kā ir administratore, zinot, ka ieradī simies ar mazu bē rnu:
PIRMAIS: Es nesagatavoju istabu un nokā rtoju ģ imeni ar manyunya aukstā telpā!! !
OTRĀ : viņ i mū s iekā rtoja ar mazu bē rnu sliktā kajā un mazā kajā Komfortā , kura foto nav viņ u oficiā lajā mā jaslapā , lai gan es precizē ju, ka vē los komforta istabu tieš i tā du, kā ds ir bildē . Turklā t plaš ais Comfort bija bez maksas (tajā s maija dienā s tie bija gandrī z tukš i).
Fakts ir tā ds, ka viņ iem ir 3 daž ā di numuri vienā komforta kategorijā par tā du paš u cenu. Viena puse, ar skatu uz pretē jo viesnī cas pusi (starp citu, nav slikti). Otrais ir 5. stā vā bez balkona (#504), tas, kas bija uz vietas fotoattē lā . Un pā rē jie 3. un 4. stā vā ar balkonu (attiecī gi ##303.304, 305.403, 404.405). Ar balkonu - istabiņ as Ļ OTI MAZAS, KATASTROFISKI MAZAS. Kopumā esmu pā rliecinā ts, ka sā kotnē ji tā s bija plā notas kā vienvietī gas istabas ar vienvietī gu gultu gar sienu. Un tagad viņ iem ir liela divguļ amā gulta un eja starp gultu un mē belē m gar sienu ir apmē ram 50 cm - neticami š aurs, it ī paš i ar bē rnu.
Un TREŠ Ā un, pats galvenais, š ī Oksana nebrī dinā ja, ka istaba ar vienu cilvē ku maksā gandrī z par 200 UAH lē tā k, un viņ a par pilnu cenu aprē ķ inā ja otro istabu, kurā dzī voja mū su mā te (viena), kā par divvietī gu.
Tajā paš ā laikā pa telefonu viņ a jautā ja, cik cilvē ku dzī vos katrā istabā !
Samaksā jā m par divā m istabā m uzreiz 3 dienas, gribē jā m palikt 4 dienas. Bet, pabijuš i tur (tikai un vienī gi gardā restorā na dē ļ!! ! ) 2 dienas, devā mies ceļ ā . Nolē mā m, ka nav vē rts dzī vot ceļ malas motelī par Premium klases viesnī cas cenu!! !
Ļ oti iesaku restorā nu, bet viesnī ca ar tā du attieksmi mums vairs neeksistē !
Pysy: kad izrakstī jā mies, meitene Inna (cita administratore) nepiedā vā ja pā rrē ķ inā t izmaksas! ! !
аватар 22glor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istabas lielas, meitai piegā dā ja bē rnu gultiņ u, un vietas pietika. Ē dā m restorā nā - garš ī gi gatavo, bet ar “savē jo” nenā ksi, tas ir ļ oti stingri. Nebija laika izklaidē ties, vairā k vajadzē ja braukt uz darbu. Bet kā ds pluss bē rns palika uz bē bju sitora. … Tomēr ▾ Istabas lielas, meitai piegā dā ja bē rnu gultiņ u, un vietas pietika. Ē dā m restorā nā - garš ī gi gatavo, bet ar “savē jo” nenā ksi, tas ir ļ oti stingri. Nebija laika izklaidē ties, vairā k vajadzē ja braukt uz darbu. Bet kā ds pluss bē rns palika uz bē bju sitora.
Kopumā bijā m apmierinā ti ar apkalpoš anu un paš u viesnī cu.
аватар svhotel1990
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar ģ imeni. Esam ieraduš ies. Tas bija karsti. Nokā rtots bez problē mā m. Skaitlis ir lielisks. Vī rs mums sagā dā ja junior suite. Mums tas maksā ja 1580 UAH + 250 UAH papildu gultu manam brā lim. Viņ i barojas, lai nogalinā tu. Viesmī ļ i lido kā muš as. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Esam ieraduš ies. Tas bija karsti. Nokā rtots bez problē mā m. Skaitlis ir lielisks. Vī rs mums sagā dā ja junior suite. Mums tas maksā ja 1580 UAH + 250 UAH papildu gultu manam brā lim. Viņ i barojas, lai nogalinā tu. Viesmī ļ i lido kā muš as. Viesnī ca ir tī ra un ir pietiekami daudz vietas. Iesaku visiem, kas vē las lieliski pavadī t laiku vai nedē ļ as nogali. Atrodas Koncha Zaspa. No Vydubychi brauciet 25 minū tes. Paldies Vecajai Vī nei! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums zelenkova_ol
‹ Viesnīca Staraia Vena 4*
Līdzīgas viesnīcas

Гостиничный комплекс «Старая Вена» находится в экологически чистой зоне Конча-Заспы, на берегу р.Днепр. Интерьер гостиничного комплекса выполнен в венском стиле.

Atrašanās vieta Около 30 км от центра Киева.
Viesnīcā

3 конференц-зала и одна комната переговоров с оборудованием.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
Izklaide un sports Яхт-прогулки и водные развлечения, рыбалка.
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

42 номера: 19 стандартных номеров, 4 улучшенных стандартных номера, 10 полулюксов, 8 люкс номеров и 1 апартаменты.

Istabās

Балкон с креслами и столиком, ванная комната с душевой кабиной, система кондиционирования и вентиляции, спутниковое ТВ, мини-бар, сейф, рабочая зона, 2 телефона, Wi-Fi.

Adrese 08711, Киевская обл., пгт. Козин, Конча Заспа – дамба, ул. Старокиевская 22-А
Tālruņi: +38 (044) 520 81 24
+38 (044) 520 81 25
+38 (067) 444 6 000
Tīmekļa vietne: Staraia Vena
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.