Ivushka 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 2.710
№32 viesnīcas reitingā Koblevo
3.9 Numurs
3.5 apkalpošana
3.4 Tīrība
3.6 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Pansionāts "Ivuška" atrodas Koblevo kūrorta zonā, jūras krastā. Atpūtnieku ērtībām teritorijā: ēdamzāle, kas atrodas atsevišķā ēkā, Ibiza restorāns ar skatu uz jūru, privāta pludmale, baseins ar atpūtas zonu. Tiek nodrošināta kultūras programma - katru vakaru dzīvā mūzika.Vairāk →
аватар Natalia.mateka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Junior suite par cenu kā laba Ē ģ ipte, ir kanalizā cija, visa vannas istaba sē nī te, katru otro reizi ir karsts ū dens, 2 atpū tniekiem uz 5 dienā m iedeva 2 virtuves dvieļ us, gultu nemainī ja un neuzkopa istabu, neskatoties uz to, ka par to tika paziņ ots pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Junior suite par cenu kā laba Ē ģ ipte, ir kanalizā cija, visa vannas istaba sē nī te, katru otro reizi ir karsts ū dens, 2 atpū tniekiem uz 5 dienā m iedeva 2 virtuves dvieļ us, gultu nemainī ja un neuzkopa istabu, neskatoties uz to, ka par to tika paziņ ots pē c ieraš anā s.
Saplē sta, izmazgā ta sintē tiskā gultas veļ a, taukaini aizkari, nav moskī tu tī klu (atpū tā mies jū lija pirmajā s dienā s, bija mā rī š u invā zija), logu nevar atvē rt, kukaiņ i nav saindē ti. Numurā nav fē na un tē jkannas ar minimā lo trauku komplektu. Viņ i mē ģ inā ja jautā t - dī vaina tante (administratore) atbildē ja tā pat dī vaini. Kad prasī ja iedot pā ris krū zes - arī atteica. Sliktā ku servisu neesmu redzē jis.
Uz krastmalu aiziet nevar, jo. aļ ģ es pū st gar krastu, smirdoņ a ir elliš ķ ī ga, viesnī cas administrā cija netī ra krastu. No izklaides - restorā ns bez moskī tu tī kliem ar "dzī vu" mū ziku no 70. gadu repertuā ra, viņ i gatavo ļ oti dā rgi un nav garš ī gi. Ne reizi 5 dienā s baseinā neieslē dzā s filtrs, un baseina tuvumā bija daudz cilvē ku, jo. pludmale nav pieejama. Viesnī cu neiesaku.
Ржавая сантехника в грибке Рваное постельное белье Это шторы Хваленый пляж Пляж в Ивушке Пляж в Ивушке
аватар sony130967
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika rezervē ta caur rezervā cijas nodaļ u - meiteni sauc Aleksandra. Numuriņ š bija rezervē ts SUITE divistabu, kā Aleksandra mums paskaidroja, istabā ir divi televizori, tē jas piederumi. Kad mē s reģ istrē jā mies, nebija tē jas piederumu, bija tikai televizors vienā istabā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika rezervē ta caur rezervā cijas nodaļ u - meiteni sauc Aleksandra. Numuriņ š bija rezervē ts SUITE divistabu, kā Aleksandra mums paskaidroja, istabā ir divi televizori, tē jas piederumi. Kad mē s reģ istrē jā mies, nebija tē jas piederumu, bija tikai televizors vienā istabā . Uz istabenes jautā jumu - kur ir tē jas piederumi, mums atbildē ja, ka jā dodas pie administratores un jā ņ em paš iem. Bijā m 4, istabā bija tikai divi dvieļ u pā ri (mazi un lieli). diviem. Ja jū s izmitinā t 4 cilvē kus divvietī gā numurā , lū dzu, nodroš iniet visu nepiecieš amo. Kad uzdevā m jautā jumu par dvieļ iem, mums atbildē ja - jū s esat č etri un ar č etriem dvieļ iem, pietiek.
Nav pludmales zonas. Ir neliela piestā tne, ieeja jū rā pa kā pnē m.
Jū ra ir tik netī ra (jū ras smaka ir nepanesama), viņ i jautā ja administratoram, kā pē c jū s netī rā t, viņ i mums atbildē ja - tā ir vides katastrofa visā pasaulē . Gulē t uz baseina bija neizturami – smirdē ja briesmī ga.
Ē damistabā nebija un negribē ja. Dienu pā rdzī vojā m, jo ​ ​ bija avansa maksā jums, un nā kamajā dienā devā mies ceļ ā .
Nu - tikai skats no ceturtā stā va.
Es vienkā rš i to nemaz neiesaku. Pilnī ga maldinā š ana visā dā ziņ ā .
аватар Dash_Iryna
Viesnī cu ieteica draugi, devā mies ar visu ģ imeni (bē rni 8 gadi un 13 gadi). Man viss ļ oti patika. Istabas mā jī gas, lieliska atraš anā s vieta - dzī voja treš ajā stā vā . Uzmanī gs personā ls, tī rī ja biež i un, ja palū gsiet, arī ar prieku iztī rī s un veiks avā rijas tī rī š anu. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, devā mies ar visu ģ imeni (bē rni 8 gadi un 13 gadi). Man viss ļ oti patika. Istabas mā jī gas, lieliska atraš anā s vieta - dzī voja treš ajā stā vā . Uzmanī gs personā ls, tī rī ja biež i un, ja palū gsiet, arī ar prieku iztī rī s un veiks avā rijas tī rī š anu. Teritorijā vienmē r bija bē rni - viss ir nodroš inā ts relaksē još ai ģ imenes atpū tai - lapenes, bā rbekjū , baseins, bā rs, dzē rieni, mū zika un pat saksofons. Sakopts komplekss - labiekā rtots, visapkā rt apstā dī jumi, puķ es, skaisti koki. No krā na plū st artē ziskais ū dens, lai arī pē c grafika, bet ī sts dabī gs ū dens bez hlora, ko ar prieku dzē rā m tieš i no krā na. Jo kompleksam ir sava aka, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Pludmale ir sakopta, ja gribas diskotē ku, iereibuš as kompā nijas un ķ ildniekus - aizbrauciet pā ris kilometrus, mē s ar vī ru priecā jā mies, ka tā da paradī ze vē l pastā v mū su kū rortos - noteikti atbrauksim vē l. Bijā m Lazurnijā sezonas vidū , cenas 2x augstā kas, cilvē ki tumš i, pludmales netī ras, problē mas ar dzeramo ū deni, un veikalā ir tikai gā zē ts ū dens, ciemats uz pasaules malā , mē s visu dienu ceļ ojā m no Odesas. Tā pē c mums ir ar ko salī dzinā t. Bē rni tikai jautā , kad atkal brauksim uz Ivuš ku. 15 punkti no 10.
аватар sergunya
Priekš rocī bas: Skats no istabas uz jū ru (4 stā vs), zemā k koki var aizsegt skatu, skats no baseina uz jū ru, skats no restorā na uz jū ru. Skats ir ļ oti forš s. Par š o milzī go +. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bungalo (tā s ir trī s). … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Skats no istabas uz jū ru (4 stā vs), zemā k koki var aizsegt skatu, skats no baseina uz jū ru, skats no restorā na uz jū ru. Skats ir ļ oti forš s. Par š o milzī go +. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bungalo (tā s ir trī s). Restorā nā skan dž ezs, vakaros spē lē un dzied saksofonists.
Trū kumi:
Junior suite - labā k ņ emt lī dzi savu gultu, neiesakā m gulē t viņ u gultā , nav dvieļ u, jā ņ em savs. Duš a ir briesmī gs stā voklis. Istabā s nekas netika tī rī ts 3 dienas. Karstais ū dens PĒ C GRAFIKS. Brokastis, pusdienas un vakariņ as, kas tiek piedā vā tas tiem, kam ir nostaļ ģ ija pē c padomju ē dnī cā m pansionā tos. Restorā nā darbinieki nezina, kas ir pieejams un kas nav, tā pē c pirms kaut ko pasū tā t, uzreiz pajautā jiet "vai ir pieejams? ". No ē dienkartes patiesī bā daudzas lietas nav pieejamas. Wi-Fi neeksistē . Pie baseina mī ksto gultasveļ u skaits ir ierobež ots, vidē ji gultas piederumu pieejamī ba sauļ oš anā s krē sliem ir 1/3. Tā pē c, kam nebija laika, tas guļ uz plastmasas (pats sauļ oš anā s krē sls).
аватар Bulygina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti, kad ieradā mies š ajā bā zē ! Internetā esoš ā s fotogrā fijas nemaz neatbilst tam, kas tur patiesī bā ir (piemē ram, bā ze fotoattē lā bija pirms aptuveni 20 gadiem). 1) Telpas: nobruž ā tas, netī ras, ar sē nī tē m un pelē jumu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti, kad ieradā mies š ajā bā zē ! Internetā esoš ā s fotogrā fijas nemaz neatbilst tam, kas tur patiesī bā ir (piemē ram, bā ze fotoattē lā bija pirms aptuveni 20 gadiem).
1) Telpas: nobruž ā tas, netī ras, ar sē nī tē m un pelē jumu. Tas pats attiecas uz visu viesnī cu. Karstais ū dens pē c grafika.
2) Jū ra: domā jā m, ka tā nenotiek - netī rs lī dz š ausmā m, bija pretī gi peldē ties. Brū nā krā sā un baigā smaka, jo neviens netī ra un netī ra pludmali.
3) Restorā ns: gaidiet ē dienu vismaz 40 minū tes. Atkal viss ir netī rs un sasists: galdi, trauki, tehnika. Muš u bars! ! ! Jū s pasū tā t vienu lietu (izvē lnē ), viņ i atnes kaut ko citu. Viņ i nezina, kas ir viņ u ē dienkartē . Produktu kvalitā te ir zem vidē jā s. Un cenas lielas. Personā ls ir nedraudzī gs. Lielā koties tie ir bē rni, kurus neapmierinā tie klienti "uzmeta", lai viņ us saplosī tu gabalos.
4) Sarež ģ ī tas pusdienas: paņ ē ma divas reizes - panesami, porcijas lielas.
5) Teritorija - nogalinā ja lī dz š ausmā m! Viss aizaudzis, sarū sē jis, salū zis. Ir tī rs baseins.
6) Izklaides programma - mū zika. Repertuā rs 40-50+.
Nav skaidrs, kā pē c viesnī cas ī paš nieks to tā palaida (galu galā skaidrs, ka sā kotnē jie dati par atraš anā s vietu un teritoriju ir ļ oti labi). Atpū ta Ivuš kā (kā tagad) ir vienkā rš i izmesta (kaut arī neliela) nauda. Mē s stingri neiesakā m!
аватар noeasygirl126
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izī rē jā m divistabu apartamentus. Pati istaba ir izremontē ta, bet solī ja divus televizorus un tie nebija. Pirmajā istabā bija dī vā ns pilns ar traipiem (zem dī vā na pilns ar putekļ iem, apkā rt gulē ja rotaļ lieta, ū dens pudele un avokado, tā pē c viņ i to tur tī ra (. … Tomēr ▾ Izī rē jā m divistabu apartamentus. Pati istaba ir izremontē ta, bet solī ja divus televizorus un tie nebija. Pirmajā istabā bija dī vā ns pilns ar traipiem (zem dī vā na pilns ar putekļ iem, apkā rt gulē ja rotaļ lieta, ū dens pudele un avokado, tā pē c viņ i to tur tī ra (. )), Uz tā bija ū dens peļ ķ e. grī da pē c nomazgā š anā s duš ā. un neparā dī jā s.
Ē damistaba iepriecinā ja. Bija labas un garš ī gas trī s ē dienreizes dienā . Priecā jā mies, ka mū s tur pabaro, jo, kad nolē mā m ē st picu viņ u "restorā nā " bijā m š okā , sliktā kā pica manā mū ž ā nav redzē ta, kas maksā ja picu forā , viņ a domā s, ka tā ir ideā la salī dzinā jumā ar ko viņ i pasniedz ((( Bā rmenis vienmē r ir aizņ emts, tad smē ķ ē , tad staigā , tad runā pa telefonu ((
Baseins man patika, kopts. Apkā rtne ir skaista, it ī paš i vakariņ ā s.
Pludmale jū ras priekš ā ir arī skaista, tur ir sauļ oš anā s krē sli un dzeltenas smiltis.
Pludmale pie jū ras Rakushnyak (caurdurtas kā jas un es un bē rns (bet tā da pludmale pa visu Koblevo ī stenī bā es zinu, jo mē s devā mies uz pilsē tas centru pludmalē , starp citu, lai aizietu kaut kur no 40-60 min. Atradu bazā ru, kas atradā s 20) minū š u attā lumā no kū rorta, varē ja iegā dā ties jū ras veltes un zivis)) un tur bija daudz bā ru un restorā nu)).
Jū ra tī rot aļ ģ es bija tī ra)) bet medū zas pilnas (jā peld uzmanī gi. Jū ras dibens sā kumā smilš ains un sekls, kaut kur 7 metri no krasta sā kas dziļ ums. ) Iespaidi 50/50, salī dzinot ar citā m kū rorti Ukrainā nepatika Mē s vairs nebrauksim atpū sties uz Koblevo ((.
Піца у ресторані повний кошмар. Пліснява на стелі Пліснява у душі ((
аватар dm1trichalov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma operators, jo viņ š lū dza klusu un relaksē još u atpū tu prom no steigas un burzmas. Ierodoties, viss apstiprinā jā s. Pirmkā rt. Viesnī ca atrodas paš ā promenā des galā . Ar automaš ī nu no Koblevo centra 15 km, gar pludmali 15-20 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma operators, jo viņ š lū dza klusu un relaksē još u atpū tu prom no steigas un burzmas. Ierodoties, viss apstiprinā jā s. Pirmkā rt. Viesnī ca atrodas paš ā promenā des galā . Ar automaš ī nu no Koblevo centra 15 km, gar pludmali 15-20 minū š u gā jiens. Teikš u godī gi, infrastruktū ra ir slikta. Divi veikali ar sliktu izvē li.
Restorā nā var ē st, bet mums bija samta sezona un nebija viss no ē dienkartes. Ē dinā š ana tiek organizē ta: brokastis-70 grivnas vienai personai, pusdienas 110, vakariņ as -90. Porcijas lielas un sā tī gas. Mū su istaba bija standarta.
Numurā ir divguļ amā gulta, ledusskapis, TV, labs gaisa kondicionieris, laba vannas istaba un duš a. Numuram ir balkons. Skats no istabas uz jū ru ir krā š ņ s un ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Jū s varat iznomā t gludekli, nav jā maksā . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Mī nuss ir periodiska karstā ū dens padeve, tač u pie tā ā tri pierod. Ir jauka baseina zona ar sauļ oš anā s krē sliem.
mī nus jū ra. Es nemaz nenoņ emu ieeju jū rā . Pirmā s dienas bija fekā liju smaka. Es neteikš u par š ī labuma noplū di jū rā , bet smarž a bija. Varbū t jū raszā les. Tā nu devā mies uz centrā lajā m pludmalē m, kur ir lielā ka tirdzniecī ba un notiek ū dens braucieni.
Es teikš u š o. Ivuš kai lieku 7. Ir kur augt. Personī gi man un manai sievai tas patika.
аватар mariapasechnyk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Atpū tā s ar diviem bē rniem atpū tas centrā "Ivuš ka" Koblevo. Man ļ oti patika! Apstā kļ i istabā s lieliski! Tā s vienreizē jā s ē dienreizes, garš ī gas, lielas porcijas, daž ā das. Personā ls ļ oti jauks un draudzī gs! Teritorija liela, jauks baseins, smilš u pludmale, restorā ns ar labu dzī vo mū ziku vakaros! Bē rniem atpū tas centra teritorijā ir š ū poles, š autuve, biljards, galda teniss, tenisa korts un bumba. … Tomēr ▾ Sveiki! Atpū tā s ar diviem bē rniem atpū tas centrā "Ivuš ka" Koblevo. Man ļ oti patika! Apstā kļ i istabā s lieliski! Tā s vienreizē jā s ē dienreizes, garš ī gas, lielas porcijas, daž ā das. Personā ls ļ oti jauks un draudzī gs! Teritorija liela, jauks baseins, smilš u pludmale, restorā ns ar labu dzī vo mū ziku vakaros! Bē rniem atpū tas centra teritorijā ir š ū poles, š autuve, biljards, galda teniss, tenisa korts un bumba. Teritorija ir tī ra, bez atkritumiem. Numuros ir pieejams bezvadu internets. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu un noteikti atbrauksim vē l! Iesaku š o atpū tas centru gan ģ imenē m, gan jaunieš iem) ?? ? ?
Отель с номера видом на море Красивое освещение ресторана и бассейна возле моря Уютные и уедененные места в ресторане с видом на море Рессторан Ресторан с басейном Красивое освещение бассейна ночью Ресторан Басейн днем, не помеха тем кто с колясками)
аватар elenayakimchuk29
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, ar bē rniem un mazbē rniem š ajā atpū tas centrā , ar visu bijā m apmierinā ti! Ļ oti apbē dinā ja iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes! Ī sts clivit, ļ oti lī dzī gs sacensī bā m! Bā zes apstā kļ i ir labi! Jā , Wi-Fi nevelk, bet cilvē ki nā k atpū sties pie jū ras, nevis sē dē t internetā dienā m ilgi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, ar bē rniem un mazbē rniem š ajā atpū tas centrā , ar visu bijā m apmierinā ti! Ļ oti apbē dinā ja iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes! Ī sts clivit, ļ oti lī dzī gs sacensī bā m! Bā zes apstā kļ i ir labi! Jā , Wi-Fi nevelk, bet cilvē ki nā k atpū sties pie jū ras, nevis sē dē t internetā dienā m ilgi. Tā pē c es domā ju, ka tas ir pat pluss, nevis mī nuss! Runā jot par jū ru, varu teikt, ka ir vairā kas nogā zes un diezgan liela pludmale ar smiltī m. Aļ ģ es ir dabas un periodu jautā jums, tas nav atkarī gs no cilvē kiem. Trī s ē dienreizes dienā ē damistabā . Ī paš s paldies š efpavā rei Irinai Jaroslavovnai par daudzveidī gu garš ī gu ē dienu, kurā visu laiku ir raudzē ti piena produkti (arī jogurti), dā rzeņ i un augļ i. Vē los pateikties arī burvī gajai administratorei Kristī nai par sirsnī go un sirsnī go uzņ emš anu. Baseins labs, sastā v no divā m sekcijā m, maza bē rniem un liela pieauguš ajiem ar daž ā du dziļ umu. Ū dens ir tī rs, sistemā tiski dezinficē ts un tiek ņ emti paraugi ū dens analī zei. Iesaku ikvienam brī vdienā m!
В обед всегда жидкое Обед полноценный первое и второе, компот со сладким (печенье, конфеты, вафли) Бассейн Array
аватар Klevcova.a88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms nepilnas nedē ļ as atgriezā mies no atpū tas centra "Ivuš ka". Mums tur bija paredzē ts palikt 7 naktis. Patiesī bā palika 4 naktis. Kā pē c tu aizgā ji agrā k? ! Tieš i pretī š ai bā zei ir tieš a kanalizā cijas notece jū rā! ! ! Tas neticami smird. … Tomēr ▾ Pirms nepilnas nedē ļ as atgriezā mies no atpū tas centra "Ivuš ka". Mums tur bija paredzē ts palikt 7 naktis. Patiesī bā palika 4 naktis. Kā pē c tu aizgā ji agrā k? ! Tieš i pretī š ai bā zei ir tieš a kanalizā cijas notece jū rā! ! ! Tas neticami smird. Bā zes vadī ba zvē r, ka š ī ir aļ ģ u ziedē š ana. Bet bā zes apkopes darbinieki, ar kuriem mē s runā jā m, nenoliedza, ka tā ir kanalizā cijas problē ma. 3. atpū tas dienā izgā ju cauri straumei kaimiņ u Politehnikuma bā zē , tad tajā paš ā vakarā kanalizā cija iztecē ja caur restorā na teritoriju pretī Ivuš kai. 4dien sā ka š ausmī gi smirdē t pē c kanalizā cijas visā tuvā kajā pludmalē . Turklā t ī patnī ba ir tā da, ka tu ieej jū rā lī dz kaklam un pē kš ņ i dibens ir kā purvs. . . un tas ir jū rā ! ! ! Piektā s dienas rī tā kanalizā cija izlauzā s cauri un milzī gi sausu sū du gabali uz aļ ģ ē m peldē ja pa visu jū ru. Un cilvē ki peldē jā s starp š o. . . Dievs, cilvē ki, kā tas iespē jams? ? ? Uzreiz pieķ ē ru sevi un sapratu, ka savu 2 gadus veco bē rnu tā dos apstā kļ os neizdziedinā š u. Devos uz "Ivuš kas" administrā ciju ar jautā jumu par naudas atmaksu par 3 naktī m, jo ​ ​ tā dos apstā kļ os uzturē ties nevaram. Uz ko viņ i atbildē ja, ka tā nav viņ u problē ma un viesnī ca ir tī ra, un jū rā zied aļ ģ es. Un uzskatu, ka bā zes nesagatavojā s vasaras sezonai un netī rī ja kanalizā ciju ziemā un pavasarī . Tas ir ok. Mū su cilvē ki ir pieraduš i un tā iztur. Starp citu, es ierados "Ivuš kas" administrā cijā pulksten 11. Un naudu man atdeva tikai par dienu, nevis trī s! ! ! Pirmkā rt, paredzamais laiks ir 10:00. Un es atnā cu 11. Sū ds ir par vē lu agrā k izpeldē t??? ? . Lai gan, mī ļ ie, pē c starptautiskajiem standartiem paredzamais laiks ir 12 dienas! ! ! Un, otrkā rt, pē c viņ u noteikumiem viņ i par pē dē jo dienu naudu vispā r neatdod. Tas ir viņ u noteikums. Un tas nekas, ka no tā s smakas viesnī cā var nosmakt. . Vā rdu sakot, tū risti savas problē mas risina par tū ristu naudu, lai viņ iem nebū tu dī kstā ves.
Tā nu mē s ar tē ti nebijā m slinki un devā mies pā rbaudī t pludmali aiz mola tā lā k par Ivuš ku....Uzkā pā m tam pā ri. Un tur visa piekraste ir sū dos. . . Tas bija pat uz mola plā ksnē m. . . Cienī jamie tū risti. Nebojā savu atvaļ inā jumu, netē rē naudu un neē d E. coli un rotavī rusu. "Ivuš ka" Koblevo sā kumā uz robež as ar Morskoju. Un sū di peldē ja no sā kuma lī dz robež ai ar Dienvidiem pa visu Koblevo. . . Un atpū tā mies Č ernomorkā ar samē rā skaidru jū ru. Pazaudē ta nauda "Ivuš kā ", bet veselī ba dā rgā ka. Pievienots fotoattē ls, kas apstiprina situā ciju.
Холл Пляж напротив Ивушки. Рядом волнорез. За ним ад дерьма... Ресторан на этом пляже...
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

Пансионат «Ивушка» расположен в курортной зоне Коблево, на берегу моря. Для удобства отдыхающих на территории: столовая, расположенная в отдельном корпусе, ресторан «Ибица» с видом на море,собственный пляж, бассейн с зоной отдыха. Предусмотрена культурная программа – каждый вечер живая музыка.

Atrašanās vieta 50 км от г Одесса. 80 км от г. Николаев.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Платно: ресторан; лобби-бар; бары; аренда мангала; медпункт; шезлонги у бассейна.

Бесплатно: бассейн, живая музыка, библиотека, летний душ, пользование инфраструктурой пляжа (шезлонги).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • volejbols
Telpu apraksts

«Полулюкс» 2-х местный (максимально 2 чел, 20 кв.м).

«Люкс» 2-х комнатный (максимально 5 чел, 35 кв.м).

Премиум класс «Амстердам» (максимально 2 чел,25 кв.м).

Все номера с прямым видом на море.

Istabās

Балкон с полным остеклением, кондиционер (все номера), патио (номера Полулюкс и Люкс 2х комнатный 1 этаж), пол – керамика;

пол – ламинат (номера Премиум класса Амстердам), телевизор, телевизор ЖК (номера Премиум класса Амстердам, категория Люкс 2х комнатный), душ (холодная вода – круглосуточно, горячая вода – по расписанию), душ тропический (горячая и холодная вода – круглосуточно) – номера Премиум класса Амстердам, туалет, умывальник, холодильник, чайник (платно), гладильная доска, утюг (по запросу), мини-бар (платно), прачечная (платно), интернет.

Adrese Украина, Николаевская обл., Березанский р-н, пгт. Коблево, ул. Степная 4-а.
Tālruņi: +38 (050)-493-06-30
+38 (095)-628-27-83
+38 (073)-590-96-44
+38 (066)-252-05-84
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.