Edem Koblevo 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.310
№2 viesnīcas reitingā Koblevo
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.5 Tīrība
3.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kūrorta un viesnīcu kotedžu komplekss "Edem Koblevo" atrodas Melnās jūras piekrastē Nikolajevas reģionā.Vairāk →
аватар bakhmat59
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir lieliski! Apraksts ir patiess. Mierī ga un ē rta viesnī ca. Administrators (vai direktors) Oļ egs ir ļ oti labs cilvē ks, vienmē r pateiks un palī dzē s. Viņ š strā dā visu diennakti. Liels paldies viņ am un visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Apraksts ir patiess. Mierī ga un ē rta viesnī ca. Administrators (vai direktors) Oļ egs ir ļ oti labs cilvē ks, vienmē r pateiks un palī dzē s. Viņ š strā dā visu diennakti. Liels paldies viņ am un visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Iesaku visiem.
Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, pat pirms pulksten 10.00, un tika izlikti vē lā k, nekā bija paredzē ts bez piemaksas. Mē s palikā m 9. istabā otrajā stā vā .
аватар Helenahob
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenes brī vdienas augustā . Man viss ļ oti patika. Liels paldies kompleksa "Edem" darbiniekiem par komfortu un mā jī gumu atpū tas laikā . Ā tri iekā rtojā s, uzreiz aizsū tī ja pusdienā s kaimiņ u bā zes "Neptū ns" ē damistabā . … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas augustā . Man viss ļ oti patika. Liels paldies kompleksa "Edem" darbiniekiem par komfortu un mā jī gumu atpū tas laikā . Ā tri iekā rtojā s, uzreiz aizsū tī ja pusdienā s kaimiņ u bā zes "Neptū ns" ē damistabā . Arī tur personā ls atsaucī gs un pieklā jī gs, viesmī ļ i strā dā kā bites. Visi ir draudzī gi un smaidī gi. Vadī tā ja Anna atbildē ja uz visiem mū su lū gumiem. Anna, paldies par rū pē m! No "Ē denes" lī dz jū rai kā das 10 minū tes nesteidzī gā tempā , tas mū s nemaz netraucē ja, bet nav š ī s dunoš ā s mū zikas un snī kstoš o nakts tū ristu. Klusums, tikai kriketi zvana! Tomē r odu bija daudz. Bet istabā bija pat fumigators. Wi-Fi istabā diezgan vā jš , mans dē ls pieskrē ja tuvā k administrā cijai interneta lapenē pasē dē t. Kopumā svē tki izdevā s! Labprā t tur aizbrauktu vē lreiz!
аватар shvettek
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bā ze ir vienkā rš i pā rsteidzoš a savā skaistumā . Apstā dī jumu ieskauta teritorija, strū klakas, lapenes, rotaļ u laukums. Pastaigas attā lumā no jū ras, divi akvaparki, delfinā rijs, atrakcijas, tirgus, kafejnī cas, klubi. … Tomēr ▾ Bā ze ir vienkā rš i pā rsteidzoš a savā skaistumā . Apstā dī jumu ieskauta teritorija, strū klakas, lapenes, rotaļ u laukums. Pastaigas attā lumā no jū ras, divi akvaparki, delfinā rijs, atrakcijas, tirgus, kafejnī cas, klubi. Komfortablas istabas: ledusskapis, gludeklis, duš a, tualete, TV, kondicionieris, internets. Atpū ta bija lieliska.
аватар oksana.galaj
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija tiek apsargā ta visu diennakti. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Telpā bija visi apstā kļ i un visi nepiecieš amie piederumi, pat raptors bija ar ierakstiem. Teritorija ļ oti skaista + ir virtuve, kur var gatavot un divas mikroviļ ņ u krā snis. … Tomēr ▾ Teritorija tiek apsargā ta visu diennakti. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Telpā bija visi apstā kļ i un visi nepiecieš amie piederumi, pat raptors bija ar ierakstiem. Teritorija ļ oti skaista + ir virtuve, kur var gatavot un divas mikroviļ ņ u krā snis. Visi ē dieni ir tur. Ū dens no akas tieš i teritorijā , ko var dzert.
аватар hmel1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bā zes "Edem" administrā cijas atpū tas organizē š ana ir lieliska. Sā kot no tā , ka istabā s ir viss nepiecieš amais ī slaicī gai atpū tai (kondicionieris, ledusskapis, TV, tē jkanna, gludeklis, gludinā mais dē lis, mē teļ u pakaramais, trauku komplekts, "raptor", duš as ž elejas š ampū ni, slota, putekļ u panna, mops , izlietne), pretī ieejai istabā s uz ielas ir individuā li veļ as un dvieļ u ž ā vē tā ji, iespē jams mazgā t lietas veļ asmaš ī nā , aizsargā jama zona (bē rnam biju mierī ga, kad viņ š spē lē jā s uz rotaļ u laukums vakaros) un beidzot ar izpalī dzī gu personā lu, kas acumirklī atbildē ja uz mazā kajā m vajadzī bā m. … Tomēr ▾ Bā zes "Edem" administrā cijas atpū tas organizē š ana ir lieliska. Sā kot no tā , ka istabā s ir viss nepiecieš amais ī slaicī gai atpū tai (kondicionieris, ledusskapis, TV, tē jkanna, gludeklis, gludinā mais dē lis, mē teļ u pakaramais, trauku komplekts, "raptor", duš as ž elejas š ampū ni, slota, putekļ u panna, mops , izlietne), pretī ieejai istabā s uz ielas ir individuā li veļ as un dvieļ u ž ā vē tā ji, iespē jams mazgā t lietas veļ asmaš ī nā , aizsargā jama zona (bē rnam biju mierī ga, kad viņ š spē lē jā s uz rotaļ u laukums vakaros) un beidzot ar izpalī dzī gu personā lu, kas acumirklī atbildē ja uz mazā kajā m vajadzī bā m.
аватар kitri
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patieš ā m debesu vieta. Netā lu ir jū ra, aiz mā jā m ir estuā rs ar savvaļ as pī lē m un ū dens velosipē du. Un kā ds skaists ainavu dizains bā zes teritorijā , kā pasakā , mā jas no dabī gā koka, klusums, viens debesu prieks. … Tomēr ▾ Patieš ā m debesu vieta. Netā lu ir jū ra, aiz mā jā m ir estuā rs ar savvaļ as pī lē m un ū dens velosipē du. Un kā ds skaists ainavu dizains bā zes teritorijā , kā pasakā , mā jas no dabī gā koka, klusums, viens debesu prieks. Jū s kā draugus sveic administratore un uzmanī gs personā ls. Pē c 15 minū tē m sā kas brī niš ķ ī ga atpū ta, jo. man galva nesā p. . .
Mē s ar draugiem tikai š ogad braucam jau ceturto reizi. Arī mū su draugi ir sajū smā par š o vietu....
Paldies visam personā lam.
аватар LILIANA_ODESSA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bā ze lieliska. Bijā m 2 dienas. (100 UAH/diena/pers. ). Mā jas ir sadalī tas 3 atseviš ķ ā s istabā s. Katrā istabā ir tualete, duš a. Otrajā stā vā balkons un pirmajā lodž ija. Istabā (istabas mazas kaut kur lī dz 15 kv. … Tomēr ▾ Bā ze lieliska. Bijā m 2 dienas. (100 UAH/diena/pers. ). Mā jas ir sadalī tas 3 atseviš ķ ā s istabā s. Katrā istabā ir tualete, duš a. Otrajā stā vā balkons un pirmajā lodž ija. Istabā (istabas mazas kaut kur lī dz 15 kv. m, bet ideā li piemē rotas ģ imenei - divguļ amā gulta + vienvietī ga gulta)) TV, ledusskapis, kondicionieris vasara-ziema , trauki, tē jkanna, gludeklis (lielajā m saimniecē m: )
Gulta un gultas ir labā stā voklī , pamatne salī dzinoš i jauna (3 sezona) Visas pultis darbojā s, kondicionieri un TV arī .
Istabā s bija pat anti-comarilovs, par ko liels paldies administrā cijai : )
Teritoriju ieskauj estuā rs, kur var braukt ar ū dens velosipē diem. (lī dz jū rai 300 metri, bet mums tas nebija svarī gi. ) Aiz mā jā m liela autostā vvieta automaš ī nā m. Teritorija ar rotaļ u laukumu un grila zonu tieš i virs grī vas peld pī les, reizē m ielido bruņ urupuč i, gulbji. Bā zes teritorija ar skaistiem ziediem, krū miem, strū klaku un ainavu dizainu.
Mū su kompā nijai 40 cilvē ku sastā vā bija nojume (telts), kurā bija iespē ja papusdienot. Pusdienas tika pasū tī tas no Odesas, jo š obrī d Koblevo valda spriedze ar siltajiem ē dieniem, vasarā bā zes cilvē ki ē d kaimiņ u bā zē .
Mani ļ oti iepriecinā ja administrā cijas attieksme pret atpū tniekiem - ļ oti vē rī gi pret visiem lū gumiem, uz visu uzreiz reaģ ē ja: papildus iesmi, trauki, puķ u vā zes - tika atnesti gaismas ā trumā . Kad uz galvenā ceļ a bija pazudis elektrī ba un pazuda elektrī ba, administrā cija naktī devā s uz sadales zonu un 2 stundu laikā "atrisinā ja" jautā jumu. Acī mredzot ietekmē tas, ka bā zi uztur viena ģ imene un ļ oti atbalsta lietu. Paldies Oļ egam administratoram un viņ a ģ imenei par patī kamo uzturē š anos! Kā redzat no fotoattē la, tas viss ir taisnī ba!
Наши девочки готовят лаваш с сулугуни для барбекю территория Место для барбекю над лиманом территория номер номер дискотека под луной
аватар LILIANA_ODESSA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
на велосипеде вид на базу с лиманчика территория в номере в номере


iemiesojums LiGrand
Maksa nav rakstīta, citādi gribam atbraukt uz pāris dienām!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums edemkoblevo
‹ Viesnīca Edem Koblevo 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

Курортно-гостиничный коттеджный комплекс «Эдем Коблево» расположен на берегу Черного моря в Николаевской области.

Atrašanās vieta 4 км. от междугородной трассы Одесса-Николаев, между морем и Тилигульским лиманом. 10 минут ходьбы до пляжа.
Pludmales apraksts Песчаный пляж, с умеренно пологим дном.
Viesnīcā

Беседки, оборудованные столиками, возле которых можно пожарить шашлык, запечь рыбу, на имеющихся в наличии мангалах. Детская площадка. Охраняемая стоянка для личного автотранспорта отдыхающих. Обустроенное летнее кафе (пиво, вода, соки, мороженное, кофе, чай, горячие бутерброды).

Telpu apraksts

Предлагаются 2-х и 3-х местные номера, в уютных двухэтажных деревянных коттеджах, один коттедж расчитан на три семьи, три отдельных входа. На первом этаже два номера и один номер на втором этаже.

Istabās

Двухспальная и односпальная кровати, душ, умывальник, туалет, телевизор, кондиционер, холодильник, чайник, утюг, гладильная доска, посуда, кухонные и туалетные принадлежности, холодная и горячая вода круглосуточно, обогрев воды производится с помощью солнечных коллекторов. Балконы, которые выходят на маленькие зеленые дворики с водопадом и фонтаном.

Adrese Украина, 57453, Николаевская область, Березанский район,
зона отдыха Коблево, ул. Кишинёвская, 14
Tālruņi: +38 (0515) 397 355
+38 (050) 552 18 06 - администратор
+38 (050) 552 28 45 - директор
Tīmekļa vietne: Edem Koblevo
FAQ