No priekšrocībām tikai liela telpa un viss

Rakstīts: 6 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 3 — 5 septembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, lai gan bijā m pā rplā nojuš i rezervā ciju un meitene neatlaidī gi gribē ja pā rdot par augusta cenā m, tač u viņ i atguva. Tiesa, viesis kā rtoja attiecī bas ar citu administratoru par troksni no kaimiņ u istabas uzkopš anas 6 no rī ta, kas brī dinā ja, tač u kaut kā no ceļ a nav pievē rsuš i uzmanī bu.
- Bijā m gatavi maksas autostā vvietai speciā li aprī kotā vietā , bet maksa bija tikai par automaš ī nas atraš anu teritorijā zem ē kā m, visas ejas bija bloķ ē tas, un tas nav sezonā , bet sezonā kā ? Briest starp kā kaut kā da epicentra stā vvietā ? Labi, to var pā rdzī vot, bet sā ka lī t, uz skaisti ieklā tas lī dz potī tē m dziļ as ū dens plā tnes (kur ir kanalizā cija? ), un jū s nevarat tikt cauri bez slapjuma starp apmalē m un automaš ī nā m. Bet viesnī ca izvirzī ja 50 UAH / dienā / auto. Bizness ir tikai mū suprā t, samaziniet ē rtī bas un celiet vairā k mī klas.
- Istaba: liela un ē rta, viss nepiecieš amais ir, bet ne bez trū kumiem. Balkons ir š aurs un pā rā k atvē rts, var redzē t visus kaimiņ us uz grī das un slī pi uz augš u un uz leju, jū s gatavojaties iziet uz balkona tā , it kā izietu pie cilvē kiem, ja izgā jā t ģ imenes mā jā s, tad esiet gatavi iedegt zvaniņ us kaimiņ iem no apakš as. Saplī sa izlietne un aizsē rē jusi noteka duš as kabī nē , vecā padomju viesnī cā tas ir normā li, bet 3 zvaigž ņ u viesnī cā kaut kā š vaki. Bē rns ē da cepumu un gabals nokrita uz grī das, viņ i nepievē rsa uzmanī bu, viņ i nā ca pē c jū ras un, lū k! Skudras 4 stā vā ! It kā viņ i bū tu slazdā ?

- Jū ra un pludmale: jū ra ir tik tā da, kā Dņ epra, zaļ a un dubļ aina, tikai sā ļ a. Pludmale ir salī dzinoš i tī ra. Sauļ oš anā s krē sli kā Eiropā , par cenā m, es domā ju, 250 UAH dienā lī dz 19-00.75 UAH klā ja krē sls. Dā rgi. Un vispā r jebkurā viesnī cā ar pludmali tas viss ir iekļ auts tū res cenā , bet te arī te gribas mī klu gā zt. Ar pilnī gi neeiropeisku servisu cenas tā das paš as kā Eiropā . Visā das atrakcijas pludmalē (nav skaidrs vai š ī ir viesnī ca vai nē ) - standarta komplekts, banā ns, deltaplā ns, skrejriteņ i utt. . Cenas pieņ emamas, izmē ģ iniet dzī vē (uzziņ ai, 2.5-3 reizes zemā ks nekā Turcijā , Ē ģ iptē un Eiropā ).
- Teritorija: diezgan labi kopta, bet problē mas ar urnā m, tā s ir, bet vienmē r! ! pā rpildī ts. Netā lu atrodas miskaste. Sezona gandrī z beigusies, ko, cilvē kus atlaida, nav kam sakopt? Vai arī visiem ir vienalga? Pirmais baseins bija novietots kā apsildā ms - nepamanī ju, sauļ oš anā s krē sli ir pā rsteidzoš i bez maksas. Bet matracis uz sauļ oš anā s krē sla ir brī nums, gandrī z vienreiz lietojams, pē c peldes ir slapjš , jo sintē tika ir 110%, neizž ū st, pē c kā da gulē š anas slapjā joprojā m ir prieks.
- Ē dnī ca (par restorā nu to nevar saukt): pie ieejas mani sagaida ē dnī cas administratore ar tā du skatienu, ka jū s mani novē rš at, bet es strā dā ju! (kaut gan otrā bija draudzī gā ka) un parā da, kur apsē sties. Uz galda servē š anas paklā jiņ š nav pirmais svaigums, tad redzē jā m, ka nā kamajam klientam tas nav nomainī ts, bet vienkā rš i nokratī ts uz grī das. Uz tā likti galda piederumi no kopē jas kaudzes, pat nav runas par kā du atseviš ķ u ietī š anu pat salvetē . Ekskursijā iekļ autā s brokastis ir diezgan nabagas, siers un desa 2-3 gabali vidē jas kvalitā tes 1 mm biezi, arī gurķ i-tomā ti pa 2-3 gabaliņ iem, sviesta gabals deklarē ts kā sviests, balož a kakas izmē rs un a bulciņ a sievietes dū res lielumā . Pats var salasī t olas, olu kulteni, pā ris pā rslas, arī brokastu pā rslas ir pā ris veidu, tē jas maisiņ us (ne Greenfield) un š ķ ī stoš o kafiju. Kaut kā var apnikt.
Bet maksas pusdienas un vakariņ as ir kaut kas! Bē rna porcija, tieva (ļ oti diē tiskā ) pirmā , tā pati otrā , pat neatceros, kas tas bija, noriju vienā sē dē . Nedaudz bagā tī gā kas, ja tā drī kst teikt, vakariņ as. Un par š o 260 UAH. par aptuveno cenu 50 UAH! Ī sta izspē le. Nav pā rsteidzoš i, kā pē c skudras sē ž istabā slazdā - cilvē ki var redzē t, ka ē diens telpā ir pagatavots, un dzī vā s radī bas tika audzē tas uz ē diena paliekā m. Pē c vakariņ ā m pirmā doma ir, ko vē l iekost. Otrs restorā ns, kas atrodas krastā , ne ar ko nepā rsteidza, ja neskaita nož ē lojamo ē dienkarti un drakoniskā s cenas, piemē ram, borš č s 112 UAH, bē rnu biezenis 63 vai 65 UAH. Bija makš ķ erē š anas reisā , noķ ē ra gobjus - cep ar restorā na palī dzī bu 150 UAH / kg, bet vai tas nav lī dz vī ģ ei? Nu jū s nopelnī jā t ar makš ķ erē š anu, ir tikai viens birojs! Lija lietus, tā pē c visi viesi gandrī z vienā laikā metā s uz brokastī m, vairs nebija ko darī t. Un radī ja sabrukumu. Rinda, lai ieietu, rinda iet pie administratores pajautā t, gaidot pie galdiņ a, kur cilvē ki vē l ē d. Un tas nav sezonā , bet sezonā kā ? Ē dinā š anas pilnī gi nav, pat padomju ē dnī cā s bija labā k!

Kurš vē las pakalpojumu - viņ i to š eit neatnesa. Noteikti nav tā s naudas vē rts. Dā rgi un neprofesionā li.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu