De La Vita 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.610
8.6 Numurs
8.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca ar āra baseinu. Atrodas Koblevo pilsētā, pirmajā jūras līnijā, un tai ir sava ērta pludmale ar sauļošanās krēsliem un saulessargiem.Vairāk →
аватар hols.brittany
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti ceru, ka mans apskats palī dzē s viesnī cai kļ ū t nedaudz labā kai un piesaistī s ģ imeņ u ar bē rniem uzmanī bu. Atnā cā m atpū sties viesnī cā ar diviem bē rniem. Rē ķ inā jā mies ar animā ciju, cerot ieraudzī t vismaz rotaļ u laukumu vai istabu ar galda spē lē m, kur bē rni pusdienlaikā varē tu paslē pties no saules un rotaļ ā ties. … Tomēr ▾ Ļ oti ceru, ka mans apskats palī dzē s viesnī cai kļ ū t nedaudz labā kai un piesaistī s ģ imeņ u ar bē rniem uzmanī bu. Atnā cā m atpū sties viesnī cā ar diviem bē rniem. Rē ķ inā jā mies ar animā ciju, cerot ieraudzī t vismaz rotaļ u laukumu vai istabu ar galda spē lē m, kur bē rni pusdienlaikā varē tu paslē pties no saules un rotaļ ā ties. Bet viesnī cā nekā tā da nav. Reģ istratū rā man piedā vā ja animā cijas programmu Vital park hotelā . Animā cija no aģ entū ras "Mamma man ir jautri. " Puiš i ir vienkā rš i lieliski! Tač u, lai nokļ ū tu š ajā viesnī cā , jā pā rvar netī rumu un peļ ķ u ceļ š virs kauliem. Tā pē c nebū tu slikti paķ ert gumijas zā bakus. Vai arī gaidiet elektromobili, kuru pē c pirmā pieprasī juma apkalpo no viesnī cas De La Vita, un Vital park viesnī ca nelabprā t zvana un stā sta, ka transports ir tikai viesiem, kuri dodas uz stā vvietu un atpakaļ .
Vakar pē c bē rnu diskotē kas pulcē jā mies ap 20 cilvē ku. Nogaidī jā m 40 minū tes, daudzi pa dubļ iem un peļ ķ ē m gā ja uz viesnī cu kā jā m. Administratori stā stī ja, ka š oferis vakarā ir viens un viņ š galvenokā rt brauc uz autostā vvietu, kā arī nevajadzē tu nogā dā t atpū tniekus no viesnī cas uz viesnī cu. Tā pē c mū su izvē le nā kamreiz, protams, nebū s De La Vita. Faktiski mē s nakš ņ ojam un ē dam š ajā viesnī cā , un aktivitā tes, dienas laikā , Valetta grupas viesnī cā . Pludmale nav sagatavota tū ristu uzņ emš anai. Pludmale nav tī rī ta, guļ amkrē sli koka ar sarū sē juš ā m skrū vē m. Nav nojumes, lietussargi nobruž ā ti un izstiepti, nav pā rģ ē rbš anā s kabī nes, nav celiņ u uz jū ru. Flī ž u gabals guļ , lai nesalauztu kā ju un nenonā ktu smiltī s. Aļ ģ es netiek noņ emtas. Divas dienas ļ oti zaļ š krasts.
Un, protams, par plusiem. De La Vita darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un centī gi. Tī ri un ē rti numuriņ i. Lielisks ū dens aerobikas instruktors. Ē diens ir izcils. Š oferi ir ļ oti pacietī gi un pieklā jī gi.
аватар Kokopie
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 4 pieauguš ajiem, 2 bē rniem un mazuli. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies, mums bija "suite" numurs ar milzī gu terasi un neticamu skatu uz jū ru. Tiklī dz iegā jā m istabā , mums aizrā vā s elpa. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 4 pieauguš ajiem, 2 bē rniem un mazuli. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies, mums bija "suite" numurs ar milzī gu terasi un neticamu skatu uz jū ru. Tiklī dz iegā jā m istabā , mums aizrā vā s elpa. Interjera gaiš ie jū ras toņ i un skats, iespē jams, nekad netiks aizmirsts.
Viesnī ca ir jauna, moderna un labi uzturē ta. Ī paš s paldies meitenē m, viņ as uzkopa istabu, tā bija vienkā rš i ideā la, un vienmē r ļ oti ā tri atbildē ja uz visiem lū gumiem. Arī reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi un palī dz, kad tas ir nepiecieš ams. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, pat manam mazulim vienmē r bija ko ē st. Ir krē sli baroš anai, ļ oti liels pluss.
Visiem pietika ar 2 lieliem baseiniem, 2 bē rnu baseiniem un dž akuzi. Galvenajā ū dens vienmē r bija silts, bet bē rnistabā kā svaigs piens)))) Forš s dī dž ejs un mū zika pie baseina, ū dens aerobika, bā rs. Pludmale ir tī ra, jū ra diezgan laba, gaidā ms daudz sliktā ks. Tiesa, pludmalē nav daudz vietas segš anai, mē s ar bē rniem izgā jā m ā rā nedaudz vē lā k un vairs nebija vietas. Un, neskatoties uz norā dī jumiem, viesi tik un tā ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus gan pludmalē , gan baseinos. Viesnī cu saimniekiem iesaku uztaisī t vē l vienu nojume pludmalē , tad viss bū s super!
Kopumā viesnī ca ir lieliska! Bijā m ļ oti apmierinā ti! Mī nusi nav atrasti!
вид из номера вид из номера пляж пляж
аватар nataha33
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru un 18 gadus veco dē lu atpū tos De La Vita 10 naktis. Sā kotnē ji rezervē jā m ekskursiju uz Turciju, bet pē c tam karantī na ieviesa korekcijas mū su plā nos. Norē ķ ins Ar maš ī nu ieradā mies 13.45. Maš ī na nekavē joties tika novietota bez maksas. … Tomēr ▾ Ar vī ru un 18 gadus veco dē lu atpū tos De La Vita 10 naktis. Sā kotnē ji rezervē jā m ekskursiju uz Turciju, bet pē c tam karantī na ieviesa korekcijas mū su plā nos.
Norē ķ ins
Ar maš ī nu ieradā mies 13.45. Maš ī na nekavē joties tika novietota bez maksas. Reģ istratū rā ir rinda uz reģ istrē š anos. Visas vē lmes vietai tika ņ emtas vē rā - skats uz jū ru/estrā di un augstā k, par ko ī paš s paldies (viesnī cai jau iepriekš uzrakstī jā m vē stuli ar novē lē jumiem). Vispirms viņ i uzlika rokassprā dzes un sū tī ja pusdienā s. 15.00 iedeva istabas atslē gu kartes (2 gab. ) un 3 pludmales dvieļ u kartes un nosū tī ja uz istabu.
Numurs
Numurs bija standarta numurs ar skatu uz jū ru. Istaba patieš ā m ir pā rsteidzoš a! Ļ oti ē rta vannas istaba. Biju nobaž ī jies, ka mē beļ u bū s maz, bet patiesī bā sanā ca tieš i pareizi. Visas manas kleitas derē ja uz pakaramiem, un pā rē jā s lietas plauktos tika novietotas. Telpā viss ir labā stā voklī , tehnika darbojas. Dī vā ns ir apmē ram 190 cm garš , dē ls, 1.75 m garš , klusi iederē jā s, pat neizklā ja. Pienā cī ga izmē ra istaba, nav š aurs. Matrač i, starp citu, bija ļ oti ē rti. Daudz izeju un labs apgaismojums. Ļ oti liels balkons ar pilnu ž ā vē tā ju, galdu un 2 krē sliem. Istabā ir tē jkanna, 2 tases, 2 apakš tasī tes, 2 karotes, 2 glā zes, 2 x 0.5 litri ū dens (tikai ierodoties), TV, kluss kondicionieris. Internets vairā k vai mazā k strā dā ja, kad tajā paš ā laikā liela lejupielā de - pazuda, un vē lu vakarā varē ja skatī ties tieš saistes filmas. Skats no istabas ir bombardē još s (mums bija skats uz jū ru un skatuvi, 5 stā vs)! Tu pamosties no rī ta, pagriez galvu, un tur ir jū ra. . . ))) Neaizmirstami saulrieti vakarā . Jū tu lī dzi cilvē kiem, kuriem bija skats uz pretē jo pusi, tur top jauna liela Vallenes parka ē ka. Un, lai gan bū vlaukumā vasarā ir naftalī ns, skats ir slikts.
Personā ls
Kalpones ir gudras! Ierodoties prasī ja papildus segas pā rvalku (viena sega uz gultas diviem), vē l vienu krē slu, gultas veļ u un dvieļ us 3. personai - viss tika atvests 15 minū š u laikā . Viņ i nā ca katru dienu sakopt, bet mums tas nebija jā dara biež i, tā pē c mē s lū dzā m tikai izņ emt atkritumus un pievienot tualetes papī ru, kad tas bija nepiecieš ams. Pilnī bā iztī rī ts ik pē c 3 dienā m, kad mainī ja gultu, normā li.
Uzturs
Ē diens ir izcils! Vienmē r bija no kā izvē lē ties. Arī deserti un augļ i vienmē r bija deficī ts. Bija rindas, bet vienmē r daž ā dos laikos, tā pē c nevari uzminē t, kad labā k nā kt. Brokastis 8.00-10.00, pusdienas 13.00-15.00, vakariņ as 18.00-20.00. Viesmī ļ i pastā vī gi staigā ja pa zā li un tī rī ja traukus. Kafija un tē ja tikai no rī ta, pusdienlaikā un vakariņ ā s, no dzē rieniem tikai kompots un uzvars. Kafija, godī gi sakot, ir pretī ga. (Var nopirkt bā rā restorā nā vai pludmalē : Americano 30 UAH, Cappuccino 40 UAH, piena kokteilis 75 UAH, alus 0.5 l 45 UAH, kvass 0.5 l 25 UAH, Pepsi 0.5 l 30 UAH. Kafija tur labā k, bet arī nav izcili. Tuvā kajā s kafejnī cā s Lavazza kafija ir lē tā ka un garš ī gā ka. Uz jumta ir arī restorā ns "Sky", kur plā nojā m svinē t kā zu gadadienu, bet tas neizdevā s-uz kuģ a ir tikai jū ras veltes. ē dienkarte (neesam fani) un cenas, it ī paš i alkoholiskajiem dzē rieniem, kas pat pē c Kijevas standartiem ir nedaudz augstas. Varu ieteikt krogu Pikniks (tieš i pā ri ceļ am), tur ir bombardē još i kebabi un Pizza & Steak, 100m lī dz pa labi no izejas no viesnī cas, blakus atrodas arī Marka lielveikals.
Teritorija
Teritorija ir tik maza tik daudziem cilvē kiem! Mē s ieradā mies sestdien, un cilvē ki bija tumš i, dabisks skudru pū znis. Pē c pusdienā m pludmalē (nebija brī vu baseinu) gandrī z nevarē jā m atrast sauļ oš anā s krē slus saulē , ē nā viss rosā s. Dabiski, ka nekā das sociā lā s distances, cilvē ki viens otram virsū . No nā kamā s dienas nā cā s aizņ emties (to nevaru izturē t! ) no rī ta sauļ oš anā s krē sli ē nā , pie sporta baseina (tas ir jauns baseins, atvē rts jū nijā ), cilvē ku ir mazā k. Vispā r daž i no vakara "rezervē ja" sauļ oš anā s krē slus aprindā s, rotaļ lietas. ))) Kopš pirmdienas cilvē ku skaits kļ uvis nedaudz mazā ks, bet viesnī cai kaut kas jā izlemj par nojumē m!
Jū ra
Jū ra ir murgs! Mazs, zaļ š no aļ ģ ē m, ar medū zā m, un nez kā pē c auksts (tas ir jū lijā ! ). Pā ris reizes bija tikai vairā k vai mazā k tī rs.
Izklaide
Izklaide ir tikai maziem bē rniem, viņ iem š eit ir paradī ze! Animā cija pa dienu, katru vakaru viņ iem mini diskotē ka, lai gan mū zika ir tik skaļ a, ka tikai liek smadzenē m. Tikai pieauguš ajiem ū dens aerobika baseinā . Arī sestdienā s notiek uzaicinā to mā kslinieku koncerti. Mums nepatika, par skaļ u, repertuā rs un izpildī jums tik un tā , un blakus viesnī cā mū zika dā rd paralē li, it kā sacenš oties, kurš skaļ ā ks. 22.30 viesnī cā valda klusums, blakus viesnī cā s klusums pē c 23.00.
Kopsavilkums
Kvalitatī vi jauna Ukrainas viesnī ca, iespē jams, viena no labā kajā m piekrastē . Droš i varu ieteikt ģ imenē m ar bē rniem.
Diez vai mē s š eit atgriezī simies. Mums pietrū ka normā las jū ras, nojumes pludmalē , lietussargu pie baseiniem, vairā k teritorijas un normā las, mazā k skaļ as mū zikas. Mē s nekad neesam redzē juš i tik daudz bē rnu pludmalē , kas kliedz un plunč ā jas baseinos, skraida restorā nā ! Visu laiku viņ iem bija bail kā dam no viņ iem uzkā pt. ) Bet katram ir savas prasī bas atpū tai.
Зона отдыха возле бассейнов Пляж Вид из номера
аватар aholodulkina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar savu pludmali, peldbaseiniem un bufeti tika atvē rta 1818. gadā , kad ekspluatā cijā tika nodots 6 stā vu ē kas otrais spā rns. Bijā m jū nija beigā s, ū dens jū rā bija duļ ķ ains, tā pē c baseini vienkā rš i glā ba. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar savu pludmali, peldbaseiniem un bufeti tika atvē rta 1818. gadā , kad ekspluatā cijā tika nodots 6 stā vu ē kas otrais spā rns. Bijā m jū nija beigā s, ū dens jū rā bija duļ ķ ains, tā pē c baseini vienkā rš i glā ba.
Kopē jais iespaids ir pozitī vs. Neliela, pā rdomā ta teritorija, liels baseins, hidromasā ž a 8 sē dvietā m brī vā dabā un skats uz jū ru, divi bē rnu baseini. Baseini tiek tī rī ti katru dienu. Vietas pietika visiem.
Teritorijā viss ir puķ ē s un strū klakā s, cilvē ki tiek nemitī gi fotografē ti. Teritorija ir apsargā ta, apsardze un personā ls pastā vī gi uzrauga, kā viesu rokā s ir rokassprā dzes.
Viesnī ca sevi pozicionē kā elitā ru iestā di. Cenas un pretencioza ieeja ar dā rgiem dī vā niem visiem par to pastā vī gi atgā dina. Divi ā trgaitas lifti, tī rs ū dens (un neizdala sē rū deņ radi, kā vairumā Koblevo bā zu) un neparasts viesnī cas dizains pirmajā lī nijā no jū ras - tas ir ē rti.
Numuri ir plaš i, gaiš i, Vidusjū ras stilā . Vannas istaba ir veidota oriģ inā lā veidā : duš as siena ir matē ts stikls, kas atveras uz lodž iju. Smalkas mē beles. Daudz kontaktligzdu un gaismas slē dž u. Centrā lais gaisa kondicionieris, vadā ms no tā lvadī bas pults, gandrī z nav dzirdams. Seifs ar kodu ir iekļ auts numura cenā . Ir arī fē ns, drē bju skapis, ledusskapis, tē jkanna, krū zes un glā zes. Bet vannas istabā nav č ī bu un plauktu zobu birstē m.
No mū su istabas paveras skats uz jū ru. Š ajā kū rorta daļ ā nav naktsklubu, un administrā cija ņ ē ma vē rā pagā juš ā gada viesu komentā rus par skaļ o mū ziku. Sestdien saulrietā no balkona noklausī jā s operas un estrā des studijas koncertu divu stundu garumā : skatuve lieliski pā rskatā ma no telpā m ar skatu uz jū ru. No ē kas aizmugures paveras skats uz bē rnu rotaļ u laukumu ar animatoriem, pa dienu tur ir diezgan trokš ņ ains.
Ī paš i plaš as terases 2. stā vā piedā vā viesiem atpū sties sauļ oš anā s krē slos, neizejot no istabas. Ideja laba, bet puse no viesnī cas apbrī no viesus no augš as. Varē tu ballī tes taisī t, bet jazhemati ar kaut ko no balkoniem mē tā sies.
6. stā vs - pretenciozs (par cenā m) brī vdabas restorā ns ar panorā mas skatu uz kū rortu. Mums tas ļ oti nepatika: izeja no lifta restorā na stā vā ir vienkā rš i briesmī ga, turklā t viesnī ca necī nā s ar odiem.
Animā cija bē rniem ir tā , ka bē rni pastā vī gi bija ar kaut ko aizņ emti. Pieauguš ajiem divas reizes dienā pusstunda ū dens aerobika.
Pludmale ir plaš a, ar glā bš anas torni, lietussargiem un ē nainu nojumi. Sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i ir iekļ auti cenā . Sauļ oš anā s krē sli tiek savā kti vakarā un izlikti pē c astoņ iem no rī ta, rī tausmas peldē š anas cienī tā ji nav ī paš i apmierinā ti. Blakus atrodas bā rs, netā lu ir tualetes. Viss ir tā , kā tam jā bū t.
Restorā ns ar gaisa kondicionē tā ju ir milzī gs, kā arī liela terase ar jumtu. No rī tiem ir forš i dzert pieklā jī gu kafiju ar skatu uz priedē m un jū ru. Ē dieni pē c "bufetes" sistē mas, viss garš ī gi, meitenes pastā vī gi kaut ko nesa. Saldē jums, pica, laba kafija, alus un alkohols - par atseviš ķ u samaksu bā ros (restorā nā un pie pludmales). Ē diens tiiik pieklā jī gs, izvē le nav slikta, ir gan gaļ a, gan zivis. Man patika "craft" medus kvass, ko brū vē jam paš i.
Koblevo cenas ir pā rmē rī gas. Salī dzinot ar Turciju, tie ir aptuveni vienā di ar 4 *. Mī nusā - Limanskas ū dens: vai nu dubļ ains, vai caurspī dī gs un ledains dibena dē ļ .
Viesnī ca sabiedrī bai, kas augstu vē rtē vietē jo droš ī bu un komfortu un kā du iemeslu dē ļ nevar atpū sties ā rzemē s.
Вид их номера Вид из номера Часть холла отеля Одна из секций ресторана Ресторан Завтрак, горячие блюда Вид на пляж отеля из ресторана под открытым небом Чем не Турция? Даже маслина есть.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

Современный отель с открытым бассейном. Расположен в г. Коблево, на первой линии моря и имеет собственный благоустроенный пляж с шезлонгами и зонтиками.

Atrašanās vieta Отель расположен в 67,8 км от ж/д вокзала г. Одесса и в 6,9 км от автовокзала г. Коблево.
Pludmales apraksts Собственный благоустроенный пляж с шезлонгами и зонтиками. Есть бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке (платно) одежды, room service, ТВ-лаунж, магазины, ресторан «Небо» (есть живая музыка), a la carte ресторан De la Vita (итальянская кухня, блюда на гриле), бар на пляже, 1 открытый бассейн с пологревом детской зоны, оборудован бесплатными шезлонгами, сад.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Утренняя фитнес-программа, творческие и гастрономические мастер- классы, клуб юных журналистов, анимационная программа для детей. Зона детских развлечений с аттракционами: надувной замок с горками, лабиринт, сцена для детских выступлений.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports Морские прогулки на катере и скутерах, экскурсионные программы
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 124 номера и 2 отдельных коттеджа:

33 однокомнатных номера категории «Стандарт», в которых могут проживать до четырех человек, oбщая площадь каждого — 25 м2.

7 однокомнатных номера категории «Супериор», в которых могут проживать до четырех человек, oбщая площадь каждого — 35 м2.

4 двухкомнатных, двухместных номера с возможностью двух дополнительных спальных мест, oбщая площадь каждого — 45 м2.

8 трехкомнатных номера в гостинице, в которых может проживать до шести человек, oбщая площадь каждого — 70 м2. Каждый номер имеет собственную террасу.

2 деревянных двухкомнатных коттеджа у моря «Полулюкс», в которых могут проживать до четырех человек, oбщая площадь каждого — 40 м2.

Istabās

Кондиционер, телевизор, сейф, Wi-fi (бесплатно), гардероб/шкаф, холодильник, электрочайник, чашки, ванная комната с душевой кабиной, полотенца, фен. Ежедневная уборка номера, room service.

Adrese проспект Курортный, 41, Коблево, Украина
Tālruņi: +380 966 177 377 +380 730 334 888
Tīmekļa vietne: De La Vita
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.