Visi bija priecīgi – gan bērni, gan pieaugušie!

Rakstīts: 10 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 4 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 4 pieauguš ajiem, 2 bē rniem un mazuli. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies, mums bija "suite" numurs ar milzī gu terasi un neticamu skatu uz jū ru. Tiklī dz iegā jā m istabā , mums aizrā vā s elpa. Interjera gaiš ie jū ras toņ i un skats, iespē jams, nekad netiks aizmirsts.
Viesnī ca ir jauna, moderna un labi uzturē ta. Ī paš s paldies meitenē m, viņ as uzkopa istabu, tā bija vienkā rš i ideā la, un vienmē r ļ oti ā tri atbildē ja uz visiem lū gumiem. Arī reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi un palī dz, kad tas ir nepiecieš ams. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, pat manam mazulim vienmē r bija ko ē st. Ir krē sli baroš anai, ļ oti liels pluss.
Visiem pietika ar 2 lieliem baseiniem, 2 bē rnu baseiniem un dž akuzi. Galvenajā ū dens vienmē r bija silts, bet bē rnistabā kā svaigs piens)))) Forš s dī dž ejs un mū zika pie baseina, ū dens aerobika, bā rs. Pludmale ir tī ra, jū ra diezgan laba, gaidā ms daudz sliktā ks. Tiesa, pludmalē nav daudz vietas segš anai, mē s ar bē rniem izgā jā m ā rā nedaudz vē lā k un vairs nebija vietas. Un, neskatoties uz norā dī jumiem, viesi tik un tā ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus gan pludmalē , gan baseinos. Viesnī cu saimniekiem iesaku uztaisī t vē l vienu nojume pludmalē , tad viss bū s super!

Kopumā viesnī ca ir lieliska! Bijā m ļ oti apmierinā ti! Mī nusi nav atrasti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu