Troianda 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.210
№9 viesnīcas reitingā Kiriļlovka
5.6 Numurs
6.2 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.0 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Troyanda" atrodas pilsētā, Azovas jūras krastā. Kirillovka, nospļauties "Peresyp".Vairāk →
аватар 4ikotoy
Bija š ovasar Troyandā . Teritorija un pludmale ir patieš ā m tī ra un labi uzturē ta, un personā ls ir draudzī gs. Bet ir komentā ri par ē dienu un ē rtī bā m istabā . Nezinu, kā ir citas kategorijas istabā s, bet mū su “standarta +” santehnika ir š ausmī gā stā voklī , un duš ā joprojā m nav aizkara, kas neļ ā va peldē ties, lai visi ū dens neizlī stu apkā rt peļ ķ ē s. … Tomēr ▾ Bija š ovasar Troyandā . Teritorija un pludmale ir patieš ā m tī ra un labi uzturē ta, un personā ls ir draudzī gs. Bet ir komentā ri par ē dienu un ē rtī bā m istabā . Nezinu, kā ir citas kategorijas istabā s, bet mū su “standarta +” santehnika ir š ausmī gā stā voklī , un duš ā joprojā m nav aizkara, kas neļ ā va peldē ties, lai visi ū dens neizlī stu apkā rt peļ ķ ē s. Bet gaisa kondicionieris, mē beles, ledusskapis ir diezgan cienī gi. Prieks par balkona klā tbū tni.
Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Ē diens biež i bija garš ī gs, bet viņ i ietaupī ja uz visu! Salveti sagriež.4 daļ ā s, vienu desas gredzenu uz divā m pusē m, litra iepakojumu sulas atš ķ aida ar 10 litriem ū dens utt. Nekad neredzē ju gaļ as gabalu zupā.7 dienu atpū tai. . . Augļ i, starp citu, arī . Bet reizē m bija garš ī gas bulciņ as un piena produkti.
Kopumā Troyanda ir diezgan piemē rota vieta klusā m, ģ imeniskā m un lē tā m brī vdienā m. Bet mē s nolē mā m vairs nebraukt uz Trojandu.
аватар Svetik.kraynyuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bā ze tī ra, kopta. . BET! ! personā ls, un jo ī paš i veikala pā rdevē ja, kas atrodas teritorijā - bubulis! turklā t viņ š saī sina pircē jus, kliegdams un rupjš . Telpas ļ oti smacī gas, ē rces skraida apkā rt! ! ū dens krā nā sā ļ š no jū ras, pietrū kst svaigas duš as, daudz odu, pie ieejas vakarā neies iekš ā un ā rā , jo apkā rt skraida veseli, rej suņ i, kas dara nepakļ auties sargiem. … Tomēr ▾ Bā ze tī ra, kopta. . BET! ! personā ls, un jo ī paš i veikala pā rdevē ja, kas atrodas teritorijā - bubulis! turklā t viņ š saī sina pircē jus, kliegdams un rupjš . Telpas ļ oti smacī gas, ē rces skraida apkā rt! ! ū dens krā nā sā ļ š no jū ras, pietrū kst svaigas duš as, daudz odu, pie ieejas vakarā neies iekš ā un ā rā , jo apkā rt skraida veseli, rej suņ i, kas dara nepakļ auties sargiem. Ē damistabā porcijas ir ļ oti mazas, kā jau veselam vī rietim, tik ļ oti niecī gi, ļ oti pietrū kst sauļ oš anā s krē slu un vietu zem nojumes! ! ! Vispā r bā ze nav ī paš i laba! daž i mī nusi.
аватар bladealex
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Aleksandrs. Dņ epropetrovska. Kū rortu atradu nejauš i. Sarunā ja cenu par 2 istabu Suite. Teritorija ir neliela, bet labiekā rtota. Ir veikals, kas strā dā pa stundā m, kur var nopirkt saldē jumu un visā dus sī kumus bē rniem un bezalkoholisko alu. … Tomēr ▾ Aleksandrs. Dņ epropetrovska.
Kū rortu atradu nejauš i. Sarunā ja cenu par 2 istabu Suite. Teritorija ir neliela, bet labiekā rtota. Ir veikals, kas strā dā pa stundā m, kur var nopirkt saldē jumu un visā dus sī kumus bē rniem un bezalkoholisko alu. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, izņ emot meistaru, kurš izsniedz sauļ oš anā s krē slus (Nikolajs Radionovič s). Mē s vienojā mies, ka viņ š mums izliks sauļ oš anā s krē slu, un tā tas bija 3 dienas, un tad pē kš ņ i reiz mū su sauļ oš anā s krē sls bija aizņ emts, un tas viss tā pē c, ka dā ma atnā ca vakarā un piekrita pati, un viņ š man teica, ka viņ š man ne par ko nepiekrita, ī si sakot, kaza. Luksusa numuri pamatnē ir daž ā da izmē ra, pievē rsiet uzmanī bu. Ir pieejams bezmaksas WiFi, lai gan tas ir pieejams tikai ē damistabas priekš ā . Autostā vvieta ir bezmaksas, dež urē.2 apsardzes darbinieki (precī zi lī dz 23.00). Ē diens bagā tī gs - piedevas lielas porcijas, gaļ a pā rsvarā vista, pirmā tiek pasniegta katliņ ā , tam puisim var ē st, maz dā rzeņ u (ņ em lī dzi), augļ u nav, vakaros kefī rs, viņ i pā ris reizes deva jogurtu. Principā ē diens garš ī gs, ē dnī ca uz cieta 4-ku.
Pludmale ir sakopta un, kas ir ļ oti svarī gi, ar stacionā ru nojumi, lai gan vieta zem nojumes bija jā ieņ em lī dz pulksten 7. Blakus ir maksas slidkalniņ š , motocikls, batuts, izpletnis, banā ns. Turpat blakus kafejnī cas bā ze ar alu, baklavu, gobiem un kukurū zu ir lē tā ka nekā nesē ji pludmalē . Ir vairā ki paviljoni un š aš liki, var uzcept bā rbekjū (iesmi pie administrā cijas, malka pie blakus puspamestas pamatnes, bet vajag cirvi vai zā ģ i). Ir rotaļ u laukums un bē rnu animā cija. Animatore ir sieviete Balzaka vecumā , viņ a ļ oti cenš as. Spē les tiek organizē tas uz ū dens, bē rnu lapenē (dambrete, š ahs, zī mē š ana utt. ) - tas ir pā ris stundas pirms pusdienā m. Vakarā pē c 1. maiņ as vakariņ ā m 19.00 pasā kums ē dnī cā . 10 dienas tie galvenokā rt bija mā jas koncerti, jauno talantu (atpū tnieku) uzstā š anā s, skaistumkonkursi. Un 2 reizes tā bija: burvja (forš a) un klauna Goš a ieraš anā s. Klauns Goš s strā dā ja 1.5-2 stundas ar blī kš ķ i. Piedalī jā s gan pieauguš ie, gan bē rni un bija apmierinā ti. Kopumā izklaides ziņ ā tuvumā ir 2 forš as bā zes: Seaside Galatea un Sunny Sonata
Luksusa numurs noteikti neuzvelk luksusa. Protams, sastapos ar lielā m istabā m, gaisa kondicionieris ir klase, spogulis gaitenī , skapis, liels izvelkamais dī vā ns un 2 atzveltnes krē sli (svī tā ir mazā ks izvelkamais dī vā ns un bez atzveltnes krē sliem, neliela guļ amistaba un vannas istaba). Starp trū kumiem: grī da uz balkona drū p un pielī p pie kā jā m, vannas istabā plū st š ļ ū tene un idiots flī zē tā js, kurš flī zes lika leņ ķ ī nevis pret noteku, bet gan pretē jā virzienā , kā rezultā tā tu stā vi savā un ne tikai netī rajā ū denī (nepatī kami). Viņ i taupī ja uz stikla pakeš u loga (nav ventilā cijas rež ī ma un moskī tu tī klu) viņ i gulē ja ar fumigatoru un atvē rtu balkonu.
Kopumā , pieverot acis uz daž iem trū kumiem, pā rē jais bija veiksmī gs. Cenas/kvalitā tes attiecī ba laba.
аватар Callista1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas centrs TROYANDA - lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! Lieliski gā dī gi darbinieki, sā kot no bā zes administratora lī dz jaukā m apkopē jā m un ziedu un zaļ umu mī ļ otā jiem. Ē damzā lē nav iespē jams palikt izsalkuš am - tur ir ne tikai daudz ē diena, bet arī garš ī gi un daudzveidī gi! Ikvienam uz ielas ir televizors, kur nevar palaist garā m iecienī tā kā s programmas; ) Nā kamgad tikai Š EIT! Uz redzē š anos: ). … Tomēr ▾ Atpū tas centrs TROYANDA - lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! Lieliski gā dī gi darbinieki, sā kot no bā zes administratora lī dz jaukā m apkopē jā m un ziedu un zaļ umu mī ļ otā jiem. Ē damzā lē nav iespē jams palikt izsalkuš am - tur ir ne tikai daudz ē diena, bet arī garš ī gi un daudzveidī gi! Ikvienam uz ielas ir televizors, kur nevar palaist garā m iecienī tā kā s programmas; )
Nā kamgad tikai Š EIT! Uz redzē š anos: )
аватар skybun
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais un elementā rā kais pluss ir tī rā kā jū ra, jū ties kā tā lā ā rzemju kū rortā : silts dzidrs ū dens skaistā zilganzaļ ā krā sā . Š ī akvamarī na jū ra tikai lū dz Aivazovska gleznas. … Tomēr ▾ Pirmais un elementā rā kais pluss ir tī rā kā jū ra, jū ties kā tā lā ā rzemju kū rortā : silts dzidrs ū dens skaistā zilganzaļ ā krā sā . Š ī akvamarī na jū ra tikai lū dz Aivazovska gleznas. Ceļ ojā m ar bē rniem vecumā no 3 un 8 gadiem. Jū ra ir sekla, tā pē c varē jā m likt malā liekā s rū pes par bē rnu droš u vannoš anos.

Tagad par Troyandas bā zi, kur mē s dzī vojā m 9 laimī gas dienas 2013. gada jū nijā . Atpū tas centra teritorija ir apsargā ta: pie ieejas 2 apsargi, 1-2 vē ro atpū tniekus no pludmales. Teritorijā nav sveš inieku, tā pē c nesatraucā mies par savu vē rtī go lietu likteni.

Man ļ oti patika koptā bā ze. Istaba bija tī ra, izremontē ta, jaunas modernas mē beles, jauns linolejs, skaista veļ a. Teritorijā ir vairā kas interesantas strū klakas, ē rti grezni soliņ i, jaunas flī zes.
Jū ra atrodas piecu soļ u attā lumā . Ceļ š uz to ved caur aleju, kas izklā ta ar flī zē m. Pa vidu lieli puķ upodi ar smarž ī gā m petū nijā m un soliņ i no kalta metā la un lakota koka. Tik sī ki aprakstī ju, jo visas š ī s detaļ as radī ja labu garastā vokli katru reizi ceļ ā uz jū ru un atpakaļ . Ir patī kami dzī vot skaistā vietā .

Maniem bē rniem patika rotaļ ā ties rotaļ u laukumā : š ū poles, slidkalniņ i - viss jauns, gaiš s.

Ē diens ē damistabā bija daudzveidī gs, es teiktu, ka bagā tī gs. Manus bē rnus ī paš i iepriecinā ja piena ē dieni, biezpiena ē dieni, garš ī gi raudzē tā piena produkti. Pasniedz daž ā dus graudaugus, makaronus. No gaļ as - vistas un liellopa gaļ as, ē dienkartē bija arī zivis. Galvenā ē diena priekš rocī ba "Troyandā " - tas bija kā mā jā s gatavots.

Personā la attieksme ļ oti korekta, bez iejaukš anā s privā tajā dzī vē .

Numurs tika rezervē ts, izmantojot internetu - pateicoties tam, mē s ietaupī jā m uz ceļ ojumu aģ entū ras pakalpojumiem.
Kirillovkā mums bija hobijs: gā jā m uz daž ā diem atpū tas centriem, kur bija vairā k atrakciju, kur bija jaunas vietas fotogrā fijā m. Skatī jā mies, uzzinā jā m no atpū tniekiem cenas, kā viņ i barojas. Mū su ģ imene nonā ca pie secinā juma, ka "Troyanda" ir labā kais variants cenas / kvalitā tes attiecī bai.
аватар nasavoda
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Kirilovkā . "Troyanda" izvē lē jā mies, jo, pirmkā rt, gribē jā m ē st, otrkā rt, tī ru jū ru, treš kā rt, par lē tu cenu. Rezultā tā mē s saņ ē mā m abus un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Kirilovkā . "Troyanda" izvē lē jā mies, jo, pirmkā rt, gribē jā m ē st, otrkā rt, tī ru jū ru, treš kā rt, par lē tu cenu. Rezultā tā mē s saņ ē mā m abus un daudz ko citu. Man ļ oti patika. Viss. Istabas ir tī ras, ar labā m mē belē m, tī ras tualetes, duš as ar karsto un auksto ū deni. Sava pludmale, arī tī ra, netā lu. Teritorija nav liela, kopta. Ļ oti labs personā ls. Un tas, ka cilvē ki raksta "par trū kumiem" (kaut kur kaut kā trū kst...), tā pē c jums ir jā saprot, ka tas nav 5 *, bet, ja vē laties vairā k - maksā jiet vairā k. Un tad izvē le ir jū su. Ja tev kaut kas nepatī k - neņ em to, lai vē lā k nesavainotos. Un "Troyanda" iesaku ģ imenē m ar bē rniem. Vakarā ir kluss un mierī gs. Teritorijā ir rotaļ u laukums. Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар Anastasia20
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mums ļ oti gribē jā s atpū sties š ajā bā zē , jo mums likā s, ka tur bija omulī gi un mierī gi! ! Bet pā rē jais diemž ē l neizdevā s. . . Sā kumā man nepatika apsargu uzvedī ba: sargs pie vā rtiem (Oganes) uzreiz sā ka dot neviennozī mī gus mā jienus man un manai draudzenei ! ! Viņ i domā ja, ka tas viss beigsies, bet viņ š sā ka bezkaunī gi dot mā jienus par tuvī bu. … Tomēr ▾ Mums ļ oti gribē jā s atpū sties š ajā bā zē , jo mums likā s, ka tur bija omulī gi un mierī gi! ! Bet pā rē jais diemž ē l neizdevā s. . . Sā kumā man nepatika apsargu uzvedī ba: sargs pie vā rtiem (Oganes) uzreiz sā ka dot neviennozī mī gus mā jienus man un manai draudzenei ! ! Viņ i domā ja, ka tas viss beigsies, bet viņ š sā ka bezkaunī gi dot mā jienus par tuvī bu. Man vajadzē ja izvairī ties no tikš anā s ar viņ u!
Arī pā rē jie apsargi nebija ī paš i pieklā jī gi. Vecā kais apsargs, kurš dež urē ja netā lu no pludmales, uzvedā s izvirtī gi! Pavisam nejauš i nā cā s noskatī ties ainu, kur viņ š dež urē ja tumsā ar nepazī stamu cilvē ku! Mē s bijā m š okē ti par bā zē notiekoš o!
Vai tā da aizsardzī ba ir vajadzī ga un ko tā vispā r aizsargā , ja ieeja citā s bā zē s ir pilnī gi bez maksas!
Ē diens kafejnī cā ir pretī gs! ! Viņ i baroja daudz un bezgaumī gi (kā cū kas) Ē damzā les apkalpotā ji (viesmī ļ i) ir rupji un rupji! Viņ i uzvedā s mež onī gi un necivilizē ti. Nenovelkot speciā lo apģ ē rbu, viņ i devā s uz tualeti, kas mū s pā rsteidza - ar basā m kā jā m!
Izdariet secinā jumus: vai ir vē rts palikt uz š ī s bā zes.. .


iemiesojums gren1
Cik maksās ģimenes atpūta ar 2 bērniem augustā ar ēdināšanu un izmitināšanu
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

База отдыха "Троянда" расположена на побережье Азовского моря, пгт. Кирилловка, коса "Пересыпь".

Pludmales apraksts песчаный, собственный, оборудованный, в 50 м от корпусов.
Viesnīcā

бар, детская игровая площадка, автостоянка. Все другие развлечения - на прилегающей территории.

Telpu apraksts

В 5-этажном корпусе №1 (140 мест) находятся 2-3-4-местные номера с удобствами. На 2-3 этажах расположены номера с удобствами (туалет умывальник, душ, бойлер). В номере: набор мебели, холодильник, лоджия.
На 4-5 этажах расположены номера с удобствами (туалет, умывальник, душ с холодной водой). В номере: набор мебели, лоджия. Душ с гелиосистемой от солнца находится на территории.
- В 4-этажном корпусе №2 (100 мест) находятся номера с ч/у и люксы.
На 1-2 этажах расположены 2-3-4-местные номера с частичными удобствами (туалет,
умывальник), душ на территории. В номере: набор мебели, лоджия.
На 3-4 этажах расположены номера категории «люкс»: (туалет, умывальник, душ, бойлер).

Adrese Запорожская обл., Акимовский р-н, пгт. Кирилловка, ул. коса Пересыпь, б/о "Троянда".
Tālruņi: (06131) 6-94-80, (06192) 6-79-84; (067) 613-43-09
FAQ