Kirillovka 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 3.910
№14 viesnīcas reitingā Kiriļlovka
7.0 Numurs
5.7 apkalpošana
6.7 Tīrība
5.3 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Sanatorija "Kirillovka" ir stepju zonas klimata-balneo-dubļu piejūras sanatorija, kas atrodas Azovas jūras dienvidu krastā, uz līdzenas plato, 6 m virs jūras līmeņa Fedotova kāpas pamatnē. Tas aizņem 49,3 hektāru platību.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ta ir BRIESMĪ GA! Samaksā jusi diezgan pienā cī gu naudu par luksusa numuru, es saskā ros ar netī ru istabu un rupju personā lu. Ē diens ir diezgan pieticī gs. Protams, viņ i nemira no bada, tač u jē dziena "ē dienkarte" š ajā sanatorijā nav. … Tomēr ▾ Atpū ta ir BRIESMĪ GA! Samaksā jusi diezgan pienā cī gu naudu par luksusa numuru, es saskā ros ar netī ru istabu un rupju personā lu. Ē diens ir diezgan pieticī gs. Protams, viņ i nemira no bada, tač u jē dziena "ē dienkarte" š ajā sanatorijā nav. Piemē ram: ē dienkartē raksta "eklē ri" - patiesī bā sanā k apš aubā ma svaiguma cepumi, vakar ē dienkartē tika solī ts skā bais krē jums - rezultā tā pienu nesaņ ē ma vispā r. Nav konditorejas izstrā dā jumu, nav zivju - cietas zupas ar kotletē m. Attiecī bā uz ā rstē š anu: rindas, rupjī bas medus. personā ls. Dū ņ as nedarbojas jau 3 dienas, kaut kas ir salū zis, un tā s ir tavas problē mas, tas laiks iet uz beigā m, un tu nesaņ em ā rstē š anu, pē c kuras atnā ci. Mē ģ inā jumi noskaidrot, kad procedū ras sā ksies, beidzas ar ā rstu rupjī bu. Atnā cu uz š o kū rortu pirmo un pē dē jo reizi. Pagā juš ajā gadā biju sanatorijā "Berdjanska" - tā tad tā ir "zeme un debesis" ē diena, apkalpoš anas un draudzī gas atmosfē ras ziņ ā . ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Negribu daudz rakstī t . . vienu negatī vu . . atmiņ as - peles, ž urkas - istabā s, ē dnī cā s un pū les, lai bē rns naktī nepamostos no nelū gta "viesa". visur š vaki un krā mi . . un tas nav sanatorijas budž eta trū kums...bet gan cū cī gā attieksmē pret cilvē kiem. … Tomēr ▾ Negribu daudz rakstī t . . vienu negatī vu . . atmiņ as - peles, ž urkas - istabā s, ē dnī cā s un pū les, lai bē rns naktī nepamostos no nelū gta "viesa". visur š vaki un krā mi . . un tas nav sanatorijas budž eta trū kums...bet gan cū cī gā attieksmē pret cilvē kiem. lē tā k nozī mē dzī vot kā bomž i. . fu. . Bet procesuā lajiem darbiniekiem - PALDIES Viņ i strā dā aizrauš anā s dē ļ . Ja tikai viss bū tu tā - visur bū tu kā rtī ba un cilvē ki labprā t "pateiktos". mē s nezinā m, kā dzī vot cilvē kiem. vajag tikai cieš ā k piebā zt savas kabatas, lai bē rniem vairā k, un ļ aut sveš iniekiem dzī vot ar pelē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olga_f27
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembris Kirillovkā nav samta sezona pamatiedzī votā ju un organizatoru izpratnē : veikali ir tukš i, kafejnī cu nav, un tie, kas nav slē gti, ir vai nu tā lu, vai briesmī gi. Ē diens ir pieļ aujams, bet ar kavē š anos viesmī ļ u vainas dē ļ . … Tomēr ▾ Septembris Kirillovkā nav samta sezona pamatiedzī votā ju un organizatoru izpratnē : veikali ir tukš i, kafejnī cu nav, un tie, kas nav slē gti, ir vai nu tā lu, vai briesmī gi. Ē diens ir pieļ aujams, bet ar kavē š anos viesmī ļ u vainas dē ļ . Ā rstē š ana ir atseviš ķ s stā sts - vai nu nav karstā ū dens, vai dubļ i nav uzkarsē ti - viss sabī dā s un rezultā tā ir lamuvā rdi un skandā li. Pludmale 15-20 min. Pastaigas man netraucē ja. Ir nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli (ne visiem). Lai saņ emtu sociā lā s apdroš inā š anas talonu, jū s dosieties pē c grū ti nopelnī tā s naudas, izvē lē sities citu atpū tas vietu vai iekā rtosieties privā tajā sektorā . "Lukss" sanatorijas koncepcijā ir bloks diviem: 2 atseviš ķ as istabas pa vienai (+ peles un drē gnums), kopē ja vannas istaba, uzkopš ana ik pē c 3 dienā m, nav balkona un gaisa kondicionē š anas. Ir numuriņ i ar balkoniem. , bet tie ir viena istaba uz divā m.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembris Kirilovkā ir š ausmas: veikali ir pustukš i, izklaide ir "0". Biļ ete aizgā ja sociā lajā apdroš inā š anā , tā pē c uz daudz ko var pievē rt acis. Viņ a dzī voja 2. korpusā "svī tā " pē c sanatorijas koncepcijā m: divvietī ga istaba (2 istabas) ar koplietoš anas vannas istabu. … Tomēr ▾ Septembris Kirilovkā ir š ausmas: veikali ir pustukš i, izklaide ir "0". Biļ ete aizgā ja sociā lajā apdroš inā š anā , tā pē c uz daudz ko var pievē rt acis. Viņ a dzī voja 2. korpusā "svī tā " pē c sanatorijas koncepcijā m: divvietī ga istaba (2 istabas) ar koplietoš anas vannas istabu. Istabā ir televizors (ar pā ris kanā liem, kas regulā ri pazū d), ledusskapis, 1 vienvietī ga gulta, skapis gaiteņ a formā . Es tī ru istabu ik pē c 3 dienā m vai tad, kad jums ir kautiņ š . Karstais ū dens ir boileris, zā lē bija paziņ ojums par ū dens padeves pā rtraukumiem, mums nekā du pā rtraukumu nebija, un 3. korpuss sū dzē jā s. Ē diens ir normā ls, lai gan studenti-viesmī ļ i visu laiku kaut ko jauc – nav procesa organizā cijas. Tagad par ā rstē š anu: jū su veselī ba ir jū su rokā s. Laicī gi skaidri tiek veikta tikai masā ž a. Pā rē jam ir kā paveicies: nav karstā ū dens - procedū ras sā ku vē lā k un daudziem neatliek laika citā m. Dū ņ u aplikā cijas nemitī gi kustē jā s - es ierakstu cilvē kus 30 minū tes, bet reā li visu stundu - rezultā ts ir kliedzieni un skandā li. Ja vē laties atpū sties par savu grū ti nopelnī to naudu, tad labā k nedzī vot sanatorijā , bet ā rstē ties tikai š eit. Nakš ņ oš ana sanatorijā.120 personā m, privā tajā sektorā no 30 UAH. Un lī dz pludmalei 15-20 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Ā rstē jos, baseinā ū dens brī niš ķ ī gs, dzī voju privā tā pansionā tā , tā pē c esmu ļ oti apmierinā ta. Š ogad braukš u atkal tikai ā rstē ties un gulē t, tur vairs nav ko darī t, jo ī paš i jauni cilvē ki. … Tomēr ▾ Ā rstē jos, baseinā ū dens brī niš ķ ī gs, dzī voju privā tā pansionā tā , tā pē c esmu ļ oti apmierinā ta. Š ogad braukš u atkal tikai ā rstē ties un gulē t, tur vairs nav ko darī t, jo ī paš i jauni cilvē ki.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vinogradovaVN
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ī sā k sakot, BRIESMĪ GI! Maldinā š ana sā kas ar vietnē m: nav pienā cī gu izmitinā š anas apstā kļ u, ū dens ne vienmē r tek un knapi, kanalizā cija kaut kā darbojas, viss brū k, nav dzirdē ts par gaisa kondicionieriem, pat telpā s, kuras sauc par "LUX". … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, BRIESMĪ GI! Maldinā š ana sā kas ar vietnē m: nav pienā cī gu izmitinā š anas apstā kļ u, ū dens ne vienmē r tek un knapi, kanalizā cija kaut kā darbojas, viss brū k, nav dzirdē ts par gaisa kondicionieriem, pat telpā s, kuras sauc par "LUX". ". Bē rniem pat trī s gadus veciem, samaksa ar 20% atlaidi, pat ja viņ š ir bez vietas, bez ē š anas un bez ā rstē š anas. Ē damistaba ir padomju laika ž ē lastī bas mā ja. Akmens laikmeta aprī kojums, par rindu procedū rā m, lai gan viņ i ieceļ laiku. Tā s visas ir gandrī z 10 minū tes, pat ā rstnieciskā masā ž a – ne vairā k kā.10 minū tes. Pludmale ir tā lu un pā rpildī ta ar cilvē kiem, nav savas pludmales kā tā das. Jū rai pieguloš ā teritorija tika pā rdota privā tiem atpū tas centriem. Viņ i saka, ka tas ir labs netī rums. Bet viss pā rē jais arī ir netī rī ba, tikai slikti. Visi, kas atbrauc no Krievijas, pirmajā s dienā s ir pilnī gā š okā , tad kā ds pats atkā pjas, kā ds sā k ē st citā s vietā s, kā ds dodas dzī vot uz kaimiņ u bā zē m. Jū s varat doties tur ar vienu mē rķ i - sabojā t savu atvaļ inā jumu.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nebojā savu atvaļ inā jumu ar ceļ ojumu uz tā saukto Kirillovkas sanatoriju. Patiesī bā tas nav pastā vē jis kopš pagā juš ā gadsimta. Teritorija izpā rdota, nav kopta, zā li sā ka pļ aut tikai jū lija beigā s, kad tā bija gandrī z cilvē ka augumā . … Tomēr ▾ Nebojā savu atvaļ inā jumu ar ceļ ojumu uz tā saukto Kirillovkas sanatoriju. Patiesī bā tas nav pastā vē jis kopš pagā juš ā gadsimta. Teritorija izpā rdota, nav kopta, zā li sā ka pļ aut tikai jū lija beigā s, kad tā bija gandrī z cilvē ka augumā . Senie koki (puse atmiruš ie) zem ē kas rada tumsu telpā (mitrums, skudras. . ) Pat apkopē ja Oksana (2 korpuss) ir Hamita. Un zā dzī bas telpā s pat nepā rsteidz administrā ciju un neveic nekā dus pasā kumus. Nosacī tu aizsardzī bu var redzē t tikai ē damistabā . Ž ē l, ka tika izpostī ta tā da medicī nas bā ze. Vienī gā pozitī vā atmiņ a ir dziedinoš ais vecais baseins ar brī niš ķ ī go instruktoru Vasiliju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar š o sanatoriju var bū t apmierinā ti tikai ļ oti slimi un pilnī gi nabadzī gi cilvē ki. Naktsmī tne neē rta, ē diens š ausmī gs, apkalpoš ana no vecajiem padomju laikiem, kad ar savu klā tbū tnes faktu traucē visiem darbiniekiem. … Tomēr ▾ Ar š o sanatoriju var bū t apmierinā ti tikai ļ oti slimi un pilnī gi nabadzī gi cilvē ki.
Naktsmī tne neē rta, ē diens š ausmī gs, apkalpoš ana no vecajiem padomju laikiem, kad ar savu klā tbū tnes faktu traucē visiem darbiniekiem.
Privā tas pludmales nav, tā atrodas tā lu no kū rorta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Vermen21
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Parasti mē s cenš amies atpū sties nevis sezonā , bet gan jū nijā vai septembrī . Cilvē ku maz, pludmale tuvu, jū ra silta, junior suite labiekā rtots - nosaukums pasmaidī ja, bet viss izskatī jā s labi, parasts bez volā niem. Mani tieš ā m pā rsteidza jaunais akvaparks "dā rgumu sala", cerē ju ieraudzī t primitī vu, bet sanā ca ļ oti lī dzens, saka Kļ ič ko uzcē lis - daudz atrakciju, kafejnī cu utt. … Tomēr ▾ Parasti mē s cenš amies atpū sties nevis sezonā , bet gan jū nijā vai septembrī . Cilvē ku maz, pludmale tuvu, jū ra silta, junior suite labiekā rtots - nosaukums pasmaidī ja, bet viss izskatī jā s labi, parasts bez volā niem. Mani tieš ā m pā rsteidza jaunais akvaparks "dā rgumu sala", cerē ju ieraudzī t primitī vu, bet sanā ca ļ oti lī dzens, saka Kļ ič ko uzcē lis - daudz atrakciju, kafejnī cu utt. Atpū ta pē c kvalitā tes vidē ja, cena ir tā da pati, man patī k, ka ē diens nav iekļ auts cenā , man nepatī k, ka esmu piesaistī ts ē dnī cas grafikam. Kopumā norma


iemiesojums lych_irina70
Viesnīca pie jūras. augusts, 10-14 dienas, trīsvietīgs numurs. viss iekļauts cik tas maksā?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 1992262
CIK IZMAKSAS nakšņošana VIESNĪCU BĀZĒ Solņečnaja?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums D1MoN41KySSS
Es gribu uzzināt izmaksas par uzturēšanos 3 dienas!?!?!? ja iespējams, ātri!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Санаторий "Кирилловка" - это климатобальнеогрязевой приморский санаторий степной зоны, расположен на южном побережье Азовского моря, на равнинном плато, 6 м над уровнем моря у основания косы Федотов. Занимает территорию 49,3 га.

Pludmales apraksts песчаный оборудованный пляж, расположен в 50 метрах от санатория.
Viesnīcā

На территории санатория разбит красивый парк, клуб с библиотекой, бильярдный зал, дискотека, видеотека, летний кинотеатр, танцплощадка, лечебный пляж, спортивные площадки, тропа "Здоровья", платная автостоянка, культурно-развлекательный центр "Багира".
На берегу моря работает бар и ресторан.

Telpu apraksts

2-3-местный номер с удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, холодильник.
2-местный номер с удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, холодильник, ТВ.
1-местный номер с удобствами на блок 1+1 (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, холодильник, ТВ.
2-местный номер с дополнительными удобствами (туалет, умывальник, душ, бойлер). В номере: набор мебели, холодильник, ТВ.
Водоснабжение: холодная вода - круглосуточно, горячая - ежедневно по графику.

Adrese Украина, Запорожская обл., Акимовский р-н, п.Кирилловка.
FAQ