Jautājums o Kijeva

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
669 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Diskusijai: Ukrainā tūres iegāde "spriedums ir galīgs, nav pārsūdzams." Kuram ir pēdējo gadu pieredze, padodoties vai mainot turneju?
Krievijā tie paši TO piedāvā cilvēciskus apstākļus, piemēram, saprātīgu naudas sodu par ekskursijas piegādi (mēnesi vispār bez soda), bezrūpīgu apmaiņu, bezatlīdzības tūrisma datu maiņu kuponā un tede. Ukrainā TO tiesības ir neierobežotas, klients ir nulle. Vai varbūt TA slepenībā? Ir nepieciešams smīkņāt Patērētāju tiesību aizsardzības savienību. Kam ir kāda pieredze - viedokļi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-09-057 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар ollennka
Viedoklis - ceļojumu aģentūras principā neizmantot. Mazāk galvassāpes.
Kāda jēga salīdzināt divas valstis? Krievijas tiesību akti par patērētāju tiesību aizsardzību uzliek pienākumu atmaksāt ceļojuma izmaksas jebkurā atteikuma brīdī, izņemot izdevumus, kas faktiski radušies (un dokumentēti) ceļojumu aģentūrai. Ukrainā ir nepieciešams izlasīt Ukrainas likumdošanu.
аватар klichko
ollennka, tu nesaproti, kā ir būt nolemtas aitas ādā. Mūsējie visu klusībā norij, bet TĀ atvase bez raizēm. Kur, ja ne šeit, likt jautājumu tukšā vietā un mēģināt atrisināt ... ir pietiekami daudz aģentu, ir advokāti. Pirms vairākiem gadiem atdevu tūres uz 2 nedēļām par pilnu maksu, tagad pat uz mēnesi sods 100% (izklausās!). Kāpēc par nosaukuma maiņu viņi uzlika naudas sodu 9% apmērā no ekskursijas izmaksām. Vajag kaut ko salabot ziemas dārzā (c), jo pietiek
аватар Olgaolga153
Krievijā, pērkot agrās rezervācijas tūri, man arī kaut kā mēģināja "paskaidrot", ka sods atteikuma gadījumā ir 100%, pat ja atteikums notiek dažus mēnešus pirms svētkiem. (((
аватар ollennka
kličko, nu kāda nolemtā aita? Vienmēr ir izvēle (ar ceļojumu aģentūru / bez tūrisma aģentūras, rib / nav rib, iesūdzēt / nesūdzēt).
Domāju, ka arī Ukrainas tūrisma aģentūras šo politiku sāka ne no labas dzīves. Ikviens grib ēst, pat krīzes apstākļos.
аватар klichko
Olgaolga153,agrīnā rezervācija atsevišķa dziesma resp. noteikumiem. Lai gan ir grūti saprast, kāpēc neveikt atdevi par zemākām izmaksām
ollennka, "nav no labas dzīves" var palielināt sodus, paturēt komisijas sev ... bet tā sodīt klientu jau ir haoss
аватар AllOverTheWorld
dīvaini no personīgās pieredzes...
1) pēc agrās rezervācijas augustā es paņēmu tūri janvārī uz Eiropu, septembrī bija lieliskas cenas uz Meksiku decembrim .... Es mainīju tūres bez naudas zaudējumiem. (Pirms 2 gadiem)
2) pagājušogad rezervējām Ēģipti jūlijā uz augusta beigām (2 pieaugušo pāri) draugi nepaguva aizlidot.... par to ziņoja 2 nedēļas pirms izlidošanas, ceļojuma izmaksas viņiem tika atgrieztas pilnā apmērā.
3) tieši vakar biju TA, kurā mani apkalpo, cits klients 5 dienas pirms izlidošanas (Tunisija) nolēma mainīt viesnīcu.... pēc steidzama TA zvana uz TO, pārrezervēja bez soda naudas.
аватар klichko
Visā pasaulē, tas ir fantastiski (c)
Runa ir par pēdējiem trīs gadiem, pirms tam arī bez problēmām īrēju-mainīju. Šodien piemēri ir dažādi, ar draugu ar lūzumu, tūre izdega iepriekš, tiesa zaudēja. Man personīgi un maniem draugiem bija daudz atteikumu mainīt rezervāciju, es pat nevaru sapņot par atgriešanos. Tiesās ir bezcerība ... vai TO (TA) uzpērk Temīdu vai ...? Mēs runājam par dažādiem TA un dažādiem virzieniem
Ja ticēt teiktajam, suns rakņājās pa TA, tie ir tie, kas aiziet savvaļā. Kopīgojiet TA paroles-izskatus (īpaši to, kas atgriezās 2 nedēļas) Vēlos ar viņiem sazināties, pārliecināties un doties pie viņiem
аватар AllOverTheWorld
Nav problēmu... Es esmu draugos ar savu TA vairāk nekā 10 gadus... viņš ir ceļojumu biznesā vairāk nekā 20 gadus... ciena klientu... Es cienu viņu par to, ka viņš vienmēr ir bijis klienta pusē.
Kontaktus un info nosūtīšu personīgi.
Un, starp citu, es vēlāk padalīšos ar savu karu ar Idrisku (TO Spānijā, kas plosījās pagājušajā nedēļā, un cilvēki nelidoja uz Tenerifi, lidmašīna nepacēlās un pēc zvana uz viesi, izrādījās, ka viņiem nav samaksāts.)
аватар ollennka
Personīgo pieredzi var apspriest ilgi. Vai kāds ir lasījis Ukrainas tiesību aktus par šo tēmu? Ko tas saka par tūrisma produkta atgriešanos?
аватар kolyan_cat
Kas attiecas uz "krīzi" tūrisma nozarē, es nepiekrītu. Salīdzinot ar 2014.-2015.gadu, tūristu ir krietni vairāk. Paskatieties uz sezonas čarterreisu skaitu no Ukrainas lidostām. Pieaugums vismaz 25-30%. Ja 2014. gadā bija mazāk par 20 reisiem dienā, tad pulksten 15-16 - ap 30, 2017. gada vasarā - ap 40.
Un atkal tūrisma aģentūru attieksme pret tūristiem ir mainījusies uz slikto pusi. Šeit ir skaidrs modelis - kad ir maz tūristu, viņi laiza un dzenā pēc katra klienta.
Kad ekskursijas tiek pārdotas kā karstmaizes, viņi pat neuztraucas atzvanīt pēc pamestiem pieprasījumiem.
аватар olyajan
Saskaņā ar likumdošanu: ja ekskursija tiek atcelta 31 dienas laikā - pilna naudas atgriešana; no 21 līdz 30 dienām - 15% sods; no 15 līdz 20 dienām - 50% sods; no 8 līdz 14 dienām - 85% sods; Mazāk nekā 8 dienas - 100% sods. Bet daudzi MOT pēc jūsu pieprasījuma sastāda apdrošināšanu pret neizbraukšanu, tās izmaksas ir zemas. Piemēram, Join Up - 4 ASV dolāri. Ar šo apdrošināšanu 100% atdeve, lai gan iemesliem jābūt smagiem: tūristu hospitalizācija uz laiku, kas ilgāks par 2 nedēļām; 1. radniecības pakāpes tuva radinieka nāve (nedod Dievs!) un dabas stihijas.
аватар ollennka
Un kāpēc tad diskusija, ja tūrisma aģentūras darbojas likuma ietvaros?
аватар Vika284
uz pepsicola var atsaukties likumdošanas tīmekļa vietnē.
Es atceļu šī gada tūri bez soda, kad Oasis pārcēla manu tūri uz Tunisiju no 2. aprīļa uz 27. aprīli, mēnesi pirms izbraukšanas mainot viesnīcu Turcijā bez soda par agru rezervāciju ar teztour 2013. gadā, 2016. gadā Coral travel pārrēķināja tūri, kad es atteicos. lidot ar čarterreisu, arī agrā rezervācija.
Daudz kas ir atkarīgs no aģentūras, kas jūs apkalpo.
Kaimiņiene, cita tūrisma aģentūra, smagi saslima 3 nedēļas pirms ekskursijas un visi dokumenti no ārstiem un slimnīcas tika savākti un izsniegti aģentūrai, tikai piedāvāja viņai pārcelt ekskursiju vai iesaldēt summu, naudu neatgrieza.
аватар Vika284
Ukrainas likums "Par tūrismu" 100% rakstīts tūrisma operatoru
аватар AllOverTheWorld
hmm ... cik es zinu ... tas ir, ir atgriežamās tūres, ir neatmaksājamās .... bet domāju, ka TA vajadzētu iepriekš brīdināt tūristu par sankcijām utt.
аватар Vika284
Diemžēl Valsts patērētāju tiesību aizsardzības inspekcija šajā jautājumā nepalīdzēs, lai mainītu likumdošanu vai grozītu Ukrainas likumu "Par tūrismu" ir jābūt BP deputāta draugam un jānāk ar likumdošanas iniciatīvu šis jautājums, patiesība ir tāda, ka tūroperatori ir bagātas organizācijas, kas ar savu naudu lobē tikai savas intereses tūrisma regulēšanas jomā
аватар klichko
"Ukrainas likums "Par tūrismu" 100% sarakstījuši tūrisma operatori"
--------------
Ņemiet vērā, ka krievu MOT ... viņi nevar tā klīst mājās, bet pēc tam viņi to atnesa kādam, kam tas ir vajadzīgs. Un mūsu vārgais TO vienkārši uzkrita uz dolce vita astes. Tāpēc sanikno, ka krievu tūristiem ir normālas tiesības, un mēs esam saistīti. Kāpēc gan... ja ne tāpēc, ka mēs ēdam visu
Iespaids, ka TA ir atkarīga no operatora noskaņojuma, tūristu pieredzes no seriāla, kā karte nokritīs... Man ir "muļķis" ar hroniskiem sešniekiem. Un, starp citu, arī ar viņa aģentu gadiem un iepriekš viss bija tip-top. Pirms pāris gadiem krasi savilktie nosacījumi ar skaidru formulējumu par padošanos-maiņu, nesapņojiet, tikai labi padomājiet. Iepriekš varēji ērti rezervēt bez priekšapmaksas un pārdomāt, tagad ievadi pusi summas un domā 2 dienas, piemaksā vai zaudē pusi. Šoreiz es devos uz TA piebūvi kā speciālists, lai samazinātu riskus ... tā tur nebija. Vispār skaidrs, ka tumšs
AllOverTheWorld, es gaidu! (c)
аватар ollennka
Nu eglītes, atrada skumjas... Un arī Krievijā ienākuma nodoklis ir mazāks un ienākumi no noguldījumiem vēl nav apliekami ar iedzīvotāju ienākuma nodokli. Un Ukrainai ir savas priekšrocības, piemēram, bezvīzu ceļošana ar ES un siltāks klimats. Visiem ir savas priekšrocības un trūkumi.
аватар Vika284
Viņi aizmirsa par nodokli armijai, bet Krievijā šis jautājums ir ne tikai labāks no likumdošanas, bet arī pareizi, kā vajadzētu
аватар ollennka
))) visiem mums!
аватар klichko
ollennka, atkal 25 ... neviens neapspriež dažādu valstu plusus un mīnusus. Bet teztour, anex, coral, join, lielākajiem TO Ukrainā ir Krievijas juridiskā adrese, bet strādā uz dažādiem nosacījumiem šur tur. Problēma jautā, no kura banāna? Tikai nerunājiet par likuma burtu, tas ir viegli pārrakstīts zem spiediena ... tas ir tik ilgi, kamēr neviens nespiež. Un ir pienācis laiks izkļūt, tāpat kā šoferiem uz eiroplāksnēm, kaķis šodien paralizēja pilsētu. Un viņi savu mērķi sasniegs, neskatoties uz visu riekstu spaiņu ievešanas noteikumu pārkāpšanu, un godīgie tūristi turpinās staigāt ar pacietību. Mēs viņiem esam tāpēc, ka mēs ļaujam to darīt, un mēs arī atdarinām baudu
аватар ollennka
Nu, kā būtu ar banānu?)) Vai jūs domājat, ka Krievijas TO palaidīs garām iespēju maksimāli sodīt atteicējus, ja likums to atļautu?))) Tās ir komerciālas organizācijas, nevis labdarības fondi, TO cenšas palielināt peļņu. Tā kā Ukrainas likumi atļauj, kāpēc lai TAM liegtu sev prieku?
Vāc parakstus, mītiņus un demonstrācijas, kurš nedod. Paskaties, panāksi arī izmaiņas likumā, būs patīkami un noderīgi.
аватар klichko
Vika284, ironiski! vajag nožņaugt deputātus-lobistus, kaķi piesedz TO rednecks-sadisti
ollennka, bingo! Tāpēc es sašķobīju tēmu ... jā, es redzu, ka stiprās puses ir pārāk mazas. Vai var pašam aiziet pie deputātiem))
аватар Olgaolga153
Visur ir labi, kur mums nav. Arī Krievijas tūrisma nozarē ir pietiekami daudz haosa. Un likumus joprojām raksta amatnieki. Paņemiet jebkuru likumu, it kā viss ir skaidrs, bet, ja runājam par niansēm, tad pēc principa: kura advokāte būs veiklāka.
аватар Vika284
klichko 5 citroni $ un tu esi deputāts no jebkuras partijas tiks desmitniekā. Lai vismaz deputāts runātu un izvirzītu šo jautājumu 3000 dolāru frakcijas sēdē, bez lēmuma un iesniegšanas Augstākās Radas sesijā. Jūs maldāties, lai gan tūrisma operatoriem ir vienāds nosaukums un uzņēmēja puse, bet uzņēmuma juridiskā adrese un kodi ir Ukrainas, piemēram, Coral Trevel Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "CORAL TRAVEL " kods 35649894 Jur. Adrese 01054, Kijeva, iela Vorovskogo 24, un īpašnieki var būt dažādi, šajā gadījumā OTI Holding galvenais birojs atrodas Turcijā
аватар Vika284
Vākt parakstus ir bezjēdzīgi, likumdošana neparedz izmaiņas vismaz uz 48 milj. vākt parakstus
Bet mums nevajag konsultēt par mītiņiem un demonstrācijām, tikai mazie uzņēmumi sāka celties un arī mazie TA jutās labāk, un jūs mītiņi
аватар Olgaolga153
klichko____ Mītiņi, demonstrācijas... Kāpēc tik dramatiski? Mēs dzīvojam 21. gadsimtā. Izpētiet jautājumu labāk, izveidojiet petīciju un publicējiet to vietnē Change.org vai MiyGolos.org.ua vai kādā citā tiešsaistes platformā. Dodiet saiti visiem draugiem, lūdziet atbalstu, izmantojot sociālos tīklus, varat doties ekskursijā. vietnes, interesentu ir vairāk... Mierīgi, kulturāli, civilizēti. ))
"Parakstu vākšana ir bezjēdzīga, likumdošana neparedz grozījumus. Savākt vismaz 48 miljonus parakstu" _____ nepiekrīt. Valstij ir jādzird tautas balss!
аватар klichko
Vika284, tā arī uz žoga rakstīts... (c) Jā, visi MOT labi zināmu iemeslu dēļ nomainīja kurpes uz dzeltenām-blakitnēm, bet krieviem ir visa kontrolpakete. Es pats nevēlos mītiņus ... kā cilvēks, kurš dzīvo un izdzīvo netālu no Maidana, es nenovēlu šādas kataklizmas ienaidniekam. Pie deputātiem neiešu, drīz viņi nezinās, kam piebāzt 5 citronus, lai izpūstu kājas. Atliek paļauties uz mūsu laikmeta prātu, godu un sirdsapziņu (c)
аватар Vika284
klichko uz Maidan, es tevi saprotu 100%, mans birojs atrodas uz Khreshchatyk. Neveidojiet ilūzijas par šo jautājumu, kur barojas bagāti tūroperatori, petīcijas nelīdzēs, Ukrainas likumdošanā nav likumdošanas normas, kas noteiktu vienkāršo cilvēku balsošanas rezultātus, pat ja referendums tiek oficiāli rīkots visā valstī. Atšķirībā no mums, Krievija ir ļoti liela valsts un konkurence starp TO ir liela, un valdībai jau sen ir šīs tūrisma regulēšanas iniciatīvas. Cits piemērs, ja kāds atceras, ka pirms 2014. gada sūtījuma pirkšana no ārzemēm bez nodevas maksāja 300 eiro, pēc šīs valdības nākšanas 150 eiro, pateicoties Allo Citrus rozešu īpašniekiem.... kas lobēja $$$ viņu interesēm.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kijeva
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl