Apkope nulle

Rakstīts: 14 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 13 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Piektdien ar draugu iereģ istrē jā mies viesnī cā , mū su rezervā cijai bija pievienota SPA pakete (LUXURY SPA (diviem) - Gommage Marrakesh with Black Soap in the Hammam (2), Aroma masā ž a (2), Thermal Suite kopš ana "Dimants Liftings" ( 1), SPA roku kopš ana (1)). Administratore Natā lija mū s informē ja, ka SPA ir ļ oti noslogots un laiks, kurā varam tur nokļ ū t, ir 20:30. (SPA ir atvē rts lī dz 21:00). Turklā t, veicot rezervā ciju caur viesnī cas vietni, mē s zinā jā m kopē jā s numura un paketes izmaksas, ierodoties tā s izrā dī jā s atš ķ irī gas, un mums bija jā pierā da savs gadī jums. Mē s rezervē jā m standarta numuru ar 2 atseviš ķ ā m gultā m, bet izrā dī jā s, ka tas ir ar vienu lielu un bija jā gaida vē l 40 minū tes, lī dz gultas tika pā rvietotas. Pē c iekā rtoš anā s devā mies uz baseinu, lai tur pavadī tu laiku pirms paredzē tajā m procedū rā m.
20:30 neviens mums. dabiski negaidī ju. Pē c tam, kad paš i mē ģ inā jā m noskaidrot, kur mums jā dodas, bijā m spiesti atgriezties reģ istratū rā un ar darbinieci pā rbaudī t, kur un pie kā jā dodas. Pē c 10 minū š u aktī vā m sarunā m parā dī jā s spa speciā listu grupa, kas nemaz nenojauta, ka viņ iem tomē r vajadzē tu ciemiņ us, kad viņ i jau dodas prom no mā jā m.
SPA kopš ana notika pē c ilgā m diskusijā m un vairs nesagā dā ja nekā du prieku, jo viss tika darī ts steigā .

(tā s bija Gommage un Aromamassage, kuras diskusijas laikā arī mē ģ inā ja atdalī t daž ā dā s dienā s).
Brokastis. Kompleksā dzī vojoš o cilvē ku skaitam - brokastu telpa ir diezgan maza. Brokastis - bufete un tā s stā voklim, trauku, trauku klā tbū tne, neviens neuzrauga. Faktiski tas, ko jū s atradī siet, ir tas, ko jū s ē dī sit.
12:00 pē c Administratora pieraksta bija jā veic sejas un roku kopš ana, kam bija jā notiek paralē li. To murgu, ko tur redzē ju, es nekad neaizmirsī š u. Roku kopš ana sastā vē ja no masā ž as un parafī na vaska. Parafī ns tika ieslē gts tieš i mū su priekš ā . Viņ i man lū dza nomazgā t rokas un uzklā t krē mu. tad mē ģ iniet iemē rkt rokas tā , lai peļ ķ e, kas izveidojā s vannā uz neizkusuš a parafī na, apņ em jū su rokas. . (TAS IR TIKAI NEticams SKATĪ GS)!
Protams, pē c tam bija skandā ls. Uzradā s saimniece un ilgi sarunā jā s ar manu draugu. No viņ as puses tas beidzā s š ā di: "Meitenes, piedodiet, es padomā š u, ko darī t, lai jū su atvaļ inā jums jums paliktu patī kams. "
Un zini ko? Tikko teica vē jam. Ne tajā paš ā dienā , ne nā kamajā dienā neviens nerī kojā s. Tukš i vā rdi, kas izmesti vē jā .
Ja izvē laties, kur doties ā rpus pilsē tas, sakā rtojiet sev atpū tu, rū pī gi pā rdomā jiet, pirms dodaties uz spa sezonā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu