Maison Blanche Mytnitsa 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Piepilsētas komplekss netālu no Kijevas "Manor Maison Blanche Mytnitsa" ir boutique viesnīca ar 12 numuriem, kafejnīcu, spa, ārstniecības augu dārzu, fermu un Natur Boutique nodaļu. Maison Blanche ir sertificējusi starptautiskā ekoprogramma Green Key un Ukrainas Lauku zaļā tūrisma savienība. Telpas nodrošinātas ar dabīgo kosmētiku, iztīrītas ar videi draudzīgiem bioloģiskiem produktiem, aromatizētas ar ēteriskajām eļļām. Maison Blanche atrašanās vietas dēļ Mytnica ir piemērota romantiskai nedēļas nogalei, ģimenes salidojumiem un kāzām. Turklāt viesnīca ir ideāla brīvdienu iespēja biznesa cilvēkiem, kuri devās komandējumā uz Kijevu, Fastovu, Bila Cerkvu vai ceļo ar automašīnu (E95 ceļš).Vairāk →
аватар sheketera
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m viesnī cā uz spa procedū rā m un pavadī jā m 1 nakti. Visiem ļ oti patika! Pati viesnī cas atmosfē ra ir mā jī ga un pat maģ iska. Viss ir pā rdomā ts, ar gaumi un mī lestī bu. Ē diens kafejnī cā ir veselī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā uz spa procedū rā m un pavadī jā m 1 nakti. Visiem ļ oti patika! Pati viesnī cas atmosfē ra ir mā jī ga un pat maģ iska. Viss ir pā rdomā ts, ar gaumi un mī lestī bu. Ē diens kafejnī cā ir veselī gs un garš ī gs. Fito muca – gan relaksā cija, gan atveseļ oš anā s. Un personā ls ir neaprakstā ms, cilvē ki tieš ā m ir savā s vietā s. Milzī gs paldies un veiksmi jums!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man ļ oti patika viesnī ca, viss ir tī rs, ē rts un organisks. Ē rti numuri, garš ī gs ē diens, draudzī gs personā ls. Kas vē l nepiecieš ams, lai atpū stos ceļ ā ? ES iesaku! … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, viss ir tī rs, ē rts un organisks. Ē rti numuri, garš ī gs ē diens, draudzī gs personā ls. Kas vē l nepiecieš ams, lai atpū stos ceļ ā ? ES iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s speciā li ieradā mies kopā ar bē rniem, lai pavadī tu laiku jū su kompleksā . Brī niš ķ ī ga vieta! Viss ir ļ oti ē rti un skaisti. Aromā ti no virtuves. . . Jū s vienkā rš i nevarat pretoties! Ļ oti garš ī gi, izvē le visai ģ imenei, lielisks personā ls! Bē rnus iespaidoja truš i, dā rzs. … Tomēr ▾ Mē s speciā li ieradā mies kopā ar bē rniem, lai pavadī tu laiku jū su kompleksā . Brī niš ķ ī ga vieta! Viss ir ļ oti ē rti un skaisti. Aromā ti no virtuves. . . Jū s vienkā rš i nevarat pretoties! Ļ oti garš ī gi, izvē le visai ģ imenei, lielisks personā ls! Bē rnus iespaidoja truš i, dā rzs. Lai jums labklā jī ba un visu to labā ko.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар businka76
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu, man ļ oti patika)) Neskatoties uz to, ka tā atrodas netā lu no š osejas (vai varbū t tas ir plus tiem, kas ceļ o ar savu automaš ī nu; )) - viss ir tī rs, ļ oti mā jī gs un silts plkst. mā jā s, varbū t tā da sajū ta, ka visur dabī gs koks, un vispā r viss no dabī giem materiā liem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu, man ļ oti patika)) Neskatoties uz to, ka tā atrodas netā lu no š osejas (vai varbū t tas ir plus tiem, kas ceļ o ar savu automaš ī nu; )) - viss ir tī rs, ļ oti mā jī gs un silts plkst. mā jā s, varbū t tā da sajū ta, ka visur dabī gs koks, un vispā r viss no dabī giem materiā liem. Istabas tieš ā m ē rtas-var viegli elpot, labi gulē t). Kafejnī cā izmē ģ inā jā m ē dienus no dabī giem produktiem, garš ī gi . Tā pē c iesakā m piestā t, nenož ē losiet)))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Загородный комплекс под Киевом «Усадьба Мезон Бланш Мытница» — это бутик-отель на 12 номеров, кафе, спа, сад лекарственных растений, ферма и отдел Natur Boutique.

Мезон Бланш сертифицирован международной экопрограммой Green Key и Союзом сельского зеленого туризма Украины.

Номера обеспечиваются натуральной косметикой, убираются безопасными для окружающей среды органическими средствами, ароматизируются эфирными маслами.

Благодаря расположению Мезон Бланш Мытница подходит для романтического уикенда, семейных праздников и проведения свадеб. Также, отель — идеальный вариант отдыха для деловых людей, которые отправились в командировку в Киев, Фастов, Белую Церковь или путешествуют на машине (дорога Е95).

Atrašanās vieta 100 метров до автобусной остановки, 29 км до центра культуры и истории «Киевская Русь», 20-30 минут езды до Киевского дельфинария «Немо», 35-40 минут езды до Олимпийского стадиона, 50 минут езды до центра города, 60 минут езды до Центрального Железнодорожного вокзала.
Pludmalē
Viesnīcā

Магазин Natur Boutique, органическое кафе, территория свободна от курения, ГМО и химических моющих средств (для курения предусмотрено специально отведенное место), общая гостиная с настольными играми, камином, библиотека здорового образа жизни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера названы в честь различных растений. Категории: Twin Standart (Лаванда и Лилия), Double+1 Standart (Маргаритка и Гортензия), Twin Spa (Сирень и Бамбук), Double Spa (Календула и Барвинок), Double Standart+ (Магнолия и Роза), Double+Twin Suite (Вишня и Лимон).

Istabās

Кондиционер, телевизор, Wi Fi, ванная комната и косметические средства.

Adrese Киевская обл., Васильковский р-н, с.Мытница, ул. Ленина 2
Tālruņi: +38 (044) 229-25-69 +38(095) 701-64-05
Tīmekļa vietne: Maison Blanche Mytnitsa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.