Dzhintama 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.810
№53 viesnīcas reitingā Kijeva
6.8 Numurs
5.8 apkalpošana
6.4 Tīrība
5.8 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca "Gintama" atrodas pašā Kijevas centrā, blakus Khreshchatyk ielai un Neatkarības laukumam. Viesnīcas restorāns piedāvā Vidusjūras un ukraiņu virtuves ēdienus. Numuri ir moderni un bagātīgi dekorēti.Vairāk →
аватар subbota23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Gintamā atpū tā mies 20 cilvē ku kompā nijā (korporatī vais pasā kums) - viņ a pati š ajā vietā bija pirmo reizi. Komplekss ir labi aprī kots ar visu nepiecieš amo - numuriņ i tī ri, plaš i (ar peldmē teli un citiem tualetes piederumiem pilnā kategorijā ); pludmalē ir bā rs; pludmale ir tī ra, ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu; restorā ns izskatā s labi. … Tomēr ▾ Gintamā atpū tā mies 20 cilvē ku kompā nijā (korporatī vais pasā kums) - viņ a pati š ajā vietā bija pirmo reizi. Komplekss ir labi aprī kots ar visu nepiecieš amo - numuriņ i tī ri, plaš i (ar peldmē teli un citiem tualetes piederumiem pilnā kategorijā ); pludmalē ir bā rs; pludmale ir tī ra, ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu; restorā ns izskatā s labi. BET. . . bet! Personā ls acī mredzami nav apmā cī ts un nezina, kā ar to visu strā dā t. Restorā nā tiek pasniegtas tieš i uz pusi mazā kas porcijas (ī paš i ESI UZMANĪ GI, pasniedzot tā s uz "kopē jā galda")! Pē c provizoriskiem aprē ķ iniem, auksto uzkodu iznā kumam uz 1 stundu vajadzē ja bū t 500-550 gramiem, š aš liku kebabiem - 250 gramiem (1 stundas budž ets - 450 UAH BEZ alkohola). Rezultā tā mē s saņ ē mā m galdiņ u, kas vienmē r palika tukš s, un cilvē ki bija pusbadā!! !
Ko jū s zinā tu: zivju asorti (ē dienkartē.200/50/60 gr) - tā s ir 4 gandrī z caurspī dī gas Karpatu š ķ ē les laš a, 4 tā s paš as tikai plā nā kas zuš u š ķ ē les, 2 š ķ ē les paltuss, 1 tī ģ ergarnele + DAUDZ CITRONA : D. Dā rzeņ u š ķ ī vī (650 gr) ir 2-3 gurķ i, 2-3 tomā ti un DAUDZ DILLES UN Pē tersī ļ i! Un viss pā rē jais ir tā . Kamē r viesmī ļ iem nebija "atgā dinā ts" par cita veida salā tiem un aukstuma gabaliņ iem, viņ i nekad "neatcerē jā s". Š aš liku kebabi - kuram pietika, kuram nē (un tas ir 250 grami katram!! ! ). Viss tika pasniegts uz kopī giem š ķ ī vjiem (kas, protams, restorā nam ir ļ oti ē rti) un sajaukts kopā .
Bet nu nu...Pats idiotiskā kais bija tas, ka telts (zaļ ais Obolons) nebija pat aprī kota ar gaismu ! ! ! Un tas, ka ē dot vajag vismaz kaut ko redzē t - viesmī ļ iem tas neienā ca prā tā . Viņ i uzstā ja uz svecē m 3 reizes, lī dz pacē la op. Vā rdu sakot, ja vē laties "Krimas" galē jī bas pieredzi - jū s esat š eit.
Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Laba ī paš ī ba ir ugunsgrē ks naktī krastā . Dega visu nakti.
Veiksmi un labu atpū tu! Pieņ emiet abpusē ji izdevī gus lē mumus
аватар sergei83
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas patieš ā m labi: pilsē tas centrā netā lu no Neatkarī bas laukuma. Mē ģ iniet vienoties par cenu, un tad cenas / kvalitā tes attiecī ba izrā dī sies diezgan laba. Brokastis ir garš ī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas patieš ā m labi: pilsē tas centrā netā lu no Neatkarī bas laukuma. Mē ģ iniet vienoties par cenu, un tad cenas / kvalitā tes attiecī ba izrā dī sies diezgan laba. Brokastis ir garš ī gas.
аватар verko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba atraš anā s vieta, draudzī gs un pieklā jī gs personā ls. Ē rta maza istaba. Visu ceļ ojumu nebija iespē jams sadraudzē ties ar kondicionieri. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, draudzī gs un pieklā jī gs personā ls. Ē rta maza istaba. Visu ceļ ojumu nebija iespē jams sadraudzē ties ar kondicionieri.
аватар 4okoladka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man patika laipns personā ls, ē rta atraš anā s vieta Mī nusi: sliktas brokastis, princips "pirmā kafija ir iekļ auta brokastī s, bet otrā - par naudu" - vienkā rš i smieklī gi, ļ oti mazs televizors istabā , viesnī ca atrodas pirmajā stā vs dzī vojamā mā jā , no logiem paveras skats uz autostā vvietu. … Tomēr ▾ Man patika laipns personā ls, ē rta atraš anā s vieta Mī nusi: sliktas brokastis, princips "pirmā kafija ir iekļ auta brokastī s, bet otrā - par naudu" - vienkā rš i smieklī gi, ļ oti mazs televizors istabā , viesnī ca atrodas pirmajā stā vs dzī vojamā mā jā , no logiem paveras skats uz autostā vvietu.
аватар s_nogotok
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā , izpalī dzī gs personā ls. ā trs, bezmaksas wifi. Man bija maza istabiņ a, dzī voju viena divvietī gā istabā - bija mazliet pā rpildī ts. Man vajadzē ja uzlā dē t klē pjdatoru, tā lruni un kameru, un tur bija tikai viena kontaktligzda. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā , izpalī dzī gs personā ls. ā trs, bezmaksas wifi. Man bija maza istabiņ a, dzī voju viena divvietī gā istabā - bija mazliet pā rpildī ts. Man vajadzē ja uzlā dē t klē pjdatoru, tā lruni un kameru, un tur bija tikai viena kontaktligzda. Otru atradu, viltī gi paslē ptu zem galda. No rī ta duš ā nebija karstā ū dens.
аватар 19775
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī ca atrodas pirmajā stā vā , skats pa istabas logu ir kā no pagraba. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pirmajā stā vā , skats pa istabas logu ir kā no pagraba.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gintama
‹ Viesnīca Dzhintama 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель "Джинтама" расположен в самом центре Киева, рядом с улицей Крещатик и площадью Независимости. В ресторане отеля подаются блюда средиземноморской и украинской кухни. Номера оформлены современно и богато.

Atrašanās vieta Возле Михайловского Златоверхого собора, в 3 минутах ходьбы от центральной улицы Крещатика.
Viesnīcā

Терраса, отопление, камера хранения багажа, места для курения, обслуживание номеров, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, чистка обуви, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, персональная побудка, многоязычный персонал.

Бесплатная парковка по предварительному заказу.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports 15 видов тайского массажа.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts Istabās

Безлимитный WI-FI Internet, телефон, кабельное и спутниковое телевидение, душевая кабина, туалетная косметика, халат и тапочки, фен, принадлежности для письма, сейф.

Adrese г. Киев, ул. Трехсвятительская, 9
Tālruņi: +38 (044) 278 50 92 +38 (044) 278 53 47 +38 (044) 278 52 41 +38 (044) 279 47 72
Tīmekļa vietne: Dzhintama
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.