GoodZone Club 3*– Atsauksmes

52
Novērtējums 6.710
№1 viesnīcas reitingā Karolīno-Bugazs
7.4 Numurs
6.9 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Kluba viesnīca Karolino-Bugaz pludmalē.Vairāk →
аватар Lanamilana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augustā atpū tā mies patī kami, patika viss, IZŅ EMOT ē dienu. Rakstu tiem, kas tur atpū š as - ē diens restorā nā tieš ā m nav garš ī gs, nav moderns, un, ja pasū tī ja ko dā rgu, tad atklā ti sakot, aplaupī ts. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies patī kami, patika viss, IZŅ EMOT ē dienu. Rakstu tiem, kas tur atpū š as - ē diens restorā nā tieš ā m nav garš ī gs, nav moderns, un, ja pasū tī ja ko dā rgu, tad atklā ti sakot, aplaupī ts. Tā tad brokastī s kartupeļ u pankū ka ar lasi par 175 UAH ir slikti pagatavota kartupeļ u pankū ka un 2 tē jkarotes smalki sagriezta laš a. Paņ ē ma pankū kas ar vā rī tu gaļ u un pankū kas ar biezpienu, skumjas, neraudzē tas, miltainas, neveselī gas, alternatī vu neatrada. Izmē ģ inā jā m š efpavā ra ē dienu. Sestdienā s un svē tdienā s pie restorā na ir izlikta milzī ga panna un tiek gatavoti skaisti un brī niš ķ ī gi smarž ojoš i ē dieni. Jā , garš ī gi, 10 gabaliņ i kartupeļ u un 2 sī ki jē ra gaļ as gabaliņ i par 240 grivnā m, gaļ a tieš ā m tika noš ņ aukta. Viņ i aplē sa 50 cilvē kus, izbaroja 3 kilogramus jē ra gaļ as, ko pā rdeva tautai par 500 USD, smē jā s par sevi, ka iekrita pē c garš ī gas smarž as.
Kā pē c es rakstu - atpū ties, tev patiks, bet apzinies restorā na viltī bas, ņ em vienkā rš ā ku ē dienu. Vakariņ ā s ņ ē ma asari, it kā zivs bū tu fritē tas un pā rceptas, un viņ am tie paš i kartupeļ i. Nu š ī restorā na š efpavā ri vē l nav sapratuš i, ka cilvē ki dalī sies savā starpā ar š o informā ciju, tā ir, pirmkā rt, otrkā rt, turī gi cilvē ki ē d svaigu, dabisku un vienkā rš u pā rtiku. Starp citu, svaigi augļ i un piena produkti tiek pā rdoti tieš i pie viesnī cas. Lai jaukas brī vdienas!
аватар epidstopper
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atbrauca uz Hadsonu otro reizi. Pirmā bija pagā juš ajā gadā uz drauga jubileju. tad man viss patika vairā k, bet domā ju, ka atvaļ inā juma un 2 dienu uzturē š anā s efekts neļ ā va visu sī kā k izskatī t. . . Pē c pā rvaldnieka "uzvednes" viņ š apmetā s nevis "Panorā mā " ("nu ko tu tur skatī sies bū vlaukumā "), bet gan ē kā s pie baseina. … Tomēr ▾ Atbrauca uz Hadsonu otro reizi. Pirmā bija pagā juš ajā gadā uz drauga jubileju. tad man viss patika vairā k, bet domā ju, ka atvaļ inā juma un 2 dienu uzturē š anā s efekts neļ ā va visu sī kā k izskatī t. . .
Pē c pā rvaldnieka "uzvednes" viņ š apmetā s nevis "Panorā mā " ("nu ko tu tur skatī sies bū vlaukumā "), bet gan ē kā s pie baseina. Jā , un pirmajā stā vā (kaut arī sarunā ts par otro, bet vadī tā js TIK atvainojā s! ). Tā di pionieru nometnes numuri ar kaimiņ u dzirdamī bu lī dz viņ u miegainajai muldē š anai, nemaz nerunā jot par citā m viņ u radī tajā m skaņ ā m. Guļ us gultā , skatī jos uz griestiem, kas izklā ti ar neē velē tiem, nekrā sotiem koka kluč iem (chalet, vai kaut kas tā ds). Vannas istaba neko nesatrauca, viss darbojā s, izņ emot necaurlaidī go duš u. kura dē ļ uz grī das vienmē r bija ū dens. Istabas uzkopš ana nebija slikta.
Par jū ru un pludmali sū dzī bu nebija. Viss OK. Viņ š pats slaucī ja smiltis no sauļ oš anā s krē sliem, citā di viss bija koš era). Izņ emot to, ka pē c pulksten 9 bija bī stami kuģ ot tā lā k par 5 metriem no krasta - ū densmotocikli tika iznomā ti abā s pludmales pusē s. kuras pā ri atpū tnieku galvā m aiznesa jū rā , atgriezā s atpakaļ , arī mulsinoš as vietas, un ielidoja tieš i pirtniekos. Apsardze pludmalē paraustī ja plecus - un SHO mē s varam darī t. . .
Animatori (ceļ oja ar bē rnu)...Viņ i bija. Sā pī gi slinks. Fantā ziju ierobež o tikai sejas apgleznoš ana un azaku laupī tā ju spē lē š ana (š ajā laikā bē rni aizbē ga un neviens viņ us nemeklē ). Salī dzinot ar pagā juš o gadu, tas ir bē dī gi. Izņ ē mums ir animatore Liza, kura vadī ja stiepš anā s nodarbī bas ar bē rniem (vai kas tas ir? ).
Uzturoties ar bē rnu vienā no spē lē m restorā nā , pa virtuves durvī m novē roju kuriozu ainu: pie letes, kur ir gatavie ē dieni, kā ds vī rietis melnos smē ķ ē (jā , virtuvē ) , fumigē jot visu pā rtiku, bet kronis visam Tas bija. kad viņ š uz tā paš a statī va izsita iemuti. Viņ i nav dzirdē juš i par HACCP sistē mu (HACCP), bet tad ņ emiet...Galu galā ne 5 zvaigznes! )))
Ē diens restorā nā bija garš ī gs. bet tikai to, kas bija. Daudzus ē dienus nevarē ja pasū tī t vairā kas dienas. “Tas ir beidzies, viņ i nepiegā dā ja, ” pā rraidī ja viesmī ļ i, nez kā pē c ļ oti lepojoties ar sniegto informā ciju par neieraš anos. "Mī kla pankū kā m beigusies, bet pavā rs vairā k netaisa" - no tā dā m.
Š efpavā ra "š efpavā ra ē dienu" gatavoš ana nebija tā da, lai liktu kaunā Gordonu Remziju vai Endrjū Cimmernu ar gardē ž u ē dieniem, kas glā sta debesis un priecē acis ar molekulā rā s virtuves ē dieniem, nē . Š efpavā rs ar svarī gu gaisotni gatavoja uz atklā tas uguns vai nu plovu, vai bograch - ē dienus, ko mans draugs gatavo ar tā du paš u nozī mi medī bā s, kad viņ am izdodas izkļ ū t. Starp citu, daudz garš ī gā ks, lai arī viņ š nav š efpavā rs. Bet es š o š efpavā ru Zemļ anski ņ emtu par lauka virtuves pavā ru))).
Cenas ē dieniem - jā , augstas, bet neviens nesolī ja, ka bū s lē ti. Ģ imenei, kurā ir 2 pieauguš ie un 1 bē rns 6 gadus vecs, mums izdevā s samaksā t 2500 UAH dienā . Bez alkohola un volā niem. Svaigi augļ i tika pā rdoti ā rpus viesnī cas.
Vispā rī gi runā jot, tas arī viss. Uz turieni vajag aizbraukt, ja ļ oti mī l. . . Es pat nezinu, kas cilvē kam vajadzē tu mī lē t, lai tur brauktu. . . personī gi es par š o naudu izvē lē š os citu vietu, tas ir skaidrs.
Veiksmi.
аватар Anna0524
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu un diemž ē l tā ir negatī va. Istabas. Mums bija istaba 1. korpusā par 2500. Pirmā vilš anā s ir divguļ amā gulta, kas sastā v no divā m viena pie otras piestiprinā tā m pusotrā m. Starp mums gulē ja mazs bē rns, kurš pastā vī gi iekrita gultu savienojumā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu un diemž ē l tā ir negatī va.
Istabas. Mums bija istaba 1. korpusā par 2500. Pirmā vilš anā s ir divguļ amā gulta, kas sastā v no divā m viena pie otras piestiprinā tā m pusotrā m. Starp mums gulē ja mazs bē rns, kurš pastā vī gi iekrita gultu savienojumā . Š ā ds pā rsteigums jū s gaida visā s š ī s kategorijas telpā s. Mums personī gi bija balkons metrs pē c metra, divi pieauguš ie viens otram vairs netrū ktu. Wi-fe istabā ir ļ oti slikta.
Mini bā rā ir 4 pudeles ar 0.5 lē tā kā ū dens "Karpatska Dzherelna", vai vē laties dzert? - maksā jiet par katru 30 UAH. Atvainojiet, bet tas ir klaja muļ ķ ī ba.
Restorā ns. Pā rcenota un nav garš ī ga. Tas ir godī gi. Pavā ri vienkā rš i neprot sagriezt vistas fileju bē rnu tī rradņ os. Griez gar, nevis pa š ķ iedrā m, tad burtiski man, pieauguš ajam, ar zobiem ar piepū li jā norauj kā ds gaļ as gabals, bet bē rns pat nevar sakoš ļ ā t. Tā tad, lai sabojā tu maigu vistas fileju, jums ir jā bū t talantam. Pelmeņ i ir pretī gi pē c garš as, salipuš i vienā kunkulī , saplē sti, saldē ti pusfabrikā ti, mannas putra kunkuļ os un ar piena plē vi, pankū kas droš i var nepasū tī t vispā r. Par katru ē dienu var runā t atseviš ķ i, bet apskats izrā dī sies vairā kas lappuses garš . Bija vairā ki ē dami! zivju ē dieni un picas. Č ekā vē l viena než ē lī ga divas cenas – viena mazā drukā un otrā lielā treknrakstā ar 10% dzeramnaudu viesmī lim. Maksā jot caur terminā li daž i oficianti, neprasot, iebrauc summā ar dzeramnaudu. Atvainojiet, bet vai man patika viesmī ļ a apkalpoš ana un, galvenais, cik grivnu/procentu es gribē tu izlemt pati.
Bezmaksas brokastis. Viens tituls. Jums tiek pieš ķ irts depozī ts 200 UAH par personu, un jums ir jā iegulda š ie 200 UAH, pasū tot brokastis restorā nā , lai tā s bū tu bez maksas. Ne vienmē r š o "triku" izdodas realizē t, ņ emot vē rā , ka, piemē ram, kruasā ns ar lasi maksā.165 UAH un tē ja/kafija 50 UAH. Protams, var ieguldī t depozī tā , pasū tot pankū kas ar gaļ u un skā bo krē jumu par 80 UAH vai omleti, bet kaut kā negribas visu laiku ieturē t vienas un tā s paš as brokastis. Vai tieš ā m brokastī s palaist zviedru lī niju? Kā pē c jū s vē laties ik uz soļ a izkrā pt no viesa vairā k naudas?
Bē rnu animā cija. Tā s ir divas meitenes, kuras daž kā rt redzamas vadā jot vairā kus bē rnus pa viesnī cu. Bē rniem no izklaides š is ir ū dens grims un pusstundu ilga diskotē ka ar pilnī gi ne-bē rnu dziesmā m.
Ī paš a pē dē jā piemiņ a no Goodzone Hotel bija daudzas mazas š ķ embas uz mana bē rna kā jā m. Visiem trim manas mā sas bē rniem ir viens un tas pats stā sts. Dē ļ i ir visur: pie baseina, pie bē rnu smilš u laukuma, dē ļ u celiņ i pie jū ras.
Neiesaku Goodzone viesnī cu Zatokā !
аватар Nastya.gofre
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ļ oti, ļ oti mī lam Goodzone. Š ogad š eit ieradā s jau 3. reizi. Tī ra kā vienmē r, lieliska pludmale, BET kas notika ar personā lu? Protams, septembra mē nesis, sezonas beigas, mē s visi saprotam. Lai gan tas nav iemesls rupjī bā m. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti, ļ oti mī lam Goodzone. Š ogad š eit ieradā s jau 3. reizi. Tī ra kā vienmē r, lieliska pludmale, BET kas notika ar personā lu? Protams, septembra mē nesis, sezonas beigas, mē s visi saprotam. Lai gan tas nav iemesls rupjī bā m. Dā ma reģ istratū rā ir ļ oti rupja. Restorā nā nav 30% ē dienu, viesmī ļ u pū lis dī kā , un mē s 20 minū tes gaidā m elementā ru pasū tī jumu. Restorā na slē gtā zā le tika pā rvē rsta par saimniecī bas telpu. Restorā na administratore segā guļ uz priekš telpas dī vā na, uz galdiem nosē ti papī ri, datori, vadi, cigaretes, kosmē tikas somas un citas Personā la personī gā s mantas.
Nu vispā r aizbraucā m ar sabojā tu iespaidu, lai gan ļ oti gribas ticē t, ka nā kamgad viss bū s labi : )
аватар fotinagda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vē l neesam pat izgā juš i no reģ istrē š anā s, bet ļ oti vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Nedē ļ u, kuru man izdevā s izvilkt burtiski atpū tai, radā s iespaids, ka no darba neš ķ iros ne minū ti. … Tomēr ▾ Vē l neesam pat izgā juš i no reģ istrē š anā s, bet ļ oti vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Nedē ļ u, kuru man izdevā s izvilkt burtiski atpū tai, radā s iespaids, ka no darba neš ķ iros ne minū ti. Cienī jamie ī paš nieki, jums bija 6 (9) mē neš i visu savu ideju ī stenoš anai. Atnā kt uz nedē ļ u un klausī ties urbja č ī kstoņ u, ā mururbja darbu, strā dnieku paklā jiņ us un citus bū vniecī bas procesa priekus ir pā rā k dā rgi.
Neiesaku palikt jū su viesnī cā , kamē r teritorijā notiek bū vdarbi brī vdienu sezonā .
Ar cieņ u Genā dijs.
аватар goodzoneclub
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Hadsons ir kļ uvis daudz labā ks un interesantā ks! ! Jauns pilnī bā pā rbū vē ts restorā ns, viss gaumī gi un eiropeiski! Nobeigumam tuvojas jaunas ē kas celtniecī ba tieš i pludmalē (es jau gribu tur dzī vot). . Restorā nā ir garš ī ga virtuve, personā ls ir pilnī bā apmā cī ts, visi ļ oti atsaucī gi. … Tomēr ▾ Hadsons ir kļ uvis daudz labā ks un interesantā ks! ! Jauns pilnī bā pā rbū vē ts restorā ns, viss gaumī gi un eiropeiski! Nobeigumam tuvojas jaunas ē kas celtniecī ba tieš i pludmalē (es jau gribu tur dzī vot). . Restorā nā ir garš ī ga virtuve, personā ls ir pilnī bā apmā cī ts, visi ļ oti atsaucī gi. . Pludmale kļ uvusi vē l lielā ka un ļ oti tī ra . . nekur nav pretenziju par tī rī bu. . Vienī gais trū kums : animā cija bē rnam nepatika. . nekā dā ziņ ā neatbilst iestā des lī menim! !
Attiecī bā uz bū vlaukuma radī to troksni: troksnis ik pa laikam notika, tač u tas bija ī slaicī gs un absolū ti ne kritisks!
Mē s pamatoti uzskatā m, ka š ī iestā de ir labā kā bā ze pie Melnā s jū ras!
аватар Maria_1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Š ajā viesnī cā ar bē rniem apmetā mies jau treš o gadu pē c kā rtas. Labi plaš i numuriņ i, sakopta teritorija, plaš a tī ra pludmale. Š ajā ziņ ā viss ir lī menī . Bet izskatā s, ka š ogad mē s š eit bijā m pē dē jo reizi. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar bē rniem apmetā mies jau treš o gadu pē c kā rtas.
Labi plaš i numuriņ i, sakopta teritorija, plaš a tī ra pludmale. Š ajā ziņ ā viss ir lī menī .
Bet izskatā s, ka š ogad mē s š eit bijā m pē dē jo reizi. Ē dienu un apkalpoš anas kvalitā te restorā nā ir ļ oti pasliktinā jusies. Bijā m smagi saindē juš ies ar pelmeņ iem un lazanju - atpū tas diena tā vien nā cā s slā nī pagulē t istabā . Viesmī ļ i, kas mū s apkalpoja, nestrā dā ja labi: pastā vī gi aizmirsa daļ u pasū tī juma, stundu nesa bē rnu ē dienu, iepriekš nebrī dinot, ka bū s jā gaida. Bē rni nevar tik ilgi gaidī t vakariņ as.
Par cenā m, kas ir augstā kas nekā daudzos Odesas centra restorā nos, jū s sagaidā t kvalitā ti un pakalpojumu lī meni. Atzī mē ju, ka iepriekš mums nebija tā du pretenziju pret restorā nu, bijā m ar visu apmierinā ti.
Vē l viena lieta, kas man nepatika, bija tas, ka, ja viņ i zvanī ja administrā cijai ar nelieliem lū gumiem, piemē ram, nomainī t palagu vai atnest tē jkannu, viņ i gaidī ja vairā kas stundas un atnesa tikai pē c atkā rtotiem zvaniem.
Vispā r ž ē l, ka mū su iemī ļ otā atpū tas vieta ir tik ļ oti sabojā jusies.
аватар pavlo.budko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Numuri ir mā jī gi un plaš i. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Atraš anā s vieta ir ē rta. Ē diens restorā nā ir slikts. Pie viņ iem atpū š amies jau 5 gadus, š is gads bū s pē dē jais. 4 gadus no 5 daž iem bē rniem un pieauguš ajiem ir saindē š anā s. … Tomēr ▾ Numuri ir mā jī gi un plaš i. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Atraš anā s vieta ir ē rta.
Ē diens restorā nā ir slikts. Pie viņ iem atpū š amies jau 5 gadus, š is gads bū s pē dē jais. 4 gadus no 5 daž iem bē rniem un pieauguš ajiem ir saindē š anā s. Agrā k viņ i domā ja, ka varē tu saindē ties, pē rkot pā rtiku nevis restorā nā , bet š ogad ē da tikai restorā nā Hudson. Vispirms saindē jā s bē rns, tad pieauguš ais. Neiesaku ē st Hudsonclub restorā nā . Pē rn saindē jā s jaunā kais bē rns, kā rezultā tā viņ am vienu dienu nā cā s gulē t slimnī cā Odesā .
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Numuri ir mā jī gi un plaš i. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Atraš anā s vieta ir ē rta. Ē diens restorā nā ir slikts. Pie viņ iem atpū š amies jau 5 gadus, š is gads bū s pē dē jais. 4 gadus no 5 daž iem bē rniem un pieauguš ajiem ir saindē š anā s. … Tomēr ▾ Numuri ir mā jī gi un plaš i. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Atraš anā s vieta ir ē rta. Ē diens restorā nā ir slikts. Pie viņ iem atpū š amies jau 5 gadus, š is gads bū s pē dē jais. 4 gadus no 5 daž iem bē rniem un pieauguš ajiem ir saindē š anā s. Agrā k viņ i domā ja, ka varē tu saindē ties, pē rkot pā rtiku nevis restorā nā , bet š ogad ē da tikai restorā nā Hudson. Vispirms saindē jā s bē rns, tad pieauguš ais. Neiesaku ē st Hudsonclub restorā nā . Pē rn saindē jā s jaunā kais bē rns, kā rezultā tā viņ am vienu dienu nā cā s gulē t slimnī cā Odesā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tvann1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Pat ja ir avansa maksā jums, tie netiek aizpildī ti uzreiz pē c ieraš anā s, bet tikai pē c pilnas samaksas... 2. Meitenē m-administratorē m nav laika veikt darba apjomu. Ja jums kaut kas ir nepiecieš ams, tad viņ iem bū s jā gaida, lī dz viņ iem bū s brī va minū te jums. … Tomēr ▾ 1. Pat ja ir avansa maksā jums, tie netiek aizpildī ti uzreiz pē c ieraš anā s, bet tikai pē c pilnas samaksas...
2. Meitenē m-administratorē m nav laika veikt darba apjomu. Ja jums kaut kas ir nepiecieš ams, tad viņ iem bū s jā gaida, lī dz viņ iem bū s brī va minū te jums.
3. Ja telpas izmaksas ir lielā kas par 2 tū kstoš iem UAH dienā , istabā atrodas 3 pudeles negā zē ta minerā lū dens "Morshinska" 0.5 l, kuru izmaksas ir 30 UAH par vienī bu. Kaut kā ds joks. Un, izrakstoties, jums tiks lū gts samaksā t par 4 pudelē m)) Pakalpojums!
4. Restorā ns ir vienkā rš i š ausmī gs! Kosmosa cenas. Ē dienkarte ir parasta. Pagā juš ajā gadā bija daudz labā k. Ja pasū tī jā t apkalpoš anu numurā , esiet gatavs piezvanī t vē lreiz, lai paņ emtu traukus. Par viesmī ļ iem restorā nā sū dzī bu nav. Domā ju, ka atpū tniekiem vairā k par 5 dienā m varē tu cenā iekļ aut vismaz brokastis.
5. Biju patī kami pā rsteigta par teritoriju, tā s sakopš anu, droš ī bu. Telpu uzkopš ana visaugstā kajā lī menī . Ļ oti draudzī gs personā ls. 4 dvieļ i vienai personai, mainī ti katru dienu.
Laba vieta nedē ļ as nogales atpū tai. Ne vairā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nivitex
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Клубный отель на берегу моря в Каролино-Бугаз.

Pludmales apraksts Собственный 200-метровый пляж с шезлонгами и душевыми.
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

WI-FI, трансфер, парковка, персональный гид, аренда автомобилей, яхт и катеров, бронирование различных билетов, доставка цветов и подарков в номер, стирка, чистка и глажка личных вещей, ресторан, бассейн.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
Bērniem Игровая детская площадка и детские развивающее-игровые программы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Организация свадебных церемоний и банкетов, организация встреч и частных мероприятий, йога, аквааэробика, сальса, пляжные виды спорта, настольный теннис, квестовые игры, экскурсионные групповые и индивидуальные программы, прогулки на яхте и рыбалка, катание на скутерах и квадроциклах.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номера: «Classic» пл. 30 кв.м., «Apartament» пл. 70–100 кв.м.

Istabās

«Classic»: двуспальная или 2 односпальные кровати с ортопедическими матрасами сплит-система, мини-бар, плазменный телевизор, кабельное телевидение, ванная комната с душем, феном, набором мини-парфюмерии.

2х и 3х комнатные «Apartament»: гостиная-студио с кухонной зоной; 1 или 2 спальни имеют двуспальную и 2 односпальные кровати с ортопедическими матрасами, сплит-системы, мини-бар, плазменные телевизоры, кабельное телевидение, ванные комнаты с душем, феном, набором мини-парфюмерии.

Adrese Одесская обл., г. Белгород-Днестровский, пгт. Затока, ст. Каролино-Бугаз
Tālruņi: +38 (096) 6-000-000 +38 (048) 726-70-07
Tīmekļa vietne: GoodZone Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.