Jautājums o Ivanofrankivska

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
36 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
kā Verhovinā tiek attīstīta infrastruktūra
Pastāsti man, pzhl, cik attīstīta ir infrastruktūra Verhovinā, citādi plānoju braukt ar 4 gadus vecu bērnu. atpūsties jūlija beigās vai septembra sākumā. Budžets ir ierobežots. Vēlos īrēt istabu vai istabu ar virtuvi pašgatavošanai. Vai tur ir tirgi vai veikali?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2015-04-149 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар Igor_m
Tur ir arī tirgus un veikali, vietējie tirgo marinētas sēnes (garšīgākas nekur neesmu redzējis - zvēru!), Tā kā vasarā atpūtnieku tur ir maz, cenas būs zemas, un vienmēr palīdzēs gatavot, vai arī viņi darīs to jūsu vietā - vislabvēlīgākie cilvēki, brīnišķīga vieta atpūtai, un ne tikai.. Noteikti brauciet, uz Skolas kalnu, peldieties Melnajā Čeremošā - krājiet veselību uz gadu!
аватар Lion24
Paldies par atbildi, bet pastāstiet man, kāds ir labākais veids, kā nokļūt no Ivanofrankivskas uz Verhovinu? Un cik ilgs ir ceļojums?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ivanofrankivska
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Ivanofrankivska Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl