Mājīga neliela viesnīca pilsētas centrā

Rakstīts: 12 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 8 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m luksusa numurā.5. stā vā . Telpa ir stilizē ta kā Austrijas kamera. Istaba un viesnī ca tī ra, gultas veļ a un dvieļ i sniegbalti, ar kosmē tiku - š ampū ns, duš as ž eleja un ziepes, nav peldmē teļ u, vecs ledusskapis-dzesē tā js (minibā rs), fē ns darba kā rtī bā , moderns. Televizori, elektriskā tē jkanna (melnā un zaļ ā tē ja, cukurs), gulta liela un ē rta. Wifi istabā darbojā s lieliski.
Viesnī cas ē kā nav lifta, lū dzu, ņ emiet to vē rā , rezervē jot numurus. Ceturtais un piektais stā vs ir bē niņ i, logiem nav tī klu, istabā s ir odi. . .
Brokastis restorā nā viesnī cas pagrabstā vā , no kuriem izvē lē ties lī dz 10 veidiem (piemē ram, omlete ar speķ i un fetas sieru, vai biezpiens ar krē jumu un medu un kruasā ns, vai vā rī tas olas un desiņ as), tu pats ņ em kafiju no automā ta. Brokastī s pietrū ka jogurtu, sulu un dā rzeņ u salā tu (pē c noklusē juma) katram brokastu veidam, kā tas tiek piedā vā ts daudzā s š ī s klases viesnī cā s.

Kopumā viesnī ca man patika, labs, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls pie pirmā zvana devā s palī gā , visas vē sturiskā s vietas, kafejnī cas un restorā ni pastaigas attā lumā . Mī nusi bija, bet viesnī cas plusi ir daudz vairā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар