KHarkov 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.010
№14 viesnīcas reitingā Harkova
6.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Harkova" ir moderns četrzvaigžņu viesnīcu komplekss, kurā ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un mājīgumu. Viesnīcas augstceltne ir viena no pilsētas vizītkartēm.Vairāk →
аватар inostranec
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Numuri ar milzī giem logiem ir vienkā rš i lieliski. Lieliski, ka viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra, blakus Ļ eņ inam. Telpas lielas. Personā ls ir draudzī gs. Tač u apsardze bija neticami kaitinoš a – nemitī gie jautā jumi “vai tu š eit dzī vo? ”. … Tomēr ▾ Numuri ar milzī giem logiem ir vienkā rš i lieliski. Lieliski, ka viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra, blakus Ļ eņ inam. Telpas lielas. Personā ls ir draudzī gs. Tač u apsardze bija neticami kaitinoš a – nemitī gie jautā jumi “vai tu š eit dzī vo? ”. Joprojā m nepatika restorā ns, kurā tika pasniegtas brokastis - astotajā stā vā ! Kopumā telpas ir nedaudz vecas, tač u vienmē r ir ideā li tī ras.
аватар olgaagg
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī gs personā ls - ļ oti draudzī gs un profesionā ls. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta - blakus parki, metro, veikali. Istaba ir š aura. Caurums gultas pā rklā jā neiepriecinā ja, duš as kabī nes stū ris aizlī mē ts ar lī mlenti - arī . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs personā ls - ļ oti draudzī gs un profesionā ls. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta - blakus parki, metro, veikali. Istaba ir š aura. Caurums gultas pā rklā jā neiepriecinā ja, duš as kabī nes stū ris aizlī mē ts ar lī mlenti - arī . Siltummainis ir pā rā k tā lu. Varē tu foajē uztaisī t apmainī tā ju, noderē tu arī bankomā ts. Ak, un nav gaisa kondicionē š anas.
аватар bezzamechaniy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta - paš ā pilsē tas sirdī . Man ļ oti patika ē diens restorā nā . No mī nusiem - istabā nebija fē na, bet bū tu noderē jis. Plus vē l dī vainas tū biņ as ar š ampū nu un š ķ idrajā m ziepē m, ļ oti cietas, grū ti bija no tā m kaut ko izspiest. … Tomēr ▾ Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta - paš ā pilsē tas sirdī . Man ļ oti patika ē diens restorā nā . No mī nusiem - istabā nebija fē na, bet bū tu noderē jis. Plus vē l dī vainas tū biņ as ar š ampū nu un š ķ idrajā m ziepē m, ļ oti cietas, grū ti bija no tā m kaut ko izspiest.
аватар Alebastrovich
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē rta atraš anā s vieta. Diezgan tī rs, lai gan var redzē t, ka gultas pā rklā ji uz gultas un paklā js uz lolu sen nav atjauninā ts. Brokastis diezgan daudzveidī gas un garš ī gas, lai gan kā dreiz omlete bija pā rcepta. Man nepatika š ausmī gi č ī kstoš ais parkets, kuram, š ķ iet, ir vismaz 100 gadi, tas patiesī bā ir paslē pts zem paklā ja. … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta. Diezgan tī rs, lai gan var redzē t, ka gultas pā rklā ji uz gultas un paklā js uz lolu sen nav atjauninā ts. Brokastis diezgan daudzveidī gas un garš ī gas, lai gan kā dreiz omlete bija pā rcepta. Man nepatika š ausmī gi č ī kstoš ais parkets, kuram, š ķ iet, ir vismaz 100 gadi, tas patiesī bā ir paslē pts zem paklā ja. Kurš tikko to izdomā ja? Man ļ oti nepatika, ka reģ istratū rā katru reizi, kad kaut kur aizbraucat un nododat atslē gu, viņ i jautā : "Vai tu izvā cies? " Troksnis no bū vlaukuma pā ri ceļ am no viesnī cas. Bet tas ir ī slaicī gi.
аватар dalekodaleko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , ļ oti tuvu pilsē tas centram. Man ļ oti patika ē diens, lai gan tas bija nedaudz dā rgs. Nepatika palagi un dvieļ i istabā - daž i saplē sti un veci. Un nebija gaisa kondicionē š anas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , ļ oti tuvu pilsē tas centram. Man ļ oti patika ē diens, lai gan tas bija nedaudz dā rgs. Nepatika palagi un dvieļ i istabā - daž i saplē sti un veci. Un nebija gaisa kondicionē š anas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotel.kharkov
‹ Viesnīca KHarkov 3*
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Гостиница «Харьков» — это современный четырехзвездочный гостиничный комплекс, имеющий все необходимое для обеспечения максимального комфорта и уюта. Высотное здание гостиницы является одной из визитных карточек города.

Atrašanās vieta Гостиница расположена в самом центре Харькова — на площади Свободы, в 5 км от железнодорожного вокзала и в 12 км от аэропорта.
Viesnīcā

2 конференц-зала, продажа авиа- и ж/д билетов, мелкий ремонт одежды,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

200 номеров улучшенной оснащенности, 25-одноместных номеров, 50-двухместных номеров, 1-апартамент.

Istabās

Каждый номер оснащен кондиционером, телевизором, холодильником, телефоном, мини-баром (в номерах категории люкс), в ванных комнатах - наборы мини парфюмерии, халаты, тапочки, фен (по запросу).

Adrese пл. Свободы, 7, г. Харьков, 61022, Украина
Tālruņi: +38 (057) 758-01-53,
+38 (057) 705-19-63
Tīmekļa vietne: KHarkov
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.