Ekspress 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.310
№18 viesnīcas reitingā Harkova
3.8 Numurs
4.4 apkalpošana
4.8 Tīrība
4.2 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca Express atrodas tieši pie Dienvidu stacijas (ieeja viesnīcā ir caur biļešu kasi).Vairāk →
аватар Ranklin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es apmetos Express Hotel pie Dienvidu stacijas (Harkova) otro reizi. Un atkal viņ a mani nemaz nepievī la! Atkal, tā pat kā.2016. gadā , visas trī s naktis pavadī ju diezgan ē rti manā.4 dienu vizī tē Harkovā . Dzī voja 1-vietī gā istabā (par 350 UAH dienā ). … Tomēr ▾ Es apmetos Express Hotel pie Dienvidu stacijas (Harkova) otro reizi. Un atkal viņ a mani nemaz nepievī la!
Atkal, tā pat kā.2016. gadā , visas trī s naktis pavadī ju diezgan ē rti manā.4 dienu vizī tē Harkovā .
Dzī voja 1-vietī gā istabā (par 350 UAH dienā ). Tiesa, vannas istaba bija kopī ga ar blakus istabu, tač u, tā kā tajā neviens nedzī voja, nekā das neē rtī bas viņ i nesagā dā ja.
Istabā bija viss nepiecieš amais normā lai dzī vei. Papildus ē rtajai gultai istabā bija galds, divi krē sli, drē bju skapis ar pietiekamu skaitu "pakaramo", naktsskapī tis visā diem sī kumiem. Ir televizors. Grī da ir linolejs. Istaba bija tī ra un kā rtī ga.
Gultas veļ a jauna un tī ra, dvieļ u pietika, televizors darbojā s. Karstais ū dens bija visu diennakti, vannas istaba tika tī rī ta katru dienu. Apgaismojums (izlā des lampas pie griestiem un "skonis" - 2 gab. ) darbojā s.
Manas uzturē š anā s dienā s Harkovā , kā es saprotu, bija “anomā li vē ss - tikai +17 - +18 °C. Bet istabā bija siltā ks un ielas vē sums nemaz nebija jū tams. 2016. gadā ā rā ir lī dz +40 ° C, un telpā ir gandrī z tā da pati temperatū ra kā š ajā vizī tē , tas ir, ir karsts un smacī gs, kā tas nebija ā rā . Lieliski, tas nozī mē , ka pē c tā s "dzī vojamā s ī paš ī bas" ē ku savulaik cē la padomju celtnieki!
Tomē r nenā ktu par ļ aunu atjauninā t tapetes uz sienā m. Ž ē l, ka viņ i ir pā rā k veci. Jā , un nav duš as kabī nes kā tā das - nav starpsienas, kas atdalī tu stū ri no pā rē jā s vannas istabas duš as. Ū denim tika ierī kota noteka, pa kuru tas ā tri izgā ja, un nelielais daudzums, kas palika, ā tri izž uva. Bet man tie ir sī kumi. Jā , un komandē jumos jā prot "mē rens ē stgribas".
Viesnī cas personā ls bija pieklā jī gs un draudzī gs un ar sapratni izpildī ja manus lū gumus. Bija ļ oti patī kami komunicē t!
Paldies Tev, dā rgā !
Visu to labā ko!
Ar cieņ u Aleksandrs, Ļ vova.
аватар Rohov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es biju Harkovā tranzī tā un paliku Express Hotel, jo. tas nav tā lu no dzelzceļ a stacijas. Savu lomu spē lē ja arī telpas "demokrā tiskā cena". Š eit beidzas viesnī cas pozitī vie aspekti. No mī nusiem: 1. Sienas ir plā nas un visu nakti varē ja dzirdē t cilvē ka krā kš anu no blakus istabas. … Tomēr ▾ Es biju Harkovā tranzī tā un paliku Express Hotel, jo. tas nav tā lu no dzelzceļ a stacijas. Savu lomu spē lē ja arī telpas "demokrā tiskā cena". Š eit beidzas viesnī cas pozitī vie aspekti.
No mī nusiem:
1. Sienas ir plā nas un visu nakti varē ja dzirdē t cilvē ka krā kš anu no blakus istabas. 2. Istaba ir netī ra un tajā pat nebija miskastes. 3. Vannas istaba, maigi izsakoties, nav ī paš i ē rta.
аватар Ranklin
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ī sā s uzturē š anā s laikā Harkovā nakš ņ oš anai izvē lē jos Express Hotel, jo tā atrodas netā lu no sporta kompleksa Lokomotiv (15 minū tes ar kā jā m), kurā no 5. lī dz 7. augustam notika 9. Ukrainas dzelzceļ nieku spartakiā de, 2016. … Tomēr ▾ Ī sā s uzturē š anā s laikā Harkovā nakš ņ oš anai izvē lē jos Express Hotel, jo tā atrodas netā lu no sporta kompleksa Lokomotiv (15 minū tes ar kā jā m), kurā no 5. lī dz 7. augustam notika 9. Ukrainas dzelzceļ nieku spartakiā de, 2016. gads, kurā vadī ju dalī bu kā karsē jmeitene. Sā kumā , meklē jot pajumti, mani tomē r brī dinā ja negatī vas atsauksmes pirms 2 gadiem par manu priekš gā jē ju palikš anu tajā - par netī rumiem vannas istabā s, personā la rupjī bā m, sē nī tē m utt.
Draugi, es nezinu, kā kā dam tas iepriekš izdevā s, bet tagad viss ir pavisam savā dā k.
No dež urantu (administratora un stā vā dež urē još ajiem) puses bija tikai pieklā jī ba, lū gumu izpratne un pieklā jī ba attiecī bā pret mani. Mana istaba (un vannas istaba, kas koplietojama ar nā kamo istabu) bija tī ra. Gultas veļ a bija jauna, un bija daudz dvieļ u. Tas, ka mē beles istabā bija ne tuvu jaunas un tapetes vietā m sī kos gabaliņ os karā jā s no sienā m, un no saplē stā linoleja apakš as rē gojā s cementa grī da (lai gan š ī sprauga bija noklā ta ar paklā ju) - nu , man tas nebija svarī gi. Man dzī vē nā cā s nakš ņ ot vietā s, ar kurā m salī dzinā jumā tas viss bija tī rais absurds.
Televizors bija diezgan moderns un darbojā s pareizi. Istaba nebija smacī ga, neskatoties uz Harkovas +38. Tiesa, vannas istabā duš as kā tā das nebija: izlietnei un WC pretē jā stū rī atradā s caurule ar krā niem, caurule un sifons, un nebija ž oga. Š ī iemesla dē ļ visa pā rē jā pieejamā vannas istabas platī ba tiek aplieta ar ū deni. Bet man atkal š ī nebija problē ma. Santehnika nav jauna, bet ne veca, nav "salauzta".
Vispā r - tur var dzī vot un nav pat slikti!
Ja neesi izvē lī gs un tev ir stingrs naudas daudzums – droš i apstā jies "Ekspresī "!
Aleksandrs, Ļ vova
аватар shel-nat2
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man istabā ir sē nī te! lū dzu nenovelc apavus un guli zeķ ē s! nekā das tī rī š anas! Š ausmī ga viesnī ca bez vā rdiem! … Tomēr ▾ Man istabā ir sē nī te! lū dzu nenovelc apavus un guli zeķ ē s! nekā das tī rī š anas! Š ausmī ga viesnī ca bez vā rdiem!
аватар for.registratio
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturē jā s divvietī gā istabā par 285gr. Mī nusi: (to ir daudz, un jū s nevarat tos visus uzskaitī t) 1. Administratore ir gados veca sieviete, kas jau sen ir zaudē jusi vē lmi sazinā ties ar klientiem, ir rupja, rupja. (varbū t mums tā paveicā s un iekļ uvā m viņ as maiņ ā ) 2. … Tomēr ▾ Uzturē jā s divvietī gā istabā par 285gr. Mī nusi: (to ir daudz, un jū s nevarat tos visus uzskaitī t) 1. Administratore ir gados veca sieviete, kas jau sen ir zaudē jusi vē lmi sazinā ties ar klientiem, ir rupja, rupja. (varbū t mums tā paveicā s un iekļ uvā m viņ as maiņ ā ) 2. Lifts ir vecs, kamē r tu dosies uz savu stā vu, tu atcerē sies visas lū gš anas, kuras tu zini. sajū ta drī z beigsies un tu esi tur iestrē dzis. 3. Duš a - kopā ar tualeti. Nu kā duš ā nomazgā jies tieš i pie poda, uz grī das ir bedre un viss. karstais ū dens ir jā ieslē dz pusstundu iepriekš , jo ū dens nonā k lī dz 13. stā vam ļ oti ilgi. nav tualetes papī ra. par gumiju, vai vismaz par kā dā m č ī bā m, pat sapņ ot nevar. 4. Skaitlis. Vecas un netī ras tapetes, stū mā m gultas prom, lai nepieskartos sienai. Gultas č ī kst. Ir televizors, bet tas ik pē c 15 minū tē m izslē dzas pats. Plusi: 1. Stacijā . Tas ir milzī gs pluss. Es domā ju, ka visi apstā jas, pamatojoties uz to! 2. Sajū ta, it kā tu bū tu Padomju Savienī bā ! ))
аватар V_STR
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Atkal nā cā s apmeklē t Harkovu. Š oreiz izvē le krita uz Express Hotel. 14 stā vu viesnī ca atrodas dzelzceļ a kompleksā . stacija. Plā nojā m izbraukt 4os no rī ta ar vilcienu, tā pē c š ā da norē ķ inā š anā s iespē ja ir ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Atkal nā cā s apmeklē t Harkovu. Š oreiz izvē le krita uz Express Hotel. 14 stā vu viesnī ca atrodas dzelzceļ a kompleksā . stacija. Plā nojā m izbraukt 4os no rī ta ar vilcienu, tā pē c š ā da norē ķ inā š anā s iespē ja ir ļ oti ē rta. Diemž ē l tā ir vienī gā viesnī cas priekš rocī ba.
Telpas ir ļ oti karstas. Atverot logu, jū s nesaņ emsit nekā du atvieglojumu - tas ir ļ oti trokš ņ ains gan dienā , gan naktī . No vienas puses stacijas laukums, no otras rosī gā š oseja Poltavas ceļ š un, protams, dzelzceļ š . Telpas ar nobruž ā tā m tapetē m un pilienu pē dā m. Duš a un tualete trī s istabā m viena (solī ta uz divā m). Istaba pa dienu netika iztī rī ta, nav elementā ras miskastes. Kopē jā gaitenī ir neliels spainī tis "brī nums ar pedā li" uz trim istabā m - atkritumi dabiski blakus spainim, labi, ja ir maisā . No "tualetes duš as" telpā s izplatā s traka kanalizā cijas smaka.
Viesnī cas darbinieki stā stī ja, ka brī vas istabas esot bijuš as visus 18 viesnī cas pastā vē š anas gadus, bet ierodoties pulksten 5 no rī ta stā vē juš i lī dz pulksten 6-15, lī dz ī rnieki pē c metro atvē rš anas sā kuš i izvā kties. Vispā r, ja nakš ņ ojat vai "pā rģ ē rbaties pirms vilciena atieš anas", tad iesaku, bet, ja dzī vojat, tā nav labā kā izvē le un ne gluž i lē ta. Patiesī bā š ā das telpas izmaksā m vajadzē tu bū t divas reizes zemā kā m.
аватар Ninulya82
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Palikā m pie mammas, tā kā agri izbraucā m un spontā ni ieradā mies, vairs nebija ne spē ka, ne laika meklē t citus variantus. Rezultā tā duš a ir netī ra un smirdī ga, viena 2 istabā m. Blakus istabā atradā s iereibuš i vī rieš i, un mū sē jo durvis turē ja vī tne. … Tomēr ▾ Palikā m pie mammas, tā kā agri izbraucā m un spontā ni ieradā mies, vairs nebija ne spē ka, ne laika meklē t citus variantus. Rezultā tā duš a ir netī ra un smirdī ga, viena 2 istabā m. Blakus istabā atradā s iereibuš i vī rieš i, un mū sē jo durvis turē ja vī tne. Viņ i gulē ja ģ ē rbuš ies un vē l nā kamajā rī tā visus sakoda blaktis. Izrakstot, pienā ca divas sievietes un sastrī dē jā s ar administratoru par to, ka viņ as ir aplaupī tas - pa koridoru klī da č igā ni. Un situā cija uz viņ u durvī m ar slē dzeni bija tā da pati. Tagad ī paš i jocī ga izskatā s Ekspresa videoreklā ma Harkovas dzelzceļ a stacijā .


iemiesojums odr2002
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Отель «Экспресс» находится непосредственно на Южном вокзале (вход в отель через кассовый зал).

Viesnīcā

# комнаты матери и ребенка;
# услуги кафе-бара, медпункта;
# услуги парикмахера, маникюр, педикюр и т.п
Рядом с отелем находятся:
# отделение международной телефонной связи;
# пункты обмена валют;
# игральные автоматы:
# компьютерные услуги, ксерокс.

Telpu apraksts

# номера всех категорий (одноместные, двух местные, трехместные, многоместные);
# комнаты «полулюкс» и «люкс».

Adrese Харьков, Привокзальная 1
Tālruņi: +38 (057) 712-52-76
FAQ