Carnaval Resort & Spa 4*– Atsauksmes

61
Novērtējums 5.710
pamatā
61 atsaukt
№11 viesnīcas reitingā Harkova
4.9 Numurs
4.7 apkalpošana
6.4 Tīrība
5.9 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Komplekss atrodas nacionālā dabas parka "Gomilshansky forests" teritorijā netālu no gleznainās Seversky Donets upes krasta Kazachya Gora.Vairāk →
аватар nj2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
"Karnevā ls" ir spilgts piemē rs tam, kā lieliskas saimnieku idejas un apņ emš anā s var tikt sagrautas darbinieku nolaidī bas un slinkuma dē ļ . Atpū š amies "Karnevā lā " nav pirmā reize, bet š ī reize bija vienkā rš i š ausmī ga!!! ! Par visu izmitinā š anu parasti maksā jam avansā . … Tomēr ▾ "Karnevā ls" ir spilgts piemē rs tam, kā lieliskas saimnieku idejas un apņ emš anā s var tikt sagrautas darbinieku nolaidī bas un slinkuma dē ļ .
Atpū š amies "Karnevā lā " nav pirmā reize, bet š ī reize bija vienkā rš i š ausmī ga!!! !
Par visu izmitinā š anu parasti maksā jam avansā . (ES NEIESAKU Š EIT TO IZDARĪ T, LAI VARĒ TU ATSTĀ T. NAUDA JUMS NETIKS ATGRIEZTA).
Dienu pirms ieraš anā s mums zvana un saka, ka mū su rezervē tajā mā jā grī da ir sapuvusi, jo. viņ i BEIDZOT paskatī jā s uz duš u, problē mā m, par kurā m mē s runā jā m savā pē dē jā vizī tē - vasarā un atgā dinā ja pirms rezervē š anas, un sā ka piedā vā t iespē jas. Š ī s iespē jas ir pretī bā ram, netā lu no paviljoniem, t. i. jebko, kas var sabojā t atvaļ inā jumu. Mē s devā mies uz turieni pē c miera. Tas turpinā jā s pusi dienas. Un man, pē c "Karnaval" darbinieku domā m, vienkā rš i nevajadzē ja ne strā dā t, ne vispā r kaut ko darī t. Un mē rķ is bija tikai nervozē t.
Visbeidzot, kad es prasī ju atmaksu, mē s nonā cā m pie vairā k vai mazā k sagremojama vienprā tī bas.
Mū s pā rcē la ar atlaidi. Mē s nevarē jā m ņ emt š o atlaidi, jo. jau ir pilnī bā samaksā juš i par uzturē š anos. Tomē r mums teica, ka varam izmantot naudu pē c saviem ieskatiem.
Rezultā tā , kad ieradā mies, mums teica, ka SAVU naudu varam izmantot tikai noteiktā m procedū rā m. Man atkal nā cā s nervozē t, lī dz atradā m kā du, kas varē tu apstiprinā t, ka mums ir apsolī ts kaut kas cits. Tā tad, mē s grasī jā mies doties prom un vē lreiz lū dzā m atdot naudu.
Naudu neatdeva, bet visi atkal solī ja. Viņ i paskaidroja kā rtī bu, kā dā mū su nauda tiks norakstī ta.
Mā jā , kurā bijā m apmetuš ies, gaisa kondicionieris neprā tī gi grabē ja. Kā seno padomju ledusskapi. Gulē t bija jautri.
Rezultā tā , kad ieradā mies ē st restorā nā , izrā dī jā s, ka neviens nezinā ja, ka mums ir depozī ts. Pagā ja aptuveni stunda, lai to izdomā tu. Meitenei reģ istratū rā bija pilnī gi vienalga. Viņ a, pē c saviem vā rdiem, sauca kā du sievieti - savu priekš nieci. Viņ a, protams, ir zvaigzne un karaliene. Visi ir aizņ emti. Nevienam nav laika kaut ko darī t. Kopumā kopš tas bija vakarā , mē s ar sievu saaukstē jā mies.
Gultas un veļ a netiek mainī ta. Tikai pē c skandā la. Vienmē r š ā di.
Vē l jautrā ka bija izbraukš anas diena.
Es palū dzu meitenei reģ istratū rā atvē rt mums ieeju, lai piebrauktu pie mā jas un paņ emtu mantas. Viņ a kaut ko sauca sargu. . . Un viss.
Es zaudē ju 30 minū tes, jo Man bija jā skrien vairā kas reizes, lai reģ istrē tos. Ieeju neviens neatvē ra. Meitene katru reizi pā rsteigta paskatī jā s uz mani: "Kā viņ i to neatvē ra? " Es viņ ai saku: "Paskaties. Pā rbaudi. Pa logu visu var redzē t! "
Strož s, sekojot rezultā tiem, spē lē ja pa telefonu.
Kopumā jū s dodaties uz karnevā lu nevis atpū sties, bet gan pā rvarē t grū tī bas.
Es domā ju, ka ī paš niekiem vajadzē tu rū pē ties par personā lu.
"Karnevā lam" ir neapstrī dams pluss - tas atrodas netā lu.
Bet ar š ā du attieksmi ir lē tā k un droš ā k doties uz ā rzemē m. Tur jebkurā gadī jumā viņ i novē rtē klientu.
аватар asdkovtun
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribu jums pastā stī t, kā man nā cā s apmeklē t š o "brī niš ķ ī go" vietu. Viss sā kā s ar to, ka, rezervē jot istabu, meitene pa telefonu man teica, ka no 24.08. 2021 lī dz 26.08. 2021 mums ir 20% atlaide, tas ir, komplekts, kas maksā. … Tomēr ▾ Es gribu jums pastā stī t, kā man nā cā s apmeklē t š o "brī niš ķ ī go" vietu. Viss sā kā s ar to, ka, rezervē jot istabu, meitene pa telefonu man teica, ka no 24.08. 2021 lī dz 26.08. 2021 mums ir 20% atlaide, tas ir, komplekts, kas maksā.2500, saņ ems. jū s 2000. gadā , kas bija patī kams pā rsteigums, bet pē c ieraš anā s meitene reģ istratū rā paziņ oja summu 2500, kas jau runā par labu sā kumu) Bet, kā es saprotu, viņ i nolē ma izdarī t labu un teica: "Labi, dodiet viņ iem atlaide”, tad nolē mā m ī rē t velosipē dus, bet ne viss ir tik labi kā likā s, nesanā ca nobraukt un 100 metrus man ķ ē de nolidoja, labi, uzliekot atpakaļ , atkā rtojā s pē c 10-15 slē poš anas minū tes, nepabeidzot savu laiku, ķ ē de pilnī bā nolidoja un mē s devā mies atpakaļ . Instruktors teica, ka viss ir kā rtī bā , velosipē di jau ir diezgan izripoti un tā notiek, viņ š ieteica paņ emt vē l vienu un kā du laiku braukt ar to, bet vairs nebija ī paš as vē lmes.
Nā kamajā dienā , izbraukš anas dienā , mani informē ja, ka salauzu velosipē du pē c instruktora teiktā , sveiki viņ am) un pielodē ja sodu 500 UAH) Nu, tas notiek, kad iestā de remontē un uztur aprī kojumu uz sava rē ķ ina no viesiem. Nu š ī s vē l nav beigas, vē lā k mū s apsū dzē ja par KORĶ VIRKŠ U pazuš anu istabā , bet pē c 3 minū tē m tik un tā uzzinā jā m, ka tas pat nebija istabā ) Arī baseinos gan iekš telpā s, gan vasarā , ū dens ledains, atklā tā baseinā uz ū dens lapu ķ ekars. Un tā tad vispā r daba skaista, viss kulturā ls, tī rs un forš s) Istaba tī ra, bet ir manā ms, ka nolietota, brokastis labas, viss garš ī gs un pietiekamā daudzumā . Š eit ir mani iespaidi par š o vietu) Es pats izdarī ju, ka nekad vairs tur neieš u, un vē l jo vairā k es nevienam neieteikš u)
аватар Msannalev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bija 26.08. Divi pieauguš ie un bē rns 1.10. Jo baseins bē rniem bija ledus auksts devā s uz pieauguš o. Pie baseina bija dē ļ u grī da, no rī ta izsprausta sarū sē jusi paš vī tņ ojoš ā skrū ve (tā du bija daudz). Viņ a iedū ra kā ju. … Tomēr ▾ Bija 26.08. Divi pieauguš ie un bē rns 1.10. Jo baseins bē rniem bija ledus auksts devā s uz pieauguš o. Pie baseina bija dē ļ u grī da, no rī ta izsprausta sarū sē jusi paš vī tņ ojoš ā skrū ve (tā du bija daudz). Viņ a iedū ra kā ju. Labi, ka neesmu bē rns. Reģ istratū rā viņ i uztaisī ja apaļ as acis un atvainojā s, un viss. Tas nav tā , ka kompensā cija vai maksā jums par stingumkrampju testu neatgrieza naudu par ieeju 400 UAH. Mē s tur bijā m 15 minū tes. Š eit ir š ā ds pakalpojums.
аватар kharkovopt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu bijis š ajā viesnī cā iepriekš . Kad vē laties atpū sties un tā lu no atvaļ inā juma, daž reiz mē s ierodamies nedē ļ as nogalē . Reģ istrē š anā s parasti notiek bez problē mā m. Teritorija liela un kopta. … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā viesnī cā iepriekš . Kad vē laties atpū sties un tā lu no atvaļ inā juma, daž reiz mē s ierodamies nedē ļ as nogalē . Reģ istrē š anā s parasti notiek bez problē mā m. Teritorija liela un kopta. Ar cipariem, cik paveicies. No diezgan laba lī dz diezgan nolietotai. Ja esat noskaņ ots relaksē još ā m brī vdienā m, labā k ir rezervē t mā ju. Mierī gs un pamests. Ja vē laties jautrī bu un izklaidi, tad ē kā . Blakus ā ra baseinam, bā riem un restorā niem.
Cenā iekļ autā s brokastis nav sliktas, ja ierodaties agri. Ja tu gulē ji un atnā ci, tu bū si apmierinā ts ar to, kas palicis.
Izmitinā š anas cenas ir augstā kas nekā daudzos Melnā s jū ras un Azovas jū ras kū rortos. Tā ir problē ma ne tikai karnevā lam, bet arī lielā kajai daļ ai Harkovas reģ iona atpū tas centru. Acī mredzot zemā konkurence un lielais atpū sties gribē tā ju skaits liek par sevi manī t.
Карнавал Ресорт нашими глазами
аватар tsveto4nica
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopē jais iespaids ir 3+. Tī ra gan teritorijā , gan istabā , ē diens garš ī gs, bez pretenzijā m, bet dā rgi. Ir bufete, bet slikti organizē ta, darbojas princips "kas pirmais piecē lā s, tas un č ī bas". Personā ls acī mredzot nevarē ja tikt galā ar tik daudz viesiem – gan viesmī ļ iem, gan istabenē m (tī rī š ana tikai pē c izsaukuma, bet uzreiz, zī me "Lū dzu tī rī t" karā jā s bez rezultā tiem). … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir 3+.
Tī ra gan teritorijā , gan istabā , ē diens garš ī gs, bez pretenzijā m, bet dā rgi. Ir bufete, bet slikti organizē ta, darbojas princips "kas pirmais piecē lā s, tas un č ī bas". Personā ls acī mredzot nevarē ja tikt galā ar tik daudz viesiem – gan viesmī ļ iem, gan istabenē m (tī rī š ana tikai pē c izsaukuma, bet uzreiz, zī me "Lū dzu tī rī t" karā jā s bez rezultā tiem). Baseini ir tī ri.
Odu ir daudz, bet viņ i cī nā s ar tiem - teritorija tika kopta pie mums.
Bet elle ir mū zika. Tieš i zem mū su logiem atradā s dī dž eja kabī ne. Un viņ š strā dā ja nepā rtraukti no 2 pē cpusdienā lī dz 11 naktī . Mē s nevarē jā m atvē rt logu. Kopā ar karstumu, gaisa kondicionē š anas trū kumu tā bija tikai spī dzinā š ana. Manam bē rnam ir 4 gadi un daudz laika bija jā pavada istabā . Beigā s devos iesniegt sū dzī bu. Administratoram jautā jumu nav, solī ja sū dzī bu nodot vadī bai, bet baidos, ka viņ iem ir vienalga.
Vietas skaistas, bet tur rajonā tā ir visur. Ja tomē r vē lamies paņ emt nelielu atvaļ inā jumu reģ ionā , meklē sim citu vietu.
аватар marimaha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Klusums, tī rī ba, cilvē ku trū kums viesnī cā , baseins bija tikai mū su. Negatī vs ir virtuve. Brokastis ir diezgan svaigas un pienā cī gas, bet bez tā viss pā rē jais ir novecojis. Ļ oti slikti. Nekā dā gadī jumā neē diet. … Tomēr ▾ Klusums, tī rī ba, cilvē ku trū kums viesnī cā , baseins bija tikai mū su. Negatī vs ir virtuve. Brokastis ir diezgan svaigas un pienā cī gas, bet bez tā viss pā rē jais ir novecojis. Ļ oti slikti. Nekā dā gadī jumā neē diet. Aizbraucā m ar saindē š anos.
аватар niko056
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Brī niš ķ ī ga vieta, kur restorā nā "Venē cija" salā tus rotā melni mati un ar krietnu nicinā jumu tiek aizstā ti ar jaunu, nepietiekami pagatavotu. Un pē c iepriekš ē jiem ciemiņ iem gultas veļ a netiek nomainī ta un kā maza dā vaniņ a zem gultas pā rklā ja tiek nolikta 2 grivnu monē ta un uz segas pā rvalka uzlī mē ta mumificē ta vabole. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, kur restorā nā "Venē cija" salā tus rotā melni mati un ar krietnu nicinā jumu tiek aizstā ti ar jaunu, nepietiekami pagatavotu. Un pē c iepriekš ē jiem ciemiņ iem gultas veļ a netiek nomainī ta un kā maza dā vaniņ a zem gultas pā rklā ja tiek nolikta 2 grivnu monē ta un uz segas pā rvalka uzlī mē ta mumificē ta vabole.
аватар Lakh14_tina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s sarī kojā m korporatī vo ballī ti karnevā lā . Garda virtuve, liela teritorija un daudzas vietas meklē jumiem un sacensī bā m. Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu visam personā lam. Nekavē joties atbildē ja uz visā m izmaiņ ā m un pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Mē s sarī kojā m korporatī vo ballī ti karnevā lā . Garda virtuve, liela teritorija un daudzas vietas meklē jumiem un sacensī bā m. Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu visam personā lam. Nekavē joties atbildē ja uz visā m izmaiņ ā m un pieprasī jumiem. Viss tika organizē ts laikā un izpildī ts pē c pieprasī juma. Bijā m apmierinā ti! Paldies par visu! Viss bija pā rsteidzoš s!
аватар kot-zdorovyak
Ko es varu teikt, teikt, ka viņ i bija š ausmā s, nozī mē neteikt neko. Vairā kas reizes atpū tā mies "Karnevā lā ", bet pirms daž iem gadiem viss bijā m ļ oti apmierinā ti. Tā pē c absolū ti mierī gi nolē mā m š oreiz turp doties. … Tomēr ▾ Ko es varu teikt, teikt, ka viņ i bija š ausmā s, nozī mē neteikt neko.
Vairā kas reizes atpū tā mies "Karnevā lā ", bet pirms daž iem gadiem viss bijā m ļ oti apmierinā ti. Tā pē c absolū ti mierī gi nolē mā m š oreiz turp doties. Un tā bija pilnī ga vilš anā s!
Noī rē jā m kotedž u par 1390 UAH/dienā . Uz mā ju vajadzē ja uzkā pt pa kaskā des kā pnē m, kas izklā tas ar akmeni, nu kā izklā ts. . . sen nokrita un vienkā rš i gulē ja uz š ī m kā pnē m. Bet tā bija mū su mazā kā vilš anā s. Mū su kotedž ā bija veranda, bet par verandas mē belē m bija jā maksā atseviš ķ i (galds 60 UAH/dienā un 2 krē sli arī.60 UAH/dienā ). Mū su mā jas priekš ā bija liels skaists izcirtums ar kokiem un pļ autu zā li. Bet, uzkā pjot uz mā ju, mē s ieraudzī jā m mā ju, kas nebija pilnī bā gatava ieraš anā s brī dim. Pie mā jas atradā s 2 iepriekš ē jo ī rnieku galdi un krē sli, uz kuriem bija pudeļ u kaudze, vienreizē jā s lietoš anas krū zes un citi atkritumi. Tas viss gulē ja skaistā izcirtumā mā jas priekš ā , visa veranda bija nospļ auta ar sē klā m, verandā gulē ja kaut kā ds baļ ķ is un tieš i zem lieveņ a stā vē ja milzī gs atkritumu maiss. Jo bija brī va diena un cilvē ku bija daudz, nolē mā m, ka mā ja ir izņ emta, bet teritorija vienkā rš i vē l nebija veikta. Uz to reaģ ē ja mierī gi, tk. mē s tū lī t taisī jā mies doties pastaigā un domā jā m, ka lī dz ar atgrieš anos tas viss tiks noņ emts.
Bet ieiet mā jā...tā bija pilnī ga katastrofa. Apgaismojums salonā bija drausmī gs, bet pat tas neslē pa mū su izmesto naudu. Mans lielā kais š oks bija, kad atvē ru tualeti un ieraudzī ju tajā iepriekš ē jo ī rnieku fekā liju pē das, atklā ti sakot, tā bija netī ra. Kas dod man pamatu teikt, ka kalpone tur pat neieskatī jā s. Es nenofotografē ju tualetes podu...tas bija pā ri maniem spē kiem, piedodiet. ) Bet es iemū ž inā ju visu pā rē jo. Mā jā bija briesmī gi dubļ i, visapkā rt zirnekļ u tī kli un daž ā du mež a dzī vnieku lī ķ i.
Vā rdu sakot, netī rī ba un antisanitā ri apstā kļ i. . . saplī suš i gultas pā rklā ji un dī vā ns. Bet tur bija 5 lapas ar instrukcijā m par viesnī cas lietoš anu un aploksne pateicī bai kalponei, kas pati par sevi izskatī jā s pē c ņ irgā š anā s pē c redzē tā .
Bet visvairā k mani pā rsteidza DVIEĻ I! Lai tos aprakstī tu, es pat izcelš u atseviš ķ u rindkopu!
Jū su sapraš anai tie ir svaigi, tikai neiesaiņ oti dvieļ i, kas bija mū su lietoš anai, ar briesmī giem traipiem. Protams, jū s man piedosiet, es pat nevē los iedomā ties, kā da ir š o plankumu izcelsme, bet tā doš ana cilvē kiem ir vienkā rš i nepieņ emama viesnī cā s ar jebkā du zvaigž ņ u vē rtē jumu un jebkā du cenu politiku !! !
Mē s piestā jā m uz dienu, tā pē c negribē jā m zvē rē t un sabojā t savu vienī go nedē ļ as nogali ar skandā lu. Nolē mā m, ka kā du dienu izturē sim ar mitrajā m salvetē m, papī ra dvieļ iem un savu gultasveļ u, kas, paldies svē tajam Franciskam, izrā dī jā s mū su ceļ asomā no iepriekš ē jā ceļ ojuma. Mē s joprojā m plā nojā m palikt mā jā tikai minimā lu laiku. Tā pē c mū s vairā k interesē ja mū su netī rā veranda un galds.
Vispā r nolē mā m doties pastaigā uz Doņ ecu, lai pē c redzē tā nedaudz nomierinā tos, pa ceļ am devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m sakopt verandu pie mā jas. Mums solī ja, ka viss tiks izdarī ts. Bija apmē ram 15:00, mē s atgriezā mies no pastaigas ap 18:00...un mū su pā rsteigums bija tas, ka viņ i pie mū su mā jas darī ja visus atkritumus no diviem galdiem uz viena, paņ ē ma tī ro galdu un netī rā (par kuras ī ri, atgā dinu, samaksā jā m naudu) tika atstā ta mums, visi ar tiem paš iem atkritumiem pie lieveņ a un nospļ auto verandu un piedeguš u pilnu ar atkritumiem. Š eit mana pacietī ba jau pā rsprā ga, un es zvanī ju uz reģ istratū ru ar lū gumu atsū tī t istabeni. Acī mredzot es vē los, lai nebū tu.
Atnā ca istabene un teica, ka viņ a tī rī s tikai verandu, un visi atkritumi, kas gulē ja ap mā ju, uz galda un smirdoš ais atkritumu maiss zem mū su lieveņ a, nebija viņ as atbildī ba, un lai mums jā zvana cilvē ki, kas atbild par galdiem un teritoriju. Es lū dzu viņ ai piezvanī t š iem cilvē kiem, kuriem tas bija jā dara, jo es nezinu viņ u hierarhiju. Viņ a no verandas izņ ē ma kunkuļ us zem sē klā m, nomazgā ja. . . un teica, ka tik un tā notī rī s ap mā ju un uz galda. Gribu precizē t, ka mē s nebijā m rupji, bet vienkā rš i pieklā jī gi pajautā jā m un bijā m viņ ai pateicī gi. . . un meitene bija ļ oti draudzī ga un mī ļ a. Viņ a savā ca visus atkritumus, un tad viņ a paņ ē ma grī das lupatu, ar kuru viņ a tī rī ja mū su verandu ā rā...un noslaucī ja ar to mū su GALDU. . . Galdu, Kā rli, pusdienu galdu. . . ar grī das lupatu....galds, kuru mē s samaksā jā m par naudu un grasī jā mies sē dē t aiz viņ a un Ē ST.
Lai jū s saprastu, no tā , ko mē s redzē jā m, mans vī rs mū s tik ļ oti pā rsteidza, ka mē s vienkā rš i zaudē jā m runas spē ku. Mē s neko vairā k neprasī jā m. Lai apsē stos pie š ī galda, tad vē l pusvakaru applaucē jā m to ar verdoš u ū deni, nomazgā jā m ar ziepē m un uzlē jā m uz tā visu esoš o roku dezinfekcijas lī dzekli, bet roka pie tā ē st necē lā s.
Gā jā m ar vē lmi palikt vē l vienu dienu/divas, bet beigā s no rī ta ar galvu skrē jā m mā jā s. ((((
Ja nebū tu daba un skats no mū su verandas, kura dē ļ mē s patiesī bā gribē jā m aizbē gt no pilsē tas, tad mē s bū tu izbraukuš i tajā paš ā dienā . Un tā mē s gā jā m pa mež u un sē dē jā m uz verandas, kas nedaudz paspilgtinā ja mū su iespaidu.
Par baseinu teritorijā es neko nevaru teikt, mē s tajā nepeldē jā mies, jo. cilvē ku skaits uz kvadrā tmetru tikko apgā zā s.
Runā jot par ē dienu, reiz restorā nā "Venē cija" sarī kojā m korporatī vo ballī ti un viss bija visaugstā kajā restorā na lī menī . Š oreiz arī tur mū s sagaidī ja pilnī ga vilš anā s, ierodoties tur devā mies pusdienā s un Carbonara makaronu vietā mums atnesa vienkā rš i ar dillē m pā rkaisī tus spageti, sieru un vairā kus trekna bekona gabaliņ us ar gaļ as griezumu. . . tā nebija. garš ī gs. Turpmā k gā jā m ē st uz "Drunk Hut".
Rezumē jot, es nedomā ju ar š o apskatu kaut kā noniecinā t š o viesnī cu kompleksu. Gluž i pretē ji, es vē los, lai viņ š uzrunā tu vadī bu un veiktu nepiecieš amos pasā kumus š o trū kumu novē rš anai. Galu galā nemaz nav grū ti nomazgā t aizkarus, salabot teritorijā esoš ā s kā pnes un uzš ū t saplē stos gultas pā rklā jus. Ir labi tī rī t telpas, tā pē c tai parasti vajadzē tu bū t normai viesnī cu kompleksos ar jebkuru zvaigž ņ u vē rtē jumu un cenu.
Es atceros "Karnevā lu" savā dā k, un tas padara to divtik sā pī gu un aizvainojoš u, lai redzē tu, par ko tas ir kļ uvis. Kā dreiz bija perfekti balti un cieti kraukš ķ ī gi dvieļ i un gultas veļ a. . . perfekti iztī rī tas telpas un garš ī gs restorā ns un bā rs.
Novē lu "Karnevā lam" kā fē niksam atdzimt no pelniem. Viņ am tam ir visi priekš noteikumi, un jo ī paš i vieta, kurā viņ š atrodas. . . jo tas ir vienkā rš i maģ iski.
аватар dimapopov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Karnevā lā nosvinē jā m manas sievas dzimš anas dienu. Bā ze atrodas gleznainā stū rī . Teritorijā ir viss: restorā ni (viens restorā ns bija slē gts), lapenes, bā rbekjū , spa centrs ar hammam, divas vannas, var spē lē t boulingu vai biljardu. … Tomēr ▾ Karnevā lā nosvinē jā m manas sievas dzimš anas dienu. Bā ze atrodas gleznainā stū rī . Teritorijā ir viss: restorā ni (viens restorā ns bija slē gts), lapenes, bā rbekjū , spa centrs ar hammam, divas vannas, var spē lē t boulingu vai biljardu. Ir iekš telpu baseins, bet mē s nepeldē jā mies, bija forš i. Ļ oti apmierinā ta ar attieksmi pret viesiem, viss personā ls uzmanī gs un pieklā jī gs. Vispā r man patika pā rē jais! Ieteiksim draugiem!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums carnaval-hotel
‹ Viesnīca Carnaval Resort & Spa 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Комплекс расположен на территории национального природного парка «Гомильшанские леса» вблизи живописного берега реки Северский Донец на Казачьей горе.

Viesnīcā

Настольные игры

Team-Building

Тренажерный зал

Массажный кабинет

Русская баня

SPA-процедуры

детский мини-клуб

* Разработка детских праздников

* Поздравления у Вас дома

* День рождения

* Нетрадиционные сценарии

Telpu apraksts

В гостиничном комплексе имеется 132 комфортабельных номера.

Istabās

двуспальная кровать 1,6 м на 2 м,

спутниковое телевидение,

душевая кабина,

комплект махровых полотенец и набор мини-косметики,

2 махровых халата,

платяной шкаф,

косметический столик,

тумбочка для багажа,

номер оснащен системой кондиционирования.

Adrese ул. Монастырская, 2, с. Коропово, Змиевской р-н, Харьковская обл., Украина, 63436
Tālruņi: +38 (057) 715-22-22
Tīmekļa vietne: Carnaval Resort & Spa
FAQ