U Druzei 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Atpūtas centrs ir divstāvu ēka. Pagalmā ir vasaras rotaļu laukums ar teltīm. Ģimenes bāze. Būvniecības gads 2011.Vairāk →
аватар tan4ela
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliski atpū tos kopā ar vī ru atpū tas bā zē "Vasara ar draugiem". Istabas tī ras, ar ortopē disko matraci, ir duš as, izlietnes un tualetes - viss tī rs. Ir pieejams Wi-Fi visiem atpū tniekiem, lapene ē š anai un virtuve, kur var gatavot. … Tomēr ▾ Lieliski atpū tos kopā ar vī ru atpū tas bā zē "Vasara ar draugiem". Istabas tī ras, ar ortopē disko matraci, ir duš as, izlietnes un tualetes - viss tī rs. Ir pieejams Wi-Fi visiem atpū tniekiem, lapene ē š anai un virtuve, kur var gatavot. Saimniece ir sirsnī ga, vienmē r palī dz, konsultē interesantas vietas. Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā , tuvumā ir veikali un tirgus. Esam apmierinā ti! : )
аватар anastasi.07
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u ar faktu, ka vietnes fotoattē la bā ze nav tā da, kā da tā patiesī bā ir. Fotoattē lā bā ze "Odessky Dvorik" un, lai nenomaldī tu cilvē kus, vietnes administrā cijai vajadzē tu nomainī t fotoattē lu (interesantā kais ir tas, ka gandrī z visā s vietnē s ir ieteikums, ka bā zes ī paš niekiem " Odessky Dvorik" vē las izmantot citu cilvē ku pateicī gā s atsauksmes. … Tomēr ▾ Sā kš u ar faktu, ka vietnes fotoattē la bā ze nav tā da, kā da tā patiesī bā ir. Fotoattē lā bā ze "Odessky Dvorik" un, lai nenomaldī tu cilvē kus, vietnes administrā cijai vajadzē tu nomainī t fotoattē lu (interesantā kais ir tas, ka gandrī z visā s vietnē s ir ieteikums, ka bā zes ī paš niekiem " Odessky Dvorik" vē las izmantot citu cilvē ku pateicī gā s atsauksmes. ))) un bā ze ar nosaukumu "Pie draugiem" nav bijusi jau vairā kus gadus.
Tagad vē los par 1000% piekrist iepriekš ē jam apskatam un uzrakstī t nedaudz no sevis. Mē s paš i esam no Baltkrievijas. Stā sts par to, kā mē s nokļ uvā m lī dz pirmajam uz b / o, ir gandrī z identisks iepriekš ē jam runā tā jam))), tieš ā m viss tiek darī ts ar lielu mī lestī bu un cilvē kiem. Jā , kopš pirmā s iepazī š anā s ar bā zi daudz kas ir mainī jies, puķ u dobes, virtuve, mē beles istabā s, kondicionieri, rotaļ u laukums, autostā vvieta, bet visu nevar atcerē ties. Bet katru reizi, kad saprotat, ka labā k nevajag, un, atgriež oties pē c gada, jū s sejā uztverat pā rsteigumu.
Bet atmosfē ru tomē r rada cilvē ki. Alena ir saules stars. Vienmē r smaida, palī dz, pamudina. No rī ta - viņ š tiksies ar smaidu, vakarā - viņ š novē lē s jums labu nakti. Mē s vairs nebraucam uz Gribovku un pat ne uz jū ru, mē s braucam pie ī stiem Draugiem, kuri tik daudzus gadus ir kļ uvuš i par mū su ģ imeni! Paldies par visu! ! ! Par siltā m tikš anā m, par patī kamiem vakariem, par asarā m atvadoties!! !
Paldies! ! ! Mē s mī lam! ! ! Tavi baltkrievi! ! ! ?? ? ?
аватар vadim040680
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Š ogad atpū tas bā zē "Vasara ar draugiem" atpū tā mies jau 5. gadu pē c kā rtas. Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Odesas apgabalu. 2013. gadā . Pusdienu izbraukā juš i Ilič evsku, Gribovku, Karolino Bugazu un Zatoku, atkal atgriezā mies Gribovkā . … Tomēr ▾ Sveiki! Š ogad atpū tas bā zē "Vasara ar draugiem" atpū tā mies jau 5. gadu pē c kā rtas. Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Odesas apgabalu. 2013. gadā . Pusdienu izbraukā juš i Ilič evsku, Gribovku, Karolino Bugazu un Zatoku, atkal atgriezā mies Gribovkā . Jo tī rā kā jū ra un pludmale. Otrajā aplī , apejot Gribovku, neizlē mī bā piestā jā m pie atpū tas centra "Vasara ar draugiem" (toreiz to sauca arī vienkā rš i par "vasaru"). Neizlē mī bā , jo viņ a izskatī jā s ļ oti jauna un skaista. Domā ja, ka cenas bija augstas. Bet mē s tomē r nolē mā m iet. Un viņ i bija ne tikai patī kami pā rsteigti par skaitļ iem un cenā m, bet arī nedaudz š okē ti (salī dzinot ar iepriekš redzē to). Kopš tā laika mē s vairs neesam meklē juš i neko citu. Š ogad esam jau atpū tuš ies no 16.06. 17 lī dz 24.06. 17. Bet kā rtī bā . 2013. gadā man likā s, ka bā ze bija ideā la un nekas nav jā maina. Bet nā kot katru gadu mē s redzam, ka katru gadu parā dā s kaut kas jauns un labā ks. Lai bū tu precī zā k, nevis vā rdos, uzrakstī š u, kas ir mainī jies un pievienots kopš.2013. gada. Kondicionieri, mī kstie dī vā ni pie istabā m pirmajā stā vā un lapenē , plakanā ekrā na televizori ar satelī ta kanā liem, augstas- ā truma Wi-Fi, palielinā ta un pā rbū vē ta virtuve, 1. stā va istabā s lieli skapji un ļ oti ē rti ā das atzveltnes krē sli, jaunas masī vas š ū poles un daudzi citi sī kumi. Atseviš ķ u rindkopu (un vairā k nekā vienu) var veltī t Alenai (grū ti pateikt tikai bā zes saimniecei). Viņ as attieksme pret draugiem un viesiem, kā arī pret tuviem radiniekiem ir pelnī jusi ī paš u milzī gu pateicī bu! Lai Dievs viņ ai dod veselī bu, laimi un vairā k mož uma! Liels paldies par visu! Ē rtī bai un ē rtī bā m, vienmē r labam garastā voklim, tū lī tē jai vē lmei atrisinā t jebkuru jautā jumu, kas rodas.
2013. -14. gadā bā zē satiku arī cilvē kus, kuri ieradā s pirmo reizi. 2016. –2017.  gadā tā du gandrī z nav. Viņ i atkal iet tā pat. Katru gadu ir grū ti un skumji aizbraukt un atvadī ties no Alena. Katru gadu ar cerī bu un bailē m tu gaidi jauno vasaru. Ar bailē m, jo ​ ​ baidā ties, ka gribē tā ju bū s daudz un mums nepietiks. Bet es rakstu tik pozitī vu atsauksmi, jo ļ oti respektē ju Alenu un viņ as smago darbu. Es vienmē r gribu viņ ai ļ oti pateikties, bet emocijas aizbraukš anas brī dī neļ auj izteikties.
22. jū lijā ierodas draugi no Kijevas, kurus viņ i satika bā zē pagā juš ajā gadā (bija pirmo reizi). Viņ i zvana, saka, ka nevar gaidī t un negrib nekur braukt, izņ emot Alē nu (lai gan pirms tam viņ i daudzkā rt bija atvaļ inā jumā ā rzemē s). Viņ i iet uz 2 nedē ļ ā m, bet viņ i jau saka, ka ar to nepietiks.
Ir vē l daudz labu lietu, ko teikt. Bet atkā rtosim. Kas vē las labi, ē rti, mierī gi un par saprā tī gu cenu atpū sties, labā k bā zi neatrast. Un kas tusē , labā k paskatī ties tuvā k autoostai.
Atvainojos, ja ir haotisks, bet, kad domā ju par atvaļ inā jumu "Vasara ar draugiem" BO, pozitī vas emocijas ir pā ri.
Вход на базу!


iemiesojums batscha
2 pieaugušie un bērni 2 un 7 gadus veci, cena par numuru jūnija sākumā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

База отдыха представляет собой двухэтажное здание. Во дворе расположена летняя площадка с шатрами. База семейного типа. Год постройки 2011.

Atrašanās vieta В 34 км от Одессы и в 14 км от Ильичевска.
Pludmales apraksts 150 метров до пляжа.
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Беседки для отдыха, мангал, летний кинозал, детская библиотека, оборудованная кухня для самостоятельного приготовления еды.

  • autostāvvieta
  • droši
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Прокат пляжного инвентаря - зонты от солнца; надувные матрацы; мячи и др(за доплату).
Telpu apraksts

15 2-х, 3-х, 4-х местных номеров со всеми удобствами.

Istabās

Санузел (туалет, душ, умывальник), горячая и холодная вода круглосуточно, кондиционер или вентилятор, телевизор (17 каналов), холодильник.

Adrese 67802, Одесская область, Овидиопольский район, курорт Грибовка, ул. Полевая.
Tālruņi: +38 (093) 730-96-06
+38 (067) 112-90-51
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.