Kristall 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 1.010
1.0 Numurs
1.5 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gribovkas kūrorta piekrastē. Izgatavota no videi draudzīgiem materiāliem.Vairāk →
аватар doshkoksana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izskats skaists, bet ļ oti mazs. Man nepatika kafejnī cas darbinieki Arī administrā cijas darbinieki ir dī vaini Virtuve ir netī ra, tehnika veca Antisanitā ri apstā kļ i telpā Istaba uz bē niņ iem uz kā pnē m, es cī nī jos skriet. … Tomēr ▾ Izskats skaists, bet ļ oti mazs.
Man nepatika kafejnī cas darbinieki
Arī administrā cijas darbinieki ir dī vaini
Virtuve ir netī ra, tehnika veca
Antisanitā ri apstā kļ i telpā
Istaba uz bē niņ iem uz kā pnē m, es cī nī jos skriet.
Cena neatbilst kvalitā tei, nemaz nerunā jot par apkalpoš anu.
аватар Olga2Reb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Mē s neesam nejauš i nokļ uvuš i Crystal. 2015. gadā atpū tā mies Luč ā (tuvumā atpū tas centrs) un apjautā jā mies par kaimiņ u. mums patika. nolē ma mē ģ inā t. Es nezinu, ko apgalvoja iepriekš ē jie recenzenti, bet, manuprā t, ļ oti pieklā jī gs atpū tas centrs. … Tomēr ▾ Mē s neesam nejauš i nokļ uvuš i Crystal. 2015. gadā atpū tā mies Luč ā (tuvumā atpū tas centrs) un apjautā jā mies par kaimiņ u. mums patika. nolē ma mē ģ inā t. Es nezinu, ko apgalvoja iepriekš ē jie recenzenti, bet, manuprā t, ļ oti pieklā jī gs atpū tas centrs. Jo tā s 2 zvaigznes ir ļ oti konsekventas. pat vairā k. Piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Fotogrā fijas atbilst realitā tei. Telpas tieš ā m mazas, bet nekā dā gadī jumā ne padomju tipa. Tī rs glī ts. Jū s varat ē st kafejnī cā uz vietas (75-120 UAH) vai gatavot pats. Santehnika ir normā la, izkā rtojums ļ oti labs, durvis un logs atrodas tā , ka pū š cauri telpai, bet kur ir gultas, nav caurvē ja. Logi vē rsti uz ziemeļ iem, tā pē c telpas nav aizsmakuš as. Ir kondicionieris, ledusskapis. 5 min gā jiens lī dz tirgum. Jū ra atrodas tikai minū tes gā jiena attā lumā . Pludmale plata, smilš aina, nav daudz miskasš u un pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u. dvē seles Kristā la teritorijā , cilvē ku nav pā rā k daudz. jū ra ir brī niš ķ ī ga. tī rs
Bā zes teritorijā atrodas ā ra peldbaseins gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s. istabas tiek uzkoptas un palagi tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Kopumā man nav nekā du pretenziju. izņ emot to, ka WiFi ir ar pā rtraukumiem un nav pietiekami daudz izklaides. Un tiem Ļ oti iesaku š o viesnī cu ikvienam, kam patī k relaksē još as brī vdienas, kā arī ģ imenē m ar bē rniem.
Array Array Array Array Array
аватар alexlaz2004
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Piestā jā m 07.02. 2017, orientē joties uz mā jaslapā esoš ajā m fotogrā fijā m un veicot priekš apmaksu par 1 uzturē š anā s dienu (900 UAH). Saņ emts numurs #1. Fotogrā fijas neatbilst realitā tei, proti: remonts telpā "padomju, ā rkā rtī gi nolietots", saplaisā jusi grī da, griesti ar svī tru traipiem, netī ras sienas. … Tomēr ▾ Piestā jā m 07.02. 2017, orientē joties uz mā jaslapā esoš ajā m fotogrā fijā m un veicot priekš apmaksu par 1 uzturē š anā s dienu (900 UAH). Saņ emts numurs #1. Fotogrā fijas neatbilst realitā tei, proti: remonts telpā "padomju, ā rkā rtī gi nolietots", saplaisā jusi grī da, griesti ar svī tru traipiem, netī ras sienas. Dzirdamī ba ir maksimā li iespē jama, jo dizains nav kapitā ls. Katra istaba dzird, kad kā ds nokā pj pa kā pnē m (istaba virs mums pat atvē ra ledusskapi)
Teritorija ir ā rkā rtī gi maza, jū s varat sē dē t dienā /vakarā tikai pie savas istabas, skatoties uz ž ogu piecus metrus no sevis. Tajā paš ā laikā kaimiņ i sē dē s 50 centimetrus no jums pa labi vai pa kreisi, jo katrai telpai nav personī gā s telpas - nepā rtraukts ā rē jais koridors visiem.
Restorā ns: Ienā cis ar lū gumu iedot ē dienkarti un sasildī t lī dzi paņ emto ē dienu mazam bē rnam. Dzirdē jā m atbildi, ka restorā nā nav mikroviļ ņ u krā sns, "sildi vai nu paš apkalpoš anā s virtuvē (kur, starp citu, nav mikroviļ ņ u krā sns), vai kur gribi. " Kā jū s saprotat, mē s nepalikā m, par ē diena kvalitā ti nevaru komentē t.
Nā kamajā dienā atstā jā m bā zi. Paveicā s, ka nesamaksā jā m visu plā noto atvaļ inā juma laiku uzreiz pē c ieraš anā s.
Kopē jais rezultā ts: ļ oti neiesaku atpū sties kopā ar bē rnu - burzma, troksnis, antisanitā ri apstā kļ i. Es arī neiesaku jums atpū sties ar trokš ņ ainu jaunieš u kompā niju - visa bā ze bū s nomodā ar jums skaņ as izolā cijas trū kuma dē ļ .
P. S. : nav iespē jams atstā t atsauksmi viesnī cas mā jaslapā , kopš maija (pirmā vietnes apmeklē juma) statuss: "Atsauksmju grā mata" ir testē š anas rež ī mā , lū dzu, pā rbaudiet vē lā k! Kas nav pā rsteidzoš i?


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на побережье курорта Грибовка. Построен из экологически чистых материалов.

Atrašanās vieta 30 км от Одессы.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м. Бар на пляже.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Мангал для желающих приготовить мясо на открытом огне самостоятельно. Отдельно стоящая летняя кухня, где можно приготовить себе еду. Шезлонги возле бассейна. Бассейн с противотоком. Трансфер комфортным микроавтобусом (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Детские аттракционы и детский бассейн на территории отеля.
  • bērnu peldbaseins
Telpu apraksts

Всего 65 номеров.

Istabās

Холодильник, кондиционер, большая двухспальная кровать, душевая кабина, жк-телевизор, электрочайник, спутниковое тв, бесплатный wi-fi доступ в интернет.

Adrese Одесская обл. Овидиопольский р-н, Грибовка
Tālruņi: +38 (098) 098-10-20
Tīmekļa vietne: Kristall
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.