Pārtikas aleja (Food Alley Čerņigovā).

16 Marta 2017 Ceļošanas laiks: no 14 Marta 2017 ieslēgts 16 Marta 2017
Reputācija: +6627.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Epigrā fs:

Kā gulē t uz zā les

Un kaut ko garš ī gu samī cī t.

Man patī k ē st, man patī k sā kt,

Un kraukš ķ inā t un koš ļ ā t...

Bet vairā k pā rtikas pasaulē

"___________" mani piesaista!

Un gaidot š o tikš anos

Dvē sele deg un deg!

Š is ir populā rs nosaukums Miera avē nijas posmam no vē sturiskā Val lī dz Sarkanajam laukumam (paralē li Varoņ u alejai - Č erņ igovas bulvā rī to sauc par aleju, kas neatspoguļ o bū tī bu, tā pē c ielas centrā piemē ram, laukums ar pieminekļ iem un fonu, kas mū s interesē ). Tas atrodas netā lu no mā jā m (faktiski pie ieejas pilsē tā ) ir visu sezonu kafejnī cas un restorā ni (kuru katru gadu kļ ū st arvien vairā k). Vienlaikus gadalaiku maiņ a maina š o gā jē ju ielas daļ u: vasarā tā ir koš a puķ u dobe ar galdiņ iem, pavasarī un rudenī mā jī ga vieta ar segā m un krē sliem.


Nu Vecgada vakarā viss spī d no rotā jumiem un izskatā s pē c Ziemassvē tku tirdziņ a (gan jau ielas galdiņ us neredzē si : ). Un tā kā tū risma sezonas atklā š ana parasti pienā k aprī lī (daž kā rt tuvā k vidum), tad apmeklē tā jiem un tū ristiem ir jā zina – kur centrā uzkost? Tagad mums ir tā da vieta - jums tikai jā izvē las kafejnī ca uz maza "sivē na"! Oink : ). Atbraucā m no Kijevas ar maš ī nu, apskatī jā m Val (tas atrodas pie ieejas pilsē tā ), pabraucā m nedaudz taisni lī dz ceturkš ņ a beigā m - un te viņ i jū s gaida! Nocietinā jā mies, nogriezā mies uz Sarkanā laukuma izeju (var: ), tad nobraucā m kā du kvartā lu, pagriezā mies pa kreisi un uz Boldiņ as kalnu (otra nozī mī gā atrakcija ar baznī cā m, alā m un pilskalniem) un varam atgriezties mā jā s (tas ir ļ oti ī ss, bet bagā tī ga programma). Viss kompakts - pietiek dienu apskatei. Bet mē s runā jam par pā rtiku...: )

Sā ksim — Restorā nu iela :

Viss sā kas ar kafejnī cu-konditoreju vai kafejnī cu-galeriju "Abaž ū rs" (Preobrazhayenska ielā.2), bet patiesī bā Miera avē nijas 17 sā kumā blakus Filharmonijai) - ļ oti interesanti, mazi. (tas ir nedaudz skumji) un omulī gs restorā ns, kas ir vistuvā k Val (var teikt, pionieris š ajā pilsē tas kafejnī cu ž anrā š ajā ielā ). Kafejnī ca it kā ir noš ķ irta no citā m iestā dē m, un lī dz š im nav vasaras terases, nav ī paš i uzkrī toš a, bet ir "ar savu seju" un stilu: mā jas interjers retro stilā.50-60, liela mī ļ umu kolekcija mazas lietas. Vecmā miņ as dzī voklis "(kurš tiek periodiski pā rveidots). Š eit ir interesantas gleznas. Laba kafija, labs tē jas klā sts, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, pankū kas ar sā ļ iem un saldiem pildī jumiem, makaroni, diē tiskā s auzu pā rslu iespē jas, nedē ļ as nogales kū ka" Esterhazy ". Man patī k viņ u pankū kas ar spinā tiem (vai es varu bū t jū rnieks Papaija? ).

Kopumā - kafejnī ca man patī k un liela daļ a "senlietu" it kā atgriež as pagā tnē , kamē r akū ti jū tams - tu esi tagadnē . Tajos laikos mums bija "pilsē tas" kafejnī cas: (nebija...laikam tā pē c, ka...viss sanā ca tā , kā sanā ca...nesanā ca... ). Cenas te nav no zemā kajā m, bet ļ oti gribas pavadī t laiku : ) un tad atgriezties. Un tomē r...

Magic Cafe Abaž ū rs pie sienas

"Velyuriv" — ja pagriež aties pa labi aiz Filaromnia (17 Myru Avenue), ir š is restorā ns. Es nevaru to palaist garā m, jo ​ ​ tas ir š eit. Es š eit nebiju lielo izmaksu dē ļ , un neviens neaicinā ja: (Bet bija programma "Inspektors" un tomē r deva viņ iem zī mi "kvalitā te" un "apstiprinā t" (var atrast un redzē t). ka ja cenas ir "Kijeva", tad ē dienam jā bū t atbilstoš am (lopsteriem un omā riem? ).


Ē dienkartē : truš u kotletes ar griķ u biezputru, ukraiņ u borš č s ar grauzdiņ iem, gredzens, pelmeņ i, forš maks, zaļ o zirnī š u pankū kas ar gailenē m, liellopa gaļ as stroganovs ar mež a sē nē m un krē juma biezeni, siera kū ka ar ogā m, kompotiem un komp. Kopumā - es nezinu, pā rbaudiet pats, un es iedoš u noderī gas saites (viņ iem pat ir sava vietne, kurā viņ i sevi pozicionē kā kulinā rijas modes likumdevē jus ...par to, kā ):

http://velurov. com. ua

Tur rakstī ts (citā ts): ““ Mū su vidē jais č eks ir 250–300 UAH, par š o naudu jums tiks piedā vā ti salā ti, zupa, karstas uzkodas, glā ze vī na vai kafijas tase. em>.

Man nepietiek: ) Atceros zivju restorā nu Eģ os, kur es iztē rē ju 3 dolā rus par gardiem jū ras veltē m, ko mē s nevaram atrast pa dienu ar uguni ....

“Varenichna” (21.  pasaule) - kā zinā ms, š eit tiek pasniegta tikai ukraiņ u nacionā lā virtuve, skanot nacionā lajai mū zikai : ), daž reiz pat modernā : ), bet man nav paveicies : )

Kafejnī cā ir 40 sē dvietas (ir 2 dī vā ni).

Restorā na centrā - visu "izsalkuš o" priekš ā sieviete "izš ū tos" veido klimpas. Pasniedziet borš č u un, protams, klimpas: ar sprakš ķ iem, gaļ u, kartupeļ iem, sieru un ķ irš iem. Gardumi! Ir deserti. Ir š vaki un medus. Daž ā das tē jas (mī lestī ba ar vī botni smarž o pē c zeķ ē m, bet ļ oti noderī ga un garš ī ga : )). Visiem "vā cieš iem" - ā rzemniekiem patī k viņ us š urp dzī t bez problē mā m. Interjers ir dekorē ts ar marinē tu gurķ u un ievā rī jumu burciņ ā m. Cenas diezgan pieņ emamas, tā pē c vienmē r izpā rdotas. 10 lī dz 22 ir kafejnī ca. Pie tirgus (Kirponosa 33) ir otra "Varenichnaya", bet pusdienā s ir vē l lielā ks cilvē ku pieplū dums. Treš ā tī kla kafejnī ca (77. gvardes divī zija 1a) ir tā lu - mū su super-mupper tirdzniecī bas centrā "Hollywood" un kā ? sauksim to, mums joprojā m ir "Vī ne" un "Eldorado" ....jā ...lepojamies ar sevi...

Gandrī z galvaspilsē ta : ).

Labi apjucis - "Varenichna" Es iesaku budž eta tū ristiem tiem, kas meklē "nacionā lo" krā su. Mē s jau sen esam "atkā puš ies" no gruzī nu virtuves un biež i apmeklē jam š o kafejnī cu ik pa laikam un bez tā .

Uzziniet vairā k š eit:

http://6355. karte. cn. ua /

Varenychna - nacionā lā virtuve!


“Š arlote” (arī Mira 21) ir kafejnī ca, kas man patī k, jo “elites dā mu” iestā des atmosfē ra ar “princesē m” pie sienā m un gardumiem, kam patī k “vā jos”. sekss” un pilnī gi bez „stikla” vai „ē dinā š anas” pieskā riena. Siltajā sezonā kafejnī ca bauda komfortablu vasaras terasi, bet, kad kļ ū st auksts, vakari sveč u gaismā un segā s. Papildus "sarež ģ ī tā m" sievietē m un vī rieš iem š eit nā k (pā rsvarā "metroseksuā ļ i" : )), sauksim to tā ...es nedomā ju ...poo ...: ) nu ī si sakot, puiš i ir ģ ē rbuš ies "moderni" un nav agresī vi) . Nā k ģ imenes un pā ri.

Daudzi "biznesa" cilvē ki (ap daudzā m iestā dē m, kur "lemj" attiecī bas) š eit rī ko "kafijas pauzi" un sē ž pie datoriem, izmantojot bezmaksas wifi. Mā jī gs un nedaudz ar pretenziju uz plaukstoš u sē klu daļ u, bet ļ oti, ļ oti mī lī gs. Pilsē tas kafejnī ca, kur gatavo mā jā s gatavotu ē dienu (deserti ir lieliski). Kafija ir laba un atš ķ irī ga. Ir brokastis un "darba pusdienas". Ielejiet dzē rienus (bezalkoholiskos) lī dzi "aizņ emš anai". Nesen uzjautrinā ju sevi ar ž ā vē tu plū mju krē mu - laimī gas bē rnī bas atmiņ as ir atgriezuš ā s. : ) Cenas parasti ir augstā kas nekā kaimiņ os esoš ajos pelmeņ os, bet reizē m var atļ auties.

Protams iesaku, bet, manuprā t, katrā pilsē tā ir lī dzī gas institū cijas, kas ir universā las eiropeiskas (tā teikt) un atš ķ iras tikai ar interjeriem, bet nav kaut kā ds vietē jais "brī nums" ar vietē jo "piegarš u", bet vienkā rš i jauka a vieta, kur atpū sties pē c apskates vietā m (tuvumā Val).

http:// anoncer. net / cn / sharlotka

Picē rija "Celentano" (21.  pasaule) - tepat blakus, tā pē c nevaru klusē t: tā ir tur, un arī š eit var atbalstī t. Nu š is ir tī kls visā Ukrainā , tā pē c es nevienam neko jaunu nepateikš u. Patiesī bā tas ir ā trā s ē dinā š anas restorā ns: ar picā m un salā tiem. Kad visur ir rosī ba, atbraucam uz š ejieni : ). Man ļ oti garš oja ķ irbju zupa. Picu var modelē t pats, kas arī priecē . Cenas ir normā las "budž eta" tū ristam un vietas ir pieejamas gandrī z vienmē r.

Š eit ir cenu izvē lne:

http://misteram. com. ua / chernigov / celentano

un

http://anoncer. net / cn / chelentano

un

http://celentano. karte. cn. ua /

Celintano - picē rija


"Pasta Basta" - es to sauktu par "makaroniem", bet tagad vajag grilē t - makaroni (slazds neskan). Uh...parā dies. Es nerunā ju par restorā nu, lai gan personī gi man nepatī k š ī s "izrā dī š anā s". Tas ir IMHO. Centī š os bū t objektī va, jo man ļ oti garš o viņ u "limonč ello", lai arī dā rgs. Burgers - 97 grivnas. , makaroni - 55 grivnas.

, Cē zara salā ti - 77 grivnas. , pica un lī dz 190 UAH. Atgā dinā š u, ka minimā lā alga 2017. gadā bija 3000 ar zirgasti (pē dē jā laikā UAH 1600.00 un daudzi vē l nav pagarš ojuš i "augsto", jo attiecī gi pieauga cenas un komunā lie pakalpojumi). Nu vienalga - restorā ni (vē l viens tā lā k pa avē niju krustojumā ar piramī dā m ir tirdzniecī bas centrs Aquarium un blakus tirdzniecī bas centram Megacenter ...aha ...nosaukumi ...: ) pozicionē sevi kā itā ļ u virtuve (tagliatelle, ravioli, lazanja, begolas + pica). Itā lijā neesmu bijusi, tā pē c nezinu, cik tas ir pareizi, bet man piestā v limoncello : ).

Arī interjers ir jauks, tā pē c ir labi, ja jums ir nedaudz papildu naudas vai jums patī k limoncello! : )

Pasta-Basta

Š eit ir cenas un ē dienkartes:

http://misteram. com. ua / č erņ igova / pasta-basta? gclid = CL-39JyD2NICFUieGwodOLEDrA

Interjers:

http://anoncer. net / cn / pasta-basta

Vasarā visa iela kļ ū st par "briesmī go" paradī zi >

Khinkalna "Buba" (adrese, protams, arī - Miera prospekts 21, bet gandrī z Sarkanajā laukumā - viņ iem ir lieliska vieta, bet daudzas iestā des š eit ir kaut kā izš ķ ī duš as). Š ī ir jauna iestā de (atvē rta 2016. gada novembrī ), un es š eit vē l neesmu bijusi. Pagaidā m kaut kas nevelk (pē c vasaras ceļ ojuma uz Gruziju, aprijot viņ u virtuvi), tač u noteikti sanā k, jo viņ u interjers ir mī ļ š un mū zika, kas skan un velk dziedā t lī dzi... ejot garā m: "č ita-brita -č ita-margarita. . . eeeeeee ”. Š efpavā rs no Kijevas, no Č erkasiem, atklā š anā solī ja, ka tas bū s gruzī nu virtuves restorā ns ar ukraiņ u garš u.

Mums ir jā pā rbauda, ​ ​ kas noticis.

Raksts, kas jā atver:

https:// ziņ as. anmkt. com. ua / 2016/11/15 / v-bube-budut-ugoshhat-nastoyashhim-tarhunom-pod-muzyku-katamadze-foto /

Nu vispā r, tas arī viss...: ) Te vē l pieblī vē tas (jā , Peace 21) mī ļ as ē stuves "kafija lī dzņ emš anai" un "alus pildī š anai ar uzkodā m", bet es tur nebiju, bet viņ i ir un pā rā k klā ti galdi.


Š eit viņ i pasniedz "Skotinyak" un pirms pasū tī š anas (pagaidā m knibinā ties ar ē dienkarti) kompliments no restorā na: mē ness spī dums un speķ is ar ķ iploku uz grauzdiņ a : ). Cenas ir normā las — un krā sa ir satriecoš a:

http:// www. pilsē ta. cn. ua / ziņ as / gorod-i-region / 65774-skotinjaka-eto-chetyre-vida-sala-ukrayinske-pidpillja-pered-otkrytiem-osvjatili.html

un

http://misteram. com. ua / chernigov / ukrpidpilya

Ukrainas metro — lē ti un garš ī gi

Kafejnī ca "Predslava" (Prospekt Peremohy 93 - kvartā lā no Myru avē nijas, krustojumā ar Pjatņ ickas ielu).

Eiropieš u virtuve, pieklā jī gas kafijas un tē jas kartiņ as, pā rdoš ana lī dzņ emš anai kū kas, var nopirkt un samalt kafiju. Ļ oti populā rs un patī kamā kais interjers - "izauga" un uz jumta bija pat tā ds kā "penthauss" (3. stā vs). Vidē jais č eks ir 70-150 grivnas. Personī gi man kā vietē jam iedzī votā jam patī k, bet tū ristiem...nezinu, varbū t tā pē c, ka ir ļ oti jauki un nenogurdinoš i.

Š eit:

http:// eatme. ua / kafejnī ca / predslava

un

http://anoncer. net / cn / priekš vā rds

viss ...stop ...

jo visi pā rē jie punkti ir minē ti...: ) pagaidā m! uz diē tas: ).

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Очаровательное кафе Абажур рядом с Валом
Челинтано - пицерия
Вареничная - национальная кухня!
Шарлотка - место для лакомок!
Еще кофейня и пивной бар
Кафе
Летом вся улица становится раем для
Украинское подполье - дешево и вкусно
Комплимент от ресторана - самогонка на
Закусочный сытный салат 15.03.2016
Телячий язык запеченый с картофелем и сыром. На двоих сытный обед с напитками обошелся в 214 грн.
Паста-Баста
Līdzīgi stāsti
komentāri (23) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums