TĀDS PAKALPOJUMS NAV ŠĪS NAUDAS VĒRTS!

Rakstīts: 30 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 20 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Lasiet par labajā m lietā m vietnē , es uzrakstī š u par to, kas man nepatika.
Viņ i dzī voja no 13.08. 17 lī dz 20.08. 17 (7 dienas) guļ bū ves mā jā . Rezervē ts 2 mē neš us iepriekš . Divvietī ga numura cena ir 1200 UAH dienā plus 400 UAH piemaksa par diviem bē rniem (3 gadi un 8 gadi). Reģ istrē joties, administratore daudzkā rt pievē rsā s tam, ka par salauztu, pazuduš o, salauztu, sabojā tu ī paš umu tiek uzlikts naudas sods. Mū su istabā tualetes sē deklis bija vaļ ī gs un bija naktsskapī tis bez roktura, par ko nekavē joties ziņ ojā m personā lam.
Nā kamajā dienā pē c reģ istrē š anā s istabā sā ka birt nost tapetes, zem kurā m labi bija redzama melna sē ne uz sienas, bija pelē juma smaka. (Vē lā k izrā dī jā s, ka istaba applū dusi no augš ē jā stā va, un tapetes pirms mū su ieraš anā s bija uzlī mē tas uz mitras sienas. ) Uzreiz vē rsā mies pie guļ bū vju administratores, kura, noplā tot rokas, teica, ka varot neko nedarī ja, un ziņ oja direktoram. Viņ š ieradā s pē c dienas un piedā vā ja vē l pē c divā m dienā m pā rvā kties uz istabu citā guļ bū vē . Mē s atteicā mies, jo tas problē mu ī paš i neatrisinā ja, jo mums ar bē rniem vienalga lielā kajai daļ ai pā rē jo bū tu jā dzī vo istabā ar nobiruš ā m tapetē m un smirdoš u smaku. Jā , un kaimiņ os dzī voja draugi, ar kuriem iepriekš rezervē jā m divas istabiņ as kopā un principā netā lu. Viņ i lū dza atrast citu pieņ emamu risinā jumu. Rež isors apsolī ja kaut ko izdomā t un aizgā ja...vē l uz trim dienā m. Š ajā s trī s dienā s mums jautā ja, kad izbrauksim uz pilsē tu, lai pē c pā ris stundā m prombū tnes mums uzlī mē tu jaunas tapetes. Uz mitras sapelē juš as sienas! Atbildē jā m, ka esam plā nojuš i atvaļ inā jumu pie jū ras, nevis pilsē tā . Pē c trim dienā m mē s paš i devā mies uz direktora uzgaidā mo telpu. Uz mū su saš utumu un piedā vā jumu par nekvalitatī vu apkalpoš anu veikt naktsmī tņ u atlaidi, direktors teica, ka padomā s un nā ks pie mums. Nā kamajā reizē , kad mē s viņ u ieraudzī jā m, kad devā mies projā m - paš i speciā li gā jā m atvadī ties - un viņ š ar mums parunā jā s. Secinā jumi par savu problē mu risinā š anu un galvenais - par attieksmi pret klientiem ir acī mredzami.

Ē da ē damistabā . Liels, 450 sē dvietas, gaisa kondicionē tā js. Kvalitā te - Liekš ķ ere: š ķ eldoti trauki, lē ts ē diens, bet daudz lai piepildī tu vē deru, pilnī gi visas bē rnu labī bas pā rsā lī tas, ilgi jā gaida ē dieni.
Wifi telpā s nedarbojas.
Teritorijā pie baļ ķ u mā jā m ir teritorijas ar bū vgruž iem un atkritumiem.
TĀ DS PAKALPOJUMS NAV Š Ī S NAUDAS VĒ RTS!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu