Lieliska viesnīca - saņēmām to, ko gaidījām.

Rakstīts: 6 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 29 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Berdjanskā š ī nav pirmā reize, pirms tam apmetā mies apartamentos pilsē tas rajona centrā . tagad situā cija ir nedaudz mainī jusies - devā mies atpū sties ar bē rnu attiecī gi 1.5 gadi, un viesnī ca tika izvē lē ta piemē rota bē rniem, tas ir:
1 - laba viesnī ca, kur ir tī rs, nav prusaku un ir bē rnu gultas - š is parametrs pē c atsauksmē m bija precī zā k "pē c nejauš ī bas principa"! Skaidrs, ka katra viesnī ca par sevi rakstī s "tī rs" "forš s" "omulī gs" "draudzī gs personā ls", bet ne visi ir patiesi! Tagad, tur bū dams, no sevis varu teikt - tī rs! gulta ir nevainojama! Matrač i tī ri! vannas istaba ir tī ra! (diemž ē l ne bez defektiem - mū su istabā duš as sifonā noteka no pā rplū des duš as telpā (nezinu kā pareizi sauc) vai nu kvalitā te kritā s, vai laikam no vecuma. Varē tu nomainī t, bet tas ir par duš as telpas izjaukš anu - vienojā mies, ka mums tas nav kritiski (tas netraucē peldē ties, tikai izskatā s neestē tiski) un pē c aizieš anas solī ja to nomainī t).
Virtuvē nav prusaku! it kā viss ir diezgan labi.

Bē rnu gultiņ a un gultiņ a - BEZ MAKSAS!
Personā ls bija ļ oti atsaucī gs un centā s ā tri atrisinā t visas problē mas. Vadī tā ja Ž anna ir ļ oti patī kama un draudzī ga - nekad neesmu dzirdē jusi no viņ as než ē lī gu aicinā jumu ne sev, ne citiem apmeklē tā jiem. Tiesa, uz apelā ciju bija jā ierodas ar kā jā m, jo ​ ​ telefona istabā nav. bet ir mobilais.
Tikpat negaidī ti man, bet viesnī cai ir sava stratē ģ iskā ū dens apgā de. Kamē r mē s atpū tā mies Berdjanskā , notika avā rija un ū dens padeve tika pā rtraukta pavisam visā pilsē tā . mē s to uzreiz nepamanī jā m, bet, kad stratē ģ iskā rezerve jau bija beigusies, bija pagā jusi apmē ram stunda.
Visā teritorijā ir pieejams WiFi. Pietiekams ā trums, lai skatī tos video tieš saistē !
Vispā r nav gluž i korekti salī dzinā t ar Rixos, bet manuprā t labā k salī dzinot ar ī rē tajiem dzī vokļ iem!
2 - Kluss - viesnī ca atrodas pietiekami tā lu no pilsē tas centra un krastmalas, kur attiecī gi notiek galvenā satiksme un troksnis. Bijā m ar maš ī nu un ja pē kš ņ i vajag uz pilsē tu - 5 minū tes un jau centrā . ja ar kā jā m es domā ju, ka tas aizņ emtu 20-30 minū tes.
3 - rotaļ u laukums - bē rnam vajag izklaidē ties, kamē r vecā ki viņ am gatavo ē st vai dara ko citu. Jā , un vietne sniedz iespē ju pat pasē dē t pie tē jas! dzert un nevis vē zis kustī bā ))). Tie, kam ir mazi bē rni, sapratī s))).

4 - virtuves klā tbū tne (bē rna gatavoš anai ir nepiecieš ams vairā k). ē dā m vai nu virtuvē , vai tuvē jā s kafejnī cā s. Tas noteikti nav visaptveroš s Turcijā vai Ē ģ iptē , bet tas ir diezgan pieļ aujams.
5 - pludmale un jū ra - 400 metri lī dz jū rai. Visilgā k nogā jā m pat 15 minū tes)) ar ratiem un apstā jā mies bildē ties. Pludmale ir smilš aina, kas ir super mazajam! Un vecā kiem 2 sauļ oš anā s krē sli un koka "sē nī te" 30 UAH/st. Daudz cilvē ku! mazā k nekā pludmalē s netā lu no pilsē tas centra (viens nolē ma aizbraukt - piedodiet! ).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu