Kamelot 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
"Camelot" atrodas Berdjanskas kāpā, no līča puses. Komplekss sastāv no 6 kotedžām un administratīvās ēkas. Netālu atrodas delfinārijs un ūdens atrakciju parks. Pie katras kotedžas ir vieta grilēšanai un atpūtai. Lieliska vieta pludmales brīvdienām gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар irusy1966
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s Camelot bā zē . Ļ oti patika bā zes atraš anā s vieta, skaista teritorija. Ī paš i vē los atzī mē t administratoru Alekseju. Ļ oti veikls, atsaucī gs un pieklā jī gs jaunietis. Paldies arī š efpavā riem par gardajā m maltī tē m. … Tomēr ▾ Atpū tā s Camelot bā zē . Ļ oti patika bā zes atraš anā s vieta, skaista teritorija. Ī paš i vē los atzī mē t administratoru Alekseju. Ļ oti veikls, atsaucī gs un pieklā jī gs jaunietis. Paldies arī š efpavā riem par gardajā m maltī tē m. Liels paldies par lielisko apkalpoš anu un komfortu. Iesaku visiem un mē ģ inā š u atbraukt vē l. Paldies! ! !
аватар ibatyuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija ļ oti tī rs un skaists rajons, kura katrā stū rī jū ties atpū tnieku aprū pē ts. Mā jas un visa apkā rtne it kā paslē pusies zaļ umos, ko ieskauj ziedi – neticamas krā sas rozes un portulaka. … Tomēr ▾ Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija ļ oti tī rs un skaists rajons, kura katrā stū rī jū ties atpū tnieku aprū pē ts. Mā jas un visa apkā rtne it kā paslē pusies zaļ umos, ko ieskauj ziedi – neticamas krā sas rozes un portulaka. Visā teritorijā zem seguma daudz daž ā du galdu, krē sli, koka soliņ i, š ū poles ne tikai paš iem mazā kajiem, bet arī visai ģ imenei, kalnā skaists rotaļ u laukums. Katru dienu teritorijā tiek pū sts liels iekš telpu batuts un notiek meistarklases, kurā s bē rni ar lielu prieku pavada laiku. Ir arī tenisa galds, volejbola un futbola laukums ar bumbā m, 2 katamarā ni peldē š anai estuā rā un tī rs peldbaseins. Labs wi-fi visā.
Atpū tā mies trī sistabu apartamentā - istabiņ a tī ra, ir viss nepiecieš amais - ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna.
Ļ oti ē rti, ka telpai ir 2 izejas - uz rotaļ u laukumu un baseinu.
Ē diens – tieš ā m garš ī gs, daudzveidī gs, lielas porcijas, turklā t visus ē dienus var pasū tī t arī nā kamajā dienā , lai izvē lē tos no diviem iespē jamiem variantiem.
Liels paldies visiem, kas strā dā kompleksā "Camelot" par darbu un draudzī gumu, iestā des uzplaukumu un ikvienam personī gi. Noteikti atbrauksim vē l, mums ļ oti patika.
аватар dhajakavans
Tī rs baseins, izeja uz lī ci un atklā ta jū ra ar lielu pludmali, lielisks ē diens, draudzī gs personā ls. Bā zes teritorija ar skaistiem stā dī jumiem un ziedoš ā m rozē m. Kopumā viss ir atbilstoš ā lī menī , ar prieku nā ksim vē lreiz. … Tomēr ▾ Tī rs baseins, izeja uz lī ci un atklā ta jū ra ar lielu pludmali, lielisks ē diens, draudzī gs personā ls. Bā zes teritorija ar skaistiem stā dī jumiem un ziedoš ā m rozē m. Kopumā viss ir atbilstoš ā lī menī , ar prieku nā ksim vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

«Камелот» расположен на Бердянской косе, со стороны залива. Комплекс состоит из 6 коттеджей и административного корпуса. Рядом находятся дельфинарий и аквапарк. Возле каждого коттеджа обустроено место для приготовления шашлыков и отдыха. Отличное место для пляжного отдыха, как для пар, так и для семей с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние до железнодорожного вокзала Бердянска составляет 5 км.
Pludmales apraksts Расстояние до открытого моря – 100 м, до залива – 40 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • galda teniss
Telpu apraksts

К заселению предлагаются следующие номера: «Стандарт» однокомнатный, «Люкс» трехкомнатный, «Люкс с кухней» двухкомнатный, «Люкс семейный» однокомнатный. В некоторых номерах санузел один на два номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, электрочайник, утюг, гладильная доска, душ.

Adrese Запорожская область, Бердянск, ул. Макарова, 4-а
Tālruņi: +38 (096) 960-96-00 +38 (067) 169-31-81
Tīmekļa vietne: Kamelot
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.