Bristol 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.710
№4 viesnīcas reitingā Berdjanska
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
4.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Bristol" atrodas Berdjanskas līča krastā, netālu no Berdjanskas pilsētas centra.Vairāk →
аватар alex1702
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, ē rta atraš anā s vieta, ē rta. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un kompetents. Ir pieejams viss dzī voš anai nepiecieš amais. Ļ oti tī rs un regulā ri tī rī ts un mainī ta veļ a. Gulta ļ oti liela, veļ a kvalitatī va, dvieļ u vairā k kā pietiek. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ē rta atraš anā s vieta, ē rta. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un kompetents. Ir pieejams viss dzī voš anai nepiecieš amais. Ļ oti tī rs un regulā ri tī rī ts un mainī ta veļ a. Gulta ļ oti liela, veļ a kvalitatī va, dvieļ u vairā k kā pietiek. Iekā rtojums vannas istabā labs, viss strā dā izņ emot uzgaļ us duš ā .
Istaba otrajā stā vā ir nedaudz š aurā ka. Skaņ as izolā cija varē tu bū t labā ka - jū s varat dzirdē t skaņ as no blakus telpas. Un dī vā ns uz balkona ir nokarā jies un jā maina. No sienas izkrita kontaktligzda pie skapja - nepiecieš ams remonts.
Virtuve un atpū tas zona netika izmantota. Ar stā vvietu problē mu nebija.
Отель
аватар sofiandreewaslavok1983
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Berdjanskā biju tikai daž as dienas, kad ierados komandē jumā . Protams, bez ē rtas uzturē š anā s iespaidi par ceļ ojumu bū tu miglaini un neaizmirstami. Es tikko apstā jos Bristolē . No pirmā acu uzmetiena, protams, nekas izcils, tač u pati atmosfē ra un personā la attieksme pret saviem viesiem palielina iestā des vē rtē jumu par lielumu. … Tomēr ▾ Berdjanskā biju tikai daž as dienas, kad ierados komandē jumā . Protams, bez ē rtas uzturē š anā s iespaidi par ceļ ojumu bū tu miglaini un neaizmirstami. Es tikko apstā jos Bristolē . No pirmā acu uzmetiena, protams, nekas izcils, tač u pati atmosfē ra un personā la attieksme pret saviem viesiem palielina iestā des vē rtē jumu par lielumu. Nav jē gas aprakstī t nevainojamo kā rtī bu istabā un servisos - tie jau ir augš ā , bet pā rsteidzoš ais skats un neaizmirstamā jū ras smarž a pamostoties paliek atmiņ ā uz ilgu laiku. Es pat izmantoju vietē jā s izklaides, devos uz pirti un devos makš ķ erē t).
аватар valera31011991
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los atstā t savas pozitī vā s atsauksmes par to, kā pavadī jā m brī vdienas š ajā viesnī cā . Š ī nav pirmā reize, kad mē s ar sievu kopā ar savu bē rnu viesojamies viesnī cā Bristol atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Vē los atstā t savas pozitī vā s atsauksmes par to, kā pavadī jā m brī vdienas š ajā viesnī cā . Š ī nav pirmā reize, kad mē s ar sievu kopā ar savu bē rnu viesojamies viesnī cā Bristol atvaļ inā jumā . Pē c katrā m brī vdienā m gribas š eit atgriezties vē lreiz. Pakalpojuma kvalitā te izcila, numuriņ i vienmē r tī ri un sakopti, ir visi apstā kļ i, lai uzturē tos un brī niš ķ ī gas brī vdienas, tai skaitā Wi-Fi. Ļ oti laba atraš anā s vieta, viss pietiekami tuvu pilsē tas centram un veikaliem un protams jū rai. Kopumā , ja vē laties lieliski pavadī t laiku un labi atpū sties, noteikti apmeklē jiet š o viesnī cu, mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
аватар _256759
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Ļ oti vē los padalī ties ar savu pozitī vo viedokli un atsauksmē m par atpū tu Bristoles viesnī cā , š eit atpū tā mies ar ģ imeni ar mazu bē rnu, man viss ļ oti patika, ir visas ē rtī bas labai atpū tai, sā kot no pieklā jī gas vannas istabas lī dz pat Bezvadu internets. … Tomēr ▾ Ļ oti vē los padalī ties ar savu pozitī vo viedokli un atsauksmē m par atpū tu Bristoles viesnī cā , š eit atpū tā mies ar ģ imeni ar mazu bē rnu, man viss ļ oti patika, ir visas ē rtī bas labai atpū tai, sā kot no pieklā jī gas vannas istabas lī dz pat Bezvadu internets. Mums ļ oti patika š ī s viesnī cas atraš anā s vietas ē rtī ba, jo mums ar mazu bē rnu tas bija svarī gi, blakus ir veikals, arī pilsē tas centrs nav tā lu, un galvenais, jū ra, kas ir ļ oti tuvu. Kopumā ar atpū tu š ajā viesnī cā bijā m ļ oti apmierinā ti, tā tieš ā m bija atpū ta, nevis mocī š anā s ar bē rnu, kur nomazgā ties un pabarot.
аватар evgeniy.molotok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī ga viesnī ca, draudzī gs personā ls, ļ oti tuvu jū rai – burtiski pā ri ceļ am. Wifi darbojas labi, pat vestibilā . Mani ļ oti iepriecinā ja brī niš ķ ī gais skats pa logu tieš i uz jū ru. Vardarbī gu apmeklē tā ju nebija, tā pē c izdevā s kā rtī gi atpū sties!. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca, draudzī gs personā ls, ļ oti tuvu jū rai – burtiski pā ri ceļ am.
Wifi darbojas labi, pat vestibilā .
Mani ļ oti iepriecinā ja brī niš ķ ī gais skats pa logu tieš i uz jū ru.
Vardarbī gu apmeklē tā ju nebija, tā pē c izdevā s kā rtī gi atpū sties!
аватар vivatkrot
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imene biež i atpū tā mies Berdjanskā . Bet tikai nesen pieskatī jā m un izvē lē jā mies š o vietu. Viesnī ca atrodas jū ras krastā . No balkona paveras skaists skats uz jū ru. Š eit ir tī rs, ī sts jū ras gaiss un skaista jū ra. … Tomēr ▾ Ģ imene biež i atpū tā mies Berdjanskā . Bet tikai nesen pieskatī jā m un izvē lē jā mies š o vietu. Viesnī ca atrodas jū ras krastā . No balkona paveras skaists skats uz jū ru. Š eit ir tī rs, ī sts jū ras gaiss un skaista jū ra. Viesmī lī gs un draudzī gs viesnī cas personā ls. Š ī viesnī ca neliks jums ilgi gaidī t reģ istrē š anā s brī dī un nekavē joties atbildē s uz jebkuru jū su pieprasī jumu. Telpas tī ras un koptas. Ziemā , agrā pavasarī un vē lā rudenī te ir silti un mā jī gi. Vasarā vē ss. Laicī gi iztī rī ts. Brī niš ķ ī ga atpū tas zona un krievu pirts. Atpū tai Berdjanskā ir lieliska vieta. Turklā t š ī s viesnī cas "cenu politika" iepriecina.
аватар Marinka8410
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabu kvalitā te un to uzkopš ana ļ oti iepriecinā ja. Es vē los izteikt pateicī bu viesnī cas "Bristol" darbiniekiem Berdjansk, st. Krastmala. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! … Tomēr ▾ Istabu kvalitā te un to uzkopš ana ļ oti iepriecinā ja. Es vē los izteikt pateicī bu viesnī cas "Bristol" darbiniekiem Berdjansk, st. Krastmala. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums brishotel
‹ Viesnīca Bristol 2*
Līdzīgas viesnīcas

Отель «Бристоль» расположен на берегу Бердянского залива, недалеко от центра города Бердянска.

Atrašanās vieta 10 м до моря. Рестораны и кафе - 10-100 м., магазины и супермаркеты - 500 м.
Viesnīcā

Продуктовый магазин в здании отеля, в соседнем здании - кафе, трансфер с Ж/Д и Авто- вокзалов Бердянск, из аэропорта Мариуполя, Запорожья, поднос багажа в номер, вызов такси, услуги Интернет связи (Wi-Fi) на территории отеля, депозитный сейф у администратора, услуги прачечной, услуги по утюжке вещей, предоставление гладильной доски и утюга, кондиционирование в холлах, организация доставки цветов в номер, общая кухня в дворике отеля, беседки, мангал, круглосуточная охраняемая автомобильная стоянка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Организация рыбалки, аренда яхты, русская баня.
  • sauna/vanna/hammam
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Люкс (2 номера), Полулюкс (3 номера), Стандартные номера высшей категории (12 номеров), Стандартные номера (8 номеров).

Istabās

Сплит-система, мебель, холодильник, спутниковое многоканальное телевидение, бесплатный выход в Интернет (Wi-Fi), утюг, электрический чайник (не в каждом номере). Кондиционирование в каждом номере. В смежной ванной комнате унитаз, душевая кабина, косметические и банные принадлежности, фен.

Adrese Запорожская обл., г. Бердянск, ул. Набережная, 15-Б
Tālruņi: +38 (06153) 44-7-11 +38 (066) 469-17-86 +38 (098) 5000-225
Tīmekļa vietne: Bristol
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.