Ekspress 3*– Atsauksmes

100
Novērtējums 6.010
№2 viesnīcas reitingā Arabat Spit
6.0 Numurs
6.1 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.8 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Pansija Express atrodas Schastlivtsevo ciema zaļajā zonā, Arabat kāpā. Tas aizņem 8 hektārus no piekrastes joslas.Vairāk →
аватар igor262008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies pansionā tā Express. No plusiem: - pā rsē š anā s no vilciena uz vilcienu - liela platī ba apstā dī jumos un ziedos. Uz vietas ļ oti tī rs - teritorijā atrodas dī ķ is ar gulbjiem, strausu un vā verē m (š ī s vā veres var vē rot stundā m ilgi) - ē damistabā jums ir pieš ķ irts galds, kas ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies pansionā tā Express.
No plusiem:
- pā rsē š anā s no vilciena uz vilcienu
- liela platī ba apstā dī jumos un ziedos. Uz vietas ļ oti tī rs
- teritorijā atrodas dī ķ is ar gulbjiem, strausu un vā verē m (š ī s vā veres var vē rot stundā m ilgi)
- ē damistabā jums ir pieš ķ irts galds, kas ir ļ oti ē rti. Mē s nekad neizgā jā m no ē damistabas izsalkuš i. Bija situā cija, kad viņ i nokavē ja vakariņ as ekskursijas laikā . Ē damzā lē ieradā mies 20:45 (pē dē jā s vakariņ as 18:30). Neviens neizsita, nebija neapmierinā tu skatienu. Viņ i pat mū s pabaroja tik vē lā stundā .
- brī vdienā s tika atzī mē ts meitas DR. Pasū tī jā m kafejnī cā nelielu kū ciņ u. Patiesī bā mē s saņ ē mā m milzī gu, vidē ji saldu, ļ oti garš ī gu kū ku, trī sreiz lielā ku svaru nekā pasū tī ts. Tas bija kompliments no pansionā ta. Ļ oti labi.
- ļ oti draudzī gs personā ls, kas ir orientē ts uz atpū tniekiem
- vieglā ki animatori
- istabu tī rī ba
- Pludmales tī rī ba. Pludmale tiek attī rī ta no zemē izmestajā m medū zā m, no aļ ģ ē m. Bija patī kami ierasties tī rā pludmalē .
No mī nusiem:
- nedraudzī gs personā ls baseina bā rā
- paņ ē ma alkoholiskos dzē rienus un piena kokteiļ us š ajā bā rā - tas nav dzerams
- medū zas jū rā (4 dienas no 8 nevarē ja iekļ ū t jū rā ), bet tā nav pretenzija uz pansionā tu.
аватар Izengau
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz "Express" nonā cā m pirmo reizi, kopumā pā rē jais man patika, bet... Teritorija tieš ā m liela un labi kopta. Es domā ju, ka ē diens bū s piemē rots katrai gaumei. Bet ir daž i punkti, kas man personī gi nepatika: – Apmetoties tu valkā rokassprā dzi, kas ī sti nav vajadzī ga, bet atpū tniekus sadala melnbaltos. … Tomēr ▾ Uz "Express" nonā cā m pirmo reizi, kopumā pā rē jais man patika, bet...

Teritorija tieš ā m liela un labi kopta. Es domā ju, ka ē diens bū s piemē rots katrai gaumei. Bet ir daž i punkti, kas man personī gi nepatika:

– Apmetoties tu valkā rokassprā dzi, kas ī sti nav vajadzī ga, bet atpū tniekus sadala melnbaltos. Un, ņ emot vē rā pē dē jo kultū ras lī meni, mums bija daž i nepatī kami un nepatī kami brī ž i, piemē ram: "Tā kā š ī ir jū su vieta pludmalē , mē s jau sē ž am š eit un mums ir zaļ as rokassprā dzes, un jums ir sarkanas. " Domā ju, ka samaksā ju pietiekami daudz naudas par 5 cilvē kiem, ī paš i tā pē c, ka izvē lē jos garā ku atvaļ inā jumu, bet nedaudz vienkā rš ā kos apstā kļ os.

- mazā kiem bē rniem maz izklaides, rotaļ u laukums labs, bet kā pē c gan neuzlikt teritorijā daž us batutus, galda futbolu vai gaisa hokeju.

- Un bija vē l viens "brī niš ķ ī gs" brī dis, par kuru es gribē tu uzrakstī t.
Es devos ar trim bē rniem un pavadī ju lielā ko daļ u stundu ar viņ iem, kā arī gribē ju izklaidē ties peldoties, tā pē c nolē mu peldē ties 7:00 vai vē lu vakarā , neveicā s, baseins ir atvē rts no 8:00 lī dz 21:00. , un tas ir ļ oti neē rti! ! ! ! ! , un pē cpusdienā tur kā zupā - daudz cilvē ku.
аватар blackau36
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jū ra ir briesmī ga, medū zu daudz, nav ko teikt, daudz odu, nav ko teikt, tikai odu mā koņ i no rī ta lī dz rī tam, medū zu ž eleja jū rā un jū ras dibenā , un jū ras vidē jos slā ņ os un virspusē . Cornerot medū zas ir ļ oti indī gas. … Tomēr ▾ Jū ra ir briesmī ga, medū zu daudz, nav ko teikt, daudz odu, nav ko teikt, tikai odu mā koņ i no rī ta lī dz rī tam, medū zu ž eleja jū rā un jū ras dibenā , un jū ras vidē jos slā ņ os un virspusē . Cornerot medū zas ir ļ oti indī gas. Baseins ir mazs un nav piemē rots visiem. Istaba nemaz nebija tī rī ta, visur dzina netī rumus, atstā ja vienu un to paš u, katru dienu gā ja prasot, lai iztī ra istabu, iedeva naudu apkopē jā m, vē l izlikā s, ka ir tī rī ti, netī rumi ir visur. Viesmī ļ i ē damzā lē klepo. Gaismu slē dza katru otro dienu, š ajā s dienā s ē damistabā ē st nevarē ja, vakariņ ā s iedeva to, kas bija palicis pā ri no pusdienā m. Personā ls nekā das atpū tnieku problē mas nerisina, cer, ka apniks jautā t un drī z dosimies prom. Kopumā.40 tū kstoš i UAH bez ceļ ojumiem un sauļ oš anā s krē sliem, iztē rē ti, lai satrauktos, saslimtu, visa ģ imene, viesnī ca ir pilnī gi antisanitā ra. Š is brauciens pielika punktu mū su ģ imenes finansē jumam Ukrainas tū rismam.
Смеситель номер люкс котеджс пансионат экспресс арабатская стрелка Шторы грязные в номере люкс Диван в номере  люкс Спальня в номере люкс Душевая кабинка в номере люкс Array
аватар kseniasnigyr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pansionā tu izvē lē jos pē c atsauksmē m un ar pā rē jo biju ļ oti apmierinā ta. Ļ oti skaista un tī ra apkā rtne, visur zied rozes. Apmetā s A tipa bungalo, tī rs un ē rts. Istabene nā k katru dienu, par ko viņ i ir ļ oti pateicī gi. … Tomēr ▾ Pansionā tu izvē lē jos pē c atsauksmē m un ar pā rē jo biju ļ oti apmierinā ta. Ļ oti skaista un tī ra apkā rtne, visur zied rozes. Apmetā s A tipa bungalo, tī rs un ē rts. Istabene nā k katru dienu, par ko viņ i ir ļ oti pateicī gi. Mū s pā rsteidza arī virtuve, zviedru lī nija, vienkā rš i lieliski, viss ļ oti garš ī gi un svaigi. Jauka meitene administratore ē damistabā . Serviss augstumā . Baseins ir diezgan liels un ē rts, jo ir divi bē rnu baseini + dž akuzi. Ir kafejnī cas, suvenī ru veikali, rotaļ u laukumi. Ir masā ž as salons. Bē rnus dienas laikā izklaidē animatori. Ī sā k sakot, pansionā ts ir š iks, kur jū s patieš ā m atpū š aties. Bijā m pirmo reizi un noteikti brauksim vē l.
Iesaku visiem.
аватар 610858
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasi recenzijas un nesapratī si kur patiesī ba un kur meli. Kopš.2011. gada katru gadu bez pā rtraukuma atpū š os Ekspresī . Pā rsvarā vienmē r augustā . Š is pansionā ts man ir kļ uvis par kaut ko lī dzī gu mazai dzimtenei. Tā pē c, iespē jams, es neievē roju trū kumus, par kuriem cilvē ki raksta. … Tomēr ▾ Izlasi recenzijas un nesapratī si kur patiesī ba un kur meli. Kopš.2011. gada katru gadu bez pā rtraukuma atpū š os Ekspresī . Pā rsvarā vienmē r augustā . Š is pansionā ts man ir kļ uvis par kaut ko lī dzī gu mazai dzimtenei. Tā pē c, iespē jams, es neievē roju trū kumus, par kuriem cilvē ki raksta. Izteikš u savu viedokli. Š ogad ē diens mazajā zā lē bija labā kais visos gados. Nebija neviena ē diena, kas nebū tu garš ī gs! Š efpavā rs bravo! ! ! Administratore Viktorija vienmē r tikā s un devā s prom ar smaidu. Un kā dus itā ļ u vermicelli gatavo Alise! ! ! Ī sts ievā rī jums! ! ! Ī paš s paldies istabenei Oksanai, korpuss B, nr. 101. Tik uzmanī ga attieksme nav bijusi! ! ! Sā ka lī t – lietussargs mums jau ir, Oksana atnesa. Ū dens labi nenotek, Oksana to jau ir salabojusi, mē s pat nejautā jā m. Gudri, tieš i tur, kur tu esi! ! !
аватар helen_31
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā es negribē ju iet prom! Telpas rezervē jā m vē l pavasarī , ļ oti uztraucā mies par kā du nepā rvaramu varu (laika apstā kļ i, korona u. c. ), bet viss izdevā s. Personā ls ir draudzī gs. Teritorija tī ra, kopta, skaistums visur, rož u jū ra, pat palmas un kaktusi, kas ļ oti pā rsteidza. … Tomēr ▾ Kā es negribē ju iet prom! Telpas rezervē jā m vē l pavasarī , ļ oti uztraucā mies par kā du nepā rvaramu varu (laika apstā kļ i, korona u. c. ), bet viss izdevā s. Personā ls ir draudzī gs. Teritorija tī ra, kopta, skaistums visur, rož u jū ra, pat palmas un kaktusi, kas ļ oti pā rsteidza. . . Blakus ezers ar gulbjiem, ī sta atpū ta, ī paš i no rī ta. Telpas ir tī ras. Bijā m 9 un visiem patika. Ē diens visaugstā kajā lī menī , atstā ja ē damistabu pilna un pirms nā kamā . Man vienkā rš i negribē jā s ē st. Jā , protams, augļ u nebija, atvainojiet...
Un man arī nepatika atpū tnieku uzvedī ba, kas nekaunī gi ņ ē ma ģ imenes galdus un sē dē ja trī s cilvē kus reizē , kad mums (9 cilvē ki) viņ i bija jā gaida, viņ i arī bija saš utuš i, ka viņ iem ir pā ri dvē selei. Otrs negatī vs ir odi un medū zas. Mē s domā jam, ka š is pansionā ts spē j rī koties. Izvelciet tī klus no medū zā m (bē rni vienkā rš i baidā s iet jū rā , kliedz, raud) Un naktī s biež ā k izsmidziniet odus, nevis reizi piecā s dienā s. Mē s daudz cietā m. Un pē dē jā vakarā izsmidzinā ja un no rī ta neviena odiņ a. Ž ē l.
Cienī jamā administrā cija, pievē rsiet uzmanī bu un rī kojieties. Mē s noteikti atgriezī simies un vē lē tos redzē t uzlabojumus attiecī bā uz medū zā m, odiem un kontroli pā r galdiem ē damistabā . Uz tiem var vienkā rš i uzlikt zī mes, ka tie ir galdiņ i 7-9 cilvē ku ģ imenē m un tad tie nebū s aizņ emti.
Otrajā dienā plī sa televizors, uzreiz atnesa jaunu.
Tā tad kopumā bez vilcinā š anā s pieš ķ iru tam vē rtē jumu 7)
аватар yani-na
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s dzī vojā m Suite C, tas nav lē ts. Bet komforta nav. Nulle administrā cija. Rezervē ts pirmajā rindā pie jū ras. Mums iedeva vistā lā k no jū ras. Tas ir, istabas izmaksas ir 4100. Bet kā ds par tā du naudu dzī vo 2 minū tes no jū ras, un man bija jā iet lī dz 10 minū tē m. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m Suite C, tas nav lē ts. Bet komforta nav. Nulle administrā cija. Rezervē ts pirmajā rindā pie jū ras. Mums iedeva vistā lā k no jū ras. Tas ir, istabas izmaksas ir 4100. Bet kā ds par tā du naudu dzī vo 2 minū tes no jū ras, un man bija jā iet lī dz 10 minū tē m. Nav godī gi. Spilveni nav mazgā ti! Sē ne vannasistabā! ! ! Trauki istabā netī ri! ! ! Izlietne karā jas nosacī ti. Kad dzī vojā m, bija negaiss un pie mū su istabas un pie pansionā ta saimnieka garā ž as izveidojā s neliels “ezeriņ š ”, tā pē c ar to nekas netika darī ts. Mē s aizbraucā m treš ajā dienā , un tikai tad tas sā ka izž ū t. Iedomā jieties stā voš u ū deni atklā tā saulē . Otrajā dienā flī zes tur kļ uva zaļ as. Restorā nā visu laiku viņ i nekad nedeva augļ us ! ! ! Bet ē diens ir garš ī gs, tas ir fakts!
Administrators sē ž kā uz jautā jumu. Tas ir, restorā na noslodze ir 200%, uz viena galda ir divas ģ imenes, tas ir, kurš pirmais paē d, bet otram jā gaida, kamē r kā ds cits atbrī vosies. Tas ir, es beidzu ē st, un kaut kā da ģ imene jau stā v pie manis, lai ņ emtu galdu, kad es pieceļ os ! ! ! Administrators joprojā m sē ž . Viņ a nenodarbojas ar cilvē ku stā dī š anu. Gandrī z visi viesmī ļ i izmanto savus tā lruņ us. Var nā kties paš am notī rī t netī ros traukus no galda. Teritorijas un rotaļ u laukumu burvī bu nevarē ja izbaudī t, jo tos grauza odi! ! ! Viņ i griezā s kā traki saulē ! Tas ir, pirms doš anā s uz pludmali uz jū ru, jū s domā jat, ko piemē rot saules aizsargiem vai moskī tu aizsardzī bu !! !
Varē tu visu novelt uz administrā ciju, BET teritorijā dzī vo pansionā ta Ī PAŠ NIEKS. Un viņ am visas š ī s FSU, viņ š tikai vilka kaviā ru no bā ra pie baseina uz istabu ! ! ! Luyyuyudi domā , ja saimniekam nerū p viesnī ca un odi, tad arī administrā cija, kalpi un pā rē jais! Starp citu, MĀ JA IR PĀ RDOD! ! ! Tā pē c viņ š netē rē s ne santī ma remontam, kamē r viņ š to nepā rdos. Tā nu saimnieks ieraudzī ja purva noslē gumu pie garā ž as, arī odi viņ u izspļ ā va un viņ š neko nedarī ja ! ! ! Tas ir milzī gs pluss tikai feldš erim un restorā na š efpavā riem. Pievienoju foto.
Вот такой грибок Раковина Вот после дождя лужа которая сохла сама. Фото сделано возле гаража собственника Видно что не стираются. Это не развод, не плохо прополоскали, а тупо грязное пятно
аватар butifols
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta pansionā tā ar ģ imeni ir vienkā rš i dievī ga, dzī vojā m korpusā "A", divistabu numurs 4 personā m, gultas ar ortopē diskajiem matrač iem, lieli plaš i skapji. Atseviš ķ i, pateicoties istabenei LŪ DMILAI, viņ a visu tī ra tī ri, vienmē r palī dzē s, ja varē s. … Tomēr ▾ Atpū ta pansionā tā ar ģ imeni ir vienkā rš i dievī ga, dzī vojā m korpusā "A", divistabu numurs 4 personā m, gultas ar ortopē diskajiem matrač iem, lieli plaš i skapji.
Atseviš ķ i, pateicoties istabenei LŪ DMILAI, viņ a visu tī ra tī ri, vienmē r palī dzē s, ja varē s.
Mū su maltī tes notika lielā zā lē , bufete bija brī niš ķ ī ga.
Teritorija ir skaista un labi kopta visā augā , bet rozes bija ī paš i pā rsteidzoš as.
Ezers ar gulbjiem un pī lē m katru vakaru gā ja baroties. Ir strauss, kuru var arī pabarot, un divas vā veres, bet tā s nav redzamas.
Teritorijā ir trī s rotaļ u laukumi:
1 pie ē damistabas, 2 pie baseina, 3. pie pludmales, bet vietā m ir nolū zis, nagi izlī p.
Telpā atrodas neliela baznī ca.
Baseins viss ideā li, ū dens atjaunots, viens baseins liels, tikai viens mazs baseins ar dž akuzi apsildā ms (ir gan pieauguš ie, gan bē rni) nekad nav vietas vai vienam uz galvas tieš ā nozī mē , tad ideā li ja uztaisī tu apkuri bē rnistabā (kuras ir divas), tas bū tu lieliski.
Vestibila bā ra un Tropicana darbinieki ir draudzī gi, apkalpoš ana ir ā tra.
Animā cija puiš i labi pastrā dā ja un tieš i puiš i, ar meitenē m nepietika, jo animatoriem radā s iespaids, ka viņ as ir par skaistumu (lai gan tas nav mazsvarī gi), es gribē tu animā ciju bē rniem 2-5.
Mī nuss bija arī karantī nas dē ļ slē gta bē rnu istaba (bet cilvē ku uzkrā š anā s ē damzā lē un bē rnu diskotē kā nevienu netraucē ).
Liels paldies, ka Ukrainā ir tā da vieta, kur var atbraukt atvaļ inā jumā un ne par ko nedomā t.
аватар viktoriyagoncharova2000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iekā rtojā mies bez problē mā m. 2 pieauguš ie. Tač u, ieejot istabā , radā s jautā jumi. Jā , labs remonts, BET: 1) Segas nebija ieliktas segas pā rvalkos. 2) Bez peldmē teļ iem, bez č ī bā m (piedodiet 1000 UAH dienā ), kā var staigā t ziemā pie -10 uz aukstā m flī zē m? 3) Apkure ir pretī ga - zini, ka ziemā tur neko neizž ā vē si, jo. … Tomēr ▾ Iekā rtojā mies bez problē mā m. 2 pieauguš ie. Tač u, ieejot istabā , radā s jautā jumi. Jā , labs remonts, BET:
1) Segas nebija ieliktas segas pā rvalkos.
2) Bez peldmē teļ iem, bez č ī bā m (piedodiet 1000 UAH dienā ), kā var staigā t ziemā pie -10 uz aukstā m flī zē m?
3) Apkure ir pretī ga - zini, ka ziemā tur neko neizž ā vē si, jo. Droš ī bas apsvē rumu dē ļ akumulatoru nedrī kst ne ar ko aizsegt.
4) Netī ras ierī ces, briesmī gs aplikums uz ziepju trauka, kā arī uz stikla zobu birstē m.
5) Sega bija netī ra, kā ds uz tā s atstā ja brū nu plankumu, laikam no “sarkanajā m dienā m” un lielā ku dzeltenu plankumu.
6) Uz matrač a priekš pusē bija milzī gs caurums - it kā to bū tu grauzuš as peles !! !
7) Izejot (pā rbaudī ja vai viss ir paņ emts) un es paskatī jos uz gultas galvgali. Tā pē c zini, ka ir trī s putekļ u elles, un tu tos elposi!
8) Ir ž ā vē tā js - bezjē dzī gas blē ņ as.
9) AP ALKOHOLU! Neviens neuztur kā rtī bu, kamē r vī rs nenā ca ā rā pulksten vienos naktī , neviens negrasī jā s izslē gt kolonnu, kas stā vē ja tieš i koridorā un kliedza !! !
10) Izrā dā s, ka tev ir jā nodod istabenes istaba! Vajag, lai viņ a uzliek savu zī mogu uz dzī voš anas biļ eti, citā di neatvē rs barjeru un nelaidī s ā rā , kamē r istabene nā ks istabā un atradī s atslē gu.
IESPAIDI BRIESMĪ GI, NEKAD DZĪ VĒ TURPINĀ T NEATGRIEŠ OS! ! !
аватар _849941
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s satikā mies 2021. gadā Ekspresī . Š is ir brī niš ķ ī gs viesu nams ar skaistu ainavu! Telpas ir siltas. Tī ri. Super balts veļ a! Personā ls ir draudzī gs! Es gribu pievē rst ī paš u uzmanī bu virtuvei! Garš ī gie un diē tas ievē rotā ji nepaliks izsalkuš i! Ī paš i vē los pieminē t š efpavā ru Ž eņ u par krā š ņ ajiem kastroļ iem un omletē m! ! ! Tie ir vienkā rš i kulinā rijas š edevri! Liels paldies par jū su smago darbu mū su priekam!. … Tomēr ▾ Mē s satikā mies 2021. gadā Ekspresī . Š is ir brī niš ķ ī gs viesu nams ar skaistu ainavu! Telpas ir siltas. Tī ri. Super balts veļ a! Personā ls ir draudzī gs! Es gribu pievē rst ī paš u uzmanī bu virtuvei! Garš ī gie un diē tas ievē rotā ji nepaliks izsalkuš i! Ī paš i vē los pieminē t š efpavā ru Ž eņ u par krā š ņ ajiem kastroļ iem un omletē m! ! ! Tie ir vienkā rš i kulinā rijas š edevri! Liels paldies par jū su smago darbu mū su priekam!
Parādīt vairāk »


iemiesojums koropets123
Nezinu, kur Ekspres teritorijā izvēlēties istabiņu trim vai četriem, vajag ēku atrašanās vietu karti. Mēs ar vīru ejam, bērni 1 gads, 2,5 gadi un 6,5 gadi. Gribu, lai bērni izskrien no ēkas un var spēlēties tuvumā. Ja istabiņa paredzēta trim, tad cik piemaksāt par bērnu bez galvenās vietas ēdamistabā paēst? Vai ir iespējams izņemt no ēdamistabas, lai pabarotu bērnu istabā?
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums allasamojlik
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Slava2012
Kurš atpūtās 2014. gadā, interesē pārskati par atvērto baseinu. Vai viņi tiešām uzkarst? Vai ir pietiekami daudz sauļošanās krēslu utt.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums 771111
‹ Viesnīca Ekspress 3*

Пансионат Экспресс расположен в зелёной зоне посёлка Счастливцево на Арабатской стрелке. Занимает 8 гектаров прибрежной полосы.

Atrašanās vieta Расстояние от моря до корпусов от 20 до 150 метров.
Pludmales apraksts Пляж собственный песчаный (мелкая ракушка).
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с пресной водой, медпункт, бар на пляже, охраняемая стоянка.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem Детская зона в бассейне, детская игровая комната с няней, отдельными зонами для питания и для сна, игровые площадки на прибрежной полосе и возле бассейна, детское кафе.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • aukle
Izklaide un sports
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

2-х, 3-х, 4-х местные номера с удобствами. 2-х этажный корпус с 2-х, 3-х, 4-х местными номерами «люкс», 2-х этажные коттеджи с 3-х местными номерами «люкс».

Istabās

Холодильник, вентилятор, санузел, ТВ, часть номеров с кондиционером.

Adrese Херсонская область, Генический район, Арабатская стрелка, поселок Счастливцево, ул. Набережная 13
Tālruņi: +38 (05534) 58-511
+38 (05534) 58-510
+38 (067) 473-78-78
Tīmekļa vietne: Ekspress
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.