Samaki Lodge & Spa 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Samaki Lodge & Spa ir neliela boutique viesnīca, kas jau ir izslavēta ar savu pasakaino mierīgo vidi. Elegantās mēbeles saglabā Zanzibāras pagātnes stilu un šarmu. Viesnīca atrodas gleznainajā Uroa pludmalē, Zanzibāras austrumu krastā. Piemērots ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар lugovskaya20anya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mammu pirmo reizi lidojā m uz Zanzibā ru un karantī nas laikā . Bū tī bā tas neko neietekmē . Lidojums ir garš , tač u tam nevajadzē tu jū s atturē t. Tici man, iedzī vojoties, tu sajutī si visas Ā frikas skaistules uzreiz un iemī lē si no pirmā acu uzmetiena! Lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram stunda. … Tomēr ▾ Mē s ar mammu pirmo reizi lidojā m uz Zanzibā ru un karantī nas laikā . Bū tī bā tas neko neietekmē . Lidojums ir garš , tač u tam nevajadzē tu jū s atturē t. Tici man, iedzī vojoties, tu sajutī si visas Ā frikas skaistules uzreiz un iemī lē si no pirmā acu uzmetiena!
Lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram stunda. Piezemē jaties un tad visa procedū ra ar papī riem aizpildī š anu, vī zas pirkš anu (50$ no cilvē ka) aizņ em apmē ram stundu (lidosta maza, bet cilvē ku daudz, + siltums un ū dens dzesē tā ju trū kums, bet strā dnieki dara viss ā tri un neaizkavē ). Tad jums tiek pateikts, ar kuru autobusu jā brauc, lai nokļ ū tu viesnī cā .
Tā tad viesnī ca. Teritorija ir milzī ga un uz tā s ir DIVAS viesnī cas: Samaki Lodge un Palumbo. . . Pirmā ir 4 zvaigznes, bet otrā ir 3. Nopirkā m istabiņ u Samaki, bet ierodoties numuriņ š mū s ī paš i nepā rsteidza. : bez logiem un bez papildu kvadrā tmetriem. Mē s, saš utuš i, devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m Ali (viņ š š eit ir atbildī gs), lai viņ š mū s pā rceļ . Viņ š dabiski sā ka teikt, ka tas viss par maksu, bet beigā s teica, ka darī s to bez maksas. Palumbo istabiņ a izrā dī jā s daudz labā ka: plaš a gulta diviem un vē l viena vienguļ amā gulta, seifs, ledusskapis, ko vē lā k mums atveda pē c pieprasī juma, vanna, tualete lieliskā stā voklī , balkons ar skatu uz pā rē jā viesnī ca, gaisa kondicionē tā js. Neskatoties uz to, ka par vienu zvaigzni mazā k, apstā kļ i ir labā ki. Tā pē c, izvē loties viesnī cu, apmetieties Palumbo (tur bū s lē tā k).
Tī rī š ana tika veikta katru dienu un kvalitatī vi.
Okeā ns, tā pat kā svaigs piens, nav atsvaidzinoš s, bet gan vilina ar savu skaistumu. Paisumi un bē gumi nes daudz aļ ģ u, un š ķ iet, ka jū s peldaties borš č ā , tač u ne vienmē r tas tā ir. Kad plū dmaiņ as ir zemas, var savā kt gliemež vā kus, apskatī t krabjus.
Ē diens. Restorā ns atrodas Palumbo teritorijā un tur ē da arī Samaki iedzī votā ji. Brokastī s ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, omletes, ceptas olas, dā rzeņ i, kartupeļ i, augļ i, auzu pā rslas, graudaugi, rieksti, tē ja un kafija (nav ļ oti garš ī ga, sā kumā bija parasts olu krē ms, pē c tam pilnī gi š ķ ī stoš s, tā pē c ņ em lī dzi ). Pusdienā s vienmē r ir makaroni ar mē rcē m, rī si, kartupeļ i, dā rzeņ i, gaļ a, zivis, jū ras veltes, salā ti, svaigi garš augi un dā rzeņ i, augļ i, pā kš augi. Vakariņ ā s arī makaroni, citi graudaugi, zivis un gaļ a un daudz kas cits, pā kš augi, deserti, augļ i. Ir arī divas uzkodas augļ u un smalkmaizī š u vai riekstu veidā . Ir pietiekami daudz pā rtikas. Ievē rojami ir tas, ka nav gaļ as vai siera grieš anas, lai gan virtuve ir itā ļ u virtuve. Daudzi gā ja lī dzi savē jiem desas vai siera veidā vakuumā . Ir iespē jas arī vegā niem un veģ etā rieš iem.
Viss iekļ auts NAV iekļ auti alkoholiskie dzē rieni. Var paņ emt lī dzi savu un atnā kt uz restorā nu un dzert, kā to darī ja daudzi, vai arī var nopirkt bā rā , bet cena ir pā rā k augsta. Bezmaksas dzē rieni ir ū dens, augļ u sulas, tē ja, kafija, soda, ko ielej glā zē .
Teritorijā ir trī s peldbaseini, bez slidkalniņ iem. Dziļ ums ir atš ķ irī gs: gan bē rniem, gan pieauguš ajiem (2 metri). Dvieļ us var aizņ emties reģ istratū rā par USD 10, bet pē c tam tos atdod izrakstī š anā s laikā . Visi darbinieki laipni aicinā ti.
Virs restorā na ir arī trenaž ieru zā le: pā ris skrejceliņ i, orbī tas trase, velosipē ds, stangas. Tas ir viss. Arī.21:00-21:30 gandrī z katru dienu sā kas kā ds interesants š ovs, tos ir vē rts noskatī ties, ir arī joga, ū dens aerobika, volejbols. Apmeklē tā ji 95% krievi. Pā rsvarā cilvē ki, kas vecā ki par 35 gadiem. Es nekad neesmu redzē jis dzē rā jus! Š ī ir dvē seles atpū ta.
Teritorijā vairs nav neviena pē rtiķ a, bet ir ķ irzakas, zirnekļ i, krabji, lemuri, kuri naktī jā baro uz jumta un tie nā ks skriet.
Ekskursijas. NELIETOJIET cauri ceļ vež iem, jo ​ ​ cena ir trī sreiz dā rgā ka nekā caur vietē jiem, lai gan saturs ir vienā ds. Paš i vietē jie jū s atrod, kad peldat okeā nā un sā kat piedā vā t. Vidē jā cena ir aptuveni 30 USD. Viss ir civilizē ts: autobuss tī rs, vietē jie labi runā krieviski, pasniedz augļ us un jū ras veltes, izzū doš as salas un laivu braucienus uz apskates vietā m.
Netā lu no viesnī cas atrodas arī vietē jā apmetne, kur var nopirkt lē tus augļ us, un pie okeā na viņ i glabā savus suvenī ru stendus, kur viņ iem ir viss: gleznas, rokassprā dzes, atslē gu piekariņ i, maskas, drē bes, figū riņ as, konjaki (viņ u vietē jais dzē riens, atgā dina dž inu), pat zā li (nevis spinā tus). Jū s varat un vajadzē tu tirgoties ar viņ iem. Viņ iem tuvumā ir arī restorā ns, kurā var pasū tī t milzī gu jū ras velš u š ķ ī vi diviem par 20 USD.
Mē s paš i izvē lē jā mies viesnī cu tikai pē c atsauksmē m, tā pē c ņ emiet š o! ES iesaku! ! ! Gribu atgriezties vē l un vē l!
аватар xomidgy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Ā frikā . Prieku nevar aprakstī t! Emocijas sit augstu vilni. Biju kopā ar vī ru un 7.5 gadus veco dē lu. Viesnī ca netika izvē lē ta ļ oti ilgu laiku, galvenokā rt balstoties uz atsauksmē m. Ieradā mies 5:00, ā tri iekā rtojā mies), lai gan istaba ir veca, ar lielu beigtu Ā frikas tarakā nu, netī riem dvieļ iem utt. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Ā frikā . Prieku nevar aprakstī t! Emocijas sit augstu vilni. Biju kopā ar vī ru un 7.5 gadus veco dē lu.
Viesnī ca netika izvē lē ta ļ oti ilgu laiku, galvenokā rt balstoties uz atsauksmē m.
Ieradā mies 5:00, ā tri iekā rtojā mies), lai gan istaba ir veca, ar lielu beigtu Ā frikas tarakā nu, netī riem dvieļ iem utt. Tas ir viņ u mā rketings, viņ i saka, ka maksā papildus un maina uz labā ku. Lai gan Tū risma aģ entū ra piedā vā ja piemaksā t, nolē mā m, kā ierasts, izvē lē ties uz vietas.
Kamē r lī dz 9.00 gaidī jā m Ali (galveno), paspē jā m pabrokastot, sagaidī t rī tausmu (un viņ š ir klā t, ticiet man, neticami).
Jauns numurs ar skatu uz okeā nu, vienu lielu un mazu gultu. Numurā ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, griestu ventilators, seifs, ledusskapis, duš a, tualete.
Tī rī ts katru dienu un apstrā dā ts pret odiem. Lai gan par visu pā rē jo mū s neviens nekad nav sakodis, un es neesmu redzē jis nevienu odu.
Uzturs. Brokastī s pā rsvarā ir omletes, bulciņ as, svaigas sulas, sulas. Vietē jā kafija - buee. Protams, varē ja nopirkt lavazu, bet kaut kā krupis sadrupinā ja. Tā pē c ņ emiet to lī dzi)
Pusdienas: zupas, kā du gaļ u vē laties, dā rzeņ i, saldumi, augļ i, zivis. Ticiet man, ir pietiekami daudz.
Vakariņ as: jū ras veltes, kartupeļ i, risotto, vienmē r spageti (ar jū ras veltē m vai citā m piedevā m). Liela salā tu un desertu izvē le. Un gaļ a)))) vienmē r ir pā rpilnī bā .
Augļ i no rī ta lī dz vakaram: banā ni, greipfrū ti, mango, pasifloras augļ i, arbū zs.
Starp galvenajā m ē dienreizē m viņ i vienmē r atnes uz diviem bā riem kruasā nus, picu, augļ us, č ipsus, riekstus utt.
Visi dzē rieni, izņ emot alkoholu, ir bez maksas lī dz pulksten 22.00.
Ū dens. Ir dzesē tā js (vairā ki), no kura mē s ņ ē mā m ū deni pudelē (un iztī rī jā m zobus)
Viesnī ca atrodas tā lu no pā rē jā m, ir tik forš i, jū ties kaut kur uz mež onī gas salas) viens mā kslī gs ciemats pie vietē jiem strā dniekiem.
Pā rē jā s viesnī cas (sazinā jā s ar cilvē kiem) blakus. Tā pē c mums ir ļ oti paveicies. Viesnī cas teritorija ir liela, ko uzreiz nepamanī ja, bet treš ajā dienā . Ir 3 baseini. Katru dienu no 12 lī dz 13 akvadž im. Vakarā vienmē r 21.30 raidī jums.
Viesnī cā dzī vo 2 pē rtiķ i, kuri periodiski apmeklē ja vestibila bā ru, un lemuri.
Ekskursijas. Tā kā ar bē rnu, viņ i izvē lē jā s viņ am. Pirmais bija parkā ar pē rtiķ iem un tā lā k uz cietuma salu, lai vē rotu bruņ urupuč us. Man viss patika, viņ i to ņ ē ma caur Ali.
Otrais uz slaveno Kendvas pludmali. Ko lai saka, pludmale ir kā Odesā ) cilvē ki guļ uz dvieļ iem, tirgotā ji ir visur. Es pat nezinu, kā cilvē ki dzī voja viesnī cā s. Salī dzinot ar mū su viesnī cu, š ī ir tā lu no Ā frikas ??? ?
Mana draudzene ar savu dē lu (10 gadi) devā s uz Stone Town, bet izrā dī jā s pā rā k karsts un ilga pastaiga, tā pē c viesnī cā atgriezā mies daudz agrā k.
Godī gi sakot, man ļ oti patī k izvē lē ties vienmē r daž ā das viesnī cas (Turcija, Ē ģ ipte), bet tad beidzot un neatgriezeniski iemī lē jos. Un, ja kā dreiz paveiksies atgriezties, tad tikai š eit.
Un tie, kas raksta: tā lu no dienesta, apstā kļ iem. man tevis tieš ā m ž ē l? ?
Š ī ir atpū ta dvē selei un ķ ermenim, nevis reibumā , lai ar tiem paš iem grieztos pa deju grī du.
Starp citu, ka ukraiņ i, tie krievi, par visu viesnī cu, tikai mē s, un mā te un dē ls no Krievijas) un viss. Neticami.
Один из бассейнов Рассвет Лобби возле ресторана Один из номеров


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Samaki Lodge & Spa — это небольшой бутик-отель, который уже ценится за свою сказочную непринужденную обстановку. Элегантная мебель поддерживает стиль и шарм прошлого Занзибара. Отель расположен на живописном пляже Uroa, на восточном побережье Занзибара. Подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Абейд Амани Карум расоложен в 27 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports За дополнительную плату гости могут заняться снорклингом, дайвингом и рыбалкой или заказать массаж в спа-салоне.
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 26 номеров.

Istabās

В номере есть потолочный вентилятор, сейф, телевизор со спутниковым ТВ, холодильник, набор для кофе и чая, терраса. Ванная комната с душем и феном.

Adrese Off Uroa Road, 3508 Ероа, Zanzibar, Tanzania
Tālruņi: +255 772 63 30 63
Tīmekļa vietne: Samaki Lodge & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.