Coral Reef Resort 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№1 viesnīcas reitingā Pwani Mchangani
7.6 Numurs
8.0 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Coral Reef atrodas Pwani Mchangani pie Zanzibāras ziemeļaustrumu krasta. No kūrortviesnīcas paveras skats uz Indijas okeānu. Tajā ir restorāns un āra baseins ar sauļošanās krēsliem. Piemērots romantiskām un relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар SVVVVVVVV
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Daž i komentā ri par viesnī cu nav objektī vi un maldinoš i. Viesnī ca atrodas nomalē , nav kur iet, ē diens ir trū cī gs un pretī gs, istabas ir izmiruš as. … Tomēr ▾ Daž i komentā ri par viesnī cu nav objektī vi un maldinoš i. Viesnī ca atrodas nomalē , nav kur iet, ē diens ir trū cī gs un pretī gs, istabas ir izmiruš as.
территория отеля номер в отеле территория отеля с разрушенными номерами территория отеля терраса номера дверь из номера выглядит так ванная комната номер с разного размера штрорами
аватар JUrij454866
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Fotoattē lā man patika viesnī ca, tā pē c tika izvē lē ta tā . Istabas salī dzinoš i normā las, 3 zvaigznes. Tikā m nokā rtoti uzreiz, nebija jā gaida. Teritorija ir ļ oti skaista, viesnī ca nav paredzē ta daudziem cilvē kiem, nebija daudz bē rnu, tā pē c tā s bija klusas brī vdienas. … Tomēr ▾ Fotoattē lā man patika viesnī ca, tā pē c tika izvē lē ta tā . Istabas salī dzinoš i normā las, 3 zvaigznes. Tikā m nokā rtoti uzreiz, nebija jā gaida. Teritorija ir ļ oti skaista, viesnī ca nav paredzē ta daudziem cilvē kiem, nebija daudz bē rnu, tā pē c tā s bija klusas brī vdienas. Teritorijā nebija slikts baseins, bet tā kā viesnī ca atrodas pie okeā na, tai ir sava pludmale, tad baseinu neizmantojā m. Š ajā viesnī cā nav animā cijas. Tuvā kie veikali atradā s 10 minū š u taksometra brauciena attā lumā . Viesnī cas gids mums piedā vā ja ekskursijas, tač u tā s bija dā rgas, tā pē c mē s tā s iegā dā jā mies vietē jā s aģ entū rā s. Š ī s viesnī cas atmosfē ra ir 8 no 10. Istabu skaits ir 5 no 10, kopā.7. Š ī viesnī ca var sniegt padomu citiem tū ristiem, ja viņ i vē las relaksē još as brī vdienas.
аватар skyte
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam priecī gi, ka varē jā m pavadī t brī vdienas Coral Reef Resort. Mē s palikā m 6 naktis un ar š o laiku mums nepietika. Mē s rezervē jā m villu viesnī cā caur tū risma aģ entū ru. Izmaksas par uzturē š anos viesnī cā ir ļ oti smieklī gas, pat neskatoties uz tū ristu nodokli 1 USD. … Tomēr ▾ Esam priecī gi, ka varē jā m pavadī t brī vdienas Coral Reef Resort. Mē s palikā m 6 naktis un ar š o laiku mums nepietika. Mē s rezervē jā m villu viesnī cā caur tū risma aģ entū ru. Izmaksas par uzturē š anos viesnī cā ir ļ oti smieklī gas, pat neskatoties uz tū ristu nodokli 1 USD. Mū su bungalo atradā s soļ a attā lumā no okeā na. Bungalo bija stikla durvis, pateicoties kurā m skats bija tik pā rsteidzoš s, ka tas nebija vā rdos. Tī rī š ana divas reizes dienā , un, ja viņ i ieradā s tī rī t istabu no rī ta, tad vakarā tikai, lai nolaistu baldahī nu virs gultas. Ē dienus pasū tī jā m tikai brokastis un tieš ā m nenož ē lojā m. Pusdienas un vakariņ as pasū tī tas vietē jā s kafejnī cā s. Vai arī es nopirku jū ras veltes un viņ i mums tā s pagatavoja viesnī cas virtuvē . Man ļ oti patika mū su uzturē š anā s, es gribē tu to atkā rtot vē lreiz.
аватар Kris_Tinka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam priecī gi, ka varē jā m pavadī t brī vdienas Coral Reef Resort. Mē s palikā m 6 naktis un ar š o laiku mums nepietika. Mē s rezervē jā m villu viesnī cā caur ceļ ojumu aģ entū ru Travel Professional Group. Izmaksas par uzturē š anos viesnī cā ir ļ oti smieklī gas, pat neskatoties uz tū ristu nodokli 1 USD. … Tomēr ▾ Esam priecī gi, ka varē jā m pavadī t brī vdienas Coral Reef Resort. Mē s palikā m 6 naktis un ar š o laiku mums nepietika. Mē s rezervē jā m villu viesnī cā caur ceļ ojumu aģ entū ru Travel Professional Group. Izmaksas par uzturē š anos viesnī cā ir ļ oti smieklī gas, pat neskatoties uz tū ristu nodokli 1 USD. Mū su bungalo atradā s soļ a attā lumā no okeā na. Bungalo bija stikla durvis, pateicoties kurā m skats bija tik pā rsteidzoš s, ka tas nebija vā rdos. Tī rī š ana divas reizes dienā , un, ja viņ i ieradā s tī rī t istabu no rī ta, tad vakarā tikai, lai nolaistu baldahī nu virs gultas. Ē dienus pasū tī jā m tikai brokastis un tieš ā m nenož ē lojā m. Pusdienas un vakariņ as pasū tī tas vietē jā s kafejnī cā s. Vai arī es nopirku jū ras veltes un viņ i mums tā s pagatavoja viesnī cas virtuvē . Man ļ oti patika mū su uzturē š anā s, es gribē tu to atkā rtot vē lreiz.
аватар lukyanenko_maksim
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
. Viesnī ca atrodas ā rpus pilsē tas, principā klusā vietā . Personā ls ļ oti jauki cilvē ki, tikā m mī ļ i sagaidī ti, uzreiz aizveda uz istabu. Mums bija skats uz okeā nu))) Es jums uzreiz pateikš u pē c numura, viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ . Viesnī ca atrodas ā rpus pilsē tas, principā klusā vietā . Personā ls ļ oti jauki cilvē ki, tikā m mī ļ i sagaidī ti, uzreiz aizveda uz istabu. Mums bija skats uz okeā nu))) Es jums uzreiz pateikš u pē c numura, viss ir kā rtī bā . Tehnika: kondicionieris, TV, fejas, tē jkanna darbojā s bez problē mā m. Gulta ē rta, liela. Starp citu. viesnī cā ir wi-fi)) Tas nav ī paš i piemē rots videokonferencē m, bet ir pareizi rakstī t sms. Viesnī cā ē dā m tikai brokastis, tur bija standarta augļ u komplekts, olu kultenis, pankū kas utt. Mums tas derē ja, labi atpū tā mies, iespaidu jū ra)
аватар yevav
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst lī menim. Istabā nav ledusskapja, kondicionieris. Vannas istabā nav ne š ampū na, ne matu ž ā vē tā ja. Uzturē š anā s laikā dvieļ i netika mainī ti. Restorā nā ļ oti lē na apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst lī menim. Istabā nav ledusskapja, kondicionieris. Vannas istabā nav ne š ampū na, ne matu ž ā vē tā ja. Uzturē š anā s laikā dvieļ i netika mainī ti. Restorā nā ļ oti lē na apkalpoš ana. Un salā tu ar jū ras veltē m vietā atnes tikai salā tus / vakariņ ā s, apkalpoš anas laiks lī dz 1.5h / Wi-Fi ļ oti slikts un tad bā ra zonā
аватар krasota1122
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā.12 dienas. Viesnī ca atstā ja labu iespaidu - skaista, tī ra, diezgan ē rta gan uz vietas, gan istabā s. Viesnī cā valda neticami draudzī ga un mā jī ga atmosfē ra, patī kami tur atgriezties pē c pludmales. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā.12 dienas. Viesnī ca atstā ja labu iespaidu - skaista, tī ra, diezgan ē rta gan uz vietas, gan istabā s. Viesnī cā valda neticami draudzī ga un mā jī ga atmosfē ra, patī kami tur atgriezties pē c pludmales. Personā ls rū pē jas par viesiem un ir gatavs atrisinā t jebkuru jū su problē mu. Laba telpu uzkopš ana, pati istabiņ a labi iekā rtota, ir viss tū ristam nepiecieš amais. Ē diens priecē ja - brokastis: eleganta bufete ar konditorejas izstrā dā jumu un augļ u pā rpilnī bu, pā rslas, pā rslas un vakariņ as restorā nā katru dienu pā rsteidza ar jaunu ē dienkarti. Arī mē s ar draudzeni biež i gā jā m uz spa - tā tad relaksē još a atpū ta bija izdevusies! Ko lai saka, tā s bija lieliskas brī vdienas! Neaizmirstams! Apbrī nojami! Tū re, starp citu, ieguva tū roperatora Travel Professional Group, kas gadu gaitā ir pierā dī jies, sirsnī gu pateicī bu par maģ iski pavadī to laiku! Cerē sim, ka bū s iespē ja atgriezties Koraļ ļ u rifā (tika iemesta monē ta, novē lē jums)!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель Coral Reef с видом на Индийский океан расположен в Пвани Мчангани у северо-восточного побережья Занзибара. К услугам гостей ресторан и открытый бассейн с шезлонгами. Подходит для романтического и спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 50 км от международного аэропорта Занзибар.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата. В зонах общественного пользования работает бесплатный Wi-Fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports По запросу: пляжный волейбол и пляжный футбол, настольный теннис, массаж (платно), дайвинг-центр и кайтсерфинг-центр находятся в 2 км от отеля.
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 56 номеров.

Istabās

Оснащенные кондиционером номера оформлены в минималистском и занзибарском стиле и оснащены москитными сетками, сейфом и письменным столом. В собственной ванной комнате установлен душ.

Adrese Pwani Mchangani, Zanzibar East Coast, Tanzania
Tīmekļa vietne: Coral Reef Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.