Palumbo Waves Resort 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Jaunais Palumbo Waves kūrorts. Atrodas Zanzibāras ziemeļrietumu krastā ar brīnišķīgu skatu uz Popo salu, Daloni salu un Tumbatu salu. Atvērts 2020. gadā. Sastāv no 5 stāvu ēkas. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар rrrrrsrrrr12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Palumbo Waves viesnī cā ar draugu 2021. gada marta otrajā pusē . Sā kumā bija daudz š aubu, jo š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su prioritā š u sarakstā (iepriekš ē jā s neapstiprinā ja rezervā ciju), tač u tā pā rsniedza mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Palumbo Waves viesnī cā ar draugu 2021. gada marta otrajā pusē . Sā kumā bija daudz š aubu, jo š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su prioritā š u sarakstā (iepriekš ē jā s neapstiprinā ja rezervā ciju), tač u tā pā rsniedza mū su cerī bas.

Lidojums un lidosta.

Mē s lidojā m ar tū risma operatoru Join up, aviokompā niju Sky Up. Tieš ais nakts lidojums no Kijevas (10 h) ar degvielas uzpildi Luksorā . Ē diens nav iekļ auts biļ etes cenā , tā pē c ņ emiet to lī dzi vai pasū tiet iepriekš Sky Up mā jaslapā (ja nepasū tī siet iepriekš , jums to var nebū t, tikai uzkodas).
Kopī ga degvielas uzpilde 40-50 minū tes ilga 15 minū tes (gan tur, gan atpakaļ ), tā pē c abas reizes ieradā mies 40 minū tes agrā k. Robež kontrole un vī zu kontrole noritē ja ļ oti ā tri (lai gan dzirdē jā m stā stus par to, kā cilvē ki tur stā vē ja stundā m), mums laikam paveicā s, jo sezona beigusies.

Izmitinā š ana.

Viesnī cā ieradā mies pusdienu laikā , tā pē c sā kumā mū s sū tī ja paē st, bet pē c tam iekā rtojā mies.
Un atkal mums paveicā s: mums bez papildus maksas iedeva istabiņ u ar skatu uz okeā nu (to norā dī jā m vē lē jumos, rezervē jot viesnī cu - 3 stā vs, pē c iespē jas skats uz okeā nu - tā arī bija, tā pē c norā diet vē lmes, tie tiek ņ emti vē rā! ).

Numurs.

Mums istabā bija divas gultas (norā dī jā m divguļ amo gultu, tomē r viena liela un otrā maza, it kā ģ imenei ar bē rnu : ) ar moskī tu tī kliem, kondicionieri (strā dā ja visu laiku, bet sā ka tecē t beigā s), ventilators, neliels ledusskapis, seifs. Televizora nebija, to pamanī jā m piektajā dienā , jo televizoru neskatā mies vispā r, bet ja jums tas ir svarī gi, norā diet savā s vē lmē s (ir istabas ar televizoru). Uz balkona ir gaisma, vakarā var pasē dē t. Skats ir skaists: ciems, okeā ns un sala.

Uzturs.

Viena no š ī s viesnī cas priekš rocī bā m neapš aubā mi ir ē diens.
Ī paš i mums patika grilē tais astoņ kā jis, krabju makaroni, Zanzibā ras omlete, zivju ē dieni un garš ī gi augļ i (katru dienu bija papaija un arbū zs, reizē m pasifloras augļ i, laims, banā ni). Soft AI ietver bufeti 3 reizes dienā , augļ us pulksten 5 pie jū ras/baseina un daž us bezalkoholiskos dzē rienus. Par naudu varē ja nopirkt vietē jo alu (diezgan garš ī gu), kokteiļ us, espresso (Zanzibar Americano kafija bija par brī vu, turklā t diezgan garš ī ga). Papildus viesnī cai varat paē st kā dā no bā riem/restorā niem pludmalē , tā saucamajā iepirkš anā s ielā.5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, vai doties/iet uz Nungwi (tur ir daudz restorā nu, bā ru un visu veidu citas izklaides). Kendvā mē s varam ieteikt Sunset Kendwa bā ru un Varadero restorā nu. In Stone Secret - Zanzibar Coffee House, Taperia 2.0 un Stone Town Cafe

Serviss un personā ls.

Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, labi runā angļ u valodā un daž i diezgan labi runā krieviski.
Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja ik pē c divā m dienā m. Mē s atstā jā m dzeramnaudu (1000-2000 š iliņ u, tas ir apmē ram 0.5-1 dolā rs) un katru reizi mums tika izgatavotas daž ā das skaistas figū riņ as no dvieļ iem, palagiem un ziediem. Kad pā ris reizes neatstā ja dzeramnaudu, tad arī , starp citu, atstā ja: ) Sī kums, bet jauki.
Vispā r cilvē ki š eit ir ļ oti sirsnī gi, simpā tiski, atvē rti, bā rā satikā m ļ oti interesantus, gudrus puiš us.

Pludmale.

Kendvas pludmale nav slavē jama! Sniegbaltas smiltis, kas praktiski nesasilst saulē , tirkī za ū dens kā Maldivu salā s, mierī gs, maigs okeā ns, bē gums/paisums gandrī z nav izteikts...Vienī gais, kas jā ņ em vē rā , ir sliež u ceļ a platums. piekrastes lī nija, no sauļ oš anā s krē sliem lī dz ū denim ir vajadzī ga minū te vai divas, jo š is laiks var izdegt, tā pē c izmantojiet krē mu : ) Pludmalē var nokļ ū t ar dala-dala rakstā mmaš ī nu 3-4 minū tē s, kas darbojas regulā ri lī dz pusnaktij, bet daž reiz jums jā gaida lī dz 10-15 minū tē m.
Ja nevē laties gaidī t, varat izstaigā t ciematu 7 minū tē s, mē s to darī jā m gandrī z vienmē r. Pludmale ir apsargā ta, mantas atstā jā m sauļ oš anā s krē slos, kad devā mies peldē ties. Masai un pludmales zē ni staigā pa pludmali, pā rdod suvenī rus, ekskursijas, augļ us ...bet tie nav tik kaitinoš i kā , piemē ram, Š rilankā (mums tur bija negatī va pieredze), un ā tri saprot vā rdus "paldies, es don" to nevajag. "

Izklaide.

Viesnī cā ir peldbaseins, pietiekami liels un tur vienmē r ir maz cilvē ku. Jū s varat arī peldē t naktī . Reiz pē c vakariņ ā m bija izklaides programma (afrikā ņ u dejas, mū zika, vingrotā ji). Tikai vienu reizi, kā sapratā m, jo ​ ​ mū su uzturē š anā s laikā nomira Tanzā nijas prezidents un uz 14 dienā m tika aizliegti visi masu izklaides pasā kumi. Mē s nebijā m pā rā k satraukti, jo vē l bija ko darī t.

Ko vē l darī t Zanzibā rā?
Esam aktī vas meitenes, tā pē c 10 dienu laikā paspē jā m daudz ko apskatī t un izmē ģ inā t, viss ļ oti patika, izvē lies pē c savas gaumes:
- Brauciens uz Stountaunu - devā mies paš i, iepriekš izlasī jā m par apskates objektiem un uzlikā m punktus kartē (tirgus, Fredija Merkū rija mā ja, verdzī bas muzejs, forts, skaistas mā jas, moš ejas, kafejnī cas un veikali, kur gribē jā m doties). No turienes kuģ ojā m uz Cietumu salu (ostā vienojā s, ka mū s vedī s par 60 tū kstoš iem š iliņ u divos virzienos - tas ir aptuveni 26 dolā ri). Taksometrs uz Stountaunu un atpakaļ mums izmaksā ja 50 USD (stā vvietā pie mū su pludmales vienmē r ir taksometru vadī tā ji, jū s varat iepriekš norunā t “uz rī tdienu”, lai viņ us paņ emtu no viesnī cas noteiktā laikā ).
- Pastaiga gar Nungwi piekrasti (no mū su viesnī cas tas aizņ em 50-60 minū tes, paisuma laikā labā k nebraukt, pretē jā gadī jumā jū s nevarat braukt pa jū ru, ejiet apkā rt ciematam + 20-30 minū tes).
Mums š ķ ita, ka Nungwi pludmalē ir nedaudz sliktā ka nekā Kendvā , tač u tur ir vairā k izklaides: restorā ni, bā ri, ir diskotē kas (bet mē s tajā s nebijā m).
- Masā ž a pludmalē - mū su pludmalē otrajā stā vā virs bā ra ir masā ž as telpa. Mums ļ oti patika, 60 stundu pilna ķ ermeņ a masā ž a ar ē teriskajā m eļ ļ ā m maksā tikai 20 dolā rus (vai 15, ja sanā k).
- Ekskursijas delfī nu tū re (izbrauciens ar kuģ ī ti vietā , kur ir daudz delfī nu) + Jozani mež s + garš vielu ferma - ņ emta no tū roperatora par 95 USD, pludmalē varat braukt lē tā k. Ekskursija bija laba, bet gaidī ja vairā k. Pā rsteidzoš ā kā rtā tieš i Garš vielu ferma izrā dī jā s visinteresantā kā . Lai gan Jozani mež u ir vē rts apmeklē t, ja vien mangrovju dē ļ.
- Nirš ana / snorkelē š ana - Kendvas piekrastē ir vairā ki nirš anas centri, mē s izvē lē jā mies Zanzibar Watersports netā lu no Kendwa Rocks viesnī cas. Ar tiem aizpeldē jā m uz koraļ ļ u rifiem pie Mnembas salas, ū dens tur ir krā š ņ s. Draugs devā s nirt ar akvalangu (viņ a ir profesionā le), un es snorkelē ju ar masku un spurā m.
Koraļ ļ u rifs, protams, ir zemā ks par Sarkano jū ru, bet tomē r ļ oti skaists, daudz zivju, ir medū zas, jū ras zvaigznes, zuš i un citi jū ras dzī vnieki. Netā lu no š ī s vietas biež i parā dā s arī delfī ni, tā pē c atceļ ā mums palaimē jā s uzklupt veselam vairā k nekā.30 delfī nu baram. Kapteinis apturē ja laivu un deva mums 5 minū tes snorkelē t ar viņ iem, tas bija neaizmirstami! Kopumā š ī ir viena no mū su forš ā kajā m Zanzibā ras pieredzē m cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā (nirš ana maksā apmē ram 140 USD, snorkelē š ana tikai 20 USD), cenā ir iekļ autas maltī tes uz laivas (pusdienas un augļ i) un instruktors katrai grupai. Ja vairā k interesē citi jū ras sporta veidi, tur var arī iznomā t inventā ru (paņ ē mā m SUP par 15$ stundā ).
- Safari - ilgi š aubī jā mies, vai ir vē rts lidot safari uz cietzemi, bet tomē r nolē mā m un nevē lē jā mies! Mē s izvē lē jā mies pusotras dienas ekskursiju uz Saadani no Join up.
Pludmalē varē ja atrast lē tā kus safari piedā vā jumus, tač u nevienam nebija tā du safari darī jumu. Daļ a no safari mums bija saulrietā , daļ a rī tausmā un daļ a - raftings pa upi. Nakš ņ ojā m š ikā un ļ oti atmosfē riskā bungalo pie okeā na, ē dieni un dzē rieni visa safari laikā – viss iekļ auts. Cena ir diezgan augsta ($600), bet par š ā du pieredzi un tā diem apstā kļ iem, mū suprā t, tas ir diezgan pamatoti. Saadani negatī vā puse salī dzinā jumā ar citiem nacionā lajiem parkiem ir tā da, ka tajā ir vismazā kā iespē ja redzē t plē sē jus. Mē s tos neredzē jā m, bet mū s jau iepriecinā ja citu dzī vnieku skaits (ž irafes, zebras, antilopes, bifeļ i, nī lzirgi utt. ).

Ja jums ir nepiecieš ams vairā k padomu, tie ir:
- Saule ir Ļ OTI aktī va. Noteikti uzklā jiet sauļ oš anā s lī dzekli vairā kas reizes dienā , ieguldiet labu sauļ oš anā s lī dzekli un, ja iespē jams, mē ģ iniet palikt ē nā no 10 lī dz 16-17. Un noteikti valkā jiet cepuri.
- Ņ em koraļ ļ us.
Zanzibā rā ir ež i. Mums paveicā s un tā du nebija, bet draugiem, kuri arī atpū tā s Kendvā , bija nepatī kama pieredze.
- Paskaties uz debesī m. Nu, pirmkā rt, š ajā salas daļ ā ir nereā li skaisti saulrieti, otrkā rt, zvaigznes parasti ir ļ oti labi redzamas naktī . Š ī ir dienvidu puslode, tā pē c š eit ir daž ā di zvaigznā ji, nav mums pazī stamā s Ursa Major un Ziemeļ zvaigznes, bet ir Dienvidu krusts un Sī riuss. Uzinstalē ju SkyView Lite aplikā ciju un caur to skatī jos debesī s, ļ oti interesanti.
- Instalē jiet lietotni Tides, kas parā da bē gumu un bē gumu.
- Ņ em lī dzi odu atbaidī š anas krē mu/spreju. Jā , saka, ka Zanzibā rā malā rijas nav, bet kā pē c riskē t, un parastos moskī tu kodienos ir maz patī kama.
- Ja plā nojat staigā t pa ciematu, paņ emiet saldumus, karameles, lai iepriecinā tu vietē jos bē rnus.
- Tirdzniecī ba. Parasti š eit tiek saukta sā kotnē ji pā rspī lē tā cena, tā pē c daž reiz to var notriekt vairā k nekā.2 reizes.
- Nesē di uz vietas.
Zanzibā ra ir ļ oti daudzveidī ga vieta, tas ir daudz vairā k nekā tikai pludmale un okeā ns, š eit ir tik daudz interesantu lietu, un to ir vē rts redzē t savā m acī m!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Новый курорт Palumbo Waves. Расположен на северо-западном побережье острова Занзибар с потрясающим видом на остров Попо, остров Далони и остров Тумбату. Открыт в 2020 году. Состоит из 5-этажного здания. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 60 км. от аэропорта.
Pludmales apraksts В 250 м, мелкий белый песок, есть зонты, шезлонги и пляжные полотенца(под депозит). До него легко добраться пешком по тропе, пересекающей местную деревню, или воспользоваться бесплатным трансфером для гостей. Автобус на пляж: с 08:00 до 23:00.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак, обед и ужин «шведский стол» в главном ресторане. Закуски в 11:00 и чай в 17:00 в баре Palumbo Beach. 1 ресторан с обслуживанием по меню на пляже, открыт только на ужин с рыбными блюдами. 1 открытый бассейн с пресной водой: 420 кв.м.(09:00-19:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей в основном ресторане можно воспользоваться микроволновой печью и блендером.
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Анимационная программа проводится на английском языке с августа по апрель, в команде 3 человека. Массаж(платно).
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 42 номера.

Istabās

Ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, Wi-Fi, балкон/терраса.

Adrese Танзания, Кендва
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).