Kiwengwa Beach Resort 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Kiwengwa salas ziemeļaustrumu krastā, 10 km attālumā no Kichvele dabas rezervāta, 3 minūšu gājiena attālumā no Obamas Zanzibaras pludmales kluba un 40 minūšu brauciena attālumā no Stountaunas. Tā stiepjas gar garāko un platāko balto smilšu pludmali Zanzibārā. Piemērots romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар tetyana.filenko
Viesnī ca man patika - sakopta teritorija, labs numurs (bungalo ar dž akuzi). Jū ras zā le pludmalē no rī tiem tika rū pī gi tī rī ta visā pludmales garumā pie viesnī cas, duš as piederumi tika likti katru dienu bez atgā dinā jumiem, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ziedu kompozī cijas tika veidotas no palagiem uz gultā m bez tip. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika - sakopta teritorija, labs numurs (bungalo ar dž akuzi). Jū ras zā le pludmalē no rī tiem tika rū pī gi tī rī ta visā pludmales garumā pie viesnī cas, duš as piederumi tika likti katru dienu bez atgā dinā jumiem, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ziedu kompozī cijas tika veidotas no palagiem uz gultā m bez tip.
Mū su istabā bija tē jkanna, katru dienu tika pievienoti tē jas maisiņ i. Rozetes ir standarta, bet, ja jums ir elektroierī ces ar resnā m tapā m spraudnī , tad ņ emiet lī dzi Eiropas adapteri. Š ajā s dienā s odu bija ļ oti maz. Ū dens mums tika piegā dā ts tikai ieraš anā s dienā , 3 pudeles pa 0.7 litriem. Vairā kas reizes mē s devā mies viņ iem lī dzi uz bā ru blakus vietai, kur vakarā notika š ovi. Š ajā bā rā bija trauki ar sulā m un tī ru ū deni, viņ i vā ca ū deni tukš ā s pudelē s, lī dz izteica mums piezī mi, ka tas viss (arī ū dens) ir tikai "viss iekļ auts". Mē s maksā jā m tikai par brokastī m un vakariņ ā m. Tač u atradā m izeju - pretī galvenajai ieejai, teritorijas otrā galā aiz restorā na, ir dienesta ieeja. Caur to arī laist ā rā un ielaida atpū tniekus. Netā lu no š ī s izejas atrodas veikali (lī dzī gi kā veikaliem pludmalē ar suvenī riem), kur var iegā dā ties ū deni un augļ us no vietē jiem iedzī votā jiem. Ū dens oriģ inā lajā iepakojumā , pudeles pa 1.5 litriem, katra cena 2500 vietē jie š iliņ i. Salī dzinā jumam, pilsē tā to paš u nopirkā m par 2000 š iliņ iem. Var nopirkt par dolā riem, bet cenu nezinu. Iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja par tē jas galdiņ u ar cepumiem pie bā ra, ko katrs varē ja izmantot. Pie mums ierodoties bija zī me, ka tas viss ir tikai sistē mai "viss iekļ auts", pē c ū dens "iedurš anas" neuzdroš inā jā mies dzert tē ju no š ī galda.
Brokastu ē diens ir parasts, ļ oti garš ī gs dzeramais jogurts, no rī ta var ņ emt arī augļ us. Vakarā nav tik daudz daž ā du ē dienu kā Eiropas un Turcijas viesnī cā s, bet izsalcis nepalika neviens. Gandrī z katru dienu viņ i gatavo zivis, 2-3 reizes bija vista un garneles, ir salā ti ar astoņ kā jiem. Ļ oti garš ī gi deserti. Augļ i tiek sagriezti porcijā s priekš ā , tā pē c nedaudz jā pagaida rindā , bet tie visi ir ļ oti gatavi un garš ī gi (ananā si, mango, greipfrū ti, arbū zi, papaija, marakujas).
Par pludmali un peldē š anu - pludmale ir plaš a, sakopta, smiltis ir smalkas un nesasilst saulē . Lietussargu nav, zem kokiem stā v sauļ oš anā s krē sli (lī dzī gi kā kā rkli ar plā nā m garā m lapā m un lapegles), no kokiem nav nepā rtrauktas ē nas, bet tieš i piemē roti sauļ oš anai. No rī ta izvē laties sev sauļ oš anā s krē slu un pavadonis tam atnes matraci, pie restorā na tiek doti dvieļ i pludmalei (atvē rts no 7-18h), pludmale tiek apsargā ta. Vietē jie staigā pa pludmali, tač u netiek tā lā k par "nosacī juma lī niju", kas iet pa vidu starp viesnī cu un okeā nu. Vietē jie tirgotā ji piedā vā augļ us, č aumalas un suvenī rus. Viņ iem ļ oti patī k paspiest roku, viņ i ir ļ oti draudzī gi, nav agresijas, atsakoties no viņ iem kaut ko pirkt. Tuvā k vakariņ ā m gar mū su viesnī cu gar pludmali mā jup dodas daž ā da vecuma vietē jie skolē ni. Ja vē laties, ņ emiet lī dzi pildspalvas, zī muļ us, mazus bloknotus vai saldumus, ar ko pacienā t skolē nus. Viņ i par to bū s ļ oti priecī gi, bet tajā paš ā laikā viņ i uzvedas ļ oti cienī gi - viņ i nelū dz.
Okeā ns ļ oti silts, ū dens mī ksts (no tā izejot nav ā das savilkš anas sajū tas no sā ls), dibens smilš ains ar atseviš ķ iem zā les laukiem. Viļ ņ i visu laiku, bet mierī gi, bez jē ra. Ebb-plū dmaiņ as katru dienu, bet mainā s ar laiku. Mū su ieraš anā s sā kumā ū dens aizgā ja pē c pulksten 11 pē cpusdienā , nā ca pē c pulksten 16. Un atvaļ inā juma beigā s pienā ca tikai pē c 18 stundā m. Tač u viesnī cas dibena topogrā fija ir tā da, ka pat bē guma laikā nav tā lu jā iet, lai stā vē tu ū denī pilnā augstumā . Ir neliels traucē klis - bē guma laikā ū dens liek gliemež vā kus ar asā m malā m uz augš u, visa gliemež vā ka gandrī z pilnī bā atrodas smiltī s un nav redzama. Mē s ar š iem gliemež vā kiem diezgan smagi nogriezā m kā jas. Izeja no š ī s situā cijas ir ņ emt lī dzi peldē š anas č ī bas ar gumijas zolē m vai peldē t bez tā m, bet, ejot pa dibenu, uzreiz nepā rnes visu ķ ermeņ a svaru uz pē du - vispirms ar kā ju aptaustī t dibenu. un, ja nav asa, var jau mierī gi spert soli.
Saule ir ļ oti spē cī ga, noteikti ņ emiet lī dzi saules aizsargkrē mu, mā jā s aptiekā pat varat iegā dā ties saules apdegumu ž eleju (mums arī noderē ja). Vē jš visu laiku pū š no okeā na, vakarā pat ļ oti stiprs. Tā pē c jū s ī sti nejū tat siltumu, bet varat viegli apdedzinā ties. Vakarā gar piekrasti sā k braukt ar dē li ar izpletni, tač u peldē ties netraucē .
Ar laivu devā mies uz cietuma salu pie bruņ urupuč iem, ņ emiet vē rā , ka no krasta lī dz laivai vajag nedaudz pastaigā ties pa ū deni. Uzkrā j ū deni, lai, atgriež oties pilsē tā , varē tu nomazgā t kā jas no pielipuš ajā m smiltī m. Pē c salas sekoja galvaspilsē tas apskate. Bija jau pusdienas laiks, ielas š auras un ē nu ļ oti maz. Vē jš pilsē tā nemaz nav jū tams, tā pē c karstums joprojā m bija tā ds pats. Jū s varat viegli iegū t karstuma dū rienu. Tā pē c VIENMĒ R ņ emiet lī dzi dzeramo ū deni un cepures. Ū deni var nopirkt arī garā mejoš ajos veikalos, bet gids iet ļ oti ā tri un ielas ir tik juceklī gas, ka var atpalikt un apmaldī ties. Laiku ū dens un suvenī ru iegā dei gids dod tikai atceļ ā , tā pē c ekskursijas sā kumā vajadzē tu padzert ū deni. Pilsē tā nopirka kafijas pupiņ as, ļ oti garš ī gas. 0.5 kg iepakojums maksā.12-13 dolā rus.
Nauda tika samainī ta ar saimnieka gidu, kad viņ i pierakstī jā s ekskursijā s (1 dolā rs = 2200 š iliņ i, lidostā kurss mazā ks). Bet mainī t var nemaz, bet pirkt visu par dolā riem, arī suvenī rus pludmales veikalos.
Vakarā viesnī cā notika daž ā di š ovi, animatori centā s visu iespē jamo. Pirms izrā des pie baseina bija neliels tirdziņ š ar suvenī riem, cenas neatš ķ iras no pludmales suvenī ru veikaliem.
Neliela piezī me par vī zas apmaksu iebraucot Zanzibā rā . Lidostā par katru jā maksā.50 dolā ri. Tajā paš ā laikā viņ i uzstā s maksā t tikai ar bankas karti, neļ aujiet sevi apmā nī t un nekrī tiet panikā , ja jums nav kartes, runā jiet par maksā š anu tikai skaidrā naudā - viņ i ņ em skaidru naudu.
Atpū ta uz Zanzibā ra man ļ oti patika, okeā ns ir tikai brī nums. Uz Zanzibā ru gribē ja doties arī visi, kam stā stī ja par atvaļ inā jumu un rā dī ja fotogrā fijas. Tā pē c iesaku iet. Negaidiet Eiropas zvaigž ņ u lī meņ a servisu, tač u arī š eit nav nekā briesmī ga.
Пляж Пляж Номер отеля с джакузи на веранде Пляж отеля Номер отеля


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на северо-восточном побережье острова в поселке Кивенгва, в 10 км от заповедника Кичвеле, в 3 минутах ходьбы от пляжного клуба Obama Zanzibar и в 40 минутах езды от Каменного города. Он вытянулся вдоль самого длинного и широкого белоснежного пляжа Занзибара. Подходит для романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Занзибар составляет 45 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

К услугам гостей ресторан и открытый бассейн. Предоставляются принадлежности для барбекю. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф. Дартс, ныряние с маской и трубкой.
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 154 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, мини-бар (платно), сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Kiwengwa Village, 2144 Кивенгва, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 777 945 515
Tīmekļa vietne: Kiwengwa Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.