Gold Zanzibar Beach House & Spa 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.910
9.9 Numurs
10.0 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.9 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Zelta Zanzibar Beach House & Spa, kas atrodas žilbinoši baltajās smiltīs Kendvas salas ziemeļrietumu daļā. Masingini mežs un Zanzibāras Starptautiskā lidosta atrodas 1 stundas brauciena attālumā ar automašīnu. Tā atklāta 2014. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā. Piemērots gan ģimenes brīvdienām, gan brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар sashunya3
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetā mies viesnī cā kopā ar sievu pē c safari (par to milzī gs paldies Safari-Zanzibari tū roperatoram). Mū su istaba bija mā jī ga, maza izmē ra, bet ļ oti skaista! Š ī viesnī ca ir stabils piecinieks. Kritiski mī nusi, kas mū s kaut kā dā veidā apbē dinā tu, netika atrasti. … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā kopā ar sievu pē c safari (par to milzī gs paldies Safari-Zanzibari tū roperatoram). Mū su istaba bija mā jī ga, maza izmē ra, bet ļ oti skaista! Š ī viesnī ca ir stabils piecinieks. Kritiski mī nusi, kas mū s kaut kā dā veidā apbē dinā tu, netika atrasti. 100% iesaku pā riem, vientuļ iem un ģ imenē m ar bē rniem. Š eit ir patieš ā m jautri dzī vot!
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā pē c pasaka? - ļ oti maz informā cijas par valsti un viesnī cā m. Zanzibā ra?? ? ! ! ! ! ! ! Tika nolemts mū su piedzī vojumu meklē tā jus "mī kstā s vietas" aizvilkt uz tā lu, eksotisku pilnu programmu, kas mū su tū ristiem maz zinā ma Zanzibā rai. … Tomēr ▾ Kā pē c pasaka? - ļ oti maz informā cijas par valsti un viesnī cā m.
Zanzibā ra?? ? ! ! ! ! ! ! Tika nolemts mū su piedzī vojumu meklē tā jus "mī kstā s vietas" aizvilkt uz tā lu, eksotisku pilnu programmu, kas mū su tū ristiem maz zinā ma Zanzibā rai. "Tū risma pakete" no slavenā tū roperatora TPG (mums jau bija nepatī kama tū re, un alternatī vas nav! ) Un antisanitā rie apstā kļ i valstī bija nedaudz biedē još i.
Atrisinā ts, lidosim! Uz 13 naktī m ar vē lu izlikš anu.
Un nav pietiekami daudz, lai lidotu, bet nav noguris (kā man š ķ ita) Apmē ram divas stundas lī dz Stambulai, piecas stundas piestā tnē un septiņ as stundas lī dz Stone Town uz salas.
Viņ i ieradā s naktī , lidosta ir š ausmī ga, bet droš ī ba un pasu kontrole ir grū tā ka nekā Borispiļ ā . Vispirms vī zas apmaksa (tikai ar karti) tad fotogrā fija uz vietas (vī za ar fotogrā fiju ielī mē ta pasē ), paņ emti pirkstu nospiedumi un ar smaidu "Welcome" "jambo" (č au) tika tā lā k.
Pretbraucoš ais "Flash Tour Zanzibar" bija ļ oti uzmanī gs, pasniedza info paku un iesē dinā ja ē rtā furgonā.
Brauciet apmē ram stundu. Ieradā mies 03.30 un dzirdē jā m, ka numuru saņ emsim tikai pē c 12.00...Bet tad, kaut kur piezvanot, administratore mums piedā vā ja pagaidu numuru. Pateicoties viņ am, iekā rtojā s, kļ ū dī jā s un gulē ja.
Un no rī ta mū s sagaidī ja burvī ga krievu meitene Viktorija, ļ oti uzmanī ga un patī kama. Liels paldies! , Mums palī dzē ja it visā.
Tā tad, par viesnī cu: Mū sdienī gs ar Ā frikas pieskaņ u.
Istaba nav liela, bet milzī ga! ar to paš u milzī go gultu un plaš u skapi. Viss ir mā jī gs un ļ oti tī rs un kluss. Minibā rs tika papildinā ts katru dienu. Ir daudz rozetes. Wi-Fi ir lielisks. Istabā ir peldmē teļ i (milzī ga izmē ra) č ī bas, vannas un ziepju piederumi, seifs. Daudz baltu dvieļ u un spilvenu, daž ā di izmē ri! viss mū su ē rtī bā m. Tikai istabā vai balkonā nepietika auklas peldkostī mu ž ā vē š anai.
Viss ļ oti tī rs, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs, bez dzeramnaudas mā jiena! ! ! ! ! ) Ar smaidu lieliski dara savu darbu.
Paņ ē ma All Unclisive, un viņ am bija taisnī ba. Ē diens nav slavē jams! ! ! ! ! , svaigas sulas visu dienu, bezalkoholiskie dzē rieni pudelē s, jū ras veltes tik daudz nekur nav redzē tas un ē stas. Visa ir daudz, un galvenais, ka viss ir daudzveidī gs un garš ī gs.
Milzī gs pluss – restorā nā ir zona smē ķ ē tā jiem un nesmē ķ ē tā jiem. Viss ir tī rs, viesmī ļ i gudri un uzmanī gi restorā nos un bā ros. Un atkal pā rsteigums, pirms kafijas pasniegš anas pajautā “piens karsts vai auksts? ” Lū k, serviss! )
Viesnī cas kontingents pā rsvarā ir eiropieš i.
Vakarā dzī vā mū zika, ko daž kā rt izklaidē ja uzstā š anā s ar masajiem, bija interesanta un jautra. Pilnī ga relaksā cija visur. Romantika ar skaistu saulrietu.
Un tagad par pludmali - tas ir viesnī cas spilgtā kais punkts! Vienmē r ir pieejami ē rti sauļ oš anā s krē sli ar bieziem matrač iem. Nav jā skrien pē c viesmī ļ iem, viņ i laicī gi piedā vā s ū deni vai dzē rienus.
Baltas smiltis, tī rī ba visur, visā viesnī cas garumā , zils okeā ns - un nekā du paisumu! ) peldieties, cik vē laties!
) Nav pat liela rifa, apakš ā guļ daž as zivis, bariņ š ež u un jū ras zvaigznes.
Apbē dina tikai pieķ ertos visā du lietu tirgotā jus, bet ne kā ju lī dz klā ja krē sliem, apsargi! )
Ekskursijas bija daž ā das, ir atseviš ķ as atsauksmes. Vienī gi nož ē lojam, ka nebraucā m safari uz cietzemi, var bū t iemesls atgriezties.
Brī nos - kā tik nabadzī gā valstī , tā da viesnī ca! , ar tik apmā cī tu personā lu un servisu? )
Man ļ oti patika, ka visi bija tik atpū tuš ies! )
Ar to pasaka beidzas, kurš beidza lasī t - labi darī ts)))
аватар vladislav_ust
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir viesnī ca ar saviem noteikumiem un š armu! Kas attiecas uz cilvē kiem ar mū su mentalitā ti, tas ir pluss, ka Gold Zanzibar Beach House & Spa ir bufetes sistē ma)) Ir daudz pā rtikas un gaļ as, kā arī dā rzeņ u, augļ u utt. Teritorija ir ļ oti zaļ a, jo ī paš i tā pē c, ka tas, ka administrā cija pieturas pie eko-politiķ iem. … Tomēr ▾ Š ī ir viesnī ca ar saviem noteikumiem un š armu! Kas attiecas uz cilvē kiem ar mū su mentalitā ti, tas ir pluss, ka Gold Zanzibar Beach House & Spa ir bufetes sistē ma)) Ir daudz pā rtikas un gaļ as, kā arī dā rzeņ u, augļ u utt. Teritorija ir ļ oti zaļ a, jo ī paš i tā pē c, ka tas, ka administrā cija pieturas pie eko-politiķ iem. Topoš ie tū risti, ja jums pā ris dienas nav mainī ta veļ a, tas nenozī mē , ka darbinieki jū s speciā li ignorē , viņ i saudzē vidi. Jautā jiet, un viņ i visu mainī s)) Ir arī ļ oti labi, ka š eit praktiski nav bē gumu un bē gumu! Peldē t ir iespē jams, kad vē laties, nevis tad, kad varat) Uzdrī kstē ties))


VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель Gold Zanzibar Beach House & Spa, расположившийся в ослепительно белых песках пляжей северо-западной части острова Kendwa. Лес Масингини и международный аэропорт Занзибара находятся в 1 часе езды на автомобиле. Был открыт в 2014 году, последняя реновация проводилась в 2020 году. Подходит как для семейного отдыха, так и для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Абейд Амани Карум расположен в 55 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports К услугам гостей различные массажные и спа-процедуры, а для желающих поддерживать спортивную форму, работают дайвинг-центр и тренажерный зал. Кроме того, в окрестностях вас ожидают такие виды активного отдыха, как сноркелинг, виндсерфинг и катание на каноэ.
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 72 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Kendwa, Кендва, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 779 700 005
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.