Amaan Bungalows Beach Resort apskats

Rakstīts: 4 marta 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 23 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā , jo tā mums bija piemē rota cenai. Un cenas / kvalitā tes attiecī ba mums ir diezgan piemē rota. Bet patiesī bā mē s nebijā m vī luš ies. Viesnī ca bija diezgan apmierinoš a.
Ar izlī gumu problē mu nebija. Mums iedeva jauku istabiņ u ar labu skatu. Telpas priekš rocī ba bija tā , ka tur bija gaisa kondicionieris un vienmē r bija karsts ū dens. Tas ir pluss, jo zinu, ka ne visā s viesnī cā s tajā pludmalē bija tā di apstā kļ i. Nekā das kritiskas piezī mes kā tā das nebija. Pati istaba ir maza, tualete un duš a ir diezgan plaš a. Nekas izceļ as numurs, ierastais vidē jais lī menis. Bet tur bija kluss, gaisa kondicioniera dē ļ temperatū ra bija apmierinoš a, istabā bija seifs un ledusskapis. Telpā bija viss nepiecieš amais.
Š ai viesnī cai nebija savas pludmales, bet tuvumā bija pludmales, kas bija burtiski 3 minū š u gā jiena attā lumā . Viesnī cā ir arī satriecoš s dā rzs un labi restorā ni ar skaistu skatu, kur mē s brokastojā m, un bija arī baseins. Pati teritorija ir aizsargā jama. Protams, ā rpus viesnī cas pludmalē ir kaitinoš i vietē jie, kas piedā vā savus pakalpojumus, tač u viņ i nebija viesnī cas teritorijā .

Serviss bija labs. Jautā jumu gadī jumā viss tika atrisinā ts pietiekami ā tri un tas ļ oti iepriecinā ja.
Zanzibā rā mī nuss ir tas, ka var samainī t tikai jaunus dolā rus, un tas bija neliels atgadī jums, jo ilgu laiku nevarē jā m atrast maiņ as punktus pret ne gluž i jauniem rē ķ iniem. Tā pē c iesaku š eit ņ emt tikai jaunas banknotes.
Kopumā viss gā ja ļ oti labi, nekā du starpgadī jumu nebija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu