Karinna Hotel Convention & Spa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.010
6.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.3 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca izceļas ar augstu apkalpošanas līmeni, plašiem numuriem, daudzveidīgu ēdienu un oriģinālu arhitektūru. Atrodas slēpošanas centra Uludag otrajā slēpošanas zonā. Pacēlājs atrodas pretī slēpju glabātavai, 10 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā. Tā ir viena 9 stāvu ēka.Vairāk →
аватар Aleksandr012014
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nav sniega! Š obrī d 3.01. 14 Braukt uz kalniem ar sniegu tur un atpakaļ maksā.15 USD, ja vē lē sies braukt, bū s jā maksā katru dienu. Apkalpoš ana viduvē ja, ē diens vienmē r tas pats, nekas garš ī gs, parastā ē dnī ca. … Tomēr ▾ Nav sniega! Š obrī d 3.01. 14 Braukt uz kalniem ar sniegu tur un atpakaļ maksā.15 USD, ja vē lē sies braukt, bū s jā maksā katru dienu. Apkalpoš ana viduvē ja, ē diens vienmē r tas pats, nekas garš ī gs, parastā ē dnī ca. Alkohols ar kaut kā dā m tabletē m, no vienas alus glā zes galva kļ ū st koka. Vispā r, ja nekur neesi bijis un nav ž ē l naudas š ā dam atvaļ inā jumam, tad uz priekš u.
аватар miron070707
Atpū tā s ar ģ imeni no 2011. gada 2. lī dz 9. janvā rim. viesnī cā KARINNA (4*), Uludag, Bursa Gandrī z pilnī ga to neesamī ba piespieda mani uzrakstī t atsauksmi. Neesiet slinki, rakstiet, tas mums palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 2011. gada 2. lī dz 9. janvā rim. viesnī cā KARINNA (4*), Uludag, Bursa
Gandrī z pilnī ga to neesamī ba piespieda mani uzrakstī t atsauksmi. Neesiet slinki, rakstiet, tas mums palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. Tagad kā rtī bā :
- ceļ ojumu kompā nijas izvē le pievē rsā s CORAL travel kā uzņ ē mumam, kas daudzus gadus ir saglabā jis lī derpozī cijas Turcijas tirgū un ir saglabā jies pē dē jos gados
- kū rorta izvē le bija stingri piesaistī ti atgrieš anā s 9. janvā rī , saskaņ ā ar lidojumu grafiku tika saņ emts tikai Uludag (Bursa)
-viesnī cas izvē le pē c apraksta man patika 3 - Agaoglu My Resort (5 *), Monte Baia (4 *), Grand Yazici (4 *). 4(! ) viesnī cu sarakstā , ko CORAL pā rdod Uludagā , ir tikai Grand Yazici. Acī mredzot novē lotas rezervā cijas un vajadzī gā s kategorijas (suite) numura trū kuma dē ļ no viesnī cas atnā ca atteikums, un bijā m spiesti izvē lē ties no pieejamajiem. CORAL neatlaidī gi (negribu spekulē t kā dē ļ , bet, spriež ot pē c visiem tiem svarī gajiem) visiem tū ristiem iesaka viesnī cu KARINNA (4 *) kā viesnī cu ar izcilu reputā ciju, apkalpoš anu, ē dinā š anu, kurā mē s beidzā m.
Viesnī cu un (nosacī ti) traš u zona Uludagā ir sadalī ta 2 daļ ā s: 1. centrā lā ar galveno viesnī cu grupu, pacē lā jiem un vismaz kā du infrastruktū ru; un 2. , kurā darbojas 3.1 viesnī ca tiek celta un...daba visapkā rt. CORAL menedž eri š o brī di neklusē , bet diezgan nopietni ziņ o, ka starp 2 zonā m - tikai 500 metri - un š ur tur var staigā t vai slē pot. Faktiski jū s varat slē pot no vienas zonas uz otru, pieliekot ī paš u piepū li, izmantojot vairā kus pacē lā jus un nobraucienus, gā jiens aizņ ems no 30 lī dz 40 minū tē m uz leju, pē c tam strauji uz augš u vai ar taksometru (10 liras vienā virzienā ), tā pē c vienkā rš i staigā t nebū s strā dā t.
- reiss a/c URAL AIRLINES (Koralas komplektā cijas piedā vā jums) ar 30 minū š u izlidoš anas aizkavē š anos paš u pasaž ieru dē ļ un gandrī z 4 stundas atpakaļ nezinā mu iemeslu dē ļ (reģ istrē š anā s bija ā tra, tač u bez sē dvietu izkā rtojuma, kā pā rstā vē ja aviokompā nijas pā rstā vji). Ural Airlines neieradā s ne pie reģ istrā cijas, ne vē lā k, kad pasaž ieri mē ģ inā ja noskaidrot, kā pē c viņ i netiek iesē dinā ti lidmaš ī nā , kas stā vē ja uz lauka). Serviss uz kuģ a ir ļ oti labs.
- transfē rs, pavadī š ana viesnī cā ar tikš anā s kompā nijas ODEON palī dzī bu - no Bursas lidostas nav gluž i organizē ts, bet ā tri iesē dinā ts lielos autobusos. Viesnī ca konstatē ja, ka pazudis viens č emodā ns, to atrada kopā ar gidu iepriekš ē jā viesnī cā . Visi gidi ir turki, diezgan pieklā jī gi runā krieviski. Viņ i nezina reģ ionu, visi š eit ir pirmo reizi (galvenā darba vieta ir Antā lija), bet viņ i ir pretimnā koš i, draudzī gi, atsaucas uz visiem lū gumiem un problē mā m, palī dz
Viesnī ca atstā ja ļ oti konkrē tu iespaidu. Personā ls nerunā krieviski, un š ķ iet, ka tā da ir viesnī cas politika, jo ik pa laikam kā ds no angļ u valodas pā riet uz krievu valodu. Tas ir dī vaini, jo lielā kā daļ a tū ristu ir no Krievijas, Ukrainas (daudzi turki, azerbaidž ā ņ i, eiropieš i dzirdē ja tikai 2). Š obrī d varu pateikt, ka nevē los atgriezties.
- izmitinā š ana Kuponā bija norā dī ts uzvalka numurs. Tas atbilst aprakstam Coral tr tī mekļ a vietnē , izņ emot to, ka tajā ir 2 vannas istabas. Viesnī cas reģ istratū ra mums apliecinā ja, ka apraksts ir nepatiess, vannas istaba 1 un mē s saņ ē mā m to, ko rezervē jā m (? ). Istabas tiek uzkoptas katru dienu, bet konkrē ta laika nav, varbū t 11, un 14 un vakarā maina dvieļ us, ziepes, š ampū nu, ž eleju, duš as cepurī ti, vates paliktņ us. Istabā bija č ī bas, pē c gida lū guma tika atnesti halā ti. Bezmaksas internets istabā s un vestibilā . Dabū jā m uz vairā kā m dienā m snigš anu, pakeš u logi ar plaisā m, no logiem bija sitiens, un stiprā vē jā baidī jā s, ka stikls saplī sī s, stikla pakeš u logs radī ja skaņ as no š ausmu filmā m. Reģ istratū rā pirmais, ko viņ i jautā ja, bija izbraukš anas datums. Uzzinot, ka atlikuš as 2 naktis, solī ja atsū tī t strā dnieku. Tā lā k. . . klusums.
- kuponā bija norā dī ts restorā ns All inc. Ieraš anā s dienā , nokavē jot pusdienas, droš i iegā dā jā mies (! ) dzē rienus kafejnī cā par saviem lī dzekļ iem. Nejauš i vakarā , ieraugot sarkanu rokassprā dzi vienai no sievietē m, viņ as jautā ja gidam, kā ds ē diens mums ir. Izrā dī jā s, ka viesnī cas rezervā cijā bija norā dī ts FullBoard, bet kuponā All inc. Pē c precizē jumiem un vienoš anā m kļ uvā m par laimī giem aproč u ī paš niekiem, mums tika samazinā ta summa par dzē rieniem kasē . Ē dienu ir daudz, garš ī gi, bet vienkā rš i nav daž ā dī bas. Viesmī ļ i ir draudzī gi un uzmanī gi.
- baseins mazs, bet mierī gi var peldē t lī dz 5. Tad sā kas bē rnu rotaļ as, 100kg onkuļ u lē kš ana no malas utt. Pirti var izmantot bez maksas, koplietoš anas, bet diezgan plaš a. Jū s varat aizņ emties dvieli no baseina.
- SPA centra pakalpojumi ir maksas un nav lē ti. Es izmē ģ inā ju tikai hammam: cena ir 20 dolā ri vai 30 liras par 45 minū š u uzturē š anos. Pē c 10 minū š u pasē dē š anas slikti apsildā mā telpā viņ a piezvanī ja administratorei, viņ a iedarbinā ja karstu ū deni un ieteica liet no krā na, lai nesasaltu. Tā kā vē l pē c 10 minū tē m praktiski nekas nav mainī jies, zvanī ju spa darbiniekam vē lreiz. Š oreiz man teica, ka akmens ir silts - silts, karsts ū dens no krā na - karsts, ja ir siltā ks, tad cilvē ki, kuriem tiks veikta putu pī linga masā ž a (tobrī d tā das nebija) jutī sies slikti, nevajadzē tu jā bū t mitram, nevis karstam. Gā ja sasildī ties istabā . SPA centra komanda ir starptautiska, godī gi sakot, es negribē ju izmantot viņ u pakalpojumus
- slē poš ana utt. , bezmaksas ski-pass nav, viesnī cai tieš ā m ir savs pacē lā js, tieš i no slē poš anas centra izejas, tas arī viss. Slē poš anas caurlaide viesnī cā maksā.110 liras (tas ir uz 4 dienā m), to var iegā dā ties no ½ dienas lī dz 4. Jū s varat brī vi pā rvietoties pa visu kalnu. (Ja nav pā rā k slinks, tad 1. slē poš anas zonā daž ā dā s vietā s var iegā dā ties no 85 lī dz tā m paš ā m 110 lirā m. ) Noma uz vietas, var iznomā t skapī ti - 15 liras / diennaktī . Slē poš anas centrā personā ls patī kams, prā tī gs. Izjā des Uludagā ir labi. Vienī gais, kas var neinteresē t superprofesionā ļ us un zī molu cienī tā jus, te neviens uz to neskatā s. Taku atraš anā s vieta, garums ļ auj atrast kaut ko savu. Ne tik daudz snovbordistiem. Trases kopš ana 3.4 g.
Netā lu no viesnī cas atrodas skaists dabas parks, var staigā t vai braukt ar sniega motociklu uz skatu laukumu, tas ir ļ oti skaists. No 1. zonas uz Bursas troš u vagoniņ u ar mikroautobusu var aizbraukt par 3.5 lirā m, tas ir loģ iski: ir skaisti (ainava mainā s no sniega uz zaļ u zā li tieš i acu priekš ā ), mikroautobusi regulā ri atiet no stacijas Bursā uz pilsē tas centrs.
No ekskursijā m viņ i piedā vā pikniku, Bursu, Stambulu un hammam Bursā . Uz Bursu ir jē ga braukt (55$), pilsē ta ļ oti skaista, temperatū ras starpī ba iespaidī ga: augš ā -8 un sniegputenis, lejā +14 un rozes zied. Vienī gā neskaidrā daļ a bija iepirkš anā s daļ a ceļ ojumā uz daž iem dī vainiem iepirkš anā s centriem, lai gan tur ir daudz daž ā du.
Jū s varat doties uz Uludag, bet izvē le ir jā izdara pareizi.
аватар Natali56
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š oziem (2010) atpū tā mies Uludagā , Ziemassvē tkos no 3. lī dz 10. janvā rim! Uzreiz gribu atzī mē t, ka pirms tam 3 gadus pē c kā rtas ar auto braucā m uz Č ehiju un Poliju (Zakopani). Bet tā kā š ogad izvē lē jā mies Turciju, 2 stundas vasarā un tagad jau esam Bursā , bet sniega nav ī paš i daudz! Joki ir sā kuš ies, no sē rijas mē s brauksim pa zā li)). … Tomēr ▾ Š oziem (2010) atpū tā mies Uludagā , Ziemassvē tkos no 3. lī dz 10. janvā rim!
Uzreiz gribu atzī mē t, ka pirms tam 3 gadus pē c kā rtas ar auto braucā m uz Č ehiju un Poliju (Zakopani). Bet tā kā š ogad izvē lē jā mies Turciju, 2 stundas vasarā un tagad jau esam Bursā , bet sniega nav ī paš i daudz! Joki ir sā kuš ies, no sē rijas mē s brauksim pa zā li)). Mū s sagaidī ja gids, iesē dinā ja autobusā un mierinā ja, ka ar sniegu viss bū s kā rtī bā , saka, pagaidiet, kamē r uzkā psim kalnos! Un viņ š nekrā pa! Jo augstā k kā pā m, jo ​ ​ vairā k sniega kļ uva! Stundas brauciens un lū k, ziemas pasaka! Laikapstā kļ iem norimstot, un tagad meklē ju mū su viesnī cu! Viesnī cu izvē lē jā s Karī na 4 *! Nu lū k, tā ir mū su mā ja nā kamajai nedē ļ ai! Bez mums bija daudz cilvē ku, kas arī devā s uz š o viesnī cu. Un viņ i nekļ ū dī jā s, viesnī ca ir forš a, ir viss atpū tai gan slē potā jiem, gan lī dzjutē jiem)) - baseins, spa centrs, bā ri, diskotē ka (super! ! )
Kā vienmē r, Turcija ir Turcija! Kukuļ i ar savu "viss iekļ auts"! Eiropā tā braukt nevar! Un te tu maksā par visu uzreiz un liec mierā ! Pacē lā ji bez maksas!! ! , ē diens - visu dienu ē st negribas! Ē diens ir daudzveidī gs: salā ti, vistas gaļ a, gaļ a, augļ i (ā boli, apelsī ni) un, protams, jū su iecienī tā kie saldumi!
Visvairā k man patika, ka no viesnī cas ir izeja tieš i uz pacē lā jiem! Slē pes nekur nav jā velk, izkā p ā rā , pareizā k sakot, uzreiz atstā j nomas telpu uz pacē lā ju! Kopumā.2. zonā ir 7 pacē lā ji, daž ā das grū tī bas pakā pes!
Aprī kojums ir apmaksā ts! Ir noliktavas telpa
Protams, inventā ra ī re ir apmaksā ta un 2. zonā ir dā rgā k! Bet tajā paš ā laikā viss aprī kojums ir jauns! Atceļ ā lidmaš ī nā runā jā m ar puiš iem, kas dzī voja Caravanserai (1. slē poš anas zonā ), viņ iem ī re iznā ca lē tā ka, bet slē pes bija vecas!
Gide stā stī ja, ka Karī na ir slavena ar saviem slē poš anas instruktoriem! Tač u nepā rbaudī jā m, jo ​ ​ slē pojam jau gadiem! Iesaku visiem braukt ar sniega motociklu – tas ir tā ds saviļ ņ ojums! prieks maksā.90 dolā rus (der 2-3 cilvē kiem)
Vē l gribē ju daž us vā rdus pateikt par istabiņ u. . . ļ oti ē rts, silts un mā jī gs, liela izmē ra, vienī gais mī nuss ka istabiņ ā nav seifa, tikai reģ istratū rā (bez maksas)
Kopumā gribu teikt, ka nebiju gaidī jis, ka Turcijā ziemā var tik labi atpū sties! Š is ceļ ojums atstā ja siltu iespaidu! Varbū t arī š oziem tur lidosim)). Tā kā tas ir ļ oti ē rti, tieš ais lidojums noteikti valdzina!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель отличается высоким уровнем сервиса, просторными номерами, разнообразным питанием и оригинальной архитектурой. Расположен во второй зоне катания горнолыжного центра Улудаг. Подъемник находится напротив комнаты для хранения лыж, в 10 м от отеля. Отель был открыт в 2005 году. Представляет собой один 9-этажный корпус.

Atrašanās vieta Отель расположен во 2-й зоне курорта Улудаг, в 70 км. от аэропорта Енишехир (1 час езды), в 35 км. от центра г. Бурса. До аэропорта им. Сабихи Гёкчен г. Стамбул — 3 часа 30 минут, аэропорта им. Ататюрка — 4 часа 30 минут.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), ТВ-зал, 1 главный ресторан (диетическое меню, по запросу), 3 бара, 5 конференц-залов, магазины, 1 крытый бассейн с пресной водой площадью 120 кв.м, подогревается, работает с 10:00-20:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы с 10:00-22:00.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно). Игровая комната. Дискотека в ночном клубе, вход свободный, напитки платно. Прокат горнолыжного снаряжения и техники платно, частные и групповые уроки платно, комната для хранения лыж и сноубордов платно.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 251 номер.

Istabās

Центральное отопление, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар (платно), сейф на ресепшн (платно), ванная комната, фен (бесплатно), room service (платно), уборка номера: ежедневно, cмена белья: три раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Volfram Road Uludag, Bursa, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 224 285 23 60 Fax: +90 224 285 23 61
Tīmekļa vietne: Karinna Hotel Convention & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.