Uludagā var atpūsties un braukt, bet vajag izvēlēties pareizo viesnīcu!!!

Rakstīts: 11 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 2 — 9 janvārī 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 2011. gada 2. lī dz 9. janvā rim. viesnī cā KARINNA (4*), Uludag, Bursa
Gandrī z pilnī ga to neesamī ba piespieda mani uzrakstī t atsauksmi. Neesiet slinki, rakstiet, tas mums palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. Tagad kā rtī bā :
- ceļ ojumu kompā nijas izvē le pievē rsā s CORAL travel kā uzņ ē mumam, kas daudzus gadus ir saglabā jis lī derpozī cijas Turcijas tirgū un ir saglabā jies pē dē jos gados
- kū rorta izvē le bija stingri piesaistī ti atgrieš anā s 9. janvā rī , saskaņ ā ar lidojumu grafiku tika saņ emts tikai Uludag (Bursa)

-viesnī cas izvē le pē c apraksta man patika 3 - Agaoglu My Resort (5 *), Monte Baia (4 *), Grand Yazici (4 *). 4(! ) viesnī cu sarakstā , ko CORAL pā rdod Uludagā , ir tikai Grand Yazici. Acī mredzot novē lotas rezervā cijas un vajadzī gā s kategorijas (suite) numura trū kuma dē ļ no viesnī cas atnā ca atteikums, un bijā m spiesti izvē lē ties no pieejamajiem. CORAL neatlaidī gi (negribu spekulē t kā dē ļ , bet, spriež ot pē c visiem tiem svarī gajiem) visiem tū ristiem iesaka viesnī cu KARINNA (4 *) kā viesnī cu ar izcilu reputā ciju, apkalpoš anu, ē dinā š anu, kurā mē s beidzā m.
Viesnī cu un (nosacī ti) traš u zona Uludagā ir sadalī ta 2 daļ ā s: 1. centrā lā ar galveno viesnī cu grupu, pacē lā jiem un vismaz kā du infrastruktū ru; un 2. , kurā darbojas 3.1 viesnī ca tiek celta un...daba visapkā rt. CORAL menedž eri š o brī di neklusē , bet diezgan nopietni ziņ o, ka starp 2 zonā m - tikai 500 metri - un š ur tur var staigā t vai slē pot. Faktiski jū s varat slē pot no vienas zonas uz otru, pieliekot ī paš u piepū li, izmantojot vairā kus pacē lā jus un nobraucienus, gā jiens aizņ ems no 30 lī dz 40 minū tē m uz leju, pē c tam strauji uz augš u vai ar taksometru (10 liras vienā virzienā ), tā pē c vienkā rš i staigā t nebū s strā dā t.
- reiss a/c URAL AIRLINES (Koralas komplektā cijas piedā vā jums) ar 30 minū š u izlidoš anas aizkavē š anos paš u pasaž ieru dē ļ un gandrī z 4 stundas atpakaļ nezinā mu iemeslu dē ļ (reģ istrē š anā s bija ā tra, tač u bez sē dvietu izkā rtojuma, kā pā rstā vē ja aviokompā nijas pā rstā vji). Ural Airlines neieradā s ne pie reģ istrā cijas, ne vē lā k, kad pasaž ieri mē ģ inā ja noskaidrot, kā pē c viņ i netiek iesē dinā ti lidmaš ī nā , kas stā vē ja uz lauka). Serviss uz kuģ a ir ļ oti labs.
- transfē rs, pavadī š ana viesnī cā ar tikš anā s kompā nijas ODEON palī dzī bu - no Bursas lidostas nav gluž i organizē ts, bet ā tri iesē dinā ts lielos autobusos. Viesnī ca konstatē ja, ka pazudis viens č emodā ns, to atrada kopā ar gidu iepriekš ē jā viesnī cā . Visi gidi ir turki, diezgan pieklā jī gi runā krieviski. Viņ i nezina reģ ionu, visi š eit ir pirmo reizi (galvenā darba vieta ir Antā lija), bet viņ i ir pretimnā koš i, draudzī gi, atsaucas uz visiem lū gumiem un problē mā m, palī dz

Viesnī ca atstā ja ļ oti konkrē tu iespaidu. Personā ls nerunā krieviski, un š ķ iet, ka tā da ir viesnī cas politika, jo ik pa laikam kā ds no angļ u valodas pā riet uz krievu valodu. Tas ir dī vaini, jo lielā kā daļ a tū ristu ir no Krievijas, Ukrainas (daudzi turki, azerbaidž ā ņ i, eiropieš i dzirdē ja tikai 2). Š obrī d varu pateikt, ka nevē los atgriezties.
- izmitinā š ana Kuponā bija norā dī ts uzvalka numurs. Tas atbilst aprakstam Coral tr tī mekļ a vietnē , izņ emot to, ka tajā ir 2 vannas istabas. Viesnī cas reģ istratū ra mums apliecinā ja, ka apraksts ir nepatiess, vannas istaba 1 un mē s saņ ē mā m to, ko rezervē jā m (? ). Istabas tiek uzkoptas katru dienu, bet konkrē ta laika nav, varbū t 11, un 14 un vakarā maina dvieļ us, ziepes, š ampū nu, ž eleju, duš as cepurī ti, vates paliktņ us. Istabā bija č ī bas, pē c gida lū guma tika atnesti halā ti. Bezmaksas internets istabā s un vestibilā . Dabū jā m uz vairā kā m dienā m snigš anu, pakeš u logi ar plaisā m, no logiem bija sitiens, un stiprā vē jā baidī jā s, ka stikls saplī sī s, stikla pakeš u logs radī ja skaņ as no š ausmu filmā m. Reģ istratū rā pirmais, ko viņ i jautā ja, bija izbraukš anas datums. Uzzinot, ka atlikuš as 2 naktis, solī ja atsū tī t strā dnieku. Tā lā k. . . klusums.
- kuponā bija norā dī ts restorā ns All inc. Ieraš anā s dienā , nokavē jot pusdienas, droš i iegā dā jā mies (! ) dzē rienus kafejnī cā par saviem lī dzekļ iem. Nejauš i vakarā , ieraugot sarkanu rokassprā dzi vienai no sievietē m, viņ as jautā ja gidam, kā ds ē diens mums ir. Izrā dī jā s, ka viesnī cas rezervā cijā bija norā dī ts FullBoard, bet kuponā All inc. Pē c precizē jumiem un vienoš anā m kļ uvā m par laimī giem aproč u ī paš niekiem, mums tika samazinā ta summa par dzē rieniem kasē . Ē dienu ir daudz, garš ī gi, bet vienkā rš i nav daž ā dī bas. Viesmī ļ i ir draudzī gi un uzmanī gi.
- baseins mazs, bet mierī gi var peldē t lī dz 5. Tad sā kas bē rnu rotaļ as, 100kg onkuļ u lē kš ana no malas utt. Pirti var izmantot bez maksas, koplietoš anas, bet diezgan plaš a. Jū s varat aizņ emties dvieli no baseina.

- SPA centra pakalpojumi ir maksas un nav lē ti. Es izmē ģ inā ju tikai hammam: cena ir 20 dolā ri vai 30 liras par 45 minū š u uzturē š anos. Pē c 10 minū š u pasē dē š anas slikti apsildā mā telpā viņ a piezvanī ja administratorei, viņ a iedarbinā ja karstu ū deni un ieteica liet no krā na, lai nesasaltu. Tā kā vē l pē c 10 minū tē m praktiski nekas nav mainī jies, zvanī ju spa darbiniekam vē lreiz. Š oreiz man teica, ka akmens ir silts - silts, karsts ū dens no krā na - karsts, ja ir siltā ks, tad cilvē ki, kuriem tiks veikta putu pī linga masā ž a (tobrī d tā das nebija) jutī sies slikti, nevajadzē tu jā bū t mitram, nevis karstam. Gā ja sasildī ties istabā . SPA centra komanda ir starptautiska, godī gi sakot, es negribē ju izmantot viņ u pakalpojumus
- slē poš ana utt. , bezmaksas ski-pass nav, viesnī cai tieš ā m ir savs pacē lā js, tieš i no slē poš anas centra izejas, tas arī viss. Slē poš anas caurlaide viesnī cā maksā.110 liras (tas ir uz 4 dienā m), to var iegā dā ties no ½ dienas lī dz 4. Jū s varat brī vi pā rvietoties pa visu kalnu. (Ja nav pā rā k slinks, tad 1. slē poš anas zonā daž ā dā s vietā s var iegā dā ties no 85 lī dz tā m paš ā m 110 lirā m. ) Noma uz vietas, var iznomā t skapī ti - 15 liras / diennaktī . Slē poš anas centrā personā ls patī kams, prā tī gs. Izjā des Uludagā ir labi. Vienī gais, kas var neinteresē t superprofesionā ļ us un zī molu cienī tā jus, te neviens uz to neskatā s. Taku atraš anā s vieta, garums ļ auj atrast kaut ko savu. Ne tik daudz snovbordistiem. Trases kopš ana 3.4 g.
Netā lu no viesnī cas atrodas skaists dabas parks, var staigā t vai braukt ar sniega motociklu uz skatu laukumu, tas ir ļ oti skaists. No 1. zonas uz Bursas troš u vagoniņ u ar mikroautobusu var aizbraukt par 3.5 lirā m, tas ir loģ iski: ir skaisti (ainava mainā s no sniega uz zaļ u zā li tieš i acu priekš ā ), mikroautobusi regulā ri atiet no stacijas Bursā uz pilsē tas centrs.
No ekskursijā m viņ i piedā vā pikniku, Bursu, Stambulu un hammam Bursā . Uz Bursu ir jē ga braukt (55$), pilsē ta ļ oti skaista, temperatū ras starpī ba iespaidī ga: augš ā -8 un sniegputenis, lejā +14 un rozes zied. Vienī gā neskaidrā daļ a bija iepirkš anā s daļ a ceļ ojumā uz daž iem dī vainiem iepirkš anā s centriem, lai gan tur ir daudz daž ā du.

Jū s varat doties uz Uludag, bet izvē le ir jā izdara pareizi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар