brīnumainā asuka

Rakstīts: 17 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 26 jūlijā — 7 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ķ iet, ka visi cilvē ki, kas raksta pozitī vas un brī niš ķ ī gas atsauksmes par š o viesnī cu, ir vai nu tā s darbinieki, vai tie, kas vē las bez maksas laimē t viesnī cas rī kotajā konkursā , proti, bezmaksas iknedē ļ as braucienu uz turieni. Nu, labi, es vairs nevē los tur atgriezties - tā pē c es uzrakstī š u visu, kā tas bija. Mē s lidojā m transā , ieradā mies viesnī cā ap 11 dienā m noguruš i pē c nakts lidojuma. Protams, viņ i mums uzreiz nedeva istabiņ u, bet sā ka izspiest naudu nekaunī gajā  Krievu-kazahu meitene arī gribē ja no reģ istratū ras 80 dolā rus. Pē c ilgas klaiņ oš anas pa istabā m (skaidrs, ka mums rā dī ja sliktā kos variantus, lai tomē r noplē stu no mums kā roto summu), par 50 dolā riem piestā jā m 4. stā vā ar sā nskatu uz jū ru. Mums bez maksas piedā vā ja putnu bū diņ u 5. stā vā , kur es ar savu 174 augumu, gandrī z bez papē ž iem, atspiedu galvu gandrī z pret griestiem. Š ajā telpā karstums bija vē sā ks nekā uz ielas,
skats uz atkritumu-zā les-pusezeru. Un tas ir tā m vecmā miņ ā m (38 tū kstoš i no cilvē ka uz 13 dienā m), ko mē s samaksā jā m. Mē beles istabā ir pirmsū dens, nepā rprotami neatbilst 5-ke. Bet istaba bija ģ imene, jo papildus divguļ amajai gultai bija vē l viena divstā vu gulta. Santehnika pacieš ama, nav netī ra, viss strā dā ja. Balkons ir mazs, stū ris, uz kura bija nesaprotama caurule. Gaisa kondicionieris ir vā jš un ļ oti skaļ š . Pirmā s dienas nevarē jā m aizmigt, tā s troksnis atgā dinā ja lietusgā zi uz jumta. Nu labi, 5-6 dienas viņ i pieraduš i. Tā s tika izņ emtas kaut kā dī vaini, pē c mums nesaprotamas shē mas un katru otro reizi. Tagad par pā rtiku. No rī ta, ja negatavoja pankū kas vai virtuļ us, ē st praktiski nebija ko. Tur bija nekrietna turku desa un bariņ š tā da paš a veida rullī š u, nu jā , sausā s brokastis. Gaļ a bija tā da, kā da tā bija. No augļ iem: arbū zi (garš ī gi), negatavas zaļ as melones, apelsī ni, greipfrū ti, plū mes (pusgatavas), pā ris dienas pirms mū su izbraukš anas iedeva pā ris labas vī nogas. Nelietoja alkoholu
sakarā ar nesenajiem notikumiem Turcijā , es neko nevaru pateikt. Kafija ir pretī ga. Labi deserti, bet tā da paš a veida. Vakarā iedeva saldē jumu, bet rinda uz to bija kā Mauzolejā . Pludmale un jū ra ir labas - tas ir, tas ir. Varbū t tas ir vienī gais, kas paspilgtina nepilnī bas. Pludmale plaš a, smilš aina, koka sauļ oš anā s krē sli, pī ts lietussargs pā ris sauļ oš anā s krē sliem. Ieeja jū rā ir oļ i, gandrī z uzreiz dziļ i. Pludmalē ir arī brī numdaris, kurš ap pulksten 16:00 sā ka vā kt matrač us no sauļ oš anā s krē sliem, un, ja vē lē jies ierasties pludmalē ap pulksten 17:00, riskē ji palikt bez matrač a vai vilkt to. no kaudzes pats. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ko nevar teikt par baseinu - tur bija gandrī z neiespē jami ieņ emt vietu. Tur visu diennakti gulē ja kā da cilvē ka dvieļ i. Smieklī gi, kā tu staigā , skaties, baseinā ir 3 invalī di, bet visapkā rt viss aizņ emts - tā da ir ī stā krievu mentalitā te. Es neko nerakstī š u par animā ciju,

Mē s nedevā mies uz viesnī cu. Bet pie baseina pā ris reizes redzē jā m kā das kustī bas, katru dienu tā s paš as. Ir laba krievu meitene animatore - Maš a, vienī gā , kuru interesē ja, kā mē s dzī vojam š ajā viesnī cā ). Apkā rtē jie tū risti slavē ja bē rnu klubu, starp citu, ā rē ji diezgan mī ļ u.
Kas attiecas uz Pegasus ceļ vež iem - Goguš u un Jū liju, es gribē ju rakstī t atseviš ķ i. Ar Pegasus lidojam jau daudzus gadus un vienmē r esam apmierinā ti ar viņ u darbu. Bet š ie ceļ vež i ir kaut kas. Pirmkā rt, nekā das palī dzī bas ar iekā rtoš anos — š is ir ī stais laiks. Un otrs - tiklī dz viņ i uzzinā ja, ka mē s esam tā lu ne pirmo reizi Turcijā un mums nav vajadzī gas viņ u stulbā s audzē š anas ekskursijas uz rū pnī cā m, kur viss bija ā rkā rtī gi dā rgi un bez ekskursijā m, interese par mums radā s. nekas. Turklā t viņ i pat nesasveicinā jā s, nemaz nerunā jot par jautā jumu, vai ar mums viss ir kā rtī bā un kā mē s vispā r dzī vojam š ajā viesnī cā . Š ķ iet, ka viņ i ar savu klā tbū tni darī ja visiem labu.
un mē s te atpū š amies par viņ u naudu, nevis par savu. Tā du attieksmi nebiju redzē jis visos savos ceļ ojumos uz Turciju, pat 3-ki.
Kontingents viesnī cā ir aptuveni š ā ds: 45% krievi, 45% vā cieš i un aptuveni 10% kaut kas nesaprotams, piemē ram, rumā ņ i, kas ir savvaļ as bars, vienmē r kliedz visur, vienalga ko - ē damistaba, jū ra, uzņ emš anu. Izglī tī ba - 0.
Ir vā cieš u laizī š ana un krievu nevē rī ba. Un, protams, krievu vā cieš i, kas visvairā k nogalina, kuri savā starpā runā krieviski, un tikai vā ciski sabiedrī bai un ar darbiniekiem  )))))))))).

Rezumē jot rakstī to, gribē tos teikt, ka viesnī ca uz 5-ku nekā di nevelkas, izņ emot jū ru un pludmali, iespē jams, un nav par to samaksā tā s naudas vē rta.
Bet kopumā , neskatoties uz to visu, mū su atvaļ inā jums izdevā s, pateicoties mū su optimismam, ko arī novē lam!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu