SplashWorld Pegasos World 5*– Atsauksmes

55
Novērtējums 6.110
№113 viesnīcas reitingā Sānu
5.7 Numurs
5.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Pludmales viesnīca Pegasos World atrodas Sidē, dažu soļu attālumā no Sorgunas pludmales. Viesnīca tika atklāta 2002. gadā, pēdējais remonts notika 2018. gadā. Viesnīcas lepnums ir lielākais mākslīgais peldbaseins Vidusjūras piekrastē, kura bļodu rotā vairākas salas, pieci ūdens slidkalniņi un īsts pirātu kuģis. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар orchidbreaker
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Centī š os bū t neitrā la, jo katram kaut kas der un attiecī gi arī neder. 1. Izmitinā š ana Mums bija plaš a ģ imenes istaba 3. (2. ā rzemju) stā vā ar balkonu, atseviš ķ a istaba bē rniem ar divā m gultā m. Rezervā cijas logiem daļ ē ji jā bū t uz jū ru - bet jū ra nav redzama aiz ū dens slidkalniņ iem - kā jū s saskaitā t ar skatu vai bez tā ? Gulta liela, matrač i ē rti, palagi tī ri, istabā par dolā ru + maza š okolā des tā felī te "Alenka" +/- tika tī rī tas katru dienu (izņ emot treš dienu - brī vdiena). … Tomēr ▾ Centī š os bū t neitrā la, jo katram kaut kas der un attiecī gi arī neder.
1. Izmitinā š ana
Mums bija plaš a ģ imenes istaba 3. (2. ā rzemju) stā vā ar balkonu, atseviš ķ a istaba bē rniem ar divā m gultā m. Rezervā cijas logiem daļ ē ji jā bū t uz jū ru - bet jū ra nav redzama aiz ū dens slidkalniņ iem - kā jū s saskaitā t ar skatu vai bez tā ?
Gulta liela, matrač i ē rti, palagi tī ri, istabā par dolā ru + maza š okolā des tā felī te "Alenka" +/- tika tī rī tas katru dienu (izņ emot treš dienu - brī vdiena). Es rakstu "+ -", jo katram tī rī bas kritē riji ir atš ķ irī gi, manai gaumei - par maz: izlietne/vanna nekad nav mazgā ta, virsmas telpā netika noslaucī tas, bet atkritumi tika izņ emti un smiltis uz grī das netika č ī kstē t zem kā jā m - un labi, vienalga mē s visu dienu jū rā . Veļ a nav veca, dvieļ us katru dienu pievienoja jaunus, pē c mū su lū guma iedeva segas, 8dien izsniedza vienreizē jā s č ī bas - jauki.
Viss it kā ir ok, bet...istabiņ a nogurusi, viesnī cai acī mredzot pietrū kst normā la apkalpoš anas:
- tualetē tvertne nepā rtraukti plū st - viņ i teica reģ istratū rā - viņ i to nav salabojuš i.
- vannas istabā spoguļ a apgaismojums nodzisa otrajā dienā , viņ i to salaboja.
- no kanalizā cijas bija jū tama smirdoņ a - nu kā pē c saš utis, viņ i vienkā rš i aizvē ra durvis uz vannas istabu.
Balkonam ir stiprinā jumi nojumei, bet nojumes nav, pa logiem spļ auj saule, dzī voklis strā dā ar rū koņ u un zemu efektivitā ti. Lī dz 12 naktī nā cā s gulē t zem kondicioniera, jo mū zikas programma ir lieliski dzirdama, pē c 12 var atvē rt logu. Istabā nav tē jkannas un glā zes, nav arī vienreizē jā s lietoš anas ziepju un š ampū nu, ir ziepes dozatoros ar š ķ ī bi pildī tiem maisiņ iem - nā cā s paš am pildī t, lai izdotos.
2. Uzturs
Daudzveidī gi, bet ne š edevri. Viss nav sā ļ š , diē tas nav, veģ etā rieš iem ir kur apgriezties. Kā citur ar zivī m-gaļ u, turkiem viss ir grū ti, viss pā rē jais ir labi. Desu labā k nemē ģ inā t nekā dā veidā .
Kokteiļ i ar vietē jo alkoholu garš o pretī gi, bez alkohola - ķ ī misko sulu maisī jums, importa alkohols - no 5 eiro par kokteili. Tos lē ja kaut kā dā s nosacī ti izmazgā tā s plastmasas glā zē s. Par visu maksā tikai skaidrā naudā , numuru pierakstī t nevar. Sastā vdaļ as beidzas – kokteilim tiek pievienotas daž as citas.
Apelsī nu sula 1.5 eiro glā ze, 6 eiro litrs - blakus viesnī cai ir apelsī nu birzs, kurā tie aug pilni ar tiem, kā mums ā boli.
3. Pludmale un teritorija
Teritorija ļ oti liela, skaista, kopta, viss zied, pludmale gara, vietas pietika visiem (viesnī ca pē c sajū tā m bija par treš daļ u par maz noslogota). Mantā m galdiņ u par maz – tie jā noliek tieš i uz smiltī m, tad smiltī s visos maisos. Baseins ir lielisks un milzī gs, kur var peldē ties.
Ir daudz ū dens slidkalniņ u katrai gaumei un vecumam. Uz pieauguš o slidkalniņ iem glā bē ji š ķ ī bi izlaiž piepū š amos apļ us, lai tie, š ķ iet, brauktu briesmī gā k. Droš ī bas pasā kumi netiek ievē roti, var aizlidot kā gribi.
Jū ra ir apbrī nojama un tī ra, lī dz sā k dzenā t motorlaivas ar paraseilingu - sit putas.
4. Serviss
Viņ š nav. Vienkā rš i nē .
Mantiņ as pē c č emodā na nekā di nevar gludinā t, man piedā vā ja ķ ī misko tī rī š anu vai veļ as mazgā š anu par 25 eiro.
Seifs tiek apmaksā ts, 1 eiro dienā .
Internets ir maksas. Kad mē s reģ istrē jā mies, cena bija 1.5 eiro par ierī ci dienā vai 10 eiro nedē ļ ā par ierī ci. Tad pagarinā ja vē l uz 3 dienā m, vairs nebija tarifs 1.5 eiro, par katru iekā rtu bija jā maksā.10 eiro par 3 dienā m. Š ī ir laupī š ana un ir salī dzinā ma ar Krievijas viesabonē š anas cenā m.
Pē cpusdienā mums bija transfē rs uz lidostu, noī rē jā m istabiņ u un peldē jā mies jū rā , pē c tam vienojā mies ar spa centru, ka iesim duš ā . Spa centrs ir pilnī gs marš ruts - ziepju dozatoros nav, fē ns nestrā dā , duš as uzgaļ i vietā m izrautas - bē dī gs skats.
Hamam pirts ir maksas un slē gta Covid dē ļ , tā pat kā trenaž ieru zā le, kā arī daž i bā ri visā teritorijā .
5. Animatori
Ļ oti vā ja, vakara programma nož ē lojama - slavenu hitu atkā rtojums bez iedziļ inā š anā s notī m, kur aizved tā dus izpildī tā jus.
6. Atseviš ķ i par transfē ru no tū roperatora TUI (TUI) - mums tas bija individuā li abos virzienos mazā mikroautobusā . No lidostas viss bija kā rtī bā , uz lidostu - aizveda gandrī z stundu ar kavē š anos. Mikroautobusam bija acī mredzami tehniski defekti, salonā smirdē ja pē c degvielas, knapi brauca 60 km/h, š oferis nesaprata ne krieviski, ne angliski, paā trinā t nekā di nevarē ja - izsauca tū roperatora pā rstā vi viņ a piedā vā ja sazinā ties ar viesnī cas reģ istratū ru. Rezultā tā knapi paspē jā m paskriet lī dz lidojumam, mū s paglā ba tikai elektroniskā reģ istrā cija dienu pirms izlidoš anas, citā di bū tu nokavē juš i. NEVIENAM NEIESAKU braukt ar TUI - nedos transfē ru, kavē si lidojumu, nevarē s lejupielā dē t tiesī bas - teiks, ka neatnā ci uz savā kš anas punktu un nepierā dī s jebko.
аватар stein_3lb
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir ģ imenes viesnī ca un ir daudz slidkalniņ u bē rniem. Mī nusi: jū rā uzreiz dziļ a un grū ti ieiet jū rā , akmeņ i. Pludmales dvieļ i tika izsniegti tikai spa zonā , galvenā s ē kas tā lā kajā vietā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir ģ imenes viesnī ca un ir daudz slidkalniņ u bē rniem.
Mī nusi: jū rā uzreiz dziļ a un grū ti ieiet jū rā , akmeņ i.
Pludmales dvieļ i tika izsniegti tikai spa zonā , galvenā s ē kas tā lā kajā vietā .
Bezvadu internets bez maksas ir pieejams tikai reģ istratū rā . Meita nopirka internetu uz nedē ļ u par 15 eiro, samaksā ja uzreiz. Un, kad viņ i aizgā ja, viņ i viņ ai teica, ka viņ a nemaksā , un pieprasī ja maksā t, pretē jā gadī jumā viņ i viņ u nelaidī s ā rā . Kad viņ a viņ ai samaksā ja, viņ i neiedeva č eku un neteica, ka viņ ai ir jā maksā aizejot, izrā dā s, ka viņ a tika maldinā ta un bija jā maksā otrreiz.
Istabā bija skudras. Vannasistabā ū dens nenotecē ja, pē c duš as lī dz 10cm ū dens stā vē ja un koridorā no griestiem pilē ja kondicionieris. Treš dienā s numuri netiek uzkopti.
Ē diens: daudz cepta, nav diē tiskas pā rtikas, nav sulas un kakao bē rniem. Viņ i slikti mazgā traukus.
Plusi: jauks liels baseins, slidkalniņ i, animā cija un miniklubs.
аватар Kat-rogatina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī gi no pirmā s dienas. Atnā cā m uz reģ istratū ru. Koferus aizveda, teica, ka atnesī s uz istabu. Mums iedeva kartī tes no istabas un netika iznestas. Mē s paš i kaut kā meklē jā m š os gadī jumus. Mū su koferi tika izmesti pie ē kas ieejas, un mē s gaidī jā m 3 stundas, kad tiks atvesti. … Tomēr ▾ Briesmī gi no pirmā s dienas.
Atnā cā m uz reģ istratū ru. Koferus aizveda, teica, ka atnesī s uz istabu. Mums iedeva kartī tes no istabas un netika iznestas. Mē s paš i kaut kā meklē jā m š os gadī jumus. Mū su koferi tika izmesti pie ē kas ieejas, un mē s gaidī jā m 3 stundas, kad tiks atvesti. Vī rs izgā ja ā rā un bija š okā . Ņ em koferus, kas gribi. Attieksme pret krieviem ir š ausmī ga. Telpā salū zusi tā lvadī bas pults, saplī susi ziepju maš ī na. Mammai un dē lam bija dzimš anas diena. Viņ i prasī ja organizē t galdu, beigā s teica, ka nav kū kas un sveces. Mē s paš i devā mies uz veikalu un ē damistabā nopirkā m kū ku. Pā rtika ir reā la problē ma. 3-4 gadus veciem bē rniem tikai kartupeļ u biezeni, rī sus un makaronus. Nekā das putras. Tas piens ir skā bs, tad kastrolis vai dā rzeņ i ir sapuvuš i. Un pabeidza pē dē jo, prasī ja sū dzī bu grā matu un nedeva. Treš dien viņ i mū s gribē ja.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos 2015. gadā , viss patika, smaidī gs personā ls. Viss bija lieliski, neko nevar vainot, programmas vakara raidī jumi, tā pē c devos uz turieni otro reizi. Visiem draugiem un paziņ ā m iesaku doties tikai uz š o vietu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos 2015. gadā , viss patika, smaidī gs personā ls. Viss bija lieliski, neko nevar vainot, programmas vakara raidī jumi, tā pē c devos uz turieni otro reizi. Visiem draugiem un paziņ ā m iesaku doties tikai uz š o vietu. Patī kami pā rsteigta par kvalitā ti, cena ir pamatota. Skaista, liela teritorija labi kopta. Ē diens bija daudzveidī gs. Jū s vienmē r varat atrast kaut ko, kas apmierinā tu savu apetī ti. Pareiza uztura tabula arī iepriecinā ja. Kopumā viedoklis par uzturu ir tī ri personisks. Kā dam patī k viena lieta, kā dam citam.
аватар asanina88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Aicinu vecā kus, kuri plā no doties kopā ar bē rniem un apsver iespē ju doties uz š o viesnī cu!! ! Cienī jamie vecā ki, ja plā nojat apmeklē t š o viesnī cu, esiet gatavi tam, ka jū su bē rns var palikt izsalcis! Bē rnu ē dienkartes vienkā rš i nav (nu ja bē rns no š ū puļ a nav pieradis ē st tī rradņ us, frī kartupeļ us un vispā r nevar iztikt bez zupā m ar garš vielā m)! ! ! Putras nebija vispā r (nu, izņ emot auzu pā rslas, kas samē rcē tas ar kaut ko lī dzī gu rū guš pienam)! Es pat nesā ku runā t par piena zupā m un graudaugiem. … Tomēr ▾ Aicinu vecā kus, kuri plā no doties kopā ar bē rniem un apsver iespē ju doties uz š o viesnī cu!! !
Cienī jamie vecā ki, ja plā nojat apmeklē t š o viesnī cu, esiet gatavi tam, ka jū su bē rns var palikt izsalcis! Bē rnu ē dienkartes vienkā rš i nav (nu ja bē rns no š ū puļ a nav pieradis ē st tī rradņ us, frī kartupeļ us un vispā r nevar iztikt bez zupā m ar garš vielā m)! ! ! Putras nebija vispā r (nu, izņ emot auzu pā rslas, kas samē rcē tas ar kaut ko lī dzī gu rū guš pienam)! Es pat nesā ku runā t par piena zupā m un graudaugiem. Kartupeļ u biezenis uz visā m desmit dienā m bija divreiz, gaļ u vē l varē ja sautē t, bet nereti tā bija vai nu nepietiekami izcepusies, vai, gluž i otrā di, pā rā k sausa. Kopumā esiet gatavi tam, ka jū s un jo ī paš i jū su bē rni, visticamā k, nevarē siet normā li ē st!
Un bē rnu baseiniem un slidkalniņ iem vē rtē jumā ieliku vienu zvaigznī ti!
аватар rusyaeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni bijā m Pegasos viesnī cā augusta sā kumā , tikko atgriezā mies un vē los uzrakstī t, kam svarī gi pievē rst uzmanī bu, izvē loties viesnī cu. Draugi mums ieteica š o viesnī cu pagā juš ajā gadā , viņ i teica, ka tā ir laba. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni bijā m Pegasos viesnī cā augusta sā kumā , tikko atgriezā mies un vē los uzrakstī t, kam svarī gi pievē rst uzmanī bu, izvē loties viesnī cu. Draugi mums ieteica š o viesnī cu pagā juš ajā gadā , viņ i teica, ka tā ir laba. Bet mums galvenais bija jū ra, laba smilš u pludmale, akvaparks, un pirmajā ieraš anā s dienā š ī viesnī ca pilnī bā atbilda mū su vē lmē m.
Pludmale milzī ga, bet tū ristu daudz, bet kaut kā viens otram netraucē jā m. Jū rā nebija spē cī gu viļ ņ u, bē rniem ieeja vismaigā kā . Jū rā ir piepū š amais batuts un slidkalniņ i, kā dus mē s vē l neesam redzē juš i. Mū su bē rniem ļ oti patika akvaparks, labi slidkalniņ i un, galvenais, mums droš i, visur ir glā bē ji, stā sta, kā to izmantot.
Un otrs ir svaiga pā rtika, lai atvaļ inā jumā ne ar ko neinficē tu, koksaki vai citas nevajadzī gas lietas. Un te ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, viss svaigs, garš ī gi gatavots, ir grili un konditorejas izstrā dā jumi, daudz augļ u, bija pat ķ irš i, melones un arbū zi. Bē rniem ir saldē jums, labā k iet pē c darba laika, rinda atrisinā s. Bā rā tiek pagatavota ļ oti garš ī ga turku kafija. Vī rs chkazal labs alus, rums savē jais no Dutik. Kopumā no ē diena mums garš oja borš č s un buljons ar paipalu olā m, grilē tu foreli un gaļ u. Ļ oti garš ī gi grilē ti dā rzeņ i. Vienā dienā teritoriju nevar apbraukt, jo viesnī cu ķ ē des ir savienotas.
Viesnī cā daudz aug priedes, skujkoku aromā ts un daž u putnu č ivinā š ana, tā ds troksnis ir specifisks, tad mē s pat ļ oti pieradā m, ka mū su uzturē š anā s beigā s vienmē r atradī siet jaunu tiltu teritorijā , tad soliņ š , pat viesnī cā ir kur klejot. Bet, protams, nesē dē jā m visu laiku viesnī cā , bē rns ļ oti gribē ja apmeklē t lielisko pasaku pirā tu kuģ i, mē s devā mies uz Bikkral kuģ i, ļ oti forš s kuģ is un lieliska animā cija, mū su bē rni joprojā m atceras prieks. Aizbraucā m arī uz Pamukali un Saldas ezeru, gidam mī lulis ļ oti patika un visu gudri dzirdē ji. Ļ oti patika skati Pamukalē , uz Kleopatru netikā m, Pamukalē palikā m stundu, avoti ir no sā ls un kalcija nogulsnē m, tas ir dabas brī nums, jā redz, iesaku.
Kas attiecas uz numuriņ iem, tad mums viss derē ja, bet ne suite, un nepasū tī jā m, bet viss strā dā ja tī ri, duš as piederumi ir viss, pat vienreizē jā zobu birste, protams labā k ņ emt savu, ir skū š anai . Bet vispā r istabiņ ā ir viss nepiecieš amais, bija tē jkanna un kafija un tē ja, vakarā dzē rā m. Uz balkona ir ž ā vē tā js, ē rti nož ū t pē c jū ras. Lī dz pusdienā m bijā m pie jū ras, tad raiti pā rgā jā m uz baseinu un slidkalniņ iem.
Mums vajadzē ja animā ciju tikai bē rniem, viņ i priecā jas. Mini disko vairs nav priekš mū sē jiem, bet redzu, ka iedegas arī mazi bē rni, bija programmas pieauguš ajiem, tā saucamie š ovi, bet knapi izrā pā mies vakarā uz istabu, nu ekskursijā , pavadī jā m daudz laiks nav lī dz izklaidei viesnī cā . Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s vienkā rš i super, paš i negaidī jā m, ka mū su ceļ ojumi pa Turciju bū s tik skaisti, ne tikai dabiski, bet arī ļ oti jautri un pozitī vi!
Viesnī cai tikai paldies par viesmī lī bu un labo attieksmi, kas ne visur ir, mē s zinā m!
аватар Ibrovkina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirms izbraukš anas izlasī ju negatī vas atsauksmes par numuriņ iem otrajā korpusā . Ir ģ imenes numuri ar balkonu, kas tika rezervē ts pie mums. Reģ istrē joties mums iedeva š ī s ē kas numura atslē gas. Un viss bū tu labi, istaba ir pacieš ama, bet kondicionieris tur praktiski neatdzisa. … Tomēr ▾ Pirms izbraukš anas izlasī ju negatī vas atsauksmes par numuriņ iem otrajā korpusā . Ir ģ imenes numuri ar balkonu, kas tika rezervē ts pie mums. Reģ istrē joties mums iedeva š ī s ē kas numura atslē gas. Un viss bū tu labi, istaba ir pacieš ama, bet kondicionieris tur praktiski neatdzisa. Tas ir tik karsts! Protams, viņ i atteicā s turp doties. Viņ i jautā ja (ņ emot vē rā atsauksmes) 5. ē kai. Administrators teica, ka tie ir luksusa numuri un ir dā rgā ki nekā mū su ceļ ojumu pakete. Rezultā tā mums piedā vā ja samaksā t 400 c. u. e. pret č eku. Nebija vairs ko darī t.
Gaisa kondicionieris tur darbojā s lieliski. Lieli, plaš i numuri, plazmas ekrā ni, masī vas mē beles, pilna garuma spoguļ i, noņ emama duš a ir plusi. No mī nusiem: nepatī kamas smakas no gaisa kondicionē š anas sistē mas (tā , puiš i, ir diezgan novecojusi). Tomē r ik pa laikam smird. Sē ne vannas istabā pie griestiem. Milzī ga melna plyamba, kuru periodiski balinā ja strā dnieki. Bet nā kamajā dienā viņ a atkal parā dī jā s. Pē dē jā dienā no griestiem pilē ja ū dens, bet tas mū s vairs neskā ra. Numurs 5050, katram gadī jumam.
No laba. Skaisti ziedoš a liela platī ba. Milzī gs peldbaseins, sadalī ts daudzā s zonā s. Viņ i peldē jā s ar lieliem apļ iem, matrač iem, un neviens nevienam netraucē ja. Animā cija super! Animatori izklaidē viesus visas dienas garumā . Un fitness un dejas, un sacensī bas baseinā . Ū dens vingroš ana. Vā rdu sakot, viņ i mē ģ inā ja, labi darī ts! Pludmale ir skaista un plaš a. Vietas vienmē r bija, tā s nekad nebija jā ieņ em. Jū ra ir patī kama. Gaismas-gaismas vē tra. Vienī gā reize, kad tur bijā m, bija zivju nokoš ana no rī ta. Ū dens ir dzidrs, zivis spieto un kož . Pē c vakariņ ā m viņ i bija prom. Trī s ū dens parki Pieauguš ajiem, bē rniem (man patika) un pavisam maziem. Bē rniem š ī viesnī ca ir paradī ze.
Ē diens ir izcils! Daudz gaļ as, bija zivju dienas. Cepts lasis ir kaut kas! Reizi nedē ļ ā viņ i iznesa milzī gas saldē juma kū kas. Pie mū zikas ar lā pā m, tā ds ē dams š ovs. Iespaidī gi un ļ oti garš ī gi. Dzē rieni ir tik un tā . Viesmī ļ i pā rsvarā ir spī dzinā ti un dusmī gi. Ļ oti reti var redzē t draudzī gu oficiantu.
Viesnī cā ir lielā kā daļ a eiropieš u un skandinā vu. Krievu ir maz, ukraiņ u vē l mazā k. Vismaz mē s gandrī z nesatikā mies. Restorā nā , protams, izceļ ā rzemniekus. Pret viņ iem izturas laipnā k. Bet tas nav jaunums. Tā tas ir daudzā s viesnī cā s. Starp citu, atpū tnieki tika sadalī ti atkarī bā no dzī vesvietas valsts pē c daž ā du krā su rokassprā dzē m. Vakaros š ovi ir obligā ti.
Es gribē tu atzī mē t tī rī š anu. Tī rī ja katru dienu, katru dienu mainī ja dvieļ us. Draudzī gas, smaidī gas kalpones. Reiz es gandrī z visu dienu pavadī ju istabā , tā pē c istabene gaidī ja, kad iznā kš u ā rā un uzkopa! Kopumā man viss patika. Papildus dzesē š anas sistē mai. Piekrī tu karstumā zem 40 bez gaisa kondicionē š anas ir grū ti. Kas neiebilst, uz priekš u.
Потолок в душе с грибком, который только замазали
аватар olga.kabanets.ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pagā ja ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu ģ imenes ceļ ojumam. Mē s izvē lē jā mies š o. Diemž ē l es saskā ros ar lielā m problē mā m, kas saistī tas ar neatbilstī bā m starp viesnī cas aprakstu un realitā ti: 1) Viņ i smē ķ ē visur: restorā nā , guļ ot pludmalē un pastaigā joties. … Tomēr ▾ Pagā ja ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu ģ imenes ceļ ojumam. Mē s izvē lē jā mies š o. Diemž ē l es saskā ros ar lielā m problē mā m, kas saistī tas ar neatbilstī bā m starp viesnī cas aprakstu un realitā ti:
1) Viņ i smē ķ ē visur: restorā nā , guļ ot pludmalē un pastaigā joties.
2) Slaidi: karstā s flī zes pat netiek uzslaucī tas, tā pē c pat smilš u graudiņ š zem pē das š ķ iet kā adata leņ ķ ī . Pietika uz flī zē m ieklā t taciņ u tikai pē dē jos 10 metrus. Flī zes ir ļ oti slidenas, bē rni krī t. Uz paš iem slidkalniņ iem (tornī ) ū dens netiek noņ emts. Ar kā jā m atnestie netī rumi pā rvē rš as mazā purvā .
3) Ē diens: ja neesi omleš u, kartupeļ u, picas un makaronu cienī tā js, tad ē diena izvē le bū s sarež ģ ī ta. Ļ oti vienmuļ š ē diens. Turklā t ir vai nu garnī rs, vai garnī rs.
4.2018. gada remonts un nesmird: istabā ir vecas mē beles (piemē ram, salauzts krē sls un sasistas vienvietī gā s gultas - ir foto), apkā rt teritorijai ir daudz salauztu flī ž u.
5) Neliels spainī tis papī riem vannas istabā un uzkopš anas trū kums istabā pirmdien "vides dienas" ietvaros. . .
6) Kad lija lietus, Ambrosia restorā na terasē ū dens bija lī dz potī tē m + bija ļ oti slidens. Darbinieki neko netī rī ja, izņ emot galdus. Bija bail staigā t.
7) Viesnī ca ir pilna. Ap baseinu nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ne visi sauļ oš anā s krē sli ir aizsegti. Vakarā restorā nā (intervā ls 1945 - 2015) visiem vietas nepietiek.
8) Dā rgas ekstras. Piemē ram, WiFi 3 eiro dienā , tas ir nestabils: ir problē ma ar autorizā ciju, var izslē gties pē c 5 sekundē m pē c autorizā cijas. Apelsī nu sula 2 eiro.
9) Grī das segums istabā ir flī zes (man bija), nevis paklā js, kā teikts sludinā jumā .
10) Nav pietiekami daudz vietas peldkostī mu un dvieļ u ž ā vē š anai.
Kā redzat, š ī s klases problē mas netiek risinā tas reģ istratū rā .
Izvade:
atpū tas izmaksas viesnī cā ir pā rvē rtē tas par 30-40 procentiem. Par mazā kā m izmaksā m esmu gatavs samierinā ties ar iepriekš minē tajā m problē mā m.
Patiesī bā viesnī cai ir 4 zvaigznes (tthotels tī kla vietnē ), nevis 5, kā norā dī ts TUI.
аватар SergeySCH
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Mē s ceļ ojā m ar 2 bē rniem oktobra sā kumā. Dalos savos iespaidos. Ceļ š no lidostas ir apmē ram 1 stunda. Pat ar bē rniem tas bija viegli un nebija stresa. Norē ķ ins. Ieradā s agri no rī ta, iekā rtojā s pē c 13. … Tomēr ▾ Sveiki!
Mē s ceļ ojā m ar 2 bē rniem oktobra sā kumā.
Dalos savos iespaidos.
Ceļ š no lidostas ir apmē ram 1 stunda. Pat ar bē rniem tas bija viegli un nebija stresa.
Norē ķ ins.
Ieradā s agri no rī ta, iekā rtojā s pē c 13.30.
Reģ istratū rā viņ i teica, ka viesnī ca ir pilna un jums jā gaida, lī dz istaba ir brī va.
Viņ i naudu nepiedā vā ja, tā pē c nolē ma pagaidī t. Zinu, ka citi piedā vā ja maksā t, bet pirms mums cipari netika saņ emti.
Ierodoties viņ iem bija atļ auts izmantot visas viesnī cas priekš rocī bas: pā rtiku, tē ju un kafiju kafijas automā tos, ū deni pudelē s ledusskapī , Wi-Fi.
Viņ i izsniedza pludmales dvieļ u kartes, lai mē s varē tu izmantot baseinu vai doties uz jū ru.
Viņ i piedā vā ja nolikt lietas tā dā kā noliktavas telpā . Š ķ iet, ka neviens to nesargā , bet ir kamera un rakstī ts, ka viss ir diennakts apsardzē.
Ja ir kā das vē rtslietas, administrators piedā vā tā s nodot pagaidu glabā š anai.
Numurs.
Mē s saņ ē mā m istabu 5. ē kā.
Tā da, kura viesnī cas kartē atzī mē ta kā objekts Nr. 15.
Numurs ir lielisks: Family Large View.
Divas pilnvē rtī gas istabas, vienā divvietī gā platā gulta, pā rē jā s divas vienvietī gā s gultas.
Manai gaumei gultas ļ oti ē rtas un matrač i ē rti.
Katrā istabā : skapis, galds, divi naktsgaldiņ i, kumode, TV.
Kopī gs balkons ar skatu uz viesnī cas iekš ē jo ceļ u. Gar to aug palmas un apelsī nu koki.
Mums patika.
Protams, ne bez nelieliem trū kumiem: divi koka dē ļ i pie gultā m netika pienagloti un periodiski nokrita uz grī das.
Vannasistabā bija nolobī tu tapeš u gabals, tualetē slikti notecē ja ū dens, duš as notekas restī te bija norauta no vietas un vienkā rš i š ķ ī bi gulē ja uz tā s.
Bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu, principā tie ir sī kumi.
Tī rī š ana.
Viņ i diezgan labi iztī rī ja istabu (protams, neviens netī rī ja zem gultā m, bet kopumā ļ oti neko).
Mums dvieļ i tika mainī ti ik pē c divā m dienā m.
Dzeram dzeramnaudu apkopē jai katru otro dienu.
Tī rī ba paš ā viesnī cā droš i vien ir atkarī ga no darbinieku maiņ as, jo bija dienas, kad viss tika tī rī ts un bija tī rs, un bija dienas, kad bija pretī gi aiztikt galdiņ us vestibilā
Uzturs.
Ē diens ir lielisks, daudz lietu.
Daudz gaļ as - nu, tieš ā m daudz (gan sautē tas, gan ceptas, gan grilē tas, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, vista, tī tars).
Zivis bija visu laiku, daž ā dā s versijā s. Bet kaut kā zivis, tā nav viņ u stiprā puse, visu laiku bija pā rkaltuš as.
Dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, picas, š avarma, tī rradņ i utt. bija tikai vairumā.
Ir pievienoti daž i fotoattē li.
Katru vakaru kaut kā da tē ma (turku, itā ļ u, japā ņ u (ķ ī nieš u) utt. ).
Nebija laika ierasties pē c nedē ļ as.
Viena problē ma ir ar zupā m. Nu, mū su izpratnē viņ iem nav normā las zupas, tas arī viss).
Teritorija.
Liels, zaļ š un skaists.
Viņ i par viņ u labi rū pē jas. Airē š ana no rī ta lī dz vakaram.
Baseins ir liels ar daž ā dā m zonā m pieauguš ajiem un bē rniem.
Vietas pietiek visiem, kā arī sauļ oš anā s krē sli.
Protams, ja atnā ksi uz baseinu pē c 9, tad vietas bū s jā meklē , bet var atrast.
Forš s akvaparks.
Gorokam pietiek.
Jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, silta un diezgan tī ra.
Sauļ oš anā s krē sli vienmē r tika atrasti, neatkarī gi no tā , kad tie ieradā s.
Vienkā rš i noteikti paņ emiet lī dzi savu masku vai brilles peldē š anai. Ū dens ir ļ oti sā ļ š un, nokļ ū stot acī s, stipri sadedzina.

Mums patika, paldies meitenē m no ceļ ojumu aģ entū ras, kuras ieteica š o viesnī cu!
аватар Nadegda_S
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apsolī ju uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, ko arī daru. 1 Ar ieč ekoš anos viss bija kā rtī bā , nā cā s pagaidī t, bet iekā rtojā s labā istabiņ ā , nekā du pretenziju nav, izņ emot vienu niansi, otrajā dienā tualetes pods sā ka nedaudz trokš ņ ot, salaboja burtiski stundu pē c mū su zvana. … Tomēr ▾ Apsolī ju uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, ko arī daru.
1 Ar ieč ekoš anos viss bija kā rtī bā , nā cā s pagaidī t, bet iekā rtojā s labā istabiņ ā , nekā du pretenziju nav, izņ emot vienu niansi, otrajā dienā tualetes pods sā ka nedaudz trokš ņ ot, salaboja burtiski stundu pē c mū su zvana.
2 Man ļ oti patika slidkalniņ i, tā ir tikai paradī ze bē rniem un pieauguš ajiem.
3 Cena atbilst kvalitā tei un ar svē tkiem bijā m apmierinā ti
4 ē dienreizes bē rniem bija gandrī z tā das paš as kā pieauguš ajiem, viss pā rē jais bija lieliski!
5 Pirmajā dienā kaimiņ i bija trokš ņ aini, bet pē c sū dzē š anā s viss uzreiz nostā jā s savā s vietā s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tatabax_07
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā var aizņemties gludekli?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tatabax_07
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums dugelsergey
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums caspers7878
Sakiet, vai saldējums ir bez maksas?Kas ir iekļauts TUI operatora pakalpojumos?
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Pegasos World расположен рядом с пляжем в Сиде, в нескольких шагах от пляжа Соргун. Отель открыт в 2002 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Гордостью отеля является самый большой на Средиземноморском побережье искусственный плавательный водоем, чашу которого украшают несколько островков, пять водных горок и настоящий пиратский корабль. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Титрейенгёль, в 6 км от центра Сиде и в 70 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 700 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов (4a la carte), 7 баров, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк площадью 9600 м2, библиотека, игровая комната, дартс.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 828 номеров. Состоит из одного главного 2-этажного здания и девяти корпусов.

Istabās

душ, фен, кондиционер, LCD ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), сейф (платно), мини-бар (платно), набор для чая и кофе (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Titreyengol Mevkii, 07600, Side, Manavgat, Antalya
Tālruņi: Tel: +90 (242) 756 98 00 Fax: +90 (242) 756 97 98
Tīmekļa vietne: SplashWorld Pegasos World
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.