Laba viesnīca ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 10 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 5 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Meklē jā m ģ imenes tipa viesnī cu, lai bū tu ē rti atpū sties ar diviem maziem bē rniem.
Man kopumā viesnī ca patika. Teritorijā ir ū dens slidkalniņ i, bē rnu baseins, dž akuzi, liels baseins. Rotaļ u laukums.
5 cilvē ku ģ imene ē rti iekā rtojas divistabu apartamentos. Istabā bija tē jkanna, ledusskapis, kondicionē tā js vienā istabā , fē ns, TV. Bija arī balkons vakara pulcē š anā s pie galda.

Ē diens izcils, kā pieczvaigž ņ u viesnī cā . Ē dieni ir daudzveidī gi un vienmē r svaigi. Daudz augļ u, dā rzeņ u, turku saldumu, uz vietas raž ots alkohols nav slikts, izņ emot alu. Pusdienā s viņ i baudī ja turku kafiju par USD 1, tas ir tikai prieks. Vienī gais, kas nepatika, ka bē rniem nebija nekā ī paš a dzeramā , piedā vā tā daž ā du garš u sula, atklā ta ķ ī mija. Par USD 1 varē ja nopirkt svaigi spiestu apelsī nu, bet kaut kā katru dienu es negribē ju par to tē rē t naudu.
Vē l viens no mī nusiem ir bezmaksas Wi-Fi trū kums viesnī cas teritorijā un numurā , neskaitot vestibilu, tač u nebija iespē jams vismaz vienu reizi normā li pasē dē t internetā lielā cilvē ku pū ļ a dē ļ . . Kopumā tas ir mī nuss.
Un, protams, transfē rs uz jū ru, tā lu. Pirmā piegā de 09:30, pē dē jā.16:45. Un, ja no viesnī cas nav cilvē ku, kas vē las doties uz pludmali, viņ i vienkā rš i nenā ks tevi uzņ emt no pludmales. Tā nu mē s kaut kā sagaidī jā m autobusu un nonā cā m kā jā m. Ja atpū š as bez bē rniem, tas ir pat labi, domā ju, ka pa ceļ am var pastaigā ties, sagremot brokastis, piemē ram. Bet ar diviem bē rniem mums bija stress, vecā kais stampā ja ar kā jā m, un periodiski ņ urdē ja (4.6 gadi), jaunā kais tika nē sā ts uz rokā m (3 gadi). Ja ņ em ratus, tad atkal par naudu.
Man patika bē rnu animā cija, neņ emot vē rā , ka programma katru dienu ir absolū ti viena, bet, atgriež oties mā jā s, bē rni katru dienu dzied š ī s dziesmas un dejo, kā tas bija viesnī cā . Vairā kas reizes bija putu ballī te, ī paš i priecī gi bija bē rni.
Vē l viens no mī nusiem, neliels š ampū na un ziepju daudzums, duš as ž elejas nebija. Vairā kas reizes nā cā s lū gt, lai iedod.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu