Monachus Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.210
№29 viesnīcas reitingā Sānu
9.7 Numurs
9.7 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.9 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no Cholakly ciema. Tā atklāta 1999. gadā, pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (3 savstarpēji savienoti bloki). Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар anita_1704
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos ilgi, izlasī ju 1000000 atsauksmes un tomē r nolē mu doties uz š o viesnī cu ar bē rnu, kuram ir 2 gadi un viņ a vecā kiem. Teikt, ka esmu apmierinā ta ar viesnī cu, nozī mē neteikt neko. . . tā ir superforš a viesnī ca ar izcilu virtuvi, nelielu teritoriju, uzmanī gu personā lu, interesantu izklaidi un skaistā m tī rā m istabā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos ilgi, izlasī ju 1000000 atsauksmes un tomē r nolē mu doties uz š o viesnī cu ar bē rnu, kuram ir 2 gadi un viņ a vecā kiem.
Teikt, ka esmu apmierinā ta ar viesnī cu, nozī mē neteikt neko. . . tā ir superforš a viesnī ca ar izcilu virtuvi, nelielu teritoriju, uzmanī gu personā lu, interesantu izklaidi un skaistā m tī rā m istabā m. Ī paš s paldies par palī dzī bu administratores meitenei Silai. Viņ a mums palī dzē ja gan no iebraucē jiem, gan no aizbraukš anas, organizē jot pusdienu kastī tes un pagarinot mums istabu par brī vu, jo bē rns pē dē jā dienā nejutā s labi un vispā r visu pā rē jo palī dzē ja un ieteica. Viņ a ir viesnī cas brī numdari, ž ē l, ka viņ as foto nebija uz strā dnieku dē ļ a. Novē lam viņ ai paaugstinā jumu!
Tā tad, istaba superbalta un tī ra, uzkopš ana katru dienu, bezmaksas ū dens istabā.1, 5 litri, Jacobs kafija, 2 veidu tē jas, krē jums, cukurs, ir arī elektriskā tē jkanna.
Katrā istabā ir balkons, ir pakaramais lietu ž ā vē š anai. Duš a, tualete kopā , kompakts, ir fē ns, duš ā š ampū ni un pudelē s, bija arī ž elejas.
Istabā s kaimiņ us nedzird, vienī gais mī nuss ir durvju atvē rš ana un aizvē rš ana, viņ a skaļ i klikš ķ ina slē dzeni, ja bē rns guļ , tad mierī gi neaiziesi))) mē s bijā m ar 2 g. vecs bē rns. Viņ am par velti atnesa manē ž u.
Virtuve bija š ika, galvenais noteikums, ka visi savā c ē dienu maskā s un vienreizē jā s lietoš anas cimdos, zā les administrators staigā un uzrauga to un sniedz komentā rus. Rindas saistī bā ar š o pē c ē diena - nē !
No 18:30 tika atvē rts bē rnu galds ar diē tiskajiem ē dieniem, lai gan pā rē jā dienas laikā bija ko ē st diē tiskajam bē rnam, ir arī baroš anas krē sli un atseviš ķ i 2 bē rnu galdiņ i bē rniem ar maziem baroš anas krē sliņ iem.
Bet bija jauki pabarot mazuli 18:30 un 19, kad visiem atvē rā s restorā ns, jau varē ja ieturē t maltī ti kopā ar pieauguš ajiem un zinā t, ka bē rns jau paē dis.
Virtuve bija vienkā rš i krā š ņ a, ē dieni visi garš ī gi, daž reiz pat nedaudz sā ļ i, daudz veidu maizes, liels tosteris, mē rces, salā ti, uzkodas un 15 daž ā du veidu olī vas un olī vas vā rī tas, daudz dā rzeņ u un garš augu, jū s var pats sajaukt ar mē rcē m. Vienmē r bija gaļ as un zivju ē dieni, 1-2 veidu zupas, un pā ris reizes vakariņ ā s bija daudz veidu jū ras velš u uzkodas: mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji (ne ī paš i cieti), garneles - tie bija kalni - tas ir jū ras mī ļ otā ju paradī ze, un cik zivju sugas gan grilē tas, gan ceptas, reizē m bija pat hamburgeri, kukurū za, kaut kas lī dzī gs š avarmai, cepts tī tara liemenis, laš a steiki, gaļ a, laš a liemenis bija, kas tika sadalī ts gabalos priekš ā viesi un izklā ti paplā tē s, ī si sakot, virtuve ir ABALDENNY!
Kū kas bija daudz, bet tā s ir specifiskas, viss krē mī gs biskvī ts, ar kaut ko viskozu, bet savu mī ļ ā ko atradu ar tumš o biskvī tu, ar apelsī nu sukā des un vī ģ u sukā des)) bija arī turku gardums, augļ i: arbū zs, melone un ā boli (nevis nogatavojuš ies, nav garš ī gi) persiki, vī nogas. Brokastī s vienmē r ir daž ā da veida olas, var palū gt š efpavā ram, kurš ir izdalē , palū gt omleti no viņ a izvē lē tajā m sastā vdaļ ā m. Ļ oti garš ī gas pankū kas un pankū kas, pē cpusdienā uzkodas pie viesnī cas baseina vafeles ar daž ā diem smidzinā tā jiem, laistī jumiem, saldē jumu.
Pludmalē ir arī bā rs, kur var pusdienot, agrā k kā viesnī cas restorā nā , ē dienu nav daudz, bet izvē le ir, ir augļ i un kū kas, tē ja, kafija, alus, pā ris alkoholiskie kokteiļ i , ū dens un "kā sulas". Ū dens ir porcijā s - iepakots kā jogurts, ledusskapī no 9 rī tā kaut kur lī dz 18, nā c un ņ em. Tajā paš ā vietā.2 r un dienā izplata saldē jumu, katru dienu daž ā das garš as. Tikai 2 veidi. Uz pludmali taisnā lī nijā apmē ram 5 minū tes pa spē ku.
Katru vakaru ir izrā de, priekš ā ir bē rnu diskotē ka, jautri visiem)) no rī ta pludmalē ir standarta, kur viņ i ievieto informā ciju par izklaidi viesnī cā š odien. Pludmalē bija volejbols un vē l kā da spē le. Arī pludmalē bā rā bija uzkodas, ī si sakot, izsalcis nepaliksi.
Netā lu no viesnī cas ir 1 liels 140 cm baseins un 1 mazs 40 cm ar slidkalniņ u ū denī , blakus ir rotaļ u laukums, mini bē rnu klubiņ š bē rniem no 4 gadu vecuma. Pa dienu animatori izklaidē pie baseina ar rotaļ ā m, dejā m, kā dreiz uz ū dens bija batuts, kur iemetienos piedalī jā s arī bē rni un tad jau pieauguš ie, viss mainī jā s.
Blakus viesnī cas teritorijā , atrakciju parkā ir vē l 2 ū dens slidkalniņ i, ir slidkalniņ i un mini golfs un vieta dejā m pē cpusdienā ar animatoriem. Ieeja ir atseviš ķ a no pludmales. Pludmale plata, milzī ga, ar sauļ oš anā s krē sliem ar matrač iem un nojumē m, jū ra silta, sekla, smiltis, ieeja gluda, dibens garš , kas ir lieliski, no ū dens ā rā nekā pa, mierī gi pludmale, visas lietas palika neskartas.
Viesnī cā atpū š as daudz vā cieš u, daž i krievi un turki, kopumā viss kluss un mierī gs. Bija atpū tnieki, gan veci, gan ar bē rniem, bija arī jaunieš i, bet nedaudz, biež ā k kompā nijā s.
Ja neņ em vē rā dē la saindē š anos pē dē jā dienā , nesaproti ko, varbū t viņ š dzē ra ū deni no jū ras vai baseina, tad pā rē jais bija 100%.
Iesaku mammā m ar bē rniem, un man paš ai nav nekas pretī nā kt š urp vē lreiz un nav jā ved lī dzi ē diens bē rnam, lai gan domā ju un uztraucos, bet tas viss bija velti, pā rē jais bija veiksmi gan pieauguš ajiem, gan bē rniem!
 Детская площадка  Ресторан на улице  Главный зал ресторана
аватар yur170638
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , pirmā bija pirms 7 gadiem. Nopirku vauč erus - baidī jos vilties, pē kš ņ i kaut kas bū s sliktā k. Un es bez ģ imenes uzaicinā ju sev lī dzi vē l 8 cilvē kus. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , pirmā bija pirms 7 gadiem. Nopirku vauč erus - baidī jos vilties, pē kš ņ i kaut kas bū s sliktā k. Un es bez ģ imenes uzaicinā ju sev lī dzi vē l 8 cilvē kus. Sanā ca. Rī ts, brokastis, skrē jiens, kā jas visu atceras. Es eju uz restorā nu – tie paš i ē dieni kā iepriekš , tā ds pats izkā rtojums, tā da pati garš a – tas pats š efpavā rs. Es biju neticami apmierinā ts.
Ē diens viesnī cā ir izcils. Nav jē gas aprakstī t - viņ i barojas visu dienu pludmalē un viesnī cā . Gandrī z vienmē r pusdienojā m pludmalē , kur bē rniem patika labā k, jo vienmē r bija pica, panē ta zivs vai vista, sī polu gredzeni. Daudzi interesē jas par zupā m ē dienkartē . Zupa tiek pasniegta brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s - visas zupas ir garš ī gas, izņ emot š o, vistas zupa vienmē r ir uz bē rnu galda. Saldumi š ajā viesnī cā ir atseviš ķ s jautā jums. To vienmē r ir daudz, turku gardums š eit ir visgarš ī gā kais, kū kas un deserti ar olu krē mu - jū s nevarat atdalī ties, baklava, kū kas utt. Apkalpoš ana restorā nā ļ oti laba, visi draudzī gi un pretimnā koš i. Tī rī ba. Ja kā ds kaut ko nokrita, izlē ja, pē c minū tes vairs nav ne pē das, jau ir noņ ē mis, noslaucī jis. Jā uzteic š efpavā rs un viņ a komanda. Bet, lai pā rskats par viņ iem nebū tu pilnī gi salds, es jums pastā stī š u, kā uzlabot virtuvi. Š is ir vienī gais trū kums, kuru, manuprā t, var viegli novē rst. Kā rtainais siera pī rā gs brokastī s bija sauss un biezpiens tajā nebija izkusis. Ceru, ka nā kamreiz izmē ģ inā š u š o ē dienu labā kajā versijā . Vissvarī gā kais ir tas, ka restorā ns ir paredzē ts visiem viesnī cas apmeklē tā jiem. Tas ir, atnā kot vakariņ ā s, nav jā skraida un jā ņ em galdiņ š , vietas pietiek visiem. Svinī gā s vakariņ as tiek rī kotas reizi divā s nedē ļ ā s. Visi apmeklē tā ji vakariņ o, un viesnī cas ī paš nieks iepazī stina ar savu komandu.
Viesnī cas vadī ba ir lieliska. Jebkura jū su vē lme, piezī me tiek atrisinā ta uzreiz. Jums nav nepiecieš ams skriet pē c viņ iem, pā rliecinā t viņ us pievē rst jums uzmanī bu, palī dzē t. Jū s paziņ ojat savas vē lmes bū tī bu, un pē c pusstundas viņ i jū s atrod, jā , jā , viņ i atrod jū s un ziņ o, ka jū su problē ma ir atrisinā ta. Aidana un Selī na – liels paldies.
Tiem, kas viesnī cu apmeklē ne pirmo reizi, tiek pasniegta dā vana – dvielis ar viesnī cas logo. Ļ oti labi. Citā s viesnī cā s - augļ u un vī na vā ze. Priekš kam? Es tik un tā ē dī š u vakariņ ā s. Dvielis ar zī mogu ir ļ oti neaizmirstama dā vana.
Mums dzimš anas dienā piedā vā ja kū ku. Mē s atteicā mies un prasī jā m visiem bē rniem vienā dus dvieļ us. Un viņ i mums iedeva. Starp citu - atpū tā mies citā s viesnī cā s - dā rgā kā s un lielā kā s - man dzimš anas dienā tā pati pudele vī na un augļ u vā ze, un vē l piedā vā ja kū ku. . . par 40 eiro. Un š eit jū s patieš ā m apsveicat.
Animatori ir gudri. Viņ i ne tikai iet ā rā un strā dā , viņ i cenš as pā rvilinā t atpū tniekus. Stafete uz batutiem – viņ i uzaicinā ja tur bariņ u cilvē ku. Bē rniem viss ir viegli un vienkā rš i - bet pieauguš ajiem. . . Visi draiskojā s - kritā m, aizlidojā m, atkal kā pā m.
Mū su rī ts sā kā s ar vingroš anu ar animatoriem pie baseina, tad š autriņ as, bē rnu klubs, š auš ana. Polo baseins, ū dens aerobika, pludmales volejbols, baseina dejas. Vispā r, kam vajadzē ja sevi izklaidē t, tas dabū ja visu, ko gribē ja.
Pē c vā rda: mī ļ ā kais animators Binnaz. Manai meitai ļ oti patika bē rnu klubiņ š , pateicoties š ai iecirtī gajai meitenei, viņ a kā š ķ iltavas - ne sekundes atpū ta - lē kā , dejo, spē lē jas ar bē rniem. Binnaz ir krieviski runā još s un ļ oti skaists, tē ti netiek ielaisti bē rnu klubā . Joks. Vanesa ir vā ciete, mierī ga, meitenes viena otru papildina. Bē rni klubiņ ā ir labā uzraudzī bā - neviens neaizbē gs, visi tiks nodoti vecā kiem. Merijama ir ē ģ iptieš u skaistule, kā attē lā . Viņ a arī dejo zumbu ar atpū š oš ajā m dā mā m un vada akva. Ar jums dejos un sportos puikas Murats un Kemals, ļ oti pieklā jī gi un patī kami saskarsmē - abi labi runā krieviski. Murats - viņ š tevi satiks desmit reizes dienā - viņ š sveicinā s desmit reizes. Kemala ir mazu meiteņ u mī ļ ā kā , viņ as viņ am seko un dejo un peld. Alekss - aka Ufuk - paldies par š ā du komandu. Pirms septiņ iem gadiem nebija animā cijas.
Visi viesnī cas numuri ir tī ri un labi uzturē ti. Katru dienu meistars brī vajā s telpā s kaut ko laboja un salaboja. Nekur vadi nekarā jā s, ū dens netecē ja, visi krā ni, rozetes un pogas darbojā s. Nav miruš o istabu, kur jū s esat izmitinā ts, lai jū s varē tu pā rvietot par naudu. Viņ i pā rvietojas no vienas ē kas uz otru pē c jū su pieprasī juma - pē kš ņ i jū s esat trokš ņ ains vai augsts. Viņ i pā rvietojas bez maksas, jo tiek atbrī votas telpas vē lamajā ē kā .
Spa. Viss ir kluss, tī rs, mierī gs un mierī gs. Meitene no spa, diemž ē l, neatcerē jā s viņ as vā rdu. Masā ž a ir ļ oti laba, mazgā ta mū s hammam arī lieliska. Saules apdegums iestrē dzis, kā vajadzē tu) paldies.
Viesnī cas ceļ vedis no pielikuma – Ramadā ns. Ļ oti patika. Runā pē c bū tī bas un bez viltus. Vienmē r sazinā ties. Paldies.
Pludmale nav slavē jama. Patiesī bā mē s atkal atgriezā mies š ajā viesnī cā , zinot, ka tur ir lieliska pludmale. Plaš a smilš aina josla, smiltis jū rā , no dibena nelī p ā rā akmeņ i, ne akmeņ i. Jū s nevarat izvilkt bē rnus no jū ras. Paisuma laikā pie bojā m - lī dz viduklim, pie upes un aiz bojā m lī dz ceļ iem. Pastaigas pa pludmali ir prieks.
Patika viss. Š eit es pā rvā cos uz citu viesnī cu, saņ emš u adrenalī na devu, meklē jot galdiņ u vakariņ ā m, no nesakoptā m istabā m un atgriezī š os š eit kā mā jā s.
аватар olga_ptushkina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko vakar atgriezos no Turcijas un ļ oti gribu padalī ties iespaidos par atpū tu Monakusā . Vairā kas reizes atpū tā mies Turcijā , iespaidi bija daž ā di, bet Monacus ir ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Mē s paš i to atradā m internetā . … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezos no Turcijas un ļ oti gribu padalī ties iespaidos par atpū tu Monakusā . Vairā kas reizes atpū tā mies Turcijā , iespaidi bija daž ā di, bet Monacus ir ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Mē s paš i to atradā m internetā . Nopirkā m ekskursiju un bijā m ļ oti apmierinā ti. Draudzī gs un viesmī lī gs personā ls. Mā jī gas un tī ras telpas. Reģ istrē š anā s notika ā tri, lai gan mē s ieradā mies no rī ta. 1205. telpa, baseina un skatuves priekš ā . Mani tas netraucē ja, tieš i otrā di, balkons ir praktiski VIP gulta vakara animā cijai)))))) Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs: gaļ a, jū ras veltes, augļ u pā rpilnī ba, es vispā r esmu klusē par desertiem - kā rdinā jums un nekas vairā k)))) Pludmale : kā rtī ba tiek pastā vī gi uzturē ta (neskatoties uz to, ka daž i tū risti uzvedas kā cū ciņ a), vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav jē gas aizņ emties no agra rī ta. Jū s varat pusdienot restorā nā pludmalē . saldē jums, augļ i, dzē rieni, deserti - vairā k nekā pietiekami. Atseviš ķ i gribu teikt par viesmī ļ iem (galvenajā restorā nā un pludmalē ) - nu kas ir GUDRI! ! ! Vienmē r gatavs iepriecinā t: dzē rieni tiks atnesti, un trauki tiks izņ emti laikā , un tas viss ar smaidu, laipni. TIK JAUKI! ! ! Uzslavu arī viesnī cas gidu. Vā rds Alberts. Kā parasti, pirmā tikš anā s ar viesnī cas gidu ir š ķ irš anā s ekskursijā . Te bija otrā di, bijā m pat nedaudz pā rsteigti pē c viņ a vā rdiem: "Es tevi nepierunā š u braukt ekskursijā s, bū s interesanti, jautā jiet, ieteikš u" Rezultā tā mums bija viss: gan ekskursijas, gan iepirkties)))) ) Vakaros ar vietē jo transportu devā mies uz Manavgatu, Sidi, Alaniju. Ļ oti ē rti un droš i. Un tomē r vakarā ir kur pastaigā ties: milzī ga promenā de, daudzi veikali, kafejnī cas. Kopumā , ja vē l neesat izlē mis par viesnī cas izvē li, dodieties uz MONACUS, jū s to nenož ē losit.
аватар Helena7777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Numuriņ š gluž i kā viesnī cas mā jaslapā - jauks, mazs, bet ļ oti ē rts. Viesnī cas teritorija ir kompakta, bet tajā paš ā laikā viss ir ļ oti labi novietots un daudz kas iederas - batuts, kā pš anas siena, stū rī tis bē rniem, skatuve priekš nesumiem un laukums tiem kam patī k vadī t bumbu un tiesā t. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Numuriņ š gluž i kā viesnī cas mā jaslapā - jauks, mazs, bet ļ oti ē rts. Viesnī cas teritorija ir kompakta, bet tajā paš ā laikā viss ir ļ oti labi novietots un daudz kas iederas - batuts, kā pš anas siena, stū rī tis bē rniem, skatuve priekš nesumiem un laukums tiem kam patī k vadī t bumbu un tiesā t. Perfekta tī rī ba, patī kama mū zika, bez lieka trokš ņ a (kam patī k "karsts" - meklē jiet citas vietas, netraucē jiet cilvē kiem atpū sties! ))). Ļ oti profesionā ls un draudzī gs personā ls. Lielisks ē diens – grū ti nolikt! Labi galda vī ni un alus. Vakaros ir maz izklaides, un periodiski notiek tematiskā s ballī tes (turku vakars, kokteilis, zivis...). Animatori kopumā ir lieliski puiš i! Talanti un vienkā rš i smieklī gi cilvē ki! Pludmale atrodas pie rokas. Pludmale ir arī ļ oti tī ra un ē rta, smalkā s smiltis ir svē tī ba. Kopumā tas ir vienkā rš i lieliski. Tiesa, Wi-fi istabā ne pā rā k labi uztvē ra - bet cik ilgi mē s esam tur, š ajā istabā )))?
аватар turist_Jana
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā ksim. Hotel Monachus hotel & SPA 4 * (iepriekš saucā s Club Calimera Monachus Side 4 *) Viesnī ca mums patika. Ar vī ru, diviem bē rniem 7 un 17 gadi un mammu devā mies no 21. lī dz 30. augustam. Reģ istrē š anā s: iekā rtojies normā li. … Tomēr ▾ Sā ksim. Hotel Monachus hotel & SPA 4 * (iepriekš saucā s Club Calimera Monachus Side 4 *) Viesnī ca mums patika. Ar vī ru, diviem bē rniem 7 un 17 gadi un mammu devā mies no 21. lī dz 30. augustam.
Reģ istrē š anā s: iekā rtojies normā li. Viesnī ca tieš ā m ir 100% pilna. Daž i aizbrauc – telpas iztī rī tas – nā kamais zvans. Ieradā mies 8 no rī ta, mums pielika rokassprā dzes, brokastojā m, daļ a no mū su ģ imenes devā s uz pludmali peldē ties (spa saņ ē ma dvieļ us, to nomaiņ a bija 50 santī mi), palika otrā puse ģ imenes. viesnī cā lī dz reģ istrē š anā s brī dim.
Personā ls vispā r nerunā krieviski, jo viesnī ca ir pilnī bā paredzē ta vā cieš iem. Tā pē c mums nodroš inā tais gids mū s nokā rtoja. Citā di vā cu valodas nezinā š ana netraucē ja - viss skaidrs un tā . Viesnī cā bija viesi no NVS...ģ imene no Maskavas un mē s no Kazahstā nas. VISI. Ja satika arī krievvalodī gos, tad tie bija mū su bijuš ie tautieš i, kas dzī vo Vā cijā .
Valodu saziņ as trū kums nekā di neietekmē ja apkalpoš anas kvalitā ti: telpas ir vienā das, apkalpoš ana ir tā da pati, pludmale galu galā ir TĀ KĀ IET PIEKĀ RTU - arī tas pats, kas visiem citā di!
Viņ i mums iedeva divas istabas vienā ē kā vienā stā vā , tas ir, ļ oti tuvu. No istabu logiem paveras skats uz daž ā dā m viesnī cas daļ ā m. Viens balkons bija virs bā ra, ielas restorā na un skatuves - laba atraš anā s vieta, tā teikt, ā rdurvis (tā bija divvietī ga istaba). No otras paveras skats uz viesnī cas aizmuguri, tur ir tenisa korts un vienmē r klusums - arī lieliska vieta (trī svietī gs numurs). Nekā das diskriminā cijas attiecī bā uz norē ķ iniem starp krieviem, kazahiem, vā cieš iem utt. - Nē . Jā , un tas nevar bū t, jo viesnī ca ir maza, visi numuri ir vienlī dz labi kopti, skats pa logu ir laimī gs kā jebkuram. Nekā du baigo skatu nav, bet citā di - nu, uz jū ru pa logu netaisies skatī ties.
Viesnī cas atraš anā s vieta: No š ī otrā balkona paveras skats uz Side Breeze Hotel (agrā k Monacus Park — piecas zvaigznes). Tagad š is monacus parks ir pā rdots, un tieš i pretī monacus viesnī cai pirmajā krasta lī nijā atrodas tā das paš as sistē mas 5 zvaigž ņ u viesnī ca, tai pabraucam garā m pa ceļ am uz pludmali. Š ī s viesnī cas teritorijā (Commodore Elite Suite) atrodas viesnī cas Monacus atrakciju parks (baseins ar ū dens slidkalniņ iem, velosipē diem, volejbola laukums, kurā meitenes nodarbojā s ar austrumu dejā m, ir bā rs ar dzē rieniem) . Gribu atzī mē t, ka Google kartē Monacus, Commodore un Side Breeze viesnī cas ir atzī mē tas nedaudz nepareizi. Mū su viesnī ca, t. i. , Monacus spa viesnī ca atrodas 150-200 metrus no jū ras, uzskatu, ka tas nebū t nav attā lums. Tas ir, jums vienkā rš i jā apiet Commodore viesnī cas ē ka, un mē s esam pludmalē .
SPA - ļ oti labi, pat jauki. 15 minū tes masā ž as katram viesnī cas apmeklē tā jam ir bez maksas. Tā lā k visas procedū ras tiek apmaksā tas, nauda ļ oti pieņ emama, turklā t saņ emtais prieks ir tā vē rts. Starp citu, vienī gais, kas viesnī cā runā krieviski, ir spa salona pā rstā vis - Akhmets.
Hamam, pirts sildī š anai - katru dienu, lī dz 19:00 viss strā dā - bez maksas.
Ē dinā š ana: Pludmales bā rs lielisks, atvē rts no 10 lī dz 17. Pusdienas pludmalē lieliskas, bē rniem vairā k patika pusdienot pludmalē nekā viesnī cas restorā nā . Kaut kur pludmalē pusdienu zonā iedod saldē jumu, tad turku dā ma cep ļ oti garš ī gas kū kas (atkal bē rnu iecienī ts gardums - dziļ š paklanī š anā s viņ ai par prieku, ko viņ a sagā dā ja bē rniem).
Restorā ns viesnī cā ir liels, ē dieni diezgan daudzveidī gi. Mums iedeva. . . neskaitot visu. . . jē ra š aš liku, vistu, š avarmu, katru dienu bija tā di ē dieni kā liellopa un jē ra sautē jums. Nu nav jē gas uzskaitī t dā rzeņ u, saldos un citus ē dienus. Saldumi ir daž ā di. Kū kas ir brī niš ķ ī gas - ļ oti garš ī gas. No tā da garduma nav iespē jams atteikties! ! ! Brokastī s: augļ i, jogurti, omletes, pankū kas, pankū kas, siers, siers utt.
Pludmale. Smalkas tī ras smiltis. Ieeja jū rā ir gluda, smilš aina, bez plā ksnē m un akmeņ iem. Vienas smiltis. Plē sties ar bē rniem ir prieks! Un, godī gi sakot, ir daudz patī kamā k peldē t tur, kur ir smiltis, nekas negriež kā jā s, un ū dens dziļ ums zem tevis nebiedē .
Viesnī cā nav diskotē ku. Vienī gais, astoņ os vakarā.20 minū tes dejas maziem bē rniem, tad kaut kā da, gandrī z nekā da, animā cija pieauguš ajiem (visa vā cu valodā ), tolaik mē s parasti staigā jā m gar piekrasti vai ciematā . suvenī ru veikali. 12 naktī - pilnī gs klusums. Atpū tas viesnī ca. Bija viens interesants vakars pludmalē , š ovs ar uguni, un viss.
Ekskursijas. Pati viesnī ca nekā dus ceļ ojumus nepiedā vā . Jū su ceļ ojumu rī kotā ji strā dā . Bijā m uz Belek delfinā riju, un ar bē rnu brauciens ar pirā tu kuģ i (pa upi lī dz jū rai un atpakaļ , visam - 6-7 stundas). Personī gi mū su gids mums neko nepiedā vā ja (pareizā k sakot, viņ š piedā vā ja 2 reizes dā rgā kas cenas un pat ar individuā lā pā rskaitī juma samaksu kopumā neko labu) - pievienojā mies Tezturam.
Kopsavilkums: Viesnī ca ir pā rsteidzoš a. Tī rs, ē rts, tī rī š ana katru dienu, lielisks ē diens, pludmale un jū ra - mmmm neaprakstā mi. Es apmeklē tu š o viesnī cu vē lreiz. Vienī gais lū gums administrā cijai – bē rniem ir nepiecieš ami krievvalodī gie animatori. ES iesaku.
вид с нашего балкона вид из нашего окошка (с балкона) вид с балкона еще одного нашего номера Это отель Коммодор элит, за ним наш отель. Я фотографирую , стоя в море. мёд на завтрак холл
аватар ivank777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien. Viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, kā saka - katrai gaumei! Pirmā s 2 dienas viņ i ē da kauš anai)) Vienī gais, kas netika pasniegts, bija turku gardums (alus (nez kā pē c Tuborg, lai gan Ephesus brū vē piekrastē ))), pā rsteidzoš i ļ oti viegli dzerams un bez papildu uzkodā m, zivis u. … Tomēr ▾ Labdien.
Viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, kā saka - katrai gaumei! Pirmā s 2 dienas viņ i ē da kauš anai)) Vienī gais, kas netika pasniegts, bija turku gardums (alus (nez kā pē c Tuborg, lai gan Ephesus brū vē piekrastē ))), pā rsteidzoš i ļ oti viegli dzerams un bez papildu uzkodā m, zivis u. t. t. )) Bē rniem vispā r - visa svē tī ba. Tikai visa animā cija ir vā cu valodā , jo viesnī ca ir 95% vā cu, tur ir amerikā ņ i, turki, no krieviem - bijā m 3 ģ imenes...(bet bē rni - joprojā m ar prieku piedalī jos rotaļ ā s un dejā s! Jū ra ļ oti silta un klusa (bet man patī k kur lielā ki viļ ņ i))), krasts smiltis. Pludmale ir apzī mē ta ar zilu karogu! Š ī ir ģ imenes pā rvaldī ta klusa viesnī ca bez pompozitā tes vai reibuma neprā ta! ! ! Viss ir pieklā jī gs un mierī gs))) Un tī rī š ana - patieš ā m katru dienu! Kopumā - mums ļ oti patika!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в 500 метрах от поселка Чолаклы. Был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2010 году. Состоит из основного 4-этажного здания (3 блока, связанных между собой). Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия, в 65 км от г. Анталия, в 8 км от г. Сиде, в 10 км от г. Манавгат, в 500 м от поселка Чолаклы.
Pludmales apraksts Пляж находится в 160 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа — около 2 км, ширина 50 м. Заход в море — песок. Деревянная платформа. Пляжные полотенца бесплатно (обмен платно). Бар на пляже (с 01.05). Душ, спасатели на пляже, кабинки для переодевания.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, чистка обуви (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории), room service (платно), услуги фотографа (платно), конференц-хол 130 кв.м, на 100 чел. (платно), 1 основной ресторан, рыбный A la Carte ресторан, 6 баров, 3 бассейна — 2 открытых бассейна с пресной водой 360 и 155 кв.м (один из них находится на территории отеля, другой в парке развлечений), крытый бассейн с пресной водой 70 кв.м, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 водные горки, библиотека, развлекательный парк (совместная территория с отелем Commodore Elite): водные горки, мини-гольф, фитнес на свежем воздухе, бассейн, аренда велосипедов. Бесплатно: анимация на русском языке, турецкий вечер (1 раз в 2 недели), живая музыка (1 раз в 2 недели), TB cалон, дартс, бочче, теннисный корт (тартановое покрытие), пляжный волейбол, баскетбол, мини-гольф. Платно: освещение теннисного корта, теннисный инвентарь, все водные виды спорта на пляже.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 149 номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, мини-бар (прохладительные напитки в день заезда, далее только вода, ежедневно), душ, ванные принадлежности, фен, набор чай-кофе, прямой телефон, сейф (платно), раскладная кровать/диван.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Evrenseki mahallesi 20, Sk. No:3, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 763 81 00 Fax: +90 (242) 763 75 44
Tīmekļa vietne: Monachus Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.