Grand Side Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№40 viesnīcas reitingā Sānu
9.3 Numurs
9.4 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sides pilsētas jūras krastā, blakus savai smilšu pludmalei. No tā paveras skats uz jūru un dārzu. Viesnīca ir uzcelta 1989. gadā un atjaunota 2013. gadā. Lieliski piemērots ģimenēm un aktīvām brīvdienām.Vairāk →
аватар voit.oleg25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 31.07 lī dz 8.08. 21 gadu vecs. Mē s nolē mā m rakstī t š o atsauksmi, jo, izvē loties viesnī cu, pē dē jā atsauksme bija jau 2019. gadā . Mē s ieradā mies š eit treš ā sā kumā , pē cpusdienā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 31.07 lī dz 8.08. 21 gadu vecs. Mē s nolē mā m rakstī t š o atsauksmi, jo, izvē loties viesnī cu, pē dē jā atsauksme bija jau 2019. gadā . Mē s ieradā mies š eit treš ā sā kumā , pē cpusdienā . Viņ i piedā vā ja pusdienot (katru dienu pusdienas tiek ieturē tas baseina bā rā no 12:30 lī dz 14:30), un pē c tam apmetā s standarta vā cu istabā otrajā stā vā ar skatu uz centrā lo baseinu. Telpā ir viss nepiecieš amais, bet kam tas interesē : durvis uz tualeti ar caurspī dī gu stiklu, tieš i pretī tualetei un cieš i neaizveras, nodalī jums. Skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta. Var dzirdē t, ko kaimiņ i dara kaimiņ u istabā s. Balkons-lodž ija, liela, galds, divi pī ti krē sli un pakaramie drē bju ž ā vē š anai. Istabu uzkopā m katru dienu. Viņ i atstā ja katrs 1 USD. Ledusskapis vienmē r tika papildinā ts ar ū deni, Kolu, Fantu, pudeli minerā lū dens.

Grand Side Hotel 4 * - laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Pā rsvarā ir vā cieš i un krievu vā cieš i, daž i serbi, bosnieš i, maz krievu, kopā ar mums bija desmit cilvē ki.
Š eit visa orientā cija ir uz vā cieš iem: valoda ir vā cu un turku, personā ls slikti saprot angļ u valodu, es vispā r klusē ju par ukraiņ u valodu. Reģ istratū rā meitene brī vi pā rvalda vā cu, angļ u un turku valodu. Nav lingvistisku diskomfortu. Personā ls draudzī gs, visi smaida, sveiki vienmē r un visur. Vienī gais lielais viesnī cas mī nuss ir smē ķ ē š ana sabiedriskā s vietā s. Ir uzraksti par smē ķ ē š anas aizliegumu - viņ i / pā rsvarā vā cieš i / smē ķ ē visur, pludmalē , pie baseina, pie baseina bā ra (aka beach-bar). Pie centrā lā baseina sauļ oš anā s krē sli tiek aizņ emti agri, pā rklā ti ar dvieļ iem. Daudzas ģ imenes ar bē rniem, lai gan agrā k viesnī ca pieturē jā s pie jē dziena "16+". Iespē jams, Covid un karantī na ir veicinā jusi š o problē mu.

Bezmaksas interneta (Wi-Fi) nav. Septiņ as interneta lietoš anas dienas / neierobež ots. / par vienu viedtā lruni samaksā jā m 15$ (12€). Nedarbosies izplatī t internetu uz citā m ierī cē m, ā trums ir ļ oti mazs.
Jū s varat staigā t lī dz pat Sidei. Pati viesnī ca atrodas Kumkoy rajonā . Mikroautobusi brauc uz Sides centru, maksa ir 5 liras jeb 1 USD. Bet viņ i nedod naudu no dolā ra.

Viesnī cas jū ru un pludmali var novē rtē t no 5 ballē m lī dz 3. Zem saulessargiem ir vairā k nekā pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, visas dienas garumā vienmē r ir tukš as vietas. Ieieš ana jū rā nav ē rta, nav vienveidī ga. Apakš ā ir akmeņ i un kaut kā das plā tnes, ū denī jā ieiet uzmanī gi, lai nesasistu kā jas. Jū ra acī mredzami nav paredzē ta bē rniem. Viesnī cai nav savas piestā tnes. Ū dens jū rā no rī ta ir vairā k vai mazā k caurspī dī gs un pē c tam dubļ ains. Pludmalē nav bā ra. Tas ir kopī gs ap centrā lo baseinu. Pludmalē ir duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī ne. Tualetes atrodas tikai pie baseina. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti un izsniegti pie centrā lā baseina. baseina kartes.

Viesnī ca uzņ em cilvē kus ar kustī bu traucē jumiem. Viņ u ē rtī bā m ir aprī kota infrastruktū ra.

Izrakstī š anā s no istabas, pē c pasaules standartiem, pulksten 12:00. Bet kopš
mums bija transfē rs uz lidostu 16:05, tad pagarinā jā m istabu lī dz 15:00 par 20$.

Viesnī ca mums patika, labi atpū tā mies. Bet maiņ ai devā mies ekskursijā uz Pamukali. Izbraukš ana bija pulksten 2:30 un atpakaļ.21:00. Man patika ekskursija.
Pā rē jais patika, bet otrreiz atgriezties nebija vē lmes, lai gan vē l bija kaut kur ap 50x50.
Iesaku viesnī cu kā cienī gu.
аватар chery7407
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Es biju viesnī cā.2019. gada jū nijā . Gribu pateikt milzī gu paldies visam personā lam! Ikviens cenš as, lai viesi viesnī cā justos ē rti. Telpas iztī rī tas tī ri, bez sū dzī bā m! Restorā nā satiekas viesmī ļ i un smaidot aizbrauc. … Tomēr ▾ Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Es biju viesnī cā.2019. gada jū nijā . Gribu pateikt milzī gu paldies visam personā lam! Ikviens cenš as, lai viesi viesnī cā justos ē rti. Telpas iztī rī tas tī ri, bez sū dzī bā m! Restorā nā satiekas viesmī ļ i un smaidot aizbrauc. Tas ir svarī gs faktors brī vdienā s. Atseviš ķ i vē los pateikties jauneklim reģ istratū rā vā rdā Bilal par sirsnī go uzņ emš anu un ļ oti ā tru reģ istrē š anos numurā !!! ! ! Gribē tu atgriezties š ajā viesnī cā . Es atgriezī š os 2019.  gada augustā .
аватар bandera1000
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas vadī ba ir vā ciska, tā pē c valda tī rī ba, kā rtī ba, disciplī na. 80% atpū tnieku š eit ir no Vā cijas, pā rē jie no Ukrainas, Krievijas, Polijas un Vidusā zijas. Valodas diskomforta nav, ja jū s zinā t vismaz daž us vā rdus angļ u valodā . … Tomēr ▾ Viesnī cas vadī ba ir vā ciska, tā pē c valda tī rī ba, kā rtī ba, disciplī na. 80% atpū tnieku š eit ir no Vā cijas, pā rē jie no Ukrainas, Krievijas, Polijas un Vidusā zijas. Valodas diskomforta nav, ja jū s zinā t vismaz daž us vā rdus angļ u valodā . Ē diens lielisks, daudzveidī gs, bagā tī gs - katru dienu kaut kas jauns, personā ls lielisks un draudzī gs, animatori ir vienreizē ji brī niš ķ ī gi aktieri, profesionā li strā dā ar bē rniem mini klubiņ os, ī paš i Maš u, Irinu, Niko, Abdulu un citiem profesionā ļ iem un animatoru Lorenco. . Biež i tiek aicinā ti mā kslinieki. Skaists pagalms ar palmā m, citronkokiem, 5 baseiniem, daudziem bā riem. Tī ras komforta telpas ar visu nepiecieš amo, balkoni ar skaistu skatu, aprī koti ar seifiem, gaisa kondicionieriem, ledusskapjiem, televizoriem utt. Tī ra katru dienu, ledusskapji tiek pastā vī gi piepildī ti ar daž ā du ū deni (minerā lū dens, fantoma, kokakola).
Viesnī cā ir ā rsts, kurš sniedz pirmo palī dzī bu traumu gadī jumos, var izmē rī t asinsspiedienu utt. Arī frizē tava un skaistumkopš anas salons, veikali, fotosalons, trenaž ieri, sauna, un daudz kas cits. Jū ra 1 minū tes attā lumā apmē ram 60 metru attā lumā no viesnī cas. Privā ta pludmale ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, smiltī m. Ieeja jū rā ir smilš u paaudze, tad mazi un lieli akmeņ i, tad cieta akmens plā ksne ar smiltī m. Viens no mī nusiem ir maksas internets, 3 eiro par 1 dienu vai 10 eiro par 5 dienā m. Arī ļ oti biezas sienas, biež i dzird, ka blakus istabā kā ds atver vai aizver skapi vai iet duš ā , runā - bet, salī dzinot ar visu iepriekš minē to, tas ir sī kums. Kopumā viesnī ca ir lieliska, labi aprī kota ar visu nepiecieš amo. Ja ceļ ojat pirmo reizi, izvē le ir №1. Te atpū š as cilvē ki, kuri to nav mainī juš i pē dē jos seš us gadus, nā kamgad arī es doš os uz š ejieni, uz š o debesu vietu.
аватар radevaa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Grand Side kopā ar jaunu vī rieti no 2018. gada 14. lī dz 21. jū lijam. Ko lai saka. . . Mums visiem ļ oti, vienkā rš i patika. Viesnī ca ir vā ciete, viss personā ls un 90% atpū tnieku ir vā cieš i. Vā cija š eit ir jū tama it visā : vā cu kvalitā te un vā cu serviss nav jā iepazī stina. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Grand Side kopā ar jaunu vī rieti no 2018. gada 14. lī dz 21. jū lijam. Ko lai saka. . . Mums visiem ļ oti, vienkā rš i patika. Viesnī ca ir vā ciete, viss personā ls un 90% atpū tnieku ir vā cieš i. Vā cija š eit ir jū tama it visā : vā cu kvalitā te un vā cu serviss nav jā iepazī stina. Tū ristiem, kuri uzskata, ka Turcijā visiem ir jā zina krievu valoda, viesnī ca kategoriski neiederē sies: darbinieki lieliski saprot vā cu valodu, ne slikti saprot franč u valodu, ļ oti slikti angliski un vispā r nesaprot krievu valodu. Gribē jā m aizbraukt kaut kur, kur tieš ā m justos kā ā rzemē s, tā pē c bijā m ļ oti priecī gi par to. Lielais vairums atpū tnieku ir vā cieš i, daž i francū ž i, vē l daž i ukraiņ i un maz krievu. Virtuve ir visaugstā kajā lī menī , ē dienu vienmē r ir daudz, tas ir daudzveidī gs un biež i mainā s. Vakariņ ā s un pusdienā s katru reizi, kad viņ i gatavo jaunas ļ oti garš ī gas zupas. Saldumu cienī tā jiem š ī vieta ir vienkā rš i paradī ze: milzī gs skaits konditorejas izstrā dā jumu, kū ku, bulciņ u, baklavas un citu lietu. No dzē rieniem, kafija, tē ja, sulas (apelsī ns, ā bols, ķ irsis), kola, sprite, fanta ierobež otā daudzumā restorā nā , baseina bā rā , alus no alkohola, vietē jie sarkanie un baltvī ni (ļ oti pī rā gi), kola ar viskiju un trī s kokteiļ i (degvī ns/tekila+fanta+sī rups, degvī ns/tekila+sprite+sī rups, degvī ns+sprite+citronu sula). Viesnī cas numuriņ i ir š iki: viss darbojas, lieliskā stā voklī , labi izskatā s un nodroš ina visē rtā ko uzturē š anos. Numuros ir fē ns, tē jkanna, krū zes, tē jas un š ķ ī stoš ā kafija, seifs, pastā vī gi papildinā ts minibā rs ar ū deni, kolu, fantu un soda, plaš s balkons ar galdu un krē sliem. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, tiek uzkoptas tī ras, kā parasti tiek iztī rī tas izņ emot pirms ieraš anā s, maina dvieļ us, ja prasa - un gultas veļ u. Mums bija istaba ar skatu uz baseinu un dā rzu, lai gan arī jū ra bija lieliski redzama, kas arī ir pluss. Arī par animā ciju nav sū dzī bu, pie mums spē lē ja š autriņ as, ū denspolo, pludmales volejbolu, boč iju, vingroja un š auš anu, divas reizes dienā notika ū dens aerobika. Kas attiecas uz bē rnu animā ciju, man grū ti spriest, bet es nekad neesmu redzē jis nevienu bē rnu, kurš izskrien no bē rnistabas ar lū gumu atgriezties pie mammas: viņ i zī mē ar viņ iem, spē lē jas, kaut ko veido un vienkā rš i. nedari. Starp citu, ar bē rniem ir piesaistī ts animators, kurš lieliski runā krieviski, tā pē c nav jā baidā s, ka bē rns neko nesapratī s un viņ am bū s garlaicī gi.
Tā kā viesnī ca ir paredzē ta eiropieš iem, tad viss papildus (sauna, frizieris, fotogrā fs vai kā da maza bumbiņ a, saules aizsargkrē ms, č ipsi utt. ) tiek pā rdots eiro, bet ir labi, ja atnā kat ar dolā ru un nomainiet to š eit pret Turcijas liru.
Par paš u pā rē jo. . . Viesnī cas teritorijā ir trī s peldbaseini: viens galvenais, otrs ar trim slidkalniņ iem un treš ais bē rniem ar bē rnu slidkalniņ iem, nu, tikai paš iem mazā kajiem. Pie katra atrodas lieliskā stā voklī esoš ie sauļ oš anā s krē sli, tie tiek mazgā ti katru dienu, galdi un lietussargi, bā rs. Š eit tiek izdalī ti dvieļ i, par to ierodoties dod ī paš u karti, bet mē s atbraucā m ar savē jiem. Viesnī cai, 10 sekunž u gā jiena attā lumā , ir sava smilš u pludmale ar tā diem paš iem sauļ oš anā s krē sliem, galdiem un saulessargiem, kur var paņ emt arī viesnī cas dvieļ us un dzē rienus. Smiltis ir smalkas, baltas un tī ras. Vienī gais nopietnais trū kums ir ieeja ū denī : milzī gs skaits lielu rifu zem kā jā m, kas joprojā m nav ī paš i redzami, rada daudz sā pju un diskomfortu. Bet, ja jū s burtiski ejat 20 sekundes lī dz blakus esoš ā s viesnī cas pludmalei (Larissa pludmale, tieš i pie pirā tu kuģ a), š ī problē ma tiek atrisinā ta pati par sevi: viņ iem, ieejot ū denī , nav akmeņ u. Un tā , ū dens ir ļ oti silts, ieeja jū rā ir pakā peniska, ū dens sā ļ š , kā pienā kas : )
No ekskursijā m devā mies tikai uz akvaparku Land Of Legends, kur saņ ē mā m vienkā rš i pozitī vu emociju vē tru.
Viesnī ca ir pozicionē ta kā.4 zvaigznes, bet vienī gais, kas š eit nebija, kā pirmajā pieciniekā , bija š ampū ni, duš as cepures, zobu pastas un cita vannasistabas piederumi. Lai gan pie izlietnes vienmē r atradā s š ķ idrā s ziepes, duš as ž elejas dozatorā bija arī ž eleja.
аватар g.nataly.7387
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tos 2017. gada augustā . Ļ oti laba viesnī ca. Uzreiz iekā rtojā mies tī rā istabā , atnesā m koferi, visu izstā stī jā m un rā dī jā m izdruku krievu valodā ar grafiku par visu viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos 2017. gada augustā . Ļ oti laba viesnī ca. Uzreiz iekā rtojā mies tī rā istabā , atnesā m koferi, visu izstā stī jā m un rā dī jā m izdruku krievu valodā ar grafiku par visu viesnī cā . Visas istabas no otrā stā va un uz augš u ar skatu uz jū ru un baseinu. Tī rī ts katru dienu ļ oti rū pī gi, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Viesnī ca un tā teritorija ir ļ oti tī ra un sakopta. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un atsaucī gs. Virtuve ir ļ oti garš ī ga, daudzveidī ga un tī ra. (varē ja pat uz istabu ņ emt lī dzi jebko no ē diena un augļ iem (arbū zu, meloni, baltā s un zilā s vī nogas, persiku, nektarī nu, bumbieri, plū mi un ā bolu). Animā cija ir lieliska gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. diskotē ka un dzī vā mū zika viss bija labi , puiš i. Viens liels baseins mazs bē rniem un mazs ar slidkalniņ iem. Pludmale liela, daudz tukš u sauļ oš anā s krē slu jo bū tī bā visi tusē jā s pie baseina. Atpū tnieki 80% vā cieš i, 10% turki, pā rē jie 10 % krievi un ukraiņ i. Tā kā viesnī ca galvenokā rt ir atpū tniekiem no Vā cijas, personā ls labi runā vā ciski, labi angliski, ļ oti maz krievu valodu. . bet tas ir jauki pat tad, kad viņ i mē ģ ina tevi sasveicinā ties tavā dzimtajā valodā . Man viss patika, viss ir labi. Viens mī nuss ir ieeja jū rā . . Tā pē c visi, kam ī sti nepatika peldē ties, devā s uz kaimiņ u viesnī cas pludmali. smiltis un viss ir krā š ņ s un blakus. Mē s paš i devā mies uz Sidi uz senā s pilsē tas drupā m. Apmeklē jā m Waikiki veikalu (trikotā ž as) un tirgu Manavgatā . viss ir tuvu un tur var nokļ ū t par 1 dolā ru vai 3.50 lirā m. Kad izbraucā m, piemiņ ai uzdā vinā jā m suvenī ru, jauki))) Viesnī cu iesaku visiem.
аватар Antonina_gurko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti jauka. Tī rs un tī rs. Faktiski visi darbinieki runā tikai turku un vā cu valodā . Tikai viens no administratoriem runā lauzī ti angļ u valodā , kurš piedā vā ja maksā t 35 USD par skatu uz jū ru pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti jauka. Tī rs un tī rs. Faktiski visi darbinieki runā tikai turku un vā cu valodā . Tikai viens no administratoriem runā lauzī ti angļ u valodā , kurš piedā vā ja maksā t 35 USD par skatu uz jū ru pē c ieraš anā s. Lai gan es neiesaku to darī t. Š ķ iet, ka no visā m istabā m paveras skats uz jū ru. Turklā t visu dienu jū s pavadā t jū rā vai baseinā . Tā pē c tam, kā dai telpai tu tici, nav nozī mes. Tā ir tikai š ķ irš anā s naudas dē ļ . Nulle animā cijas. Vakariņ as bē rniem tikai pusstundu diskotē ka. Dienas laikā ne reizi septiņ ā s dienā s neviens nepiedā vā ja bē rnus izklaidē t. Un vispā r pieauguš ajiem. Galvenais animators ir vienkā rš i narcistisks, atvainojiet, "tirā ns", viņ š runā ar sevi un izklaidē . Viņ š pat nevar organizē t elementā ru diskotē ku pieauguš ajiem. Divas dienas izlū dzā mies to diskotē ku, lai bū tu garlaicī gi. Kopumā labi. Skaists zaļ š pagalms, jū ra tieš ā m tuvu.
Virtuve ir garš ī ga un tī ra. ES iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря в городе Сиде, рядом с собственным песчаным пляжем. Из его окон открывается вид на море и сад. Отель построен в 1989 году, обновлён в 2013 году. Прекрасно подойдёт для семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 6 км от города Сиде и в 60 км от аэропорта Анталии, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Первая береговая линия, собственный, песчаный пляж, протяженность — 60 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан (интернациональная кухня, крытый, с террасой). А’la carte ресторан (открыт 15.05-15.10) — средиземноморская кухня. Бар на пляже, бар около бассейна, бар в лобби отеля.

Wi-Fi (платно), 3 открытых бассейна, магазин, терраса для загара, амфитеатр.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), детская анимация (на русском языке), вечернее мини-диско, детский буфет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, дартс, бочча. 4 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Располагает 169 стандартными и 16 семейными номерами.

Istabās

Ванна/душ, фен, кондиционер, мини-бар, сейф (бесплатно), Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, балкон/терраса.

Adrese Kumköy Mevkii Side, Antalya / TURKİYE
Tālruņi: T: +90 242 753 19 91-5, F: +90 242 753 19 88
Tīmekļa vietne: Grand Side Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.