mierīga un klusa viesnīca, wi-fi atstāj daudz ko vēlēties

Rakstīts: 7 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 31 jūlijā — 6 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Novē rtē ts 08.07. 2017. Laba diena !! ! atpū tā s ar ģ imeni Turcijā , Sides pilsē tā , Barut b towns hotel 31.07. 2017-08.06. 2017, kā saka "satiec pē c drē bē m, skat. aiz prā ta"
Pirmais iespaids protams viss izskatā s smuki tī rs, viss jauns! Atpū tas laikā sapratā m, ka serviss "klibo" telpu uzkopš anas ziņ ā ļ oti nekvalitatī vi(gultas veļ a mainī ta, jautā jumu nav par š o). un tas pats pluss, š im netiek piedā vā tas uzkodas (tas ir, ja ē damistaba ir slē gta, tad dzer un iedzer glā zi uzkodas). Ē dienu ziņ ā viss, kas jums jā ē d, tiek pagatavots uz vienu ciets 4-ku, bet problē ma ir tā , ka pā rē jā laikā ir brokastis, pusdienas un vakariņ as, ja jū s nejū tat ē dienu izsalkuš i, tas likā s ļ oti neē rti...
Runā jot par bē rnu izklaidi (viesnī ca uz to ir orientē ta), trī s ar lielu mī nusu ir "zayuzana" rotaļ u laukums, viss izskatā s nobruž ā ts, tā pat kā bē rnu istabas, rotaļ lietas visas ir salauztas. . ielieciet trī s tikai tā pē c, ka ir divi ū dens slidkalniņ i (strā dā lī dz 17:30) un telpa ar spē ļ u automā tiem (tas viss paredzē ts lielā kiem bē rniem, kā ar gadu veciem? ? )

Uzturoties nedē ļ u, izklaide paš ā viesnī cā pieauguš ajiem ir ū denspolo, ū dens aerobika un sava veida putu ballī te baseinā (10 min)
Saskaņ ā ar bā ru, kas atrodas istabā , tas tiek papildinā ts, kad (atkarī bā no istabenes noskaņ ojuma, cik es saprotu), jums ir jā zvana uz reģ istratū ru.
Kopumā viesnī ca ir klusa
Mums ir divi dē li 8 gadi un 1.2 gadi
Jaunā kais saslima Coxsackie š odien mums atklā ja diagnozi. Viņ š saslima dienu pirms izlidoš anas (izrā dī jā s sestdiena un viesnī cā nebija ā rsta, pat termometru nevarē jā m paņ emt, reģ istratū rā piedā vā ja aiziet uz tirgu kaķ is ir aiz viesnī cas, lai to nopirktu) viņ us aizveda uz slimnī cu tur ar apdroš inā š anu Viņ i ī sti neko neteica, piedā vā ja braukt uz slimnī cu, bet mums jā brauc mā jā s! Pati koksaki izpauž as kā augsta temperatū ra, stipra siekaloš anā s, letarģ ija bē rnam un otrajā dienā izsitumi pa visu ķ ermeni, ierodoties lidostā izsauca ā tro palī dzī bu, mums iedeva kaklu (tā arī ir zī me vī rusu) un tikai tad, kad bijā m mā jā s, mums tika noteikta pareizā diagnoze, sā kā s ā rstē š ana.
Transfē rs uz lidostu bija 4:30 no rī ta reģ istratū rā teica, ka tika pasū tī tas pusdienu kastī tes tiem, kas lido prom (viesnī cas pā rstā vi sauc Madina), tā pē c mē s to neņ emsim lī dzi, kas pē c tam izrā dī jā s. bū t problē ma mums, ī paš i jaunā kajam dē lam, nevis mums, daž i ir š ajā situā cijā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu