Turcija sezonas beigās Septembris Victory Resort 5*

Rakstīts: 21 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 20 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Stundas brauciena attā lumā no lidostas. Ieradā mies 4.00 - kontrole, bagā ž a, tū ristu savā kš ana. . . Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, iekā rtojā mies pē c 13.00. Koferi atstā jā m reģ istratū rā un paš i pā rģ ē rbā mies un devā mies uz pludmali. Pirmajā dienā , lai noskaidrotu ceļ u, ar autobusu nobraucā m nepilnu minū ti lī dz pludmalei, atpakaļ kā jā m apmē ram 6 minū tes (googlē mē rī ju attā lumu ceļ ā uz pludmali 650 metrus no aizmugurē jā s ieejas lī dz pludmalei. pludmales restorā ns). Radinieki devā s ekskursijā uz š o viesnī cu ar izbraukš anu no Sanktpē terburgas, un mē s, izbraucot no Borispiļ as, labi pavadī jā m brī vdienas kopā .
VIESNĪ CAS TERITORIJA diezgan maza, kopta, teritorijā atrodas skulptū ras. Ir ļ oti maz koku. Viss ir kompakts. Septembrī bija daudz bē rnu no pusgada lī dz 5 gadiem. Nejaucā s, nekliedza, viss kā rtī bā , bet vakarā diez vai kā ds ar nepā ra skaitļ iem aizmigs pirms 24.00, ī paš i 4.5. un 6. korpuss, kur izmitinā ti krievi.
NUMURS - 4303 ceturtais korpuss, treš ais stā vs, kab 3. Viss darbojā s ideā li, mazs, bet pietiek vietas diviem, ir neliels balkoniņ š . Viņ i labi tī rī ja, katru dienu piegā dā ja ū deni, pievienoja ziepes un citu papī ru. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un gultas veļ a 3 reizes 8 dienu laikā . Droš s – neizmantojā m. 2 gultas tuvu viena otrai, vienam matrač am izkrita pā ris atsperes - gulē ju sile =).

Visi numuri viesnī cā ar balkoniem! Mū su tū rē Akcijas numurs (parastais standarts par akcijas cenu)
PĀ RTIKA — man tas ir strī dī gs jautā jums! ? Sezonas beigas un ē diens ir nedaudz sliktā ks nekā maijā , tač u to tomē r ir daudz. Otrdienā s grilē ti un sā lī ti foreles steiki. Piektdienas garneles. Jū ras asaru zivis tika ceptas gandrī z katru dienu un daž reiz dorado Turcijā sauc par Chopra, pā ris reizes bija jē ra gaļ a, kā dreiz tī tars. Vistas krū tiņ a bija š aš liku kebabs un karbonā des, kā arī mē rcē . Bija zivju konservi un augļ i. Daudzi augļ i – banā ni, apelsī ni, ā boli, plū mes, nektarī ni, zilā s un baltā s vī nogas, greipfrū ti, melone, arbū zs. Vairā ku veidu olī vas un melnā s olī vas, marinē ti gurķ i, svaigi tomā ti un gurķ i, kā arī zaļ umi. Saldumi ir arī krā jumā un baklava un kū kas un š okolā des pastas. Dzē rieni ir daž ā di un ayran sā ļ ie 2 veidi. Kafijas automā ti un kafijas automā ts. Vispā r likā s, ka ē diena ir daudz, bet es staigā ju riņ ķ ī , meklē jot ko ē damu. Lieliska saldē juma kafejnī ca - kū kas un daž ā da veida a la carte, un piena kokteiļ i parasti nav slavē jami. Vakariņ as uz 5, bet brokastis nav tā das, pusdienas principā ir pieļ aujamas. Brokastojā m 7 no rī ta un omlete ar dā rzeņ iem nā ca cept no 8, kad jau bijā m pie jū ras, tā pē c brokastis man nepatika, vē ders ar ķ ieģ eli. Brokastī s daudz sieru un sagrieztas desiņ as. Neliela viesnī ca, bet kafejnī ca 4 un galvenais restorā ns un pludmalē . Daudz labā k mums bija pusdienot pludmalē .
ALKOHOLS vienmē r ir noliktavā - Efes alus, š ampanietis, Baileys, sarkanvī ns un baltvī ns, vē ž i, dž ins, viskijs, pagatavoja labus kokteiļ us bā rā pie slidkalniņ iem. Stiprā kais alkohols bija bā rā uz ielas pie galvenā restorā na, pludmalē un pie baseina ar slidkalniņ iem, daž reiz atš ķ aidī ts. Alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i sortimentā .
PLUDMA - lieliski! )) smiltis mī kstas, ū dens dzidrs, ieeja gluda, daudz sauļ oš anā s krē slu, nojume, dvieļ i izsniegti. Tas ir tikai tad, ja vē laties matrač us - par maksu. Arī restorā ns pludmalē ir labs. Viesnī cas un pludmales transporta pakalpojumi kursē biež i.

Starp Victory Hotel un Royal Alhambra sauļ oš anā s krē sliem ir pieejami ū dens sporta veidi - izpletnis, banā ns, skrejritenis. Toties Sural viesnī ca ir pamesta, viss ir sarū sē jis tuksnesis, nevis sauļ oš anā s krē sli un biezokņ i teritorijā . Ekskursijas tiek pā rdotas visā s Suralas viesnī cā s, un tā s tiek izmitinā tas tikai Sural Saray.
no 13. lī dz 20. septembrim laiks bija lielisks, gaiss dienā +35 komfortabls, naktī +28 smacī gs, ū dens no rī ta +22, pē cpusdienā +26 lieliski!
BASEINS un SLIDIŅ I - viesnī cā ir 2 peldbaseini, viens ar 2 slidkalniņ iem, ir bē rnu sadaļ a. Slaidi strā dā pē c grafika.
ANIMĀ CIJA — patī k! Katru vakaru 21.30 jauns priekš nesums un mums bija liela interese. Pa dienu viņ i nedaudz strā dā ar bē rniem, bija š autriņ as un boč a un volejbols utt. Sestdienas putu ballī te pludmalē .
INFRASTRUKTŪ RA TUVUMĀ - Migros lielveikals, tirgus, aptieka. Visu nepiecieš amo var nopirkt. Mē s braucā m uz Side tur dā rgā k. Ja vien jū s nevarat kaulē ties Side un iegā dā ties plā nas, ī sas jakas no 160 USD. Karaliskā s Alhambras virzienā , uz ceļ a, ir arī ā das veikals, ir daž as jaunas preces, kas nav dā rgas, un, piemē ram, otrā jaka par 45 USD. No pludmales piekļ uves puses pā ri ceļ am ir arī tirgus ar labā m cenā m. Sezonas beigas un cenas adekvā tas.
Septembrī bija 50 lī dz 50 krievi un vā cieš i, darbinieki jau nedaudz runā krieviski un arī animatori mā cā s. Bija pā ris ukraiņ u ģ imenes un arī turku ģ imenes. Ekskursijas uz viesnī cu ir diezgan dā rgas.
Un visbeidzot. Vai es vē l braukš u atpū sties uz Turciju, ja braukš u tad tikai uz lē tu viesnī cu, nav vē rts. Un š ajā viesnī cā , ja ekskursijas izmaksas neatkā pjas no skalas, kā š oreiz.
WI-FI nav slikts signā ls reģ istratū rā , istabā arī paņ ē ma signā lu pie balkona, pat sū tī ja bildes.
Lai laba atpū ta un pareizā izvē le!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu