Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām. Bet krievu animācijas nav!

Rakstīts: 20 oktobris 2013
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies Iberotel Palm Garden 2013. gada septembrī ar gadu vecu bē rnu. Man ļ oti patika viesnī ca, darbinieki, izņ emot vienu dā mu reģ istratū rā , bija vienkā rš i izcili, atsaucī gi, smaidī gi, vienmē r veikli un izcili labi pildī ja savus pienā kumus, un cik liela uzmanī ba mū su meitai bija vā rdos neizsakā ma!

Istabas ir labas, bet ne visas, vai drī zā k skats no istabā m mū s pievī la. Ir 2 ne visai veiksmī gi kvartā li, viens ar skatu uz Iberotel restorā na "pagalmu" - vairā k vai mazā k pacieš ams, bet tomē r ne tas pats, un ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas restorā na virtuvi - vispā r briesmī gi. . Bet, pateicoties vienī gajai krieviski runā još ajai viesnī cas vadī tā jai Irinai, jautā jums par normā la numura nodroš inā š anu tika atrisinā ts ā tri un bez papildu izmaksā m (pirms saziņ as ar viņ u viņ i mē ģ inā ja atrisinā t problē mu ar TUI pā rstā vjiem un citu vadī tā ju - sals bija pilnī gs).

Paš as telpas iekš ā ir lieliskas, tač u iesaku izvairī ties no blokiem ar cipariem, kas sā kas ar 15 un 34, tie var pievilt skatu uz restorā nu pagalmiem vai precizē t, uz kuru pusi vē rsts balkons. Ja ē dat č etrus cilvē kus, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Ģ imenes numurs ir 2-istabu un plaš s, un junioru apartamenti, lai arī paredzē ti 4 personā m, ir ļ oti š auri un neē rti! Istabā s pirmajā stā vā ar atvē rtu balkonu naktī var bū t ļ oti skaļ š no zā liena laistī š anas, otrajā stā vā š is troksnis nav tik jū tams!

Ē diens visos restorā nos un bā ros ir izcils, daudzveidī gs un garš ī gs, viss bija gaļ a, zivis, augļ i un dā rzeņ i, viss bija svaigs un bagā tī gs! Dzē rieni arī lieliski, bez atš ķ aidī ta jupi/kolas/alus, visi labas kvalitā tes, garš ī gi bezalkoholiskie kokteiļ i.
Bet tad atkal viņ a savu gadu veco meitu baroja ar importa konserviem, no bufetes praktiski nebija ko dot, izņ emot brokoļ us, sieru un augļ us (vā cu bē rni ē d frī kartupeļ us ar keč upu, un viņ u vecā ki ē d. Š ķ iet, ka par to neuztraucieties). Barī bas krē sliņ u pietika visiem, priecē ja, ka vienmē r tī ri un kopti, kā jauni. Kopumā restorā na personā ls ir neslavē jams, netī ros traukus uzreiz aizved, tī ri trauki vienmē r ir pieejami. Un ē diens pie rokas ir jebkurā laikā , pat brokastu/pusdienu/vakariņ u sā kumā , vismaz 5 minū tes pirms beigā m, visu laiku tiek pievienoti beigu ē dieni, tukš as paplā tes neesmu redzē jusi.

Pludmale ir tī ra, jū ra lieliska, silta, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, pat neskatoties uz daž u viesu dī vaino manierī bu agri no rī ta paņ emt sauļ oš anā s krē slu ar dvieli un tad viņ i pat pludmalē neparā dī sies. vienreiz dienā . Pieauguš o baseinā vienreiz peldē jā mies "par š ovu", visu laiku pavadī jā m pludmalē.

Bē rnu baseinu iepriecinā ja nojume, otrs ar slidkalniņ u, pā ris reizes paš ā saulī tē bija ar meitu, viņ ai patika. Blakus baseinam ir lielisks rotaļ u laukums! Ir miniklubs bē rniem no 4 gadiem, bet tas ir vā cu valodā , pē c maniem novē rojumiem no malas, bē rniem ļ oti patī k, bet mē s vē l esam mazi, mums vienalga kā dā valodā viņ i ir galvenais, ka var dejot, zī mē t, nospļ auties)))

Vispā r visa animā cija ir vā cu valodā , krieviski tā s vienkā rš i neeksistē , lai tū roperators tur nerunā . Un vispā r vī rs viesnī cu sauca par "Deutschland", jo lielā kā daļ a vā cu viesu un viss personā ls brī vi pā rvalda vā cu valodu. Bet tas mū s ī paš i netraucē ja, mums nebija problē mas ar izpratni, angļ u valoda vienmē r nā ca palī gā . Nu viņ i saprot arī pamata vā rdus krievu valodā.

Viesnī cā ir bē rnu ratu noma, 4 eiro dienā , jeb 20 eiro uz visu uzturē š anā s laiku, rati labi, vā ciski, bet jau nedaudz nolietoti.
Viesnī cas teritorijā ir veikali, stū rī pā rdod daž ā dus piepū š amos apļ us, pludmales apavus, un visā dus daž ā dus nepiecieš amos sī kumus: krē mus, ķ emmes, skuvekļ us, baterijas utt. - cenas zemā kas nekā ā rpus viesnī cas, var arī kaulē ties. Mē s devā mies uz rū pnī cu no ā das veikala - lieks laiks, dā rgi, sliktas kvalitā tes, veci modeļ i. Tirdzniecī bas centros, tirgos, kas atrodas pā ri viesnī cai, varat izvē lē ties labā ku un lē tā ku cenu. Turpat aiz viesnī cas ir aptieka, man nebija iespē jas izmantot pakalpojumus, bet draugi teica, ka zā les ir ļ oti labas kvalitā tes, labā kas nekā tā s, ko viņ i paņ ē ma lī dzi. Ekskursiju cenas no tū roperatora ir vienkā rš i barbariskas, pie izejas no viesnī cas tas pats ir pā ris reiž u lē tā ks. Bet tikko uzzinā jā m, ar tik mazu bē rnu, pats gids mū s atrunā ja no doš anā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu