Ērta atpūta

Rakstīts: 13 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 30 maijā — 9 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Man ļ oti patika Iberotel Palm Garden. Paldies visiem, kas to ieteica.
Mē s saņ ē mā m klusu, ē rtu uzturē š anos, netraucē jot Tagilu. Tieš i tas, ko gribē jā m
Uzreiz jā saka: viesnī ca ģ imenē m, bē rniem lī dz 7 gadu vecumam - viss tiek darī ts š im vecumam.

Sides reģ ions acī mredzot nav populā rā kais galamē rķ is odesieš u vidū , tā pē c no lidojuma bijā m vieni. Dā vana no TUI - individuā ls transfē rs turp un atpakaļ , neapstā joties daudzā s viesnī cā s vai neapstā joties tirgū pirms izbraukš anas

Iekā rtojā s ā tri, pati istaba bija labā stā voklī , bet ar skatu uz virtuvi. Prasī ja pā rģ ē rbties, mums atteica, jo it kā tukš u istabu nav. Vakarā sē dē jā m verandā pie “karotes mazgā tā ja” mū zikas, no rī ta zem logiem brauca maš ī nas ar pā rtiku. Acī mredzot telpas pie virtuves ir tikai mū su, jo nevienu vā cieti neredzē jā m pat tuvu.
No rī ta mums atgā dinā ja vē lmi mainī t numuru, sā kumā bija tikai attaisnojumi, pē c pā rliecinoš a lū guma mainī t numuru, mums to iedeva. Saruna notika ar varas iestā dē m. Starp citu, tikai viena no mū su meitenē m reģ istratū rā runā krieviski. Gandrī z neviens nerunā angliski vai runā ierobež oti. Viss vā cieš u pakļ autī bā . Otrais numurs jau bija starp vā cieš iem. Atš ķ irī ba nav tikai skatā – š oreiz tas bija skats uz izcirtumu ar š ū polē m, š ū puļ tī kliem, truš iem, bruņ urupuč iem un minigolfu. Atš ķ irī ba ir telpas piepildī jumā : vī nu, sulas pirmajā istabā neredzē jā m. Kā neredzē ja patī kamos sī kumus vannasistabā . Kopumā ar otro numuru viņ us ļ oti iepriecinā ja - bē rni vakaros skraidī ja pa zā li, brauca, spē lē jā s, un akmens metiena attā lumā bija bā rs ar labu turku kafiju un citiem priekiem.

Ē diens ir pelnī jis visu veidu uzslavas.

Vā cieš i, kuri ē d tikai makaronus un kartupeļ us, acī mredzot ietaupa viesnī cai labus ietaupī jumus un var ļ aut mū s palutinā t ar visdaž ā dā kajiem labumiem visā du jū ras velš u veidā (tī ģ ergarneles, astoņ kā ji, mī dijas, anš ovi, lasis). , grilē ts tuncis), visa veida gaļ a uz grila, svaigā kie saldumi un daudz labu augļ u (ieskaitot ķ irš us, avenes un zemenes). Restorā ns ir liels, nav cī ņ as par vietā m. Milzī ga terase. Bē rnu baroš anas krē sli lielos daudzumos, vienmē r tī ri - pā rklā ti ar foliju. Liela zī daiņ u pā rtikas izvē le, ir restorā ns par maksu un HiPP, kurš negribē ja vest burciņ as no mā jā m.

Baseini labi, slidkalniņ i nav bī stami. Zem nojumes ir divi bē rnu baseini, viens ļ oti maziem - 10 cm.

Tapč ani vienmē r ir pieejami jū rā , ē rti, ka nojume ir cieta, nevis lietussargi. Ieeja jū rā ir ē rta.

Viņ i zinā ja par animā cijas trū kumu, tā pē c neko no viņ iem negaidī ja.
Bet ir minidisko, un ar to mums pietika.
Patī kams pā rsteigums bija putu ballī te pludmalē.

Publika mierī ga, lielā kā daļ a mū sē jo devā s uz viesnī cu, lai neredzē tu Tagilu. Mē s nekad neesam sastapuš i piedzē ruš ā s sejas, restorā nā neviens neliek š ņ abi uz galdiņ iem, neviens nelamā jas un lamā jas pa visu pludmali. Vakarā miers un klusums, dzird tikai kaimiņ u viesnī cas.

Kopumā viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas meklē klusu komfortablu uzturē š anos. Viesnī ca ir pā rdomā ta vā cu valodā : viss ir bez š ika, bet ļ oti ē rti un ļ oti kompetenti. Var salī dzinā t ar vā cu VW auto : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu