Lieliska vieta atpūtai

Rakstīts: 16 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 28 maijā — 7 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Jū nija sā kumā atpū tā s, ar vī ru un meitu 3.5 gadi. Es rakstu tā pē c Es vienmē r izlasu atsauksmes, pirms izvē los viesnī cu.
1. Zaļ ā teritorija, ziedi. Viesnī ca ir iegarena dziļ umā , pludmales platums ir aptuveni 300 m - pilnī gi pietiekami). No lidostas braucā m 2 stundas. tika nogā dā ti pa ceļ am uz č etrā m viesnī cā m.
2. Bijā m apmetuš ies netā lu no baseina, galvenā restorā na un pludmales - bija ē rti un nebija tā lu kā jā m.
3. Ieeja jū rā oļ aina, asa, labā k pirkt č ī bas, t. sk. mazulis. Ir smiltis, kur var pagatavot kū kas. Vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale ir tī ra, jū ra bija mierī ga, pirmā s 2 dienas bija vē trains, pē c tam tikai viegli viļ ņ i.

4.2 bē rnu baseini, viens 10 cm dziļ š bē rniem, otrs 50 cm ar ū dens slidkalniņ u, blakus bē rnu bā rs.
5. Rotaļ u laukums nav ī paš i labs, 3 š ū poles smiltī s un viens slidkalniņ š saulē . Ļ oti noderē tu vismaz mazs labirints bē rniem, mā ja utt.
6. Apmeklē tā ji pā rsvarā tieš ā m vā cieš i, bet personā ls runā krieviski.
7. Ē diens, manuprā t, ir vienkā rš i izcils! Pavā ri un restorā na darbinieki ir vienkā rš i lieliski. Viss ir satriecoš i garš ī gs, milzī ga daudzveidī ba, katru dienu pildī tas ar gardā m zemenē m, reizē m pat brokastī s, Tematiskie vakari ar kokteiļ iem pie ieejas bija ļ oti iespaidī gi. Personā ls ir neuzbā zī gs, viss tiek atvests un aizvests laikā , viņ i ir ļ oti iecietī gi pret bē rniem - protams, ka mū su trī sgadniekam ne vienmē r izdevā s kaut ko neizliet vai izliet : ) Ļ oti tī rs, ļ oti skaists, pat ja jū s nā kat pusdienu/vakariņ u beigā s.
8. Vakarā animā cija pā rsvarā vā cu valodā , nez kā pē c bē rnu diskotē kas nav katru dienu, lai gan mana meita prasī ja katru vakaru. Es viņ u neatstā ju bē rnu klubā - viņ a joprojā m ir maza.
9. Lobby bā rā tiek pagatavota ļ oti garš ī ga turku kafija, ir arī atseviš ķ s kafejnī ca, bet man nebija laika tur aiziet.
Vispā rī gi runā jot, viesnī ca man ļ oti patika un, visticamā k, arī nā kamreiz to izvē lē š os. Par izcilu ē dienu, tī rī bu, neuzbā zī gu un izcilu apkalpoš anu, skaidru jū ru. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, negribē jā s doties prom!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu