Es došos 9. maijā ... ar PPSh

Rakstīts: 12 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 1 — 11 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es gribē tu pā rspē t pā ris rindiņ as. Š odien ierados Pē terī . Atpū tā mies caur Mostreveli. Sū dzī bu nav. Lidojā m ar Transaero, arī viss š ķ iet kā rtī bā . Tagad kā rtī bā . Ceļ oju ar savu 2.5 gadus veco dē lu. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12 naktī pē c vietē jā laika. Man jau bija vienalga, kā du numuru viņ i iedos - mans dē ls pamodā s pē c autobusa un sā ka gausties. Reģ istratū rā runā ju ar meiteni angliski, pē c 10 minū tē m atskrē ja krieviski runā još ais. Atnesa sulu (par svaigi spiestā m blē ņ ā m. Š ī sula bija tikai brokastī s), aizveda uz istabu uz laukuma. Tie ir pirmie iespaidi. Vispā r viesnī ca ir ģ imenes viesnī ca, jaunieš iem tur nav ko darī t. Pabaro daudz un garš ī gi, pusdienā s un vakariņ ā s garš ī gs saldē jums jebkurā daudzumā . Mums iedeva jauku istabiņ u - 3. miega lī nijas vidū otrajā stā vā ar skatu uz terasi. 3 peldbaseini, no kuriem 2 ir bē rniem, bē rnu baseinā ir slidkalniņ š , bē rnu bā rs, slidkalniņ š pie smiltī m, š ū poles un citas izklaides. Ē diens ir daudzveidī gs - cepts, cepts, vā rī ts un kā ds vien vē lies. Arbū zi nav garš ī gi, mū sē jie ir saldā ki. Dabiskā sula tikai bē rnu bā rā , pā rē jā pulverī . Kopumā viesnī ca ir 5 zvaigž ņ u cienī ga un ģ imene ar bē rniem bū s diezgan mā jī ga un ē rta. Personā ls ir draudzī gs, istabu tī ra katru dienu, nā cā m no baseina, viss tika laizī ts, minibā rs vienmē r tika papildinā ts (ā bolu sula, minerā lū dens ar gā zē m un tī rs ū dens).
Tagad par mī nusiem. Uzreiz teikš u vairs tur neieš u. VĀ CIEŠ I DARBOJAS ! ! ! Viss ir vā cu vai turku valodā , ne visur pat angliski rakstī ts. Manam dē lam bija nereā li komunicē t ar vā cu bē rniem (nu mū sē jie ir pā rpilnī bā un saziņ a notiek valstiskā lī menī ) - viņ i ir kaut kā stulbi un lē ni, atš ķ irī bā no mū su bē rniem, nez kā pē c š o viesnī cu izvē lē jā s birģ eri virs 40 ar mazi bē rni, no kuriem pusei ir problē mas ar galvu. Visi raidī jumi un animā cijas ir vā cu valodā , pā rē jā s beigā s gribē ju paņ emt automā tu un atcerē ties 45. . . Dienas raidī jumu vadī tā js bija ī paš i dusmī gs, reja Vā cijas komanda ar pilnu spē ku...SS ail bi atpakaļ . Jū ra.... 2 nedē ļ as ar dē lu tieš ā m nepirkā m 1.5-2 metrus viļ ņ us (katru dienu). Attiecī gi jū ra ir netī ra, labi, un jau pazī stamais sadalī jums lī dz dziļ umam. Nepatī kami. Internets tikai vestibila bā rā (wi-fi) un ar to pastā vī gas problē mas
Rezultā ts - ja ne š ie mī nusi, tad pā rē jais bū tu vienkā rš i brī niš ķ ī gs, nu, bija kaimiņ i no Maskavas, ar kuriem paspilgtinā ja vakarus, kad bē rns aizmiga. Nu tiem, kas velkas no vā cu valodas, vai to lieliski prot, ceļ š ir klā t.

Lai jaukas brī vdienas, ja ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu