Viesnīca tiem, kas nesēž istabā

Rakstīts: 19 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pegasos pasaulē atpū tā mies no 2017. gada 8. septembra lī dz 15. septembrim kā ģ imene ar diviem bē rniem (16 un 6 gadi). Kopē jais iespaids bija labs, ar pā rē jo esam apmierinā ti.
Pirms brauciena izlasī ju daudz atsauksmju par š o viesnī cu un noskatī jos video, tā pē c biju gatava istabu izskatam un paņ ē mu lī dzi istabas č ī bas un duš as cepurī ti. ? Kopumā es uzskatu, ka atsauksmes ir ļ oti noderī ga informā cija. Protams, nav nevienas viesnī cas, kas bū tu pilnī gi bez trū kumiem, tač u vienmē r ir skaidrs, kuras no tā m (trū kumiem) jū s principā nepieņ emat, un kuras jums nav svarī gas.
Tikai ī ss kopsavilkums.
Kas mums patika:
- lieli baseini, daudz vietas peldē š anai;
- labs akvaparks, nav rindu vairā k par 3-4 cilvē kiem;

- daudzi baseini un slidkalniņ i bē rniem;
- labs restorā ns (ē dienu pā rpilnī ba, daudz augļ u, produktī vs personā ls, pietiekami daudz brī vu galdiņ u);
- milzī ga smilš u pludmale, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli;
- sakopta teritorija, viss zaļ š .
Kas mani ik pa laikam traucē ja:
- pastā vī gi demagnetizē tas atslē gu kartes;
- istabā smirdoš a smaka;
- ļ oti nosacī ta tī rī š ana 15-16 stundā s;
- ā rpus vestibila - tikai maksas wi-fi.
Kuram interesē vairā k
Viesnī cā ieradā mies 14:00, aizpildī jā m papī rus un uzreiz saņ ē mā m 2226. istabiņ as atslē gas karti. Uzreiz prasī jā m vē l vienu, bez problē mā m iedeva. Tad š ī s kartes tika atmagnetizē tas katru dienu, un mē s biež i nā cā m vai nu pā rkodē t veco, vai paņ emt jaunu. Tā pē c pē c nedē ļ as, aizbraucot, viņ iem jau iedeva 5 gab. Mē ģ iniet nemest š ī s kartes pie mobilā , manuprā t, tā ir problē ma. Mē s ī sti nesapratā m, ka jā gaida, kad kā ds parā dī s, kur ir numurs, tā pē c devā mies paš i meklē t. Saskaņ ā ar zī mē m un atrastiem, visur ir novietotas bultas. Tad redzē ju, ka pacietī gi tū risti ar mazajiem elektromobiļ iem nes bagā ž u uz istabā m. ))

Numurs 2226 ir ē kas numurs 2, treš ais stā vs. Š ī ir ē ka, kas atrodas vistuvā k ū dens atrakciju parkam, kas atrodas uz sā niem. Jo mū su istaba atradā s ē kas vidū , nekā du troksni no akvaparka nedzirdē jā m. Numuru var redzē t daudzos Youtube videoklipos. Tieš i uz numuru man bija visas sū dzī bas. Zem priekš ē jā m durvī m ir 3 cm atstarpe, tā pē c dzirdamī ba ir lieliska. Uzreiz no ieejas ir nosacī ta bē rnu istaba. Tajā ir divas ne tik mazas gultas, ne tik salocī tas krē slu gultas. Mū su 16 gadus vecajam dē lam tā bija š aura gan garumā , gan platumā . Virsmatrač i ir mazā ki nekā gultas. No š ī s telpas paveras logs uz ē kas iekš ē jo koridoru, kura dē ļ naktī bū s neliela izkliedē ta gaisma pat ar aizvē rtā m rullo ž alū zijā m. Normā la apgaismojuma visā telpā principā nav, jo. lampas istabā s ir paslē ptas aiz spoguļ u rā mjiem, un divā m griestu lampā m koridorā ir naktslampas spilgtums. Ī sta tumsa.
"Pieauguš o" istaba ir diezgan plaš a. Tajā ir divas kopā sastumtas gultas ar kopī gu (atkal ne mazo izmē ru) matrač a paliktni, bet plaisa starp gultā m nav jū tama. Viņ i piedā vā paslē pties ar vienu vafeļ u loksni. Reģ istratū rā prasī ja sekundi - nav pē das. atnesa dienu. Ir televizors, neliels ledusskapis. Kondicionieris darbojā s labi, bet pē c 10 minū tē m pē c tā ieslē gš anas telpā radā s smirdoš s notekū deņ u piemaisī jums. Naktī s no koridora nez kā pē c ļ oti dzirdama kondicionieru dā rdoņ a.
Vannas istaba bija apmierinā ta ar soliņ u bē rnam. Fē ns strā dā ja nevainojami. No kosmē tikas piederumiem - divi dozatori ar š ķ idrajā m ziepē m, viens virs izlietnes, otrs duš ā . Tā pē c neaizmirstiet paņ emt lī dzi visu pā rē jo. Ī paš i duš as vā ciņ š ! Jo duš ā ir divi rež ī mi - vai nu jaucē jkrā ns ceļ galu lī menī (manas kā jas), vai lejkanna virs manas galvas (ja gribi, negribi mazgā t galvu divas reizes dienā ).
Telpu uzkopš ana sastā v no gultu saklā š anas, dvieļ u nomaiņ as un galveno celiņ u tī rī š anas. Tas parasti notiek 10 minū š u laikā no pulksten 15 lī dz 17. Gulta tiks mainī ta tikai pē c lū guma.

Baseini man patika, tajos peldē jos daudz un ar prieku. Kā arī jū rā . Es neesmu gulē š anas sauļ oš anā s krē slā cienī tā js, tā pē c mē s savā m lietā m paņ ē mā m tikai vienu. Pie baseiniem vienmē r var atrast vienu sauļ oš anā s krē slu. Vairā kas reizes dienā viņ i aizņ emas dvieļ us iepriekš , bet mē s tikā m pie ū dens lī dz pulksten 10?
No animatoru darba - loka š auš ana, volejbols, futbols, boč ija, komandu sacensī bas pie baseina, ū dens aerobika un akvazumba (ļ oti nosacī ti, bet jautri), joga, balidance un stepa aerobika zem nojumē m pie baseina. Lielā kā daļ a animā cijas komandas ir krieviski runā još as meitenes un puiš i no Ukrainas un Krievijas. Pasā kumu sā kums tiek skaļ i paziņ ots caur runā tā jiem, kuri vē las dzirdē t. Ir tā fele ar sporta aktivitā š u grafiku.
Mana 6 gadus vecā meita divas dienas bija bē rnu klubā . Tajā atradā s 4-6 bē rni, Alī na no Harkovas strā dā ar krievvalodī gajiem. Manai meitai patika: apgleznoja seju, meklē ja dā rgumus, gā ja uz pludmali spē lē ties smiltī s, zī mē ja, vā ca utt. Klubs atvē rts no 10 lī dz 12 un no 14.30 lī dz 17. Tie paš i bē rnu animatori 20.30 vada minidiskotē ku amfiteā trī (40 minū tes) - viņ i dejo uz skatuves. Bet katra diena ir tieš i tā da pati. Netā lu no mini kluba atrodas bē rnu uzkodu bā rs un bē rnu tualete.
Jū ra! Silts un sā ļ š . Paņ emiet rudzu bulciņ u restorā nā - un zivis to izraus no rokā m ū denī . Jū s varat braukt ar banā nu (10 USD vienai personai) vai lidot ar izpletni aiz laivas (65 USD par pā ri).
Galvenajā ē kā atrodas veikali, kuru cenas ir daž ā das. Suvenī ri ir dā rgi, un daž ā das sī kpreces lejā ir ok. Jū s varat arī bez maksas piepū st savu piepū š amo apļ a matraci.

Galvenais restorā ns ir liels. Visi mē ģ ina sē dē t uz atvē rtā s terases, tur ir jā meklē vietas, un iekš ē jā s zā lē s (starp citu, ar kondicionē tā ju) vienmē r ir daudz brī vu galdiņ u. Ir pietiekami daudz tī ru trauku, kā arī pā rtikas. Tas ir piepildī ts lī dz paš ā m beigā m. Viesmī ļ i nekavē joties noņ em no galda netī ros traukus, noslauka grī du vai notī ra izlijuš os traukus. Darbs tur ir labs. Kas attiecas uz ē diena izvē li - ē dieni ir diezgan vienkā rš i, nav garneļ u-krabju-laš u. Vienmē r ir liellopu gaļ a, vista, tī tars, zivis. Svaigi dā rzeņ i ir vienkā rš i sagriezti un salā ti, daž ā di dā rzeņ u sautē jumi un tamlī dzī gi ē dieni. Makaroni, rī si, omletes, kartupeļ i. Arbū zi, melones, plū mes, ā boli, apelsī ni, bumbieri, vī nogas. Deserts. No rī ta pankū kas, bagā tī gas vafeles, auzu pā rslas ar pienu, kukurū zas riņ ķ i, virtuļ i, ievā rī jums. No kafijas automā tiem 4 veidu "sulas". Tē ja metā la tē jkannā s. Nebū s ierasti pirmie ē dieni, bet pusdienā s vienmē r ir divu veidu kā das pupiņ u vai tomā tu zupas.
Uzkodu bā rs ar fast food un arbū ziem strā dā , manuprā t, no 11 lī dz 16.30. Uz vietas ir vairā ki kokteiļ u bā ri.
Mē s devā mies uz austrumu restorā nu. Reģ istrā cija tiek veikta neatkarī gi caur terminā li pie reģ istratū ras. Pierakstī jā mies uz 19.30, izvē lē jā mies kā dus suš i un rullī š us, tempura zivis, kaut ko desertā...Ieradā mies norunā tajā laikā , uz galda bija divi š ķ ī vji, katrā pa 4 gabaliņ iem daž ā du suš i. Nevis 4 porcijas, bet 4 vienī bas, katram. Nu nolē mā m, ka tas ir lī dz š im š efpavā ra kompliments, dē ls visu apē da. Pē c tam gaidī jā m 20 minū tes, lai redzē tu, kas notiks tā lā k. Pienā ca viesmī le, prasī ja vai esam jau paē duš i un paņ ē ma š ķ ī vjus! ))))) Vē l pē c 10 minū tē m atnesa visiem kaut ko porciju. Man bija paredzē ts tempura zivs, bet izrā dī jā s, ka tas ir pikantajā mē rcē sautē ts asakainas zivs gabals. Vispā r mē s ar meitu aizbē gā m uz galveno restorā nu, un mans vī rs ar dē lu palika, lai noskaidrotu, kas ir loms?
Pē c mini diskotē kas 20.30 bija ikvakara izrā de apmē ram 1.5 stundu garumā . Noķ ē rā m Ā frikas š ovu (akrobā ti, atdeva visu), Latina (dejotā ji, interesanti), Turkish Night (vā ji, kā vietē jā ciemata deju klubs) un iluzionistus (interesanti). Tad naktī pludmalē bija diskotē ka.

Bezmaksas Wi-Fi pie vestibila bā ra. Kaut kā da saikne ir tikai tad, ja ir maz cilvē ku, vakaros nav jā mē ģ ina. Jū s varat iegā dā ties Wi-Fi reģ istratū rā savā istabā , nevis visai teritorijai.
Ja atceraties, agri aizbraucot, reģ istratū rā viņ i izsniegs pieticī gas sviestmaizes.
Kopumā svē tki izdevā s; ) Jo istaba bija minimā la. Baseini, akvaparks, jū ra un restorā ns bloķ ē ja visus trū kumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu