Sunrise Resort Hotel 5*– Atsauksmes

60
Novērtējums 7.210
№50 viesnīcas reitingā Sānu
7.6 Numurs
7.7 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.4 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē, lielā zaļā zonā. Celta 1993.gadā, pēdējais remonts veikts 2016/17 ziemā (mēbeles un interjers kluba telpās). Viesnīca piedāvā daudz izklaides visu vecumu viesiem, tāpēc tā ir lieliski piemērota jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар valeriia1981
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Darbinieki nedaudz runā krieviski, vā ciski (kā norā dī ts vietnē , runā tikai daž i). 1. Netī rā s labi (grī das ir netī ras un lipī gas), lai papildinā tu bā ru vai ienestu istabā kosmē tiku, jā jautā . Atstā t vai neatstā t dzeramnaudu bū s tas pats. … Tomēr ▾ Darbinieki nedaudz runā krieviski, vā ciski (kā norā dī ts vietnē , runā tikai daž i).
1. Netī rā s labi (grī das ir netī ras un lipī gas), lai papildinā tu bā ru vai ienestu istabā kosmē tiku, jā jautā . Atstā t vai neatstā t dzeramnaudu bū s tas pats.
2. Viesmī ļ i restorā nā /bā ros neviens nenā k klā t, vajag skraidī ties jautā jot un pasū tot, vienā rokā nesot bē rnu un otrā stumjot augsto krē sliņ u, neviens no personā la nepalī dzē ja, viens apstaigā ja un aizgā ja (((vairā k nekā vienu reizi, diemž ē l tā bija)
3. Viesnī cas personā ls nav uzmanī gs pret sveicieniem (pirmo reizi, kad sveicinā ties, viņ i ne vienmē r atbild, bet, lai pateiktu Sveiki, neviens, jū s nevarat redzē t draudzī guma smaidu sejā )
4. Bē rnu galds, tas ir atseviš ķ s jautā jums, tā vienkā rš i neeksistē (((((Vajag skraidī ties pa restorā nu, meklē jot kaut ko bē rnam (personā ls nesaprot vai bē rnam tas ir iespē jams, viņ i vienkā rš i uzliek porciju un viss). Lai gan vietnē Bē rnu ē dienkarte ir izziņ ota, un pat laiks ir no 12:00, bet tā nav, lai gan esmu pievē rsusies š im jautā jumam vairā k nekā vienu reizi.
5. Stundu pirms vakariņ u beigā m jau nav jū ras velš u (garneļ u. . . ), zivis neskaitā s.
6. Mani vecā ki atpū tā s 9 dienas, un pa š ī m dienā m vismaz 5 reizes pieteicā s par kondicionieri, kurš vai nu nestrā dā ja vai dā rdē ja, PAT izslē dzā s, gan naktī , gan agrā rī tā neviens neatsaucā s uz numuru 7203.
7. Bē rnu animā cija ir ļ oti vā ja.
Vispā r animā cija vispā r iet pa pā riem, vakaros sē ž pie galdiem.
(Ir ar ko salī dzinā t)
8. Spa komplekss, pā rstā vis mums izreklamē ja 1.5h relaksā cija, hammam, pī lings, dubļ u maska ​ ​ uz sejas (rezultā tā pilnī ga š ķ irš anā s, 20 min. hammam + pī lings, pē c tam 15 minū tes gulē š ana uz zviļ ņ iem zā lē , pē c tam 15 minū tes masā ž a UN VISS, rezultā tā maksimums 30 minū tes, viss komplekss par $ 50. Izrā dī jā s, ka maskas nebū s, tā da š ķ irš anā s turku valodā .
Ceru, ka viesnī cas administrā cija izlasī s manu atsauksmi, un varbū t kaut kas mainī sies uz labo pusi.
аватар ksupugacheva1801
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nijā . Tū risma operators reklamē ja š o viesnī cu visos iespē jamos veidos. Viesnī cā ieradā mies 10:00, reģ istrē jā mies 13:00. Numuri ir jauki, bet ir daudz kosmē tisku nianš u, kas neietekmē uzturē š anos. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nijā . Tū risma operators reklamē ja š o viesnī cu visos iespē jamos veidos. Viesnī cā ieradā mies 10:00, reģ istrē jā mies 13:00. Numuri ir jauki, bet ir daudz kosmē tisku nianš u, kas neietekmē uzturē š anos. Galvenais mī nuss - Tī rī š ana: pirmā s trī s dienas tika lieliski iztī rī tas. Turklā t ar katru dienu ir sliktā k. Visu uzturē š anā s laiku viņ i ne reizi nemainī ja gultas veļ u, dvieļ i tika mainī ti katru otro reizi, ziepes netika pievienotas pē c pieprasī juma. Galu galā “š ikā s tī rī š anas” apogejs bija tas, ka kā du dienu darbinieks vienkā rš i pā rklā ja gultas pā rklā ju un viss, bet viņ i pat nepapū lē jā s iztī rī t atkritumus. Arī uz balkona atradā m melnu matu kuš ķ i, kas kaimiņ u balkonā mazgā jot grī du "izkuģ oja"?? ? ? Gribu atzī mē t, ka mē s ar sievu neesam “lutinā ti” un varam diezgan labi uzturē t istabu tī ru, bet, atvainojiet, kā pē c gan nevar vienkā rš i izmest atkritumus un ieliet š ķ idrā s ziepes? paklā ju ar mazgā š anas putekļ u sū cē ju, tikai veiciet elementā rus pienā kumus. Pē c vairā ku dienu cieš anā m viņ i vē rsā s pie reģ istratū ras, pē c tam atnā ca vesela komisija, kas sā ka pē tī t katru istabas stū ri. Sasodī ts, tas vienkā rš i izskatī jā s smieklī gi. Esam daudzkā rt atpū tuš ies Turcijā daž ā du cenu kategoriju viesnī cā s, tač u tā du nevē rī bu pret uzkopš anu neesam redzē juš i. Pā ris reizes viņ i guva vā rtus vai, nezinu, aizmirsa papildinā t mini bā ru. Reģ istratū ra daž kā rt var aizmirst par jū su lū gumiem.
Varbū t tie ir lielā kie trū kumi.
Ē diens viesnī cā ir daudzveidī gs - teļ a gaļ a, jū ras veltes, pp-food, grils un daudz kas garš ī gs, starp citu, izsalkuš i nepalikā m. Dzē rieni bā rā ir kvalitatī vi (neviens nav saindē jies??? ? ), bet, kā teikts, ka ir arī importa dzē rieni, nepamanī jā m. Jū ra laba, trokš ņ aina, silta. Saulriets jū rā - mazi oļ i. Sauļ oš anā s krē slus labā k ņ emt no 09:00, jo tad vietas nepietiks. Animā cija no rī ta lī dz vakaram, diskotē kas, sporta pasā kumi, vā rdu sakot, cienī ga izklaide. Teritorija ir milzī ga, turklā t var izmantot blakus esoš ā s Starlight viesnī cas priekš rocī bas. Vairā ki baseini, vairā ki slidkalniņ i. Viesnī ca nav slikta, tač u liela uzmanī ba jā pievē rš uzkopš anai un uzmanī gai attieksmei pret klientiem.
аватар mila.kardonova.75
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bet tas, ko izvē lē jā mies viesnī cā pē c atsauksmē m, bija jū ra un konkrē ti pludmale, ē dieni un numuriņ i, kas mū s padarī ja mega apmierinā tus ar izvē lē to saullē kta viesnī cu. Ā tri mū s nosē dinā ja, piepildī ja koferus un skrē ja uz jū ru, laiks 35 +))) karsts pa dienu un normā ls vakarā . … Tomēr ▾ Bet tas, ko izvē lē jā mies viesnī cā pē c atsauksmē m, bija jū ra un konkrē ti pludmale, ē dieni un numuriņ i, kas mū s padarī ja mega apmierinā tus ar izvē lē to saullē kta viesnī cu. Ā tri mū s nosē dinā ja, piepildī ja koferus un skrē ja uz jū ru, laiks 35 +))) karsts pa dienu un normā ls vakarā . Jū ra plata smilš aina josla, tā lā k oļ i 3-6 metri sekls ū dens un tā lā k dziļ ums, viļ ņ i bija par katru dienu. ! Ū dens ir š iks, pludmalē ir daudz ledus gabaliņ u! Dvieļ i tiek nodroš inā ti. Uztura ziņ ā galvenokā rt varu atzī mē t uzslavas, ī paš i š efpavā rs, kurš gatavoja skaistus un garš ī gus svaigus ē dienus, zivju dienā man patika jū ras veltes cepta forele, grilē tas zivis, daudz zupas, ī paš i ar krabjiem un garnelē m, mē s to novē rtē jā m! Austrumu diena, man patika brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, kas ir izsmalcinā ti pē c garš as un dizaina, esmu konditors un daudz zinu par kū kā m un konditorejas izstrā dā jumiem. Tur Turcijas karoga formā un mini ar augļ iem, ar vieglā m putā m un olu krē miem, ī paš i augļ i bija lieliski, vairā kas reizes bija ķ irš i, arbū zi, melones, aprikozes, dateles. Brokastī s pā rslas bē rniem, jogurti un ievā rī jumi, bulciņ as ar tunci un sezama sē klā m ir vienkā rš i super! Dzē rieni bā rā arī tika gatavoti ē dienkartē pilnā klā stā , mums patika tropiskie un Baileys kokteiļ i. Arī kafija ar Baileys ir ļ oti garš ī ga, un viņ i to gatavo turku valodā , vispā r var uzskaitī t vē l un vē l..... Bet pietiks par ezī ti, vē los padalī ties ar aktī vajiem tū ristiem, kuri nesē ž visu laiku restorā nos viesnī cas pludmalē s, bet apsver iespē ju aktī vā k atpū sties, tā pē c š ogad pirmo reizi izmantojā m vietē jā uzņ ē muma pakalpojumus. organizē t braucienus uz Pamukali un raftingu, nedaudz tas, ka nepā rmaksā jā m, serviss bija lielisks, un pierakstī jā mies mā jā s izmantojot online sistē mu, viegli atrast grandiozu utopiju, tur strā dā brī niš ķ ī gi puiš i, iesaku bez priekš apmaksas. Bet atpakaļ uz viesnī cu un numuriem. Mū su numuriņ š bija diezgan vidē js 30 metri, viss istabā bija pā rpilnī bā , ļ oti ē rts matracis un spilveni, gulē jā m sā tī gi, dvieļ i tika mainī ti regulā ri, bet gulta tika mainī ta divas reizes atpū tas laikā , ū dens mini bā rā , kondicionieris, duš as piederumi, bet mē s izmantojā m mū su , pā rbaudī ti. Mū su istaba bija klusa ar skatu uz dā rzu! Ļ oti skaista teritorija un skats pa logu! Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un esam pateicī gi par atsauksmē m, kurā m ieteicā m š o viesnī cu! Es gribu š eit atgriezties, tas ir labā kais ē diens, izcils, jū ra ir lieliska, mū su ceļ ojumi ir vienkā rš i super lē ti un kvalitatī vi!
аватар karina167250
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā paliku maija sā kumā . Laiks ir lielisks, neskatoties uz to, ka no 8 dienā m viena bija lietaina, bet saulaina. Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū ra. (MILZĪ GS UN Ī PAŠ S PALDIES TŪ RISMA OPERATOREI ANNAI). Cerī bas un realitā te sakrita)). … Tomēr ▾ Viesnī cā paliku maija sā kumā . Laiks ir lielisks, neskatoties uz to, ka no 8 dienā m viena bija lietaina, bet saulaina.
Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū ra. (MILZĪ GS UN Ī PAŠ S PALDIES TŪ RISMA OPERATOREI ANNAI). Cerī bas un realitā te sakrita)).
Teritorija liela, kopta un tī ra. Istabas ir tī ras un tī ras katru dienu (bez dzeramnaudas). )) Personā ls ir pieklā jī gs, smaidī gs (gandrī z visi zina krievu valodu). Reģ istratū ra patieš ā m ir atvē rta visu diennakti, jebkurā laikā tū lī t pē c ieraš anā s. Izbraukš anas dienā viņ us baro jebkurā diennakts laikā . (es izbraucu 3:25, un no 1:00 jau bija atvē rts restorā ns) . . Ē diens tik daudzveidī gs (restorā nā , pludmalē , bā ros). Izklaide ir pilna visas dienas garumā (visā m gaumē m un vecumam). Labi paveikti animatori, viņ i centā s. Vienī gais mī nuss.... MAZ)) ES GRIBU Š EIT ATGRIEZTIES! PALDIES VISIEM PAR Š O BRĪ VDIENU! !
аватар tet198301
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien, mē s atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni (14 gadi un 4 gadi), viesnī ca ir ļ oti skaista un kopta, jo viņ i ir lieliski biedri ! ! ! ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs, š efpavā rs un personā ls ir lieliski par š o ī paš o paldies. … Tomēr ▾ Labdien, mē s atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni (14 gadi un 4 gadi), viesnī ca ir ļ oti skaista un kopta, jo viņ i ir lieliski biedri ! ! ! ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs, š efpavā rs un personā ls ir lieliski par š o ī paš o paldies. Animā cija un izklaide divu viesnī cu teritorijā ir super, noteikti nebū s garlaicī gi, vakara priekš nesumi aizraujoš i un jautri. Bā jā m no Coral Travel ceļ ojumu aģ entū ras, menedž ere Elena, liels paldies, ka padarī jā t mū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu! ! !
аватар savoronga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā tuvojas beigā m pē c pā ris dienā m un vē lē jā mies padalī ties savos iespaidos. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā m paš ā m atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies. … Tomēr ▾ Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā tuvojas beigā m pē c pā ris dienā m un vē lē jā mies padalī ties savos iespaidos.
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā m paš ā m atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies.
Milzī ga teritorija, kas tiek mazgā ta katru rī tu. Daudzi baseini, akvaparks, sauna, fitnesa centrs, WIFI visā , pat pludmalē . Un viss ir iekļ auts biļ etes cenā .
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bez problē mā m. . Uzreiz atstā jā m koferus noliktavas telpā un devā mies vakariņ ot.
Pusdienojot mums tika sagatavotas telpas.
Mū su istabiņ a ar skatu uz jū ru, bet klusums tikai pē c 12 naktī . Klusuma cienī tā jiem laba izvē le ir bungalo. Istabā ir kondicionieris, televizors, seifs un mini bā rs, kurš tiek piepildī ts katru dienu. Č ipsi, rieksti, minerā lū dens ar un bez gā zes, alus, kola, fantas un citi dzē rieni.
Ē dienu ir daudz un garš ī gi pagatavots. Pavā ri LIELISKI!!!! !
Un saldumi!!! ! ! Cik garš ī gi!
Nav iespē jams visu izmē ģ inā t 10 dienā s.
Mē s braucā m ekskursijā s un ģ imene no otras viesnī cas raudā ja, ka viņ i nekad nav devuš i zivis un tikai ā bolus, bumbierus un melones no augļ iem. Un lū k, katru dienu 2-4 zivju veidi: ceptas, ceptas, tvaicē tas, filejas un veselas. Visā m gaumē m.
Un augļ i: ā boli, bumbieri, plū mes, persiki, vī nogas, banā ni, apelsī ni, mandarī ni, arbū zs, melone.
Un, ja jū s esat izsalcis starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, noteikti to dariet
Atrodiet uzkodas vai saldumus visas 24 stundas.
Š eit nav laika garlaikoties. No pulksten 11 sā kas daž ā das izklaides, pasā kumi, spē les.
Ū dens vingroš ana, ū denspolo, loka š auš ana un pneimatika, kur finā listi saņ em balvu.
Vī rs saņ ē ma pudeli vī na.
Teniss, volejbols, futbols, basketbols, dzī vā mū zika, daž ā das sacensī bas, ballī tes.
Darbinieki visur runā krieviski.
Un vispā r krievu runa ir visur, Atpū š as Daudzi moldā vi, rumā ņ i un droš i vien visa bijusī PSRS.
Bet protams ir gan vietē jie atpū tnieki, gan vā cieš i, briti.
Bet personā ls neš ķ iro atpū tniekus. Uzmanī gs pret visiem.
Man patika viss. Nā kamgad tikai š eit.
Mē s iesakā m visiem.
Par trū kumiem nav ko rakstī t.
Daudzi raksta par mā jturī bu.
Bet jums ir jā bū t pā rā k izvē lī gam, lai atrastu vainu. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, atkritumi tiek izvesti katru dienu, un, ja jums ir nepiecieš ama ī paš a tī rī š ana, vienkā rš i ieslē dziet tī rī š anas pogu.
Lai visiem labas brī vdienas!
Mē s ceram, ka mū su pā rskats kā dam palī dzē s izdarī t pareizo izvē li, tā pat kā kā da cita atsauksmes mums palī dzē ja.
Paldies visam Viesnī cas personā lam par rū pē m par mums - atpū tniekiem!
Здесь разные игры проходят. Стрельба из лука и из ружья Вид с балкона.Басейн и море Один из многочисленных басейнов Отель
аватар lukinykh.irina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Meita ar č etrgadī gu bē rnu atnā ca uz superior klubu, tā pē c piemā nī ja, ielika rā pojoš i š aurajā vienā istabā! ! ! Viņ i ir rupji, numuru nemainī ja, kā pē c mē s par to maksā jā m naudu?? ! ! Ē diens ir atkritumi, tī rī š ana ir atkritumi, turku spā rnu darbinieki než ē lī gi sazinā s. … Tomēr ▾ Meita ar č etrgadī gu bē rnu atnā ca uz superior klubu, tā pē c piemā nī ja, ielika rā pojoš i š aurajā vienā istabā! ! ! Viņ i ir rupji, numuru nemainī ja, kā pē c mē s par to maksā jā m naudu?? ! ! Ē diens ir atkritumi, tī rī š ana ir atkritumi, turku spā rnu darbinieki než ē lī gi sazinā s. Zvanī ju tū roperatoram, mē ģ inā ju izdomā t, rezultā ts nulle. Es nekad vairs neieš u uz š o veco, netī ro un niķ ī go baraku! ! !
аватар tanya_massage
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, ar izvē li bijā m apmierinā ti. Faktiski pē rkot vienu viesnī cu izmanto 2 - teritorija š ika - liela, zaļ a, kopta. Ē diens nav slavē jams - izvē le milzī ga, viss garš ī gi, pirms vakariņ ā m pat apetī te nesanā ca. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, ar izvē li bijā m apmierinā ti. Faktiski pē rkot vienu viesnī cu izmanto 2 - teritorija š ika - liela, zaļ a, kopta. Ē diens nav slavē jams - izvē le milzī ga, viss garš ī gi, pirms vakariņ ā m pat apetī te nesanā ca. Lieliskas izrā des vakarā - patika. Skaisti kostī mi, tieš a izrā de. Amfiteā tris viens 2 viesnī cā m. Jū ra ir krā š ņ a - silta, tī ra, ieeja ū denī laba. Istaba arī laba - viss, kas tajā bija vajadzī gs, protams, nebija ī paš i iztī rī ts, bet, kā sapratu pē c sarunas ar pieredzē juš ā kiem tū ristiem, tā ir visu Turcijas viesnī cu problē ma. Es iesaku š o viesnī cu visiem
аватар carioca_love
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad! Š odien esmu viesnī cā.10. dienu. Pietiek iespaidu! Ir pienā cis laiks ar tiem dalī ties Plusi+ 1. Regulā ri mainiet mini bā ru 2. Daudzveidī gs, kvalitatī vs ē diens galvenajā restorā nā , pateicoties š efpavā ram un zemajam priekš galam! 3. … Tomēr ▾ Tā tad! Š odien esmu viesnī cā.10. dienu. Pietiek iespaidu! Ir pienā cis laiks ar tiem dalī ties
Plusi+
1. Regulā ri mainiet mini bā ru
2. Daudzveidī gs, kvalitatī vs ē diens galvenajā restorā nā , pateicoties š efpavā ram un zemajam priekš galam!
3. Wi-fi visā ! Visā teritorijā , pat pludmalē , tas lieliski ķ er)
4. Viesnī cā ieradā mies 9-10 no rī ta, kamē r bijā m brokastī s, viņ i mums jau bija sagatavojuš i istabiņ u un mū s iekā rtoja. Lai gan pē c viesnī cas noteikumiem reģ istrē š anā s no 14:00.
Mī nusi-
1. Pilnī ga personā la vienaldzī ba reģ istratū rā . Ī paš i mani pā rsteidza blondī ne ar ī so matu griezumu (parasti pieķ eras, varbū t pā rē jie puiš i ir normā li) Pē c treš ā aicinā juma ienesiet istabā segu, viņ a tā pat kā iepriekš ē jā s reizē s vienkā rš i gribē ja rakstī t uz leju istabas numuru. Bet man nevajag, paldies. Noliku pirms tam, ka nav segas un nenoderē s, tiklī dz doties prom. Vai jū s zinā t, kā viņ a reaģ ē ja? Nevar bū t. "Skrū vē jiet visus. "
2. Atseviš ķ s pluss pā rsteidzoš i ir viesu attiecī bu personā ls. Mē s vē rsā mies pie viņ iem, jo ​ ​ viņ i atstā ja pludmales somu kafejnī cā uz vietas. Jā , Dievs ar viņ u, ar maisu! Vienī gais brī dinā jums - somas iekš pusē bija ķ emme, kas mums tik ļ oti vajadzī ga (un nekas cits, starp citu), un tā pē c viena no darbiniecē m pat neklausī jā s, kas par lietu, viņ a tikai sā ka zvē rē t, ka neviena nav. atbildī gs un viss, kas š eit notika - mū su problē mas, un par visā m problē mā m jums jā sazinā s ar reģ istratū ru! Secinu, ka tas jau ir ieš ū pots ar nemitī giem aicinā jumiem uz zaudē jumu rē ķ ina viesnī cas teritorijā . Skaidrs un saprotams, ka tū ristus neinteresē tu soma, kurā pat rā vē jslē dzē js nestrā dā , ar ķ emmi. Es negribu tā domā t, bet visticamā k darbinieki zog!
Uzņ emš ana un viesu r. viņ i ne pā rā k labi saprotas savā starpā , zvana, zvē r, tas viss ar tū ristiem! Viņ i viens no otra izspā rda tū ristus. Reģ istratū rā jū s dzirdē siet: par visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar viesu namu r.
Un uz viesu r. dzirdē t, ka jums bū tu pareizi visu atrisinā t ar reģ istratū ras palī dzī bu.
Tas nozī mē , ka paš ā viesnī cā ir daudz iekš ē jo problē mu un, protams, tā s nav tū ristu ziņ ā .
Reģ istratū rā pajautā ju, vai ir kā di ieteikumi izslē gt negatī vos iespaidus no visa š eit notiekoš ā bardaka, piedā vā ja sū dzē ties viesu namam. Ahahaha! Nometu mā rrutku un nolē mu, ka lietderī gā k bū tu te sū dzē ties. Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs.
Teritorija:
Tas, protams, ir gigantisks skaitlis! It kā divas viesnī cas vienā teritorijā un tā pē c visam jā bū t tik forš i. Pirmkā rt, atņ emsim:
-stabils
-30 tenisa korti
- futbola laukums
-2 volejbola laukumi
-2 golfa laukumi
Š os laukumus vari izmantot, protams, ja paņ em lī dzi bumbu vai iegā dā jies to tuvā kajā veikalā . Ja jū s palū gsiet animatoriem balli, viņ i jums noteikti atteiks ar vā rdiem: mums ir viena bumba divā m viesnī cā m!
Smieklī gi? Es personī gi tieš ā m!
Tā kā dzī vojamais rajons ir vairā kas reizes mazā ks par deklarē tajiem skaitļ iem, numuri atrodas blakus, tā pē c, ja lī dz 2 naktī traucē mež onī gs troksnis (!! ! ) no diskotē kā m un ballī tē m kaimiņ u viesnī cā s, tad nebū s jē gas. kustī bā ! Troksnis, tas ir troksnis š eit un Turcijā .
Iepriekš ē jā s atsauksmē s lasiet, ka apgabals ir pilns ar kodī gu odu. Neredzē jā m, varbū t tas atkarī gs no sezonas.
Kas attiecas uz teritorijas sakoptī bu - sū dzī bu nav, pastā vī gi tiek tī rī tas, mazgā tas, tī rī tas.
Vienī gais, kas kaitina, ir tehnisko dienestu maš ī nas, kas brauc ar dī zeli un smird : (
Vakara stundā s teritorija tikpat kā nav apgaismota.
Telpu uzkopš ana:
Parasti mums nebija sū dzī bu, bet ir nelielas nepilnī bas.
Nu, pirmkā rt, ikdienas tī rī š ana nav ikdiena! Lai gan mums pilnī gi pietiktu ar reizi divā s dienā s. Ja vien š is laiks bū tu labs. Otrkā rt, tikai par kvalitā ti, ja nomainī siet tikai dvieļ us, pat nepiepildot gultas, nepievienojot tualetes papī ru - tas jau tiks uzskatī ts par tī rī š anu. Un atlikuš ā netī rā grī da, acī mredzot, ir izmaksas! Tā pē c 2 dienas bez tualetes papī ra istabā , visticamā k, ir normā la prakse. Varbū t š ā di pā rklā jumi radā s lielā viesu skaita dē ļ - galu galā sezona.
Principā labi iztī rī ts. Mē s pat atstā jā m dzeramnaudu.
Jū ra un pludmale:
Pludmale liela, vietu pietiek. Tī ri.
Atseviš ķ i es gribu runā t par ieieš anu jū rā . Iesaku iegā dā ties speciā las č ī bas peldē š anai, jo dibens akmeņ ains, uz akmeņ iem viegli sā pē t kā jas. Pats iebraukums ir diezgan ass, jo viļ ņ i izskalo bedri netā lu no krasta. Mans augums ir 164 cm, burtiski divi pū kļ i no krasta un man jau ū dens lī dz rī klei.
Kad nav viļ ņ u, ieeja ir maigā ka, bet bedrē ir lū zums, lai gan tas nav kritisks.
Varbū t tas arī viss) Ja jums ir kā di jautā jumi - jautā jiet!
аватар Matilda2222
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atgriež amies Sunrise teritorijā otro reizi! Pirmā reize bija 2018. gada janvā rī Starlight, viss bija super (ž ē l, ka nebija animā cijas un silts ā ra baseins)! Tagad atpū š amies Sunrise Park teritorijā , ieradā mies 24.05. 18 un diemž ē l viesnī cai ir mī nusi, ja viesnī ca nav pilnī bā noslogota, personā ls netiek galā ! Dzī vojam lielā trī sistabu bungalo (3 bē rni un 2 pieauguš ie), istabiņ a super, bet uzkopj uz 4, teritorija vienalga krā š ņ a! Mī nusi: pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, rindas ē damzā lē s, nav pietiekami daudz galdu, trauki nav labi nomazgā ti, dzē rieni daž reiz beidzas, animā cija ir diezgan vā ja, bet vakara š ovi ir ļ oti labi. … Tomēr ▾ Atgriež amies Sunrise teritorijā otro reizi! Pirmā reize bija 2018. gada janvā rī Starlight, viss bija super (ž ē l, ka nebija animā cijas un silts ā ra baseins)! Tagad atpū š amies Sunrise Park teritorijā , ieradā mies 24.05. 18 un diemž ē l viesnī cai ir mī nusi, ja viesnī ca nav pilnī bā noslogota, personā ls netiek galā ! Dzī vojam lielā trī sistabu bungalo (3 bē rni un 2 pieauguš ie), istabiņ a super, bet uzkopj uz 4, teritorija vienalga krā š ņ a! Mī nusi: pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, rindas ē damzā lē s, nav pietiekami daudz galdu, trauki nav labi nomazgā ti, dzē rieni daž reiz beidzas, animā cija ir diezgan vā ja, bet vakara š ovi ir ļ oti labi. Ž ē l, jo viesnī cai ir lieliskas iespē jas un š ie sī kumi pazemina tā s vē rtī bu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums valeriia1981
Apsveram šo viesnīcu, ģimene ar 3 bērniem (1, 10 mēneši, 11 gadi, 16 gadi). 1. Vai viņus interesēs, kā un kā darbojas animācija? Tīņu klubs? 2. Vai bufete ir daudzveidīga, rindas/brīvi galdiņi? Jūras veltes notiek, tāpat kā ar augļiem? 3. Vai pludmale ir piemērota bērniem? Vai ir nepieciešamas čības? 4. A la carte restorāns, tādu ir daudz, bet cik bieži un kuri ir bezmaksas? 5. Istabas, ģimenes tips B, ir guļamistaba un viesistaba, kas tas bija? Vai bērniem ir pilnas gultas vai dīvāns? Vai ir čības, peldmētelis? Centrālais gaisa kondicionieris (vai to var regulēt, samazināt vai izslēgt)? Liels paldies jau iepriekš, esiet veseli.
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums aleksandrn62001
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums aleksandrn62001
Sānu
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря, на большой зелёной территории. Построен в 1993 году, последняя реновация проведена зимой 2016/17 года (мебель и интерьер в клубных номерах). Отель предлагает массу развлечений для гостей всех возрастов, поэтому прекрасно подойдёт для молодёжи и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 8 км от г. Манавгат. 75 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 540 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

В главном ресторане сервируют завтрак, обед и ужин «шведский стол». В ресторанах с обслуживанием по меню подают блюда мексиканской, индийской, русской, японской и средиземноморской кухни, а также морепродукты. На территории отеля работают 7 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В течение дня команда аниматоров организует различные мероприятия, а по вечерам устраивают шоу. В распоряжении гостей курортного отеля 17 теннисных кортов и 4 футбольных поля. Аквапарк (5 водных горок для взрослых, 6 для детей)
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 504 номера в пятиэтажном здании Main Building и четырнадцати двухэтажных корпусов Club.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Kızılağaç Turizm Merkezi, 07600 Manavgat - Antalya / TÜRKİYE
Tālruņi: Tel: +90 242 748 70 10, Fax: +90 242 748 70 37, Call Center: +90 850 532 7777
Tīmekļa vietne: Sunrise Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.