Atpūta bija veiksmīga 5+! :)

Rakstīts: 16 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 6 — 16 augusts 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā palikā m no 06.08 lī dz 16.08. 2010. gads.
Uzreiz jā saka, ka nav vē rts lasī t atsauksmes pirms 2010. gada maija, jo viesnī ca ir nodota citam ī paš niekam!
Tā tad kā rtī bā,
* ISTABA BUNGALO 3. Mē beles vecas, TV mazs, BET iedeva istabu ar skatu uz mazo baseinu bez papildus samaksas, kondicionieris strā dā ja visu diennakti, nevis pa stundā m, tī rī ja katru dienu. Atnā ca tikai uz nakti, tā pē c izskats bija biedē još s tikai sā kumā , tad pieraduš i : )) Jā , starp citu, nav duš as ž elejas (ziepes vietā , sausina ā du), zobu pastas, č ī bas, halā ti - Nē.

* TERITORIJA milzī ga, kopta, skaista. Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā , lī dz jū rai no bungalo pa teritoriju, gar baseinu, aiziet apmē ram 10 minū tes, upe ar zivī m kopumā netraucē ja.
* BASEINI - super. Matrač u un sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, baseinā vienmē r bija pietiekami daudz cilvē ku, lai justos ē rti.
Ū dens slidkalniņ i mazi, bet braukt ir jautri : )
*RESTORĀ NS. Sā kumā acis saskrē ja, pē c 5 dienā m jau pā rgā ja uz augļ iem : ) Daudz augļ u, dā rzeņ u, piedevu....te gaļ as izvē le nav tā da, kā gribē tos. Tikai teļ a un vistas gaļ a, pagatavojumi daž ā di, bet kopumā garš a bija tā da pati. Deserti ir atseviš ķ a tē ma, to ir ļ oti daudz!
* ANIMĀ CIJA - super! Pa dienu un ū dens vingroš ana un ū denspolo un spē les baseinā un loka š auš ana un š autriņ as....Vakarā - š ovs, 10 dienas neviena atkā rtojuma. Animatori - labi darī ts, viņ i ļ oti cenš as, nebija garlaicī gi!
* DISKO pilnī gi normā li! ! Katru dienu. Mū zika ir lieliska!
*PERSONĀ LS ļ oti uzmanī gs! Viņ i smaida, cenš as palī dzē t, galvenais nav bū t nekaunī gam un nesaskriet ar viņ iem, tici man, ja tev ar viņ iem ir labi, tad no viņ iem var iegū t daudz vairā k.
*ULTRA ALL IEKĻ AUTA KONCEPCIJA 5+!

Ē st var visu dienu (daž ā dos laikos daž ā dos viesnī cas bā ros - garš ī gi naš ķ i), dzert - visu diennakti! Jā , vietē jie dzē rieni, bet, ja dzer tī rā veidā , tie nav ī paš i labi, bet kokteiļ os (vismaz dž ins + toniks) nav lielas atš ķ irī bas : )) Minibā rs tika papildinā ts katru dienu (kola, fanta, sprite, ū dens ... ). Hamam, teniss, teniss, volejbols, saldē jums, popkorns.... viss bez maksas. Masā ž a hammam ir par maksu, bet ar tā m var arī kaulē ties.
*JŪ RA nav mierī ga, pastā vī gi viļ ņ i. Ieeja jū rā nav ī paš i laba, lieli akmeņ i, bet ā tri pieradu, ir mols. Pludmalē vienmē r visiem pietika vietas un sauļ oš anā s krē slu!

Vispā r ģ imenei draudzī ga viesnī ca, bē rniem daudz aktivitā š u, BET mē s (pā ris 24 gadi) lieliski pavadī jā m laiku, aizbraucot ar asarā m acī s.

Atbilst 5 zvaigž ņ u lī menim! Tuvumā esoš ā s 2 viesnī cas arī ir 5 * - nav pat salī dzinā š anas vē rts!

Iesaki!
Domā ju, ka nā kamsezon š ī s viesnī cas cena bū s nesamē rī gi liela!

Lai visiem lieliskas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu